gelecekteki bebekler? ooyyyy düşüncesi bile ne hoşinşallah
Slm kizlar benim de bu persembeye ikili test randevum var sonuc olumsuz da olsabebegimden vazgecmiycegim için yaptirmak gereksiz geliyor cok kararsizim esim yaptiralim en azindan bilgimiz olur diyor bakalim hayirlisi
Rabbim inşallah gönlüne göre verir ,umutsuz olma...görümcemin 25 sene sonra bebegi oldu...
Rahim filmi bi anormallik olduqu icinmi cekiliyo yoksa bütün gebeleremi cekiliyo
oyyyyyy neeee 25 sene miiiii aaaay Allah'ım.... nasıl sevinmişlerdir,nasıl gözleri gibi bakıyolardır şimdi
yaa sorma,c.tesi bendelerdi...çocuk tepelerinde sürekli gıklarını cıkarmıyorlar..tekme tokat anaya babaya Allah ne verdiyse ,ortalıgı birbirine katıyor,kimsede gık yok25 sene sonra gelen çocuk böyle oluyor demekki
az bile.. daha ne şımartılır o çocukcağız oooffffanne baba kaç yaşında şimdi çocuk kaç yaşında?
çocuk 2, anne 46 ,baba da 50 vardır...Çocuk düşsün kıyamet kopuyor evde
selam kızlar hepinize... geçmişe göz atarken gördüm, bazı arkadaşlar "bizi unutmuşlar,listede yokuz" falan demiş... aaaaa,çok ayıp çoookkkneyse... işin şakası bi yana... sevgili arkadaşlarım, özellikle yeni gelenler... listemiz açık,neler yazıyo görüyosunuz,hangi bilgileri yazmanız lazım onuda biliyosunuz ama inadına eksik yazanlar var... sözüm meclisten dışarı ama yeni gelen biçok kişi bu şekilde yapıyo ne yazık ki... yada diğer bi ihtimal,benim düşük zamanıma denk gelen olduysa gözden kaçırmışta olabilirim... o yüzden diyorum ya,en sağlamı bana bilgilerinizi özel mesaj atmanız...
msj atmak için 50 iletim olması gerekliymiş pufpuff. burdan yazıyım ikik düşükten sonraki ilk sağlam gebelik 34 yaşındayım ankarada yaşıyorumson adet tarihim 30 mart muhtemel doğum tarihi 04 ocak. ayrıca cinsiyetimiz elli diil listene eklenmek istiyorum tş şimdiden
meraba kızlar bugün doktora kalp atışlarını dinlemeye gittik meleğimizin önceki gittiğime göre bugün 8 haftalık olması gerekirken bugün 9 haftalık çıktı önceki muhtemel doğum tarihi 11 şubatken 4 şubat oldu doktorum gerçek olan bu dedi öncekinde keseyi ölçmüştük şimdi ise bebeği ölçtük dedi. yani benim sezeryan olacağı için büyük ihtimalle şubat değil ocak annesi olacağım aranıza katılıyorum.
listeye kim ekliyor bilmiyorum ama benide ekler misiniz
yaş ?? şehir ?? ilk bebek mi ?? son adet tarihin ?? muhtemel doğum tarihi ??
canım sonradan gördüm senin eklediğini :)
yaş 25
ikinci bebek
son adet bilmiyorum
muhtemel doğum 4 şubat
uğraşın için teşekkürler tatlım
ne demek canım,rica ederim.. özel msj ınada cvp verdim zaten
Arkadaslar benim halsizligim hala gecmedi cok fenayim kafami kaldiramiyorum yataktan bi de 3 yasinda bir oglum var sagolsun o da cok yaramaz ilk hamileligimde bu kadar halsiz oldugumu hatirlamiyorum sizde de cok halsizlik durumu var mi
selam kızlar hepinize... geçmişe göz atarken gördüm, bazı arkadaşlar "bizi unutmuşlar,listede yokuz" falan demiş... aaaaa,çok ayıp çoookkkneyse... işin şakası bi yana... sevgili arkadaşlarım, özellikle yeni gelenler... listemiz açık,neler yazıyo görüyosunuz,hangi bilgileri yazmanız lazım onuda biliyosunuz ama inadına eksik yazanlar var... sözüm meclisten dışarı ama yeni gelen biçok kişi bu şekilde yapıyo ne yazık ki... yada diğer bi ihtimal,benim düşük zamanıma denk gelen olduysa gözden kaçırmışta olabilirim... o yüzden diyorum ya,en sağlamı bana bilgilerinizi özel mesaj atmanız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?