Evet haklısınız ama ben özelden msj atamıyorum yeni üye oldum belirli bir sınır istiyor msj ve ya paylaşım için :) inşallah benm de doğumum 19 ocak da olacak. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
ayy oğluma şunu alasım var ama almıyıcam, tutuyorum kendimi,
büyüsün 6 aylık olsun di mi,
di deyin de almayım
NIKE BABY BEBEK AYAKKABISI PATİĞİ GittiGidiyor'da 87637699
Arkadaslar benim halsizligim hala gecmedi cok fenayim kafami kaldiramiyorum yataktan bi de 3 yasinda bir oglum var sagolsun o da cok yaramaz ilk hamileligimde bu kadar halsiz oldugumu hatirlamiyorum sizde de cok halsizlik durumu var mi
oooyyyy çok sevimliymiş gerçekten ama yuhhh abartmışsın sendene zaman giycek bunu?o zamana dek bisürü yeni şey çıkar daha güzelleri... alma alma şimdiden yani senin istediğin şekilde "di"
Arkadaslar benim halsizligim hala gecmedi cok fenayim kafami kaldiramiyorum yataktan bi de 3 yasinda bir oglum var sagolsun o da cok yaramaz ilk hamileligimde bu kadar halsiz oldugumu hatirlamiyorum sizde de cok halsizlik durumu var mi
hissedebilme zamanımız yaklaşıyor, belki hissediyorsundur .. bende de çok nadir oluyor.. zaten gaz ise birkaç dakika sonra kendisini belli ediyorkızlarrrr bnm çok nadirde olsa içimde bişeyler uçuyomuş gibi oluyo.belki çok erken olabilir ama oluyo yani yapcak bişey yok.yani gaz olduğunu düşünmüyorum acıkcası :) bnm gibi hisseden war mııııı
baya kalabalık olmuşuzzz
bende aynen senin gibiyim.. ilk hamileliğimde halsizlik yaşamadım ama bu hamileliğimde halsizlik yaşıyorum... bazen iyi hissediyorum ve iyi hissettiğim zamanlar bütün işlerimi yapıyorum bazen de hatta çoğunlukla elimi kolumu kaldırmaya bile üşeniyorum.. halimin olmadığı zamanlar kk' ya geliyorum cevap vermeyi bırak konulara bakmaya, okumaya bile parmağımı kıpırdatacak halim olmadığı için kendiliğinden off oluyorum
baya kalabalık olmuşuzzz
Eki Görüntüle 747195
Kızlar merhaba,yukarda resmi görülen cinsiyet belirleyici test aldım,şimdi geldi,sabah ilk idrar ile yapılıyor,yarın sabah bu testi yapıp size cinsiyeti yazarım :)
maşallah maşallah
anket sonucunada baktım belli olan 6 oğluş bir kızçe geliyormuş... ne güzel 7 kişinin belli olmuş maşallah hepsine...
Maşallah maşallah
Anket sonucunada baktım belli olan 6 oğluş bir kızçe geliyormuş... Ne güzel 7 kişinin belli olmuş maşallah hepsine...
Beni anlatmışsın bazen kendimi çok iyi hissedip yapmam gerekenleri yapıyorum bazen de bir şeye uzanıp almaya halim olmuyor. Ne zaman bitecek bu halsizlik?
Eki Görüntüle 747195
Kızlar merhaba,yukarda resmi görülen cinsiyet belirleyici test aldım,şimdi geldi,sabah ilk idrar ile yapılıyor,yarın sabah bu testi yapıp size cinsiyeti yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?