2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ahhh ahhhh canım aslında çalışmakta zor, evde kalmakta.. sonuç olarakişin çoğu evin hanımına bakıyor...

çalışırken ahh ahh evde şöyle bir otursam ayağımı uzatsam,dinlensem akşama kadar tv seyretsem derdim şimdi ahh ahh bir çalışsam yine aktif olsam evden biraz uzaklaşsam rahat etsem çalışmanın kıymetini bilememişim diyorum... şimdi tekrar çalışmaya başlasam eminim ahh ahh evde daha rahatmışım kıymetini bilememişim derim belki bana özgüdür bilemem aslında ne ev ne çalışma kraliçelik tam bana göreymiş ...

rahat ol bende öyleyim 5 yıl çalıştım evleniyom diye işten çıktım 2 ay dayanabildim hemen işe girdim 3 ay oldu şimdi yine başladım aslında benim 3 hafta çalışıp 1 hafta dinleneceğim bir iş lazım

bence bu genel olarak biz insanlara özgü bir şey çalıştığımızda çalışmak zor
evde olsak evin zorluğu ama ben üniversite bittikten beri çalıştığım için sanki çalışma dışındaki o hayatı merak ediyorum
Allahtan şuan eylülde ayrılıp işten kısmetse bebeğim 5 6 aylık olana kadar evde durup tekrar iş arayışına gireceğim
yani ben de 8 9 ay da olsa o ev hayatını yaşayıp kıyas yapabileceğim :)

Lafta kadın vücudu daha narin derler ama bu kadar yükün altından erkekler kalkamaz. ünlü de bir laf var kadınlar zayıftır ama analar güçlüdür diye ... güçleneceğiz inşallah

İŞTEYKEN RAHAT RAHAT AYAGINI UZATAMIYOSUN EN BASITINDEN BULNATIN GLIYOR ADAM GIBI ONU BİLE ÇIKARTAMIYORSUN KESKE ÖGRETMEN OLARAK KALSAYDIM AZ CALISIPDA KPSS YE atansaydım. kolay yoldan polıs olduk calısma sartları malum sabah 8 aksam 6 allahtan oda gebeyım dıye. aksam en gec 9 da uyuyorum esımle ne bır sohbet ne de bır paylasımımız kaldı gunduz telde fırsat buldukca konusuyoruz...

bide burnunun dibine kadar giriyorlar ya sinir oluyorum hele bir patronum var benim çok saf bişey demeye korkuyor ama adam bir kokuyor şekilden şekile giriyorum yanında

ay canım allah yardım etsın senın ıısnde zor insandada bıraz dusunce olur kendıne gelmıyomu hıc onun kokusu esı kımse uyarmıyormu benımde yan tarafımda resturant var hergun 400 kısılık yemek cıkıyo ama yemek kokusu o yag kokusu benı olduruyo muz yıyorum kabugunu burnumdan ayırmıyorum yada amelıyat maskesı takıyom herkese ılgınc gelıyo ama ne yapım dıger turlu daha zor. ramazanı daha cok ıster oldum vallahı

O eziyeti yemekte bende çekiyorum dışarı çıkıyorum yemek yemeye restoranta bir giriyorum bütün kokular karışmış miğdem kalkıyor zorla yemek yemeğe çalışıyorum ama yarısını anca yiyebiliyorum bahçesi filanda yokki dışarda yiyeyim

selam ANNİŞLER vede nasılsınız valla nöbet çıkışıyız uyuduk geçmişi okuyamadım daha bi selam vereyim dedim .. öpüldünüzzz............. :) :) :)

merhaba özelden yazamadım, 50 msj dıyor, ya da beceremedim:))) ben 34 yaşındayım Ankarada oturuyorum SAT:7 nisan,BDT 12 ocak, ilk bebeğim olacak, cinsiyete kesin değil ama erkek gibi dedi doktorum, lisreye eklerse sevinirim pufpufcum, şimdiden teşekkürler...

AZ KALDI 13. HAFTADAN SONRA duzelıyormusun dr öle dedı 3 haftacık kaldı dıye tesselı edıyom kendımı

ayy oğluma şunu alasım var ama almıyıcam, tutuyorum kendimi,
büyüsün 6 aylık olsun di mi,

di deyin de almayım

NIKE BABY BEBEK AYAKKABISI PATİĞİ GittiGidiyor'da 87637699
Oy yerim ben o ayakkabıları. Al gitsin beee :-D
bende bi kaç gündür annemdeydım telefondanda beceremiyorum kadınlar klubunu malum giremedim :) maşallah sanada bebişlerinede ne zaman gidicen doktora tekrar.ben bu perşembeyi bekliyorum 2haftadır 2li test yapar heralde

Yarın akşam 17.30 da. Ah bi yarın olsa. İyiyim dedim bugün yine bulantı kusma ve kahve lekelenmem başladı.

maşallah maşallah

anket sonucunada baktım belli olan 6 oğluş bir kızçe geliyormuş... ne güzel 7 kişinin belli olmuş maşallah hepsine...

maşallah yaa oğlan dönemi sanırım bakalım bizim daha 10 günümüz var hemen belli olsada yazsak off zaman geçmiyor hiç yaa .....

kontrole gideceğim sabah yani geçen cumartesi beş dakika boyunca karnımda pıtpıt diye bişiler attı. Ama ben stresten olduğunu düşündüm, öyledir herhalde, erken daha çünkü.

Kızlar migrenim tuttu 2 gündür hayatım cehenneme döndü. Dün 1 bugün de 1 olmak şartıyla minoset içmek zorunda kaldım. Kafamda buz torbaları öylece bütün gün karanlık bir odada yatıyorum. Başka fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…