2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ne güzel işte bende düşünüyorum işte dediğim gibi su kontrolu sağ salim bi atlatsaydık hayırlısıyla günler yaklasınca kalbim sıkısıyo resmen :18:

ne güzel işte bende düşünüyorum işte dediğim gibi su kontrolu sağ salim bi atlatsaydık hayırlısıyla günler yaklasınca kalbim sıkısıyo resmen :18:

Cinsiyeti belli olana kadar bekle yine de. Allah korusun bir aksilik olacağından değil de daha rahat alışveriş yaparsın. Unisex malzeme almak çok zor, her şey cinsiyete göre ayrılmış.
Son aylara doğru ağırlaşacağız bir de, geze geze seçemeyeceğiz. Şimdi alalım, on aylarda onlara bakıp hayal kurarız :)

ciddi ciddi bişey almak önemli değil bebegimn iyi oldugunu ögreniyim o bana yeter sürekli onu düşünüyorum :18::26:

Ya arkadaşlar Ben gün itibariyle 12+6'dayım ve hala folic ile elevit kullanıyorum. Siz devam ediyor musunuz vitaminlere? Doktor bana kes demedi, ben de sormayı unuttum, kullanıyorum hala.

benim doktor 7. haftada folik asiti kesti elevit verdi.2 hafta önce gittiğimde sordum eleviti ne zamana kadar kullanacağım dedim oda doğuma kadar dedi bide bana demir ilacı verdi kan şurubu küçük küçük şişelerin içinde bu iki ilacı kullanıyorum canım.sen yinede doktoruna danış bence herkesin bünyesi farklı çünkü...

Günaydın koca göbekli hatunlar
ben günde 2 tane şeftali yiyodum ee benim sıpa tüylü mü olucak şimdi :26:
nektarin aldım artık onu yiyicem valla korktum la

Günaydın koca göbekli hatunlar
ben günde 2 tane şeftali yiyodum ee benim sıpa tüylü mü olucak şimdi :26:
nektarin aldım artık onu yiyicem valla korktum la

al bendede okadar kirazda yiyordum bıraktım yemeyi canım istemiyor sabahtan akşama paso şeftali yiyorum nektaride tüy olmaya bilri ama genede şeftalı ben hadi tüysüzümde babamız aman sonra dökülüyor zaten ben onu dogsunda sag saglim pamugum diye severim
kızlar yeni kalktım uyuyamadımki bugün jelibonumu görmeye gidicem heyecan bastı :18:ne haldedir benim bebegim işşallah keyfi yerindedirbugün cenazesi olam akramımıızın 7 var kaynanam bende olucak giremezsem kusura bakmayım amma vekalin yazarım işşallah gelişmeleri şimdi kahvaltıyı hazırlıyım eşim işe gidicek sonra geri gelicek dua edin ne olur bebegim iyi olsun rahime dikişi konuşucaz bakalım kaç tl istiyor gebelik dayanışması dua edin az istesin :18::18:

herkeze gzüel bri gün diliyorum tabikide banada gelince görüşrüz işşallah kendinize iyi bakın bu arada 9+4 olduk

herkese merhaba nasılsınız ben dun doktora gittim ishal olmamdan ishallikten dolayı bebekte sıkıntı varmı diye şükür bi sıkıntımız yok hersey yolunda dedi vee ilk erkek demişti ama kıza döndük bakalım birdahaki kontrolde ne dicek
canım geçmiş olsun
saol canım
gecmş olsun..bana da doktorn verdiği ilaçlar doknuyor..direk ishalim..kestm ben de..arada alıyorum..iyi mi kötü mü ediyorm bilmyrm...

canım muadili vardır muhakkak ara doktorunu degiştir. baa kalsuyum bacak agrılarına iyi gelecegini rahimdeki agrılara fayda saglamayacagını söyledi

Merhaba nikgökçen,ikili test'i yaptırdığın yerlede alakalı,özel hastanede yaptırısan 2 günde veriyorlar,devlet hastanesi falansa daha uzun,onun için telaş etme.

Özel hastanede yaptırdım aslında dün çıkması gerekiyordu akşam eşimlede konuştuk doktor bizim muayeneden sonra tatile çıkacaktı.Belkide herşeyi öylece bıraktı gitti,çünkü test sonuçlarınız henüz onaylanmamıştır diyor sürekli.Ben kilolu bir bayanım o nedenle ense kalınlığı ölüçümüde çok uzun sürdü hem minnoşum uygun pozisyon almadı hemde yağlardan pek ölçmek mümkün olmadı,ölçebildiği kadar ölçtü işte:-(((Bugun hastaneyi aramayı dşünüyorum artık iyi haberleri veririm inşallah...

günaydın arkadaşlar maşallah ne kadar çok oğlumuz olacak :)
bizde bi öğrenseydikte ankete katılabilseydik hayırlısıyla..

Geçmiş olsun.
cinsiyet konusunda yanılıyorlar mı
İnşallah doktorun bana dediği doğrudur.

Vitamin sonuçta bir zararı olmaz ama kes diyen doktorlar var, ondan meraklandım.

biz doguma kadar içiyoruz bebeler ilaçtan
sizlerle brişey paylaşmak istiyorum çok mutluyum ben yabir arkadaşım vardı kkdan burda tanıştık arkadaşın 5 düşügü var malesef geçen beni aradı paşam dedi hamileyin işin tuafı adetine 1 hafta kala ögreniyor hamile oldugunu dedim igne kullanıyordu 0.4 cleksi kan sulandırıcısı dedim sen onu 0.6 kullan şu şu ilaçları iç sen beni dinle dedi nasıl olur bebeg brişey olmasın dedi sen beni dinle vebali ban dedim 0.4 az geliyor anca 06 iyi gelir deidm coraspirirne başlattım vitamini iç dedim sonrasınamı merak ediyorusunuz doktor muayene etmiş kalp atışlarını duymuş keseyi görmüş her gün konuştuk lekelenmem var paşam pembe kan geliyor paşam hep teselli ettim onu olur bebektir vs onların orda yer küçük hastane yok başka yere gitmişler demiştim ihömal etme git diye şimdi saglıklı bir bebegimiz var geç döllenme demiş doktor ilaçlarımız ignemiz iyi gelmiş dün konuştum ban nasıl dua ediyor allah senden razı olsun sen olmasydın dedi başladı lafa ne mutlu bana dedim inanıyourmki bebeginide alıcaksın kucagına dedim okadar mutluki anlatamam düşünün 5 düşük adetine 1 hafta kala ögreniyor adet olucagı gün düşürüyor kalp atışı hiç duymamıştı şöyle böyle yap dedim bebegimizi bugün kontrolü varmış paşacım dedi kalp atışı duymak onu görmek bebek şeklinde dedi çok mutluyum allah senden razı olsun iyiki seni dinlemişim dedi okadar mutluyumki onun adına allahım ömürlü kılsın işşallah miinik mucizemi

Kizlar gunaydin nasilsiniz?? Dun dr. Kontrolumuz vardi sukurler olsun hersey uyi dr. Tabiri ile bebegim dans edip oynamaya baslamis iceride hakikaten surekli haraket halindeydi masallah ne tuhaf ne guzel bi duygu:)) ense kalinligimiz 1.3 gayet normal yine de ikili test istiyor.musun dedi dr. Istiyorum dedim icimde bisey kalsin istemem bu konuda cunku.ozel hastaneye gidiyorum.ama dis tetkik oldugundan 10 gun sonra sonucu alacagiz insallah hayirli seyler duyacagim.... normalde dun 11+2 idik ama ultrasonda 12+0 cikti dr. Artik boyle degisiklikler olur dedi ondeyiz biraz bakalim :) bazen bikac gun onde bazen bikac gun geride gider degisiklik olur dedi.... vee beni cok sasirtti erkenden tahminde bukundu bebegin kiza benziyor ama erken henuz 10 gun sonra gelince netlestiririz dedi :)) ben 15. Haftadan once tahmin beklemiyordum acikcasi :))) dr.um bu konuda pek yanilan biri degil ama kendide yine de kaptirma kendini kiz diye sadece benzettim diye uyardi:) saglikli olsun hayirlisi ile kavusayim yeter eminim hepimiz ayni seyi istiyoruz zaten... onun disinda folik asit devri kapandi baska bi vitamin hapi,magnezyum tableti ve kan hapi verdi.. kan hapina iste olmadigim bi gun baslamak istiyorum acikcasi bulanti cok yapiyor diyo herkes korkuyorumm... kisacasi biraz daha rahatladim artik insallah hep biyle guzel.seyler yazarim yazariz hepimizzz her zamann

Son düzenleme:
böyle güzel seylere vesile olmak mutlu ediyor insanı bu arada rsmini sevdim paşacım çok severim jelibonu

günaydın bayanlar. ben de dahil herkese bulantısız her şeyin kokusunun güzel geleceği bir gün diliyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…