darısı belli olmayanların başına geçen gün biriyle tanıştım 5 aylık hamile ama hala bilmiyormuş hep arkası dönükmüş öyle bişey yapmaz bizede inşallah :) çatlarımda patlarım valla
2.trimesterda biter inşallah...Allahın izniyle en rahat geçireceğimiz dönem (hadi inşallah)
Beni anlatmışsın bazen kendimi çok iyi hissedip yapmam gerekenleri yapıyorum bazen de bir şeye uzanıp almaya halim olmuyor. Ne zaman bitecek bu halsizlik?
ayy oğluma şunu alasım var ama almıyıcam, tutuyorum kendimi,
büyüsün 6 aylık olsun di mi,
di deyin de almayım
NIKE BABY BEBEK AYAKKABISI PATİĞİ GittiGidiyor'da 87637699
Benim bildiyim erkek sagda kız solda olur ilk oglum sagdaydı simdiki simdilik heryerde gibi :) bide hcg 49 yazıyor yinede kızdan ümit kesmedim hadi hayırlısı birde canım senin bebek kız ya hcg kac ?
Eki Görüntüle 747195
Kızlar merhaba,yukarda resmi görülen cinsiyet belirleyici test aldım,şimdi geldi,sabah ilk idrar ile yapılıyor,yarın sabah bu testi yapıp size cinsiyeti yazarım :)
evde olan anneler çok şanslısınız
ben iş yerindeyim ve şuan başımı masaya koyup yarı uyanık sersem konumda çalışmaya çalışıyorum ve
daha mesaimin bitmesine 2 saat var
çalışan anne olmak zor çok zor
kesinlikle katılıyorum bide sırt ağrısıda hiç bitmiyor bazen uyuyup kalmaktan çok korkuyorum
ben bazen uyuyorum valla dayanamıyorum göz kapaklarım öyle bir kapanıyor ki
oturduğum yerde yarım saat falan kestiriyorum
ben iş yerindeyim ve şuan başımı masaya koyup yarı uyanık sersem konumda çalışmaya çalışıyorum ve
iyiyim canım çok şükür bulantı kusma biraz da olsa azalınca keyfim yerine geldisen yoksun pek. nerelerdesin bakiim?
onu ben bi kere yaptım çok başım ağrıyordu ama bildiğin 1 saat uyumuşum telefon çaldıda uyandım :) allahtan odaya kimse girmemiş rezillik yanii
ben geçen hafta duymuştum yüzüstü yere yatıyordum bi taraftan bi tarafa geçer gibi oldu çok heyecanlanmıştımkızlarrrr bnm çok nadirde olsa içimde bişeyler uçuyomuş gibi oluyo.belki çok erken olabilir ama oluyo yani yapcak bişey yok.yani gaz olduğunu düşünmüyorum acıkcası :) bnm gibi hisseden war mııııı
ayy oğluma şunu alasım var ama almıyıcam, tutuyorum kendimi,
büyüsün 6 aylık olsun di mi,
di deyin de almayım
NIKE BABY BEBEK AYAKKABISI PATİĞİ GittiGidiyor'da 87637699
kesinlikle katılıyorum bide sırt ağrısıda hiç bitmiyor bazen uyuyup kalmaktan çok korkuyorum
cok heyecanlıııııı :) bakalım prensmi var prensesmi içinde :) nerden,kaça aldın canım
ben de çalıştığım dönem çok rahatmışım diyorum... işte insan elinde olmadığı şeye rahat,iyi diyor.. hamilelğim zamanında full çalışıyordum akşama kadar, ve daha rahat geçiriyormuşum... en azından öğle yemeği de hazırdı, şimdi yemekle yememek arasında gidip geliyorum... çocuk olunca çoğu zaman gece yarılarına kadar onunla ilgileniyorsun.. eşim geliyor yorgun diye yatıyor..ben çalışırken msai saatlerimiz aynıydı ve herşeyi ortaklaşa yapardık,amaşimdi mesaim kaçta bitiyor belli değil.evdesin ama rahat değilsin...evi temizlesen bile hemen ardından dağıtan biri var.. onları gördükçe ağlamak geliyor içimden... birde çalışan arkadaşlarınız varsa " sen nasıl olsa evdesin biz akşama kadar çalışıyoruz,rahatsın sana geliyoruz" diyerek 1 ben gidiyorsam-oda ertesi gün tatillerse yada izinlilerse- ,10 onlar bana geliyor." evde olana da nasıl olsa evde diye rahat yok...
işten ayrıldığım dönem tekrar çalışmaya başlarım diye düşündüğüm tarihte yine hamileyim...
ayy ne güzelşimdi sabaha kadar heyecandan sana uyku yok hadi hayırlısı...
kesin belli oluyor mu?...
ben de çalıştığım dönem çok rahatmışım diyorum... işte insan elinde olmadığı şeye rahat,iyi diyor.. hamilelğim zamanında full çalışıyordum akşama kadar, ve daha rahat geçiriyormuşum... en azından öğle yemeği de hazırdı, şimdi yemekle yememek arasında gidip geliyorum... çocuk olunca çoğu zaman gece yarılarına kadar onunla ilgileniyorsun.. eşim geliyor yorgun diye yatıyor..ben çalışırken msai saatlerimiz aynıydı ve herşeyi ortaklaşa yapardık,amaşimdi mesaim kaçta bitiyor belli değil.evdesin ama rahat değilsin...evi temizlesen bile hemen ardından dağıtan biri var.. onları gördükçe ağlamak geliyor içimden... birde çalışan arkadaşlarınız varsa " sen nasıl olsa evdesin biz akşama kadar çalışıyoruz,rahatsın sana geliyoruz" diyerek 1 ben gidiyorsam-oda ertesi gün tatillerse yada izinlilerse- ,10 onlar bana geliyor." evde olana da nasıl olsa evde diye rahat yok...
işten ayrıldığım dönem tekrar çalışmaya başlarım diye düşündüğüm tarihte yine hamileyim...
yaş ?? şehir ?? ilk bebek mi ?? son adet tarihin ?? muhtemel doğum tarihi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?