2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
darısı belli olmayanların başına geçen gün biriyle tanıştım 5 aylık hamile ama hala bilmiyormuş hep arkası dönükmüş öyle bişey yapmaz bizede inşallah :) çatlarımda patlarım valla

kızımda hiç göstermedi ama kemik yapısından belli ediyormuş kendisini.. zaten göstermiyorsa da kız diyorlar... ama insanın içinde hep acaba mı kalıyor ... doğana kadar acaba mı dedik ama yine de herşeyini pembe aldık..

2.trimesterda biter inşallah...Allahın izniyle en rahat geçireceğimiz dönem (hadi inşallah )

amin diyeyim. şu tam ortadaki rahat döneme geçmek istiyorum artık bugün tv'de de hamilelik depresyonundan bahsediyordu onun için de en tehlikeli dönemler ilk üç ayla son üç aymış orta kısım yine rahat yani

Beni anlatmışsın bazen kendimi çok iyi hissedip yapmam gerekenleri yapıyorum bazen de bir şeye uzanıp almaya halim olmuyor. Ne zaman bitecek bu halsizlik?

evde olan anneler çok şanslısınız
ben iş yerindeyim ve şuan başımı masaya koyup yarı uyanık sersem konumda çalışmaya çalışıyorum ve
daha mesaimin bitmesine 2 saat var
çalışan anne olmak zor çok zor

Benim bildiyim erkek sagda kız solda olur ilk oglum sagdaydı simdiki simdilik heryerde gibi :) bide hcg 49 yazıyor yinede kızdan ümit kesmedim hadi hayırlısı birde canım senin bebek kız ya hcg kac ?

Aynen öyle benimde bildiğim asıl erkek bebek sağ tarafta olur,benimde beta hcg ikili test'te 46 çıktı bakalım

kesinlikle katılıyorum bide sırt ağrısıda hiç bitmiyor bazen uyuyup kalmaktan çok korkuyorum

ben de çalışan anneyim aslında ama tatil dönemine girdik şükür yoksa uyuklayabileceğim bir anım bile olmazdı.

iyiyim canım çok şükür bulantı kusma biraz da olsa azalınca keyfim yerine geldisen yoksun pek. nerelerdesin bakiim?

bende bi kaç gündür annemdeydım telefondanda beceremiyorum kadınlar klubunu malum giremedim :) maşallah sanada bebişlerinede ne zaman gidicen doktora tekrar.ben bu perşembeyi bekliyorum 2haftadır 2li test yapar heralde

sen bendende ballısın. benim mesaimin bitişine 4,30 saat var hala. sabah 8.30 akşam 8.30 çalışıyorum. ve masada uyuklama şansım bile yok (

onu ben bi kere yaptım çok başım ağrıyordu ama bildiğin 1 saat uyumuşum telefon çaldıda uyandım :) allahtan odaya kimse girmemiş rezillik yanii

hahahah :) ben de öyle olmuştum bir kere
sıçradım yerimden hiç bir şey yokmuş gibi telefona cevap vermeye çalıştım ama
kalbim pıt pıt çıktı yerinden :)

ben geçen hafta duymuştum yüzüstü yere yatıyordum bi taraftan bi tarafa geçer gibi oldu çok heyecanlanmıştım
ayy oğluma şunu alasım var ama almıyıcam, tutuyorum kendimi,
büyüsün 6 aylık olsun di mi,

di deyin de almayım

NIKE BABY BEBEK AYAKKABISI PATİĞİ GittiGidiyor'da 87637699

canım bu ayakkabıları 1 yaşından önce giyemez çok hoşmuş ama gerçekten

kesinlikle katılıyorum bide sırt ağrısıda hiç bitmiyor bazen uyuyup kalmaktan çok korkuyorum

ben de çalıştığım dönem çok rahatmışım diyorum... işte insan elinde olmadığı şeye rahat,iyi diyor.. hamilelğim zamanında full çalışıyordum akşama kadar, ve daha rahat geçiriyormuşum... en azından öğle yemeği de hazırdı, şimdi yemekle yememek arasında gidip geliyorum... çocuk olunca çoğu zaman gece yarılarına kadar onunla ilgileniyorsun.. eşim geliyor yorgun diye yatıyor..ben çalışırken msai saatlerimiz aynıydı ve herşeyi ortaklaşa yapardık,amaşimdi mesaim kaçta bitiyor belli değil.evdesin ama rahat değilsin...evi temizlesen bile hemen ardından dağıtan biri var.. onları gördükçe ağlamak geliyor içimden... birde çalışan arkadaşlarınız varsa " sen nasıl olsa evdesin biz akşama kadar çalışıyoruz,rahatsın sana geliyoruz" diyerek 1 ben gidiyorsam-oda ertesi gün tatillerse yada izinlilerse- ,10 onlar bana geliyor." evde olana da nasıl olsa evde diye rahat yok...

işten ayrıldığım dönem tekrar çalışmaya başlarım diye düşündüğüm tarihte yine hamileyim...

tabikide sende haklısın ama senin bir çocuğun daha olduğu için bu kadar yoruluyorsundur. tabikide evin işi bitmez ama saat 5,30 da işten çıkacam 6 da evdeyim yemek hazırlıcam hiç oturmadan 7 de eşim geliyor çünkü aynı anda eve gitsek yardım eder ama ben çok acıktığım için mecbur yalnız yapıyorum eee sonra bulaşıktı bilmem neydi yine dinlenemiorum akşam oluyor 10 2 tv ye bakayım diyorum uyuya klaıyom

ayy ne güzel şimdi sabaha kadar heyecandan sana uyku yok hadi hayırlısı...
kesin belli oluyor mu?...

10 kişi üzerinden 1 kişide yanılma olmuş güya,bakalım göreceğiz,yarın sabahtan yazarım,sabah ilk idrarla yapılıyormuş :))

ilk bebeğin kaç yaşında canım

yaş ?? şehir ?? ilk bebek mi ?? son adet tarihin ?? muhtemel doğum tarihi ??

pufpufcuğum merhaba,özelden msj atamıyorum 100 adet yorum yazmak lazımmış
yaş:36 şehir:İST, ilk bebek,SAT:11 NİSAN BDT:17 OCAK,teşekkür ediyorum öptüm canım.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…