iyidir valla paşacancanım arkadaş koydu ismini bebegimin onunkininkide bonibon oda onun resmini koydu aslında jelibon resmini koyucaktım eşim ismi daha hoş görünüyor dedi
canım sorma bri duyuyordum hamile bri duyuyurdum düşük ben ona dedim pırtılaşma var sende dedim doktor dedigimi dogrulamış 0.4 cleksi vermiş evde var dedi sen onu kullanma 06 kullan dedim tanıdık eczene varmış ordan almış sonra veirim parasını yazdıırca demiş iyiki seni dinledim paşa dedi artık okuya okuya göre göre prof oluyor insan her bebegim vefat ettiginde yenei şeyler ögrendimeşim geçen diyor vallahi okusaydın zehir gibi doktor olurdu dedi bende deidm k.dogumcu olurdum eve gelmezdim dedim çok merhametliyim ben ya kendimi düşünmeme karşıdakini çok düşünürüm ondan bazı kişilere deger verince kaybediyorum zaar
hehenaber anası güzel ne var ne yok bakalım kahvaltımı yaptım mutfagı toplucam muayene zamanına kadar yendien duş alıcam süüslenicem doktor amcamıza gdicez işşallah
naber gıdısını aldıgım pokemonlarımın annesi
hep diyordum kızım olursa zeynep koyucam diye.ama çok nazlı 3 senenin sonnda olduğu için naz da istiyorum.olmadı ikisini birleştrrm
Kızlar siz böyle söyleyince ben çatlıyorum ya...randevuma gittim doktor gelmedi hastaları dolanıyomuş göremedim bebişi..moralim çok bozuk....
Nasıl göremezsin ya? Öyle kontrol mü olur?
devlet hastanesi olunca naparsın...2 li tarama için randevu almaya gitmiştim...elim boş döndüm...bi heycanla gittim ağlamaklı döndüm resmen....
devlet hastanesi olunca naparsın...2 li tarama için randevu almaya gitmiştim...elim boş döndüm...bi heycanla gittim ağlamaklı döndüm resmen....
Haklısın canım ama bende özelde yaptıramadım neymiş efendim 2 hafta önceden randevu almam gerekiyormuşşş bende gittim devlet hastanesinde yaptırdım memnun kaldım özelede doguma kadar bi kere giderim bide dogumda giderim heralde önceden bi kere girip kayıt yatırmazsam dogumada almazlar yani demem o ki özellerde süper deyil malesef
Ya ben çok memnunum allah bozmasın. Bir kez gittim devlet hastanesine kadın kese var bebek yok dedi, ağlaya ağlaya şimdiki doktoruma geri döndüm, daha da gitmem zaten. Son kontrolde kapıda bir hastayla sohbet ettik. Yedi aylık hamile, son kontrolde devlet hastanesine gitmiş, bebek zeka engelli olabilir demişler. Kadın mahvolmuş. Benim doktorum baktı sonra, hiçbir şey yokmuş.
bırakıyorlar asistanlara hastaları. Onlar da ne psikolojiden anlıyor, ne doktorluktan.
Hassasım ben bu konuda biraz, çok üzdüler beni.
yaa hamileler listesinde ben neden yokuuummm? darılırım bakın sonraa...kızım da küser
ben de aynı düşüncedeyim beni de görmediler sanki ben de yokum listede...
hakkatten katılıyorum sana.Doktorlar resmen 2.sınıf insan mauamelesi yapıyor devlet hastanesinde.HSG filmi çektirmeye gittim 5 kadını da alıyorlar röntgen odasına herkes çıplak sıra bekliyor örtü bile yok,sanki toplama kampı gibi.Kendimi çok aşağılanmış hissettim bende büyük konuşmayayım ama birdaha gitmem devlet hastanesine.
hakkatten katılıyorum sana.Doktorlar resmen 2.sınıf insan mauamelesi yapıyor devlet hastanesinde.HSG filmi çektirmeye gittim 5 kadını da alıyorlar röntgen odasına herkes çıplak sıra bekliyor örtü bile yok,sanki toplama kampı gibi.Kendimi çok aşağılanmış hissettim bende büyük konuşmayayım ama birdaha gitmem devlet hastanesine.
Ya ben çok memnunum allah bozmasın. Bir kez gittim devlet hastanesine kadın kese var bebek yok dedi, ağlaya ağlaya şimdiki doktoruma geri döndüm, daha da gitmem zaten. Son kontrolde kapıda bir hastayla sohbet ettik. Yedi aylık hamile, son kontrolde devlet hastanesine gitmiş, bebek zeka engelli olabilir demişler. Kadın mahvolmuş. Benim doktorum baktı sonra, hiçbir şey yokmuş.
bırakıyorlar asistanlara hastaları. Onlar da ne psikolojiden anlıyor, ne doktorluktan.
Hassasım ben bu konuda biraz, çok üzdüler beni.
Neee cıplakmı niyeki canım gitme zaten oraya ama niye çıplak anlamadım
evet canım rahim filmi çekilecek ya alt tarafın çıplak bir şekilde ayakta sıranı bekliyosun ayyy allahım düşürmesin bidaha.Bide tüpün açık dedi bana doktor,nasıl olduysa 2 defa dış gebelik oldum tüplerim tıkalıymış tamamen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?