2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Slm kizlar benim de bu persembeye ikili test randevum var sonuc olumsuz da olsabebegimden vazgecmiycegim için yaptirmak gereksiz geliyor cok kararsizim esim yaptiralim en azindan bilgimiz olur diyor bakalim hayirlisi

haklısın arkadaşım bende öyle düşünüyordum bir tehlikesi varsa bile nasılsa aldırmıycam razıyım dedim ama dr um bana 2 li testte sadece dawn sendromuna diil 18 kromozon bozukluğunada bakılıyo sonuçta 100 de 100 diil sonuçlar dedi bakalım korkma dedi.ben eğer risk görulurse 9 ayı stresle geçircem dedim dr da bunlar guvenli testler diil yurtdışında yapılmıyo bile dedi ama bunu yaptırmazsan senden 3 lü 4 lü test isterler dedi kararsız kaldım ve yaptırdım sonucu iyi çıktı şükür ki. zaten eğer yakın akrabalık yoksa be 45 yaşın altındaysan korkma dedi

oyyyyyy neeee 25 sene miiiii aaaay Allah'ım.... nasıl sevinmişlerdir,nasıl gözleri gibi bakıyolardır şimdi

yaa sorma,c.tesi bendelerdi...çocuk tepelerinde sürekli gıklarını cıkarmıyorlar..tekme tokat anaya babaya Allah ne verdiyse ,ortalıgı birbirine katıyor,kimsede gık yok 25 sene sonra gelen çocuk böyle oluyor demekki

az bile.. daha ne şımartılır o çocukcağız oooffff anne baba kaç yaşında şimdi çocuk kaç yaşında?

msj atmak için 50 iletim olması gerekliymiş pufpuff. burdan yazıyım ikik düşükten sonraki ilk sağlam gebelik 34 yaşındayım ankarada yaşıyorumson adet tarihim 30 mart muhtemel doğum tarihi 04 ocak. ayrıca cinsiyetimiz elli diil listene eklenmek istiyorum tş şimdiden

meraba kızlar bugün doktora kalp atışlarını dinlemeye gittik meleğimizin önceki gittiğime göre bugün 8 haftalık olması gerekirken bugün 9 haftalık çıktı önceki muhtemel doğum tarihi 11 şubatken 4 şubat oldu doktorum gerçek olan bu dedi öncekinde keseyi ölçmüştük şimdi ise bebeği ölçtük dedi. yani benim sezeryan olacağı için büyük ihtimalle şubat değil ocak annesi olacağım aranıza katılıyorum.
listeye kim ekliyor bilmiyorum ama benide ekler misiniz

Son düzenleme:

hoş geldin canım,ekledim listeye 2 düşük mü yaşadın sende? geçmiş olsun çoookkk

yaş ?? şehir ?? ilk bebek mi ?? son adet tarihin ?? muhtemel doğum tarihi ??

canım sonradan gördüm senin eklediğini :)
yaş 25
ikinci bebek
son adet bilmiyorum
muhtemel doğum 4 şubat

uğraşın için teşekkürler tatlım

ne demek canım,rica ederim.. özel msj ınada cvp verdim zaten

Hanımlar

Benide ekler misiniz?

Yas 31, ilk bebek , SAT: 14 Nisan 2013, beklenen doğum tarihi :19 Ocak 2014
Cinsiyet henüz belli degil

Arkadaslar benim halsizligim hala gecmedi cok fenayim kafami kaldiramiyorum yataktan bi de 3 yasinda bir oglum var sagolsun o da cok yaramaz ilk hamileligimde bu kadar halsiz oldugumu hatirlamiyorum sizde de cok halsizlik durumu var mi

Arkadaslar benim halsizligim hala gecmedi cok fenayim kafami kaldiramiyorum yataktan bi de 3 yasinda bir oglum var sagolsun o da cok yaramaz ilk hamileligimde bu kadar halsiz oldugumu hatirlamiyorum sizde de cok halsizlik durumu var mi

bende var hatta ama yatmak gibi bir zamanım yok o kadar çabuk yoruluyorum ki anlatamam dinlenmek için kısa aralıklarla çalışıyorum

Evet haklısınız ama ben özelden msj atamıyorum yeni üye oldum belirli bir sınır istiyor msj ve ya paylaşım için :) inşallah benm de doğumum 19 ocak da olacak yaş 27 sat:14 nisan ilk bebek Kütahya. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…