ayyy bu topikteki bebişlerin çoğu nazlı heralde.bnde naz koymayı düşünüyorum bi de zeynep eklesem yanna hiç fena olmazz
bende öle duymuştum.ama bnm minnak sol tarafta :)
sağ parkurdan çıkarak atağa geçecekler :) sağda olunca kız oluyormuş yaaaa
benimmm kızımm teyzesibende bakıyorum çok şaşırdım hep erkek..1 2 haftaya kızlarda gelir büyük ihtimalle.
zeynep naz güzel bi kombinasyon
sağ parkurdan çıkarak atağa geçecekler :) sağda olunca kız oluyormuş yaaaa
Hadi bakalım, sonuçta %50'ye yakın bir oran kız olması lazım. Sonradan atağa geçecek bence de kızlar
bende öle duymuştum.ama bnm minnak sol tarafta :)
ben hala anlamadım sağdamı soldamı nasıl anlıyorsunuz
Benim bildiyim erkek sagda kız solda olur ilk oglum sagdaydı simdiki simdilik heryerde gibi :) bide hcg 49 yazıyor yinede kızdan ümit kesmedim hadi hayırlısı birde canım senin bebek kız ya hcg kac ?
kontrollere gttiğimde doktor ultrason aletini hep sol tarafımda gezdiriyor.ilk gttiğim günden beri hiç sağa geçmedi :) en son gttiğimde göbek deliğiminn altına bakmaya başladı.azcık yukarı çıkmış.yani bn öle düşünüyorum.
zeynep naz güzel bi kombinasyon
hımmm o zaman sola daha yakın oluyor sanki ama daha çok ortada gibi ama benim çoğu zaman sağ tarafım ağrıyor
hımmm o zaman sola daha yakın oluyor sanki ama daha çok ortada gibi ama benim çoğu zaman sağ tarafım ağrıyor
ultrason çıktısına göre mi sağda solda diye ayırıyorsunuz yoksa karındaki konuma göre mi?
bi dahaki gttiğinde dikkat edersen anlarsın o zman.ama büyük ihtimalle yukarı çıkmaya başlamıştır o zamna ortalıyor heralde
hcg ikilinn kan sonucuna göre mi bakılıyo daha ben almadım.yarın alıcam nasipse.sadece ense kalınlığını biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?