liste uzuyor kızlar :)
ne güzelll
böyle güzel şeyler duymak iyi geliyor teşekkürler umarım benimde geçer
Selam Ocak annelerii,
Ben bi listeye öncülük yapayım dedim ama uçuşlardan dolayı 15 gündür siteye girmiyordum. Listemizde daha oluşmamış galiba :)))
Bendeki son durum sadece keseyi gördük karından ultrasonla kalp atışı için 20-25 arası gel dedi. İlk bebeğimdede bulantım yoktu çok şükür bu gebeliğimdede yok.
Liste yapan varsa birbirimizi tanımak adına
İstanbul / yaş 38 / sat: 27 mart 2013 bdt:01 ocak 2014 / ikinci bebek (oğlum 25 aylık) / hamile kaldığım kilo:59 /
Sanırım hepsini yazdımm.
işin kötüsü kesilmiyo azalıyo sadece
dün akşam leblebi paketinin yarısını yedim kıtır kıtır
bugün biraz daha iyiyim düne göre
benim işyerindekilerin de hepsi bilmiyo şaşırıyolar niye yemek yemiyosun diyolar
çekmecende ne var bakayım senin
yaş 32 ilk bebek ankara dogum 4 ocak.son adet 30 mart.
kızlar ben 4+5 te keseyi gördüm 5+2 de yolk saçı gördüm 5+5 te bebegi gördüm doktor kalp atımını gördüğünü ancak bize dinletmesi için haftaya gelmemi söyledi.
ama ben 24 günde adet oldugumdan 10 nisanda yumurtladım.erken döllenme oluyor normal adet hesabına göre.
Harika o zaman senin topiğinde, başta sana ve sonrasında bizlere hayırlı olsun bebişlerde sağlıklı gelsin diyelim
kızlar... ben en az 3-4 senedir hasta olmam,grip falan yani.. 4 gün önce boğaz ağrısıyla uyandım ertesi gün o geçti nezle başladı.. ve dünde öksürük eklendi.. allahım ilaçta kullanamıyorum,malum.. bol bol ıhlamur ve portakal suyu içiyorum evdeyim zaten,sürekli yatıyorum.. c.tesi kontrol var zaten,doktora sorucam artık durumu :26:
kızlar bulantı 5. haftada yada 6. haftada olmuyodu bende de..hatta bi sorun mu var diye korkmuştum...ama sağ olsun 6. haftam biter bitmez gösterdi kendini ve normal yaşayamaz oldum...bulantıdan ölücemm.... ilk günlerimde kusmuştum mutlu olmuştum bebeğim varlığını hissettiriyo diye ama artık dayanılmaz hale geldi...neden salonum tuvalete uzak ki...kendimi oraya kadar tutmak zor oluyo..umarım oraya yetişemediğim günler olmaz...
Geçmiş olsun canım.. dinlen ve bol sıvı tüket... gribal enfeksşyonların en iyi ilacı dinlenmektir..C vitamini al ama doğal olsun.. nane limon yap.. sıcak suya limon sık..
canım bulantın için nişastalı seyler ye.. leblebi kraker gibi.. az ve sık ye.. İşyerimden arkadaşlara elma ve ayva iyi gelmişti belki sanada iyi gelir.. Ama yemek yemeyi bırakma Kussanda ye Çünkü bebek mutlaka besin alıyor her yediğinden.. Midene girmesi yeterli doktor öyle demişti..
evet canım öyle yapıyorum zaten..hergün ıhlamur ve portakal suyu başta olmak üzere içiyorum devamlı...
aaahayır ıhlamur içme sakın bir daha rahim kaslarını gevşetiyor düşük yapma tehlikesi var
kraker fayda etmiyo yumurtalı kokuyomuş gibi geliyo tiksiniyorum krakerin ağızda bıraktığı tattan..tabi eskiden yerdim :) leblebi iyi fikir...bugün yolculuk var memlekete yol da fena yapmaz umarım ben kucağıma doldurayım ayvayı yol boyuyunca yiyim en iyisi... sağol tavsiyeler için..ekşi de önermişlerdi limonata falan ama şimdiki limonatalar ekşi olmayı bırak bildiğin tatlı oluyotatlıyla da (çikolata hariç) aram yok pek ondan içemiyorum herhalde
ama internettende baktım ben limon,nane için falan sakıncalı diyo ama ıhlamur için öyle bişey demiyo..kesin bilgi mi bu?emin misin?çünkü hep ıhlamur ve c vitamini önermiş siteler... :18:
ben hemşireyim yanında çalıştığım doktor önermiyor bende önermem çünkü ıhlamurun rahatlatıcı etkisi var oda kasları gevşetiyor siz riske atmayın bence çok açık limonlu ılık ılık çay için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?