çok teşekkür ederim .hoşbuldum. hepimizin bebişleri tamamına ersin kucağımıza gelsin.
hcg degerin kaç canım.Allah tamamına erdirsin
merhaba arkadaşlar bnde ocak annesiyim.. Rabbim hayırsıyla kucağımıza almayı nasip etsin.. şu zorlu üç ayı atlatalım inş...
hatta biz direk 4 ay diyelim onaaaay çabuk geçsin yaaaaaaaaaaaa
hayırlısıyla geçecek inşallah kocaman göbişlerimizle yazın salına salına gezineceğiz
hayırlısıyla geçecek inşallah kocaman göbişlerimizle yazın salına salına gezineceğiz
ben ilk kontrolümü dün yaptırdım çok şükür hersey iyi..ayın 23. ünde tekrar gidicez..kan testiyle kanıma baktı doktor bazı testler yaptı çoklu tarama dedıklerıymıs..kanım bıraz düşük cıktı multıvıtamın folık asıt fılan verdı..yedıklerımede dıkkat edıyorum bıradaha gıdısımde 6. haftada oluca kalp atısı duyabılırmyım sızce? eşimin duymasını çok ıstıyorum
ben ilk kontrolümü dün yaptırdım çok şükür hersey iyi..ayın 23. ünde tekrar gidicez..kan testiyle kanıma baktı doktor bazı testler yaptı çoklu tarama dedıklerıymıs..kanım bıraz düşük cıktı multıvıtamın folık asıt fılan verdı..yedıklerımede dıkkat edıyorum bıradaha gıdısımde 6. haftada oluca kalp atısı duyabılırmyım sızce? eşimin duymasını çok ıstıyorum
canım beni de eklermisin. yaş:29 sat:06-01-2014. 2. bebeğim
duyarsın canım dün 5+5 te doktorum gördü ama bize 1 hafta sonra dinletecek büyük ihtimal duyarsınız
canım şehir nere? ve beklenen doğum tarihimi 6 ocak? sat demişsin ama?? son adet ne zaman? bilgileri eksik verdin
ayy süper yaa liste muhteşem olmuş daha da çoğalırız vee herkes mutlu sona ulaşır bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahhh..
ocak ayı gelcekmi ki yaaaaa :44:
ocak ayı gelcekmi ki yaaaaa :44:
canım bakanlık açıkladı ocak ayında doğumlar iptalmişmümkünse şubatın son haftası doğurun diyolar ,valla bende şaştım kaldım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?