2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Gözünüz aydın kızlarrrrr darısı bizlerin başına..

Iyi aksamlar kizlar Allah nasib ederse bende ocakta anne oluyorum tanisalim dedim cuma gunu ikili testimiz var insallah saglik haberini veririm sizede cinsiyet ogrenenler var ne guze bakalim bizde ogrenebilicek miyiz

Hoşgeldin cnmm..sağlıcakla alırsın yavrunu inş.
benimde cuma ikili testim var..bizde inşallah atlatırız sorunusz ..cinsiyetini bende öğrenebilecekmiyim merak ediyorum..

:) nerden almak istedin de alamadın randevunu bende ankaradayım yardımım olur belki

Aldımmmm :)
Canım allah korusun bir terslik olacaksa bebek doğarken de olur, doğduktan sonra da olur. Yani şu an ile yedi aylık hali arasında bir fark yok bence. Daha yeni eşimin kuzeni bebeğini kaybetti, doğuma 15 gün kala. Yedi aylıkken aldıysalar da elleri boş kaldı.
Hevesim var alıyorum, hiç öyle en kötüsünü düşünüp hevesimi kırmam :)
Allah hepimize sağ salim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.

sen bilirsin diyim dedim nen aldın say bakıyım dinliyom

beklios neler aldın bakiiim

Son düzenleme:

Cuma gunu iki guzel haber alir insallah topigimkz o zaman

Bu arada kizlar herkes icinden geldigi ggbi davrasin tabii ama ona aldiginiz ufacik biswy sizi daha olumlu yapiyorsa hic cekinmeyin derim
Herkese ve bebislere iyi aksamlar

selam arkadaşlar yaklaşık olarak 1 saattir burda yazılanları okudum bende hemen hemen aynı seyleri haşadım her adet olduğumda oturdum ağladım ve sonunda kalktı dua ettim rabbim beni duydu ve inş bende ocak annesi olacağım hemde ikiz:) rabbim herkese nasip etsin inş bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız

canııım hoş geldin. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. ben de ikiz bekliyorum

kız sen bir başlamış pir başlamışsın. güle güle kullanın

Ya arkadaşlar Ben gün itibariyle 12+6'dayım ve hala folic ile elevit kullanıyorum. Siz devam ediyor musunuz vitaminlere? Doktor bana kes demedi, ben de sormayı unuttum, kullanıyorum hala.

ayyy nasıl süper olmusta onu içinde hayal ettikce özlemimiz daha da artacak :) ınsalllaaahhhh sağ salim kucagına alırsın tatlımm..benım eşimde cinsiyet gerektirmeyen şeyleri şimdiden alalım diyo bakalım inşallah bi sorun yoktur persembe günü rrandevum var :18:

orkidem nasılsın ya uzun zamandır konusamıyoruz iyimisin bebişlerimiz nasıl iyi bakıyon demi yiğenlerime :)

Aslında yavaş yavaş almak pek fena bir fikir değil. Hepsini birden almak hem masraflı olur hem de yorucu. Önümüzde aylar var, indirimleri takip edebiliriz.
Ben evliliğimde de aylar öncesinden alışverişe başlamıştım, çok da iyi oldu, hiç sıkışmadı işlerimiz.

Ya arkadaşlar Ben gün itibariyle 12+6'dayım ve hala folic ile elevit kullanıyorum. Siz devam ediyor musunuz vitaminlere? Doktor bana kes demedi, ben de sormayı unuttum, kullanıyorum hala.

kullan canım kullan bi arkadasım uzun süre folbiol kullandı daha sonra 3.4 aylıkken bebişi elevite başladı demekki sürekli içilmesi gerekiyo yine de doktoruna bi sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…