Kizlar gunaydin nasilsiniz?? Dun dr. Kontrolumuz vardi sukurler olsun hersey uyi dr. Tabiri ile bebegim dans edip oynamaya baslamis iceride hakikaten surekli haraket halindeydi masallah ne tuhaf ne guzel bi duygu:)) ense kalinligimiz 1.3 gayet normal yine de ikili test istiyor.musun dedi dr. Istiyorum dedim icimde bisey kalsin istemem bu konuda cunku 10 gun sonra sonucu akacagiz insallah hayirli seyler duyacagim.... normalde dun 11+2 idik ama ultrasonda 12+0 cikti dr. Artik boyle degisiklikler olur dedi ondeyiz biraz bakalim :) bazen bikac gun onde bazen bikac gun geride gider degisiklik olur dedi.... vee beni cok sasirtti erkenden tahminde bukundu bebegin kiza benziyor ama erken henuz 10 gun sonra gelince netlestiririz dedi :)) ben 15. Haftadan once tahmin beklemiyordum acikcasi :))) dr.um bu konuda pek yanilan biri degil ama kendide yine de kaptirma kendini kiz diye sadece benzettim diye uyardi:) saglikli olsun hayirlisi ile kavusayim yeter eminim hepimiz ayni seyi istiyoruz zaten... onun disinda folik asit devri kapandi baska bi vitamin hapi,magnezyum tableti ve kan hapi verdi.. kan hapina iste olmadigim bi gun baslamak istiyorum acikcasi bulanti cok yapiyor diyo herkes korkuyorumm... kisacasi biraz daha rahatladim artik insallah hep biyle guzel.seyler yazarim yazariz hepimizzz her zamann
:2:
valla canım bende bilemedimde artık önemsemiyorum ilkinde pek yaılmam demişti ama yanılıyormuş demekkiama bunada temkinli kouştu önümüzdeki aya belli olur dedi
orkidem nasılsın ya uzun zamandır konusamıyoruz iyimisin bebişlerimiz nasıl iyi bakıyon demi yiğenlerime :)
Offf ben de 1000 tane bebek görmüşler, kesin anlıyorlardır demiştim :/
Çocuğu kızım kızım diye seviyorum. Erkekse alınıyordur :)
biz doguma kadar içiyoruz bebeler ilaçtan
sizlerle brişey paylaşmak istiyorum çok mutluyum ben yabir arkadaşım vardı kkdan burda tanıştık arkadaşın 5 düşügü var malesef geçen beni aradı paşam dedi hamileyin işin tuafı adetine 1 hafta kala ögreniyor hamile oldugunu dedim igne kullanıyordu 0.4 cleksi kan sulandırıcısı dedim sen onu 0.6 kullan şu şu ilaçları iç sen beni dinle dedi nasıl olur bebeg brişey olmasın dedi sen beni dinle vebali ban dedim 0.4 az geliyor anca 06 iyi gelir deidm coraspirirne başlattım vitamini iç dedim sonrasınamı merak ediyorusunuz doktor muayene etmiş kalp atışlarını duymuş keseyi görmüş her gün konuştuk lekelenmem var paşam pembe kan geliyor paşam hep teselli ettim onu olur bebektir vs onların orda yer küçük hastane yok başka yere gitmişler demiştim ihömal etme git diye şimdi saglıklı bir bebegimiz var geç döllenme demiş doktor ilaçlarımız ignemiz iyi gelmiş dün konuştum ban nasıl dua ediyor allah senden razı olsun sen olmasydın dedi başladı lafa ne mutlu bana dedim inanıyourmki bebeginide alıcaksın kucagına dedim okadar mutluki anlatamam düşünün 5 düşük adetine 1 hafta kala ögreniyor adet olucagı gün düşürüyor kalp atışı hiç duymamıştı şöyle böyle yap dedim bebegimizi bugün kontrolü varmış paşacım dedi kalp atışı duymak onu görmek bebek şeklinde dedi çok mutluyum allah senden razı olsun iyiki seni dinlemişim dedi okadar mutluyumki onun adına allahım ömürlü kılsın işşallah miinik mucizemi
Amaniiinnn ankete bak.
Koskoca forumda bir tanecik mi kız bebek kesinleşti?
Kimin kızı o söylesin çabuk, çok kıskandım :)
Amaniiinnn ankete bak.
kızlar göstermiolar işte sen rahat ol bizimkiler kız :)
böyle güzel seylere vesile olmak mutlu ediyor insanı bu arada rsmini sevdim paşacım çok severim jelibonu
heheUzman olmuşsun sen paşa :)
Ben de ergenlikte sivilceden çok çektim. Her türlü ilacı, kremi biliyordum. ayda bir de kontrole giderdim. Kapıda bekleyen sivilceli kızlara bakıp "şimdi doktor sana bilmemne kremi verir" diyordum, hakikaten doktor da aynını veriyordu :)
O geldi aklıma şimdi.
Gözü aydın arkadaşının, ne güzel mutluluk.
naber gıdısını aldıgım pokemonlarımın annesigünaydııın
geçtiğimiz hafta kontrolde banada doktor dediki Kız olursa adını Nazlı koyun kız mı hocam dedik,heveslenmeyin daha kesin belli değil dedi ama tüp bebek oldugu için doktorum transfer esnasındada inşallah senin gibi bıcır bıcır bir kızın olur demişti.Ben cinsiyetini gördüğüne inanıyorum bir haftadır canım kızım diye seviyorum bebişimi ama eşim kızıyor belkide erkektir çocuk üzülecek diyor.Rabbim sağlıkla kucağıma versin inşallahta kız yada erkek farketmez.
Geçmiş olsun.
cinsiyet konusunda yanılıyorlar mı
İnşallah doktorun bana dediği doğrudur.
Offf ben de 1000 tane bebek görmüşler, kesin anlıyorlardır demiştim :/
Çocuğu kızım kızım diye seviyorum. Erkekse alınıyordur :)
Amaniiinnn ankete bak.
Amaniiinnn ankete bak.
herkese merhaba nasılsınız ben dun doktora gittim ishal olmamdan ishallikten dolayı bebekte sıkıntı varmı diye şükür bi sıkıntımız yok hersey yolunda dedi vee ilk erkek demişti ama kıza döndük bakalım birdahaki kontrolde ne dicek
saol canım
canım muadili vardır muhakkak ara doktorunu degiştir. baa kalsuyum bacak agrılarına iyi gelecegini rahimdeki agrılara fayda saglamayacagını söyledi
canım kızımız olursa biz de nazlı düşünüyoruz...
Bence kızlar sonradan atağa geçerek erkek nüfusu alt edecek çünkü kızlar geç anlaşılıyor erkeklere oranla hehe
sağ parkurdan çıkarak atağa geçecekler :) sağda olunca kız oluyormuş yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?