kullan canım kullan bi arkadasım uzun süre folbiol kullandı daha sonra 3.4 aylıkken bebişi elevite başladı demekki sürekli içilmesi gerekiyo yine de doktoruna bi sor istersen
Aslında yavaş yavaş almak pek fena bir fikir değil. Hepsini birden almak hem masraflı olur hem de yorucu. Önümüzde aylar var, indirimleri takip edebiliriz.
Ben evliliğimde de aylar öncesinden alışverişe başlamıştım, çok da iyi oldu, hiç sıkışmadı işlerimiz.
ne güzel işte bende düşünüyorum işte dediğim gibi su kontrolu sağ salim bi atlatsaydık hayırlısıyla günler yaklasınca kalbim sıkısıyo resmen:18:
Cinsiyeti belli olana kadar bekle yine de. Allah korusun bir aksilik olacağından değil de daha rahat alışveriş yaparsın. Unisex malzeme almak çok zor, her şey cinsiyete göre ayrılmış.
Son aylara doğru ağırlaşacağız bir de, geze geze seçemeyeceğiz. Şimdi alalım, on aylarda onlara bakıp hayal kurarız :)
Ya arkadaşlar Ben gün itibariyle 12+6'dayım ve hala folic ile elevit kullanıyorum. Siz devam ediyor musunuz vitaminlere? Doktor bana kes demedi, ben de sormayı unuttum, kullanıyorum hala.
Ya arkadaşlar Ben gün itibariyle 12+6'dayım ve hala folic ile elevit kullanıyorum. Siz devam ediyor musunuz vitaminlere? Doktor bana kes demedi, ben de sormayı unuttum, kullanıyorum hala.
Günaydın koca göbekli hatunlar
ben günde 2 tane şeftali yiyodum ee benim sıpa tüylü mü olucak şimdi :26:
nektarin aldım artık onu yiyicemvalla korktum la [/QUOT
Ben de yiyordum içime kurt düştü... bunun gibi bir sürü de farklı şey söylüyorlar çilek yiyince elini sürme gibi
Günaydın koca göbekli hatunlar
ben günde 2 tane şeftali yiyodum ee benim sıpa tüylü mü olucak şimdi :26:
nektarin aldım artık onu yiyicemvalla korktum la
saol canımcanım geçmiş olsun
gecmş olsun..bana da doktorn verdiği ilaçlar doknuyor..direk ishalim..kestm ben de..arada alıyorum..iyi mi kötü mü ediyorm bilmyrm...
Merhaba nikgökçen,ikili test'i yaptırdığın yerlede alakalı,özel hastanede yaptırısan 2 günde veriyorlar,devlet hastanesi falansa daha uzun,onun için telaş etme.
herkese merhaba nasılsınız ben dun doktora gittim ishal olmamdan ishallikten dolayı bebekte sıkıntı varmı diye şükür bi sıkıntımız yok hersey yolunda dedi vee ilk erkek demişti ama kıza döndük bakalım birdahaki kontrolde ne dicek
Geçmiş olsun.
cinsiyet konusunda yanılıyorlar mı
İnşallah doktorun bana dediği doğrudur.
Vitamin sonuçta bir zararı olmaz ama kes diyen doktorlar var, ondan meraklandım.
böyle güzel seylere vesile olmak mutlu ediyor insanı bu arada rsmini sevdim paşacım çok severim jelibonubiz doguma kadar içiyoruz bebeler ilaçtan
sizlerle brişey paylaşmak istiyorum çok mutluyum ben yabir arkadaşım vardı kkdan burda tanıştık arkadaşın 5 düşügü var malesef geçen beni aradı paşam dedi hamileyin işin tuafı adetine 1 hafta kala ögreniyor hamile oldugunu dedim igne kullanıyordu 0.4 cleksi kan sulandırıcısı dedim sen onu 0.6 kullan şu şu ilaçları iç sen beni dinle dedi nasıl olur bebeg brişey olmasın dedi sen beni dinle vebali ban dedim 0.4 az geliyor anca 06 iyi gelir deidm coraspirirne başlattım vitamini iç dedim sonrasınamı merak ediyorusunuz doktor muayene etmiş kalp atışlarını duymuş keseyi görmüş her gün konuştuk lekelenmem var paşam pembe kan geliyor paşam hep teselli ettim onu olur bebektir vs onların orda yer küçük hastane yok başka yere gitmişler demiştim ihömal etme git diye şimdi saglıklı bir bebegimiz var geç döllenme demiş doktor ilaçlarımız ignemiz iyi gelmiş dün konuştum ban nasıl dua ediyor allah senden razı olsun sen olmasydın dedi başladı lafa ne mutlu bana dedim inanıyourmki bebeginide alıcaksın kucagına dedim okadar mutluki anlatamam düşünün 5 düşük adetine 1 hafta kala ögreniyor adet olucagı gün düşürüyor kalp atışı hiç duymamıştı şöyle böyle yap dedim bebegimizi bugün kontrolü varmış paşacım dedi kalp atışı duymak onu görmek bebek şeklinde dedi çok mutluyum allah senden razı olsun iyiki seni dinlemişim dedi okadar mutluyumki onun adına allahım ömürlü kılsın işşallah miinik mucizemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?