2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Slm kızlar bi kaç gündür bende giremedim ama insallah artık bırakmak istemiyorum halsizlikten dolayı 3 -4 gün annemde kaldım simdi iyiyim perşembe günüde doktor kontrolum var bakalım ne yapacak :) sizler nasılsınız ? hammilelik nasıl gidiyor ? umarım bebişleriniz iyidi güzel anacıklarını üzmüyolardır :)

Merhaba,ben bugün ikili test sonucunu aldım çokşükür risk falan yok,beta hcg değerine göre cinsiyet tahminini biliyorum ,bendede 46,4 yazıyor,burdan bir arkadaşta genital noba göre kız demişti,bekleyip göreceğiz artık :))

Merhaba nikgökçen,ikili test'i yaptırdığın yerlede alakalı,özel hastanede yaptırısan 2 günde veriyorlar,devlet hastanesi falansa daha uzun,onun için telaş etme.

Merhaba hanımlar ikili tarama testinin sonucu cok sükür temiz cıktı darısı bekleyenlerin basına gittigm hastanede cinsiyet söylemiyorlar malesef bi ay sonrasına kaldı ama onemli de degil sağlıklı olduğunu ogrendim ya cok bile :)

ben geldim ev işleirni eşim yaptı bende dolmayı pişiridm bri sütlü çorbam kaldı salata yogur koyuyum temem
benim jelibonu doktor amcasına hazılradım banyomu yaptım namazımı kıldım ididm ne alemde bu hatunlaryarın 3 de randevum var allahım bebegimi sag saglim görmeyi nasip etsin işşallah rahim dikişinide konuşucam bakalım ne kadar isticek :18::18: bu arada kızlar sizlerdede oluyormu ben ne zaman gündür banyo yapsam uykum geliyor sizlerdede oluyormu hoş hamilelikte olmayınca uyklum geliyordu eşim dün süt ısıttı bana diyorki kalk pokemon sütünü iç yat allahım sütmü didim aradıgınız aboneye şuan ulaşılamıyyor ya uyuyordur yada kapsama alanı dışındadır siz için efendim o balli sütü desemde yemedi beyimizoda başladı sayın abonemiz eger bu sütü içmez seniz o çok istediginiz hamile tşrörtünü alamıcam artık gitmemi işimmi çıkar bieledim şimdi dedi bende gzöler böyleney sütmü didin hemen ver içiyim eşim başladı allahım sen nelere kadirsin bri tşörte içti sütü dedi amam dedim allah var güzel tşört 3 tane var tşört hamilelik için birini eşim aldı 2hediye geldi çok sevindirdiler beni arkadaşlarım allah razı olsun o tşörtide alıyım nasıl olsa ben dışarı çıkamıyourm sizler gibi evde giyerim kendim giysem yere mutlu oluyum yeter 3 bebegimdede nasip olmadı işşallah bunda nasip olur

Eşim aradı şimdi. İş çıkışı Bücürük'te buluşalım diyor. O da dayanamamış benim gibi :)

yanlış anlamazsan hadimide aşarsan kızma amam alma derin erkenden allahım sag sgalim almayı nasip etsin kucagımıza işşallah amma ben 3 bebegimded aldım hep hevesim kursagımda kaldı hep dedim keşke almasaydım şöyle 7 aylık olsun al derim ben böyle diyorum diye kızmayasın aman diyim üzülürüm
ben brişey almıcam asla doguruyum öle alıcam yeterki saglıklı dogsun benim yanmda olsun ben etegimi yırtar onu sararım yereki dogsun beşşik bile düşünmüyorum ben dogum ediyim sag sgalim işşallah eve gelince alıırm
rabbim hiç birimiiz evladının acısını gösteremsin işşallah kızlar tem duam bu her secdemde dua ediyorum hepimize

Gebelikte bol su tüketiminin faydaları:

- Rahim kasılmalarını engeller, erken doğumu önler
- İdrar yolu enfeksiyonu olmasını engeller
- Cİldin daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar
- Kabızlığı ve hemoroidleri önler
- Bebeğin suyunun azalmasını önler
- Özellikle sıcak yaz aylarında rahat ve serin kalmanızı sağlar
- Bulantı, mide yanması gibi şikayetleri azaltır
- Bol su içmek vücuttaki şişlikleri (ödemi) arttırmaz tersine azaltır. Bu nedenle şişliklerim var diye su içmekten kaçınmamak gerekir.

Benim önceki bebeğimin ikilide betahcg si 47 imiş ama benim yavrum kızdı. Yani bizde tutmamış...

kızlar merhaba nihayet 6 hafta sonra kontrolüme gidebildim.ense kalınlığımız 1.2 çıktı kan verdim haftaya çıkacak kilo almamışım.bebeğimiz kıpır kıpırdı babamız şok oldu bu arada %99 erkek dedi

bende şimdi dicektim erkektir o diye benim oglumdada öle çıkmıştı

Maşallah bebeğinize

Iyi aksamlar kizlar Allah nasib ederse bende ocakta anne oluyorum tanisalim dedim cuma gunu ikili testimiz var insallah saglik haberini veririm sizede cinsiyet ogrenenler var ne guze bakalim bizde ogrenebilicek miyiz

allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin bende 11 haftalık olcam iki gün sonra haftayada ikili test için gidicem cinsiyeti belli olur mu çok merak ediyorum ilk bebek yeterki sağlıklı olsn ama insan yinede merak ediyor

teşekkür ederim kızlar bi sürü soru soracaktım hiçbiri aklıma gelmedi artık 26 sına randevu aldım o zamana sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…