2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben hala anlamadım sağdamı soldamı nasıl anlıyorsunuz

kontrollere gttiğimde doktor ultrason aletini hep sol tarafımda gezdiriyor.ilk gttiğim günden beri hiç sağa geçmedi :) en son gttiğimde göbek deliğiminn altına bakmaya başladı.azcık yukarı çıkmış.yani bn öle düşünüyorum.

Benim bildiyim erkek sagda kız solda olur ilk oglum sagdaydı simdiki simdilik heryerde gibi :) bide hcg 49 yazıyor yinede kızdan ümit kesmedim hadi hayırlısı birde canım senin bebek kız ya hcg kac ?

hcg ikilinn kan sonucuna göre mi bakılıyo daha ben almadım.yarın alıcam nasipse.sadece ense kalınlığını biliyorum.

hımmm o zaman sola daha yakın oluyor sanki ama daha çok ortada gibi ama benim çoğu zaman sağ tarafım ağrıyor

Kızlar siz böyle söyleyince ben çatlıyorum ya...randevuma gittim doktor gelmedi hastaları dolanıyomuş göremedim bebişi..moralim çok bozuk....

benim bebeğimde solda.. (doktorun ultrasondan baktığı yere göre tahmin ediyorum) ama cinsiyetimiz erkek.. hcg dediğiniz ikili testin sonucunda mı çıkıyor? bugün aradım yarın veya sonraki gün çıkarmış henüz çıkmamış sonucu, ense kalınlığıda 1,2'ydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…