canım bulantın için nişastalı seyler ye.. leblebi kraker gibi.. az ve sık ye.. İşyerimden arkadaşlara elma ve ayva iyi gelmişti belki sanada iyi gelir.. Ama yemek yemeyi bırakma Kussanda ye Çünkü bebek mutlaka besin alıyor her yediğinden.. Midene girmesi yeterli doktor öyle demişti..
slmmm kızlar herkese merhabalar allah sağlıklı gebelikler nasip etsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende ocak 13 de muhtemel doğum tarihim kısmetse artık süt hormonum yükseliyordu ara ara şükür rabim nasip etti ...
hoşgeldin sağlıkla sıhhatle al kucagına yavryunu
ala alaaa.. şaşırdım şimdi :44: ee peki limonun böyle bi etkisi varmı? yani düşük için.. ben limon,karabiber,nane için hep sakıncalı diye okudum..
limon tam aksi gebelikte mide bulanmalarına çok iyi ve tavsiye ediliyor karabiberi hiç duymadım bilmiyorum
papatya ıhlamur ada çayı ve maydanoz bunlar gebeliğin ilk aylarında yasak
kızlar bende tuzlu ayra içiyorum iyi geliyo
kızlar bende tuzlu ayra içiyorum iyi geliyo
bu alana yazabildiğim için şükürler olsun ben tüp bebek yöntemiyle gebe kalanlardanım ilk bebeğimi düşük yaptım kaybettim malesef. şu an da dondurulmuş embriyolarla hamileyim üstelikkk doktomun beta hcg sonuçlarına göre söyledği yüksek ihtimal ikiz . haftaya perşembe ilk ultrason muayenem var Rabbim bunlara ömür versin inşallah...
canım benide eklersen sevinirim yaş:27 sat:31 mart SİVAS bdt:5 ocak ilk bebek :)
bir defa düşük yaşamış olanlar daha fazla korkulu ve tedirgin oluyo 2.hamileliklerde, kendimden iyi biliyorum.. allah sağlıkla sonunu getirsin inş, hayırlı olsun
İnşallah inşallah hepimizin tüm isteyenlerin . Ama hani insan hisseder ya bu defa herşey yolunda gidecek gibi geliyorr. Korkuyorum fazla bağlanmak istemiyorum ama bir ses bu defa üzülmeyeceksin yine günlerce ağlamayacaksın diyor.
benide ekler misiniz :) yaş:30 SAT: 9 nisan İstanbul BDT: 15 ocak ilk bebek
bu alana yazabildiğim için şükürler olsun ben tüp bebek yöntemiyle gebe kalanlardanım ilk bebeğimi düşük yaptım kaybettim malesef. şu an da dondurulmuş embriyolarla hamileyim üstelikkk doktomun beta hcg sonuçlarına göre söyledği yüksek ihtimal ikiz . haftaya perşembe ilk ultrason muayenem var Rabbim bunlara ömür versin inşallah...
rabbim inş. bu kez saglıklısında nasip etmiştir. gözün aydın olsun canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?