Anneler ve anne - kızları için tasarım ürünlerim
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/631424-anneye-gerekli-lohusa-taci-bebek-bandi.html
Iyi aksamlar kizlar Allah nasib ederse bende ocakta anne oluyorum tanisalim dedim cuma gunu ikili testimiz var insallah saglik haberini veririm sizede cinsiyet ogrenenler var ne guze bakalim bizde ogrenebilicek miyiz
Merhaba,ben bugün ikili test sonucunu aldım çokşükür risk falan yok,beta hcg değerine göre cinsiyet tahminini biliyorum ,bendede 46,4 yazıyor,burdan bir arkadaşta genital noba göre kız demişti,bekleyip göreceğiz artık :))
Merhaba hanımlar ikili tarama testinin sonucu cok sükür temiz cıktı darısı bekleyenlerin basına gittigm hastanede cinsiyet söylemiyorlar malesef bi ay sonrasına kaldı ama onemli de degil sağlıklı olduğunu ogrendim ya cok bile :)
Iyi aksamlar kizlar Allah nasib ederse bende ocakta anne oluyorum tanisalim dedim cuma gunu ikili testimiz var insallah saglik haberini veririm sizede cinsiyet ogrenenler var ne guze bakalim bizde ogrenebilicek miyiz
kızlar bu ultrason kağıdında kilosu yazıyor mu?
ya bu ankarada kadın doğum doktorlarından randevu almak ne zor iş ya, bir de başkent olacak,
en erken şubat ayına veriyoruz dedi biri, o zamana benim çocuğum doğar da emeklemeye başlar dedim kapattım,
istanbul ne güzeldi ya , evlendim geldim, ben niye geliyorsam, kocam geleydi istanbula
yanlış anlamazsan hadimide aşarsan kızma amam alma derin erkenden allahım sag sgalim almayı nasip etsin kucagımıza işşallah amma ben 3 bebegimded aldım hep hevesim kursagımda kaldı hep dedim keşke almasaydım şöyle 7 aylık olsun al derim ben böyle diyorum diye kızmayasın aman diyim üzülürüm
ben brişey almıcam asla doguruyum öle alıcam yeterki saglıklı dogsun benim yanmda olsun ben etegimi yırtar onu sararım yereki dogsun beşşik bile düşünmüyorum ben dogum ediyim sag sgalim işşallah eve gelince alıırm
rabbim hiç birimiiz evladının acısını gösteremsin işşallah kızlar tem duam bu her secdemde dua ediyorum hepimize
Aldımmmm :)
Canım allah korusun bir terslik olacaksa bebek doğarken de olur, doğduktan sonra da olur. Yani şu an ile yedi aylık hali arasında bir fark yok bence. Daha yeni eşimin kuzeni bebeğini kaybetti, doğuma 15 gün kala. Yedi aylıkken aldıysalar da elleri boş kaldı.
Hevesim var alıyorum, hiç öyle en kötüsünü düşünüp hevesimi kırmam :)
Allah hepimize sağ salim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.
Aldımmmm :)
Canım allah korusun bir terslik olacaksa bebek doğarken de olur, doğduktan sonra da olur. Yani şu an ile yedi aylık hali arasında bir fark yok bence. Daha yeni eşimin kuzeni bebeğini kaybetti, doğuma 15 gün kala. Yedi aylıkken aldıysalar da elleri boş kaldı.
Hevesim var alıyorum, hiç öyle en kötüsünü düşünüp hevesimi kırmam :)
Allah hepimize sağ salim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.
Gözünüz aydın kızlarrrrr darısı bizlerin başına..
Hoşgeldin cnmm..sağlıcakla alırsın yavrunu inş.
benimde cuma ikili testim var..bizde inşallah atlatırız sorunusz ..cinsiyetini bende öğrenebilecekmiyim merak ediyorum..
beklios neler aldın bakiiim
selam arkadaşlar yaklaşık olarak 1 saattir burda yazılanları okudum bende hemen hemen aynı seyleri haşadım her adet olduğumda oturdum ağladım ve sonunda kalktı dua ettim rabbim beni duydu ve inş bende ocak annesi olacağım hemde ikiz:) rabbim herkese nasip etsin inş bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız
Puset aldım, hiç planlamıyordum ama çok güzel bir pusetti, kampanya yapmışlar 200 TL idi. Eşim görünce hemen almak istedi. Çok erken oldu ama kısmet :)
Bir de takım aldım, yükleyeceğim şimdi öbür başlığa
kız sen bir başlamış pir başlamışsın. güle güle kullanın
Puset aldım, hiç planlamıyordum ama çok güzel bir pusetti, kampanya yapmışlar 200 TL idi. Eşim görünce hemen almak istedi. Çok erken oldu ama kısmet :)
Bir de takım aldım, yükleyeceğim şimdi öbür başlığa
ayyy nasıl süper olmusta onu içinde hayal ettikce özlemimiz daha da artacak :)ınsalllaaahhhh sağ salim kucagına alırsın tatlımm.. benım eşimde cinsiyet gerektirmeyen şeyleri şimdiden alalım diyo bakalım inşallah bi sorun yoktur persembe günü rrandevum var :18:
Ya arkadaşlar Ben gün itibariyle 12+6'dayım ve hala folic ile elevit kullanıyorum. Siz devam ediyor musunuz vitaminlere? Doktor bana kes demedi, ben de sormayı unuttum, kullanıyorum hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?