2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
iyidir valla paşacanne güzel bugün jelibonu görmeye gideceksin. güzel haberlerle de döneceksin inşallah
hep diyordum kızım olursa zeynep koyucam diye.ama çok nazlı 3 senenin sonnda olduğu için naz da istiyorum.olmadı ikisini birleştrrm

ben hep zeynep istiyordum. inşallah biri kız olursa adını zeynep koyacağım.

günaydın kızlarrr
nasılsınız?bebişleriniz nasıl?

aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz..Rabbim hayırlı,sağlıklı gebelikler geçirmeniz ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin..

devlet hastanesi olunca naparsın...2 li tarama için randevu almaya gitmiştim...elim boş döndüm...bi heycanla gittim ağlamaklı döndüm resmen....

canım yaa üzüldüm empati yaptım sinirim bozuldu benimde... her işte bir hayır vardır diyelim hayırlı olsun...belki gittiğinde cinsiyeti öğrenemeyecektin bir ay daha beklemek yerine bir daha gittiğinde öğreneceksindir ...

devlet hastanesi olunca naparsın...2 li tarama için randevu almaya gitmiştim...elim boş döndüm...bi heycanla gittim ağlamaklı döndüm resmen....

Haklısın canım ama bende özelde yaptıramadım neymiş efendim 2 hafta önceden randevu almam gerekiyormuşşş bende gittim devlet hastanesinde yaptırdım memnun kaldım özelede doguma kadar bi kere giderim bide dogumda giderim heralde önceden bi kere girip kayıt yatırmazsam dogumada almazlar yani demem o ki özellerde süper deyil malesef

ben Nazlı ismini seviyorum ama etrafta da çok bilmişler varya isminin özelliğini taşıt çok Nazlı olur bence koyma filan dediler soğudum isimden.Şimdi değişik isim bakıyorum bende ama hep bilindik isimler.

Ya ben çok memnunum allah bozmasın. Bir kez gittim devlet hastanesine kadın kese var bebek yok dedi, ağlaya ağlaya şimdiki doktoruma geri döndüm, daha da gitmem zaten. Son kontrolde kapıda bir hastayla sohbet ettik. Yedi aylık hamile, son kontrolde devlet hastanesine gitmiş, bebek zeka engelli olabilir demişler. Kadın mahvolmuş. Benim doktorum baktı sonra, hiçbir şey yokmuş.
bırakıyorlar asistanlara hastaları. Onlar da ne psikolojiden anlıyor, ne doktorluktan.
Hassasım ben bu konuda biraz, çok üzdüler beni.

hakkatten katılıyorum sana.Doktorlar resmen 2.sınıf insan mauamelesi yapıyor devlet hastanesinde.HSG filmi çektirmeye gittim 5 kadını da alıyorlar röntgen odasına herkes çıplak sıra bekliyor örtü bile yok,sanki toplama kampı gibi.Kendimi çok aşağılanmış hissettim bende büyük konuşmayayım ama birdaha gitmem devlet hastanesine.

Gecen persembe gunu ikili testi yaptırdım ama onun için tam dört hastane gezdim önce kendi doktoruma gittim orda yapmadıklarını biliyodum zaten sonra Ankara zübeyde hanım hastanesine gittim ikiliye henüz baslamadık dediler sonra özele gittim bu arada özel arabamız yok malesef dolmuşla taksiyle gezdik okadar yeri özelde randevu alacaktınız dedi hanfendi sinirlerim bozuldu oturdum hastanenin önune agladım esimde beni sakinleştirmeye calisiyo napsın umudumuzu kestik baska bi devlet hastanesine gittik esime kalsa gitmeyelim dedi bende olmaz bu kadar ugrastık sonuna kadar gidelim dedik bu arada paramızda azaldı yana yana bankamatik aradık bide sonunda yaptırdım hersey normal cıktı braz rahatladım ultrasonda bebişimi gorunce bütün yorgunlugum bitti esimede resmini gösterdim dediki onun hatrına ayakta duruyorum yoksa bayıldıydım şimdiye dedi işte böyle hanımlar dogum hikayem olmadan ikili test hikayem oldu , dunyada anne olmak kadar guzel ve zor bisey yok :)

Neee cıplakmı niyeki canım gitme zaten oraya ama niye çıplak anlamadım

ben bulgur pilavını hiç sevmem anneme her yaptığında kızardım hatta dün okudum ki hamilelikte çok yararlıymış akşam eve gittim bulgur pilavı yaptım eşim bile şaşırdı ne oluyor sana diyor dedim artık keyfime göre beslenmek yok

Benim gittiğimde de aynı odada üç doktor vardı. Hatta ikisi aynı masada oturuyorlar düşün. Geleni arka tarafa alıyorlar. Kadınların kimi giyinik, kimi soyunuyor, kimi çıplak. Hakikaten toplama kampı gibiydi.
Çok şey duydum da canınızı sıkmayayım. Memnun olanlar vardır, kafaları karışmasın.

Evet canım sinir bozanlarda oluyo malesef benim gittigm dogum ve araştırma hastanesi zaten dedikleri genelde cikiyormus cık kalabalık oluyo bide sıra bekleme olayı baska bi eksi goremedim

Neee cıplakmı niyeki canım gitme zaten oraya ama niye çıplak anlamadım

evet canım rahim filmi çekilecek ya alt tarafın çıplak bir şekilde ayakta sıranı bekliyosun ayyy allahım düşürmesin bidaha.Bide tüpün açık dedi bana doktor,nasıl olduysa 2 defa dış gebelik oldum tüplerim tıkalıymış tamamen....

Slm kizlar benim de bu persembeye ikili test randevum var sonuc olumsuz da olsabebegimden vazgecmiycegim için yaptirmak gereksiz geliyor cok kararsizim esim yaptiralim en azindan bilgimiz olur diyor bakalim hayirlisi

Rahim filmi bi anormallik olduqu icinmi cekiliyo yoksa bütün gebeleremi cekiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…