2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

gözünaydın canım bu seni şimdi 1 hafta götürür çok tuhaf dimi o hareket etmesi bize el sallamıştı hala onu sölüoruz konuşuyoruz aramızda :)

:2:

valla canım bende bilemedimde artık önemsemiyorum ilkinde pek yaılmam demişti ama yanılıyormuş demekki ama bunada temkinli kouştu önümüzdeki aya belli olur dedi

Offf ben de 1000 tane bebek görmüşler, kesin anlıyorlardır demiştim :/
Çocuğu kızım kızım diye seviyorum. Erkekse alınıyordur :)

Uzman olmuşsun sen paşa :)
Ben de ergenlikte sivilceden çok çektim. Her türlü ilacı, kremi biliyordum. ayda bir de kontrole giderdim. Kapıda bekleyen sivilceli kızlara bakıp "şimdi doktor sana bilmemne kremi verir" diyordum, hakikaten doktor da aynını veriyordu :)
O geldi aklıma şimdi.
Gözü aydın arkadaşının, ne güzel mutluluk.

Amaniiinnn ankete bak.
Koskoca forumda bir tanecik mi kız bebek kesinleşti?
Kimin kızı o söylesin çabuk, çok kıskandım :)

geçtiğimiz hafta kontrolde banada doktor dediki Kız olursa adını Nazlı koyun kız mı hocam dedik,heveslenmeyin daha kesin belli değil dedi ama tüp bebek oldugu için doktorum transfer esnasındada inşallah senin gibi bıcır bıcır bir kızın olur demişti.Ben cinsiyetini gördüğüne inanıyorum bir haftadır canım kızım diye seviyorum bebişimi ama eşim kızıyor belkide erkektir çocuk üzülecek diyor.Rabbim sağlıkla kucağıma versin inşallahta kız yada erkek farketmez.

böyle güzel seylere vesile olmak mutlu ediyor insanı bu arada rsmini sevdim paşacım çok severim jelibonu
canım arkadaş koydu ismini bebegimin onunkininkide bonibon oda onun resmini koyduaslında jelibon resmini koyucaktım eşim ismi daha hoş görünüyor dedi

canım sorma bri duyuyordum hamile bri duyuyurdum düşük ben ona dedim pırtılaşma var sende dedim doktor dedigimi dogrulamış 0.4 cleksi vermiş evde var dedi sen onu kullanma 06 kullan dedim tanıdık eczene varmış ordan almış sonra veirim parasını yazdıırca demiş iyiki seni dinledim paşa dedi artık okuya okuya göre göre prof oluyor insan her bebegim vefat ettiginde yenei şeyler ögrendim eşim geçen diyor vallahi okusaydın zehir gibi doktor olurdu dedi bende deidm k.dogumcu olurdum eve gelmezdim dedim çok merhametliyim ben ya kendimi düşünmeme karşıdakini çok düşünürüm ondan bazı kişilere deger verince kaybediyorum zaar
hehenaber anası güzel ne var ne yok bakalım kahvaltımı yaptım mutfagı toplucam muayene zamanına kadar yendien duş alıcam süüslenicem doktor amcamıza gdicez işşallah
naber gıdısını aldıgım pokemonlarımın annesi

Son düzenleme:

canım kızımız olursa biz de nazlı düşünüyoruz...

Geçmiş olsun.
cinsiyet konusunda yanılıyorlar mı
İnşallah doktorun bana dediği doğrudur.

Offf ben de 1000 tane bebek görmüşler, kesin anlıyorlardır demiştim :/
Çocuğu kızım kızım diye seviyorum. Erkekse alınıyordur :)

Amaniiinnn ankete bak.
Koskoca forumda bir tanecik mi kız bebek kesinleşti?
Kimin kızı o söylesin çabuk, çok kıskandım :)

ayyy ben kendimi hep kız diye hazırladım. babası kzım kızm diye seviyor. babası kız erkek farketmez ama ben kıza çok alıştım cinsiyetini erkekderlerse üzülürüm demişti. allah bilir ama inşlh değişmez. benim kızm değil. dr kesin demeden katılmadm ankete.

bende fasülyemi hep güzel tombul kızım diye seviyorum. eşimde aslan oğlum dıye seviyor. bebek kıyafetlerınde hep erkegı es gecıyorum ama ne yapım kız kıyafetlerı cok daha tatlı. doktora gıttıgımzde eşim hadı oglum goster pipini doktor teyzene diyor. bende kızım terbiyeli öle gözztermez dıyorum:)))tabi en başta saglıklı olsunda gerisi hic muhım bızımkı sadece eglence

canım bence kız seninki..oglan olsa ikincide daha net anlasılırdı benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…