- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
Benide eklermisiniz,yas:36 SAT 11 Nisan BDT:17 ocak
slm kızlar bir arkadaşımdan farklı bir cinsiyet tahmini öğrendim doğruluğunu merak ediyorum ikili test sonucunda beta hcg sonucu 50 ve üzeri olursa kız 50 den az olursa erkek oluyormuş ben kızımın sonucuna baktım 51 çıkmış yaptıranlar ve cinsiyetini öğrenenler kıyaslayabilir mi
tşk ederim sizbiz.Umarım hepimiz için çok güzel bir hamilelik geçer ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.7 yıldır evlat hasreti çekiyorum şuan yaşadıgım duyguların tarifi imkansız eminim sizlerde bu şekilde hissediyorsunuzdur.Doktorum bugun test sonucun çıkar telefonlaşırız demişti internetten sonuçlara bakıyorum halen görünmüyor o yüzden endişelendim,demekki normal şuan sonuçlanmaması hayırlısı bakalım bu kadar bekledim biraz daha beklerim artık...
Eşim aradı şimdi. İş çıkışı Bücürük'te buluşalım diyor. O da dayanamamış benim gibi :)
kızlar merhaba nihayet 6 hafta sonra kontrolüme gidebildim.ense kalınlığımız 1.2 çıktı kan verdim haftaya çıkacak kilo almamışım.bebeğimiz kıpır kıpırdı babamız şok oldu bu arada %99 erkek dedi
kızlar merhaba nihayet 6 hafta sonra kontrolüme gidebildim.ense kalınlığımız 1.2 çıktı kan verdim haftaya çıkacak kilo almamışım.bebeğimiz kıpır kıpırdı babamız şok oldu bu arada %99 erkek dedi
kızlar bu ultrason kağıdında kilosu yazıyor mu?
Maşallah bebeğinizekızlar merhaba nihayet 6 hafta sonra kontrolüme gidebildim.ense kalınlığımız 1.2 çıktı kan verdim haftaya çıkacak kilo almamışım.bebeğimiz kıpır kıpırdı babamız şok oldu bu arada %99 erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?