2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kontrole gideceğim sabah yani geçen cumartesi beş dakika boyunca karnımda pıtpıt diye bişiler attı. Ama ben stresten olduğunu düşündüm, öyledir herhalde, erken daha çünkü.

walla oluyo bişeler ama.içerde kazı çalışmaları yapıyolar minnoşlar heralde.ama benim kanat çırpma gibi oluyo ama çok kısa hemen geçio sankii

canım biberiye çayı migrenin en iyi ilacı,

istersen biraz internetten bakıp içip içmemeye sen karar ver,

geçmiş olsun, hemen geçer inşallah, çok iyi biliyorum ağrısını

kontrole gideceğim sabah yani geçen cumartesi beş dakika boyunca karnımda pıtpıt diye bişiler attı. Ama ben stresten olduğunu düşündüm, öyledir herhalde, erken daha çünkü.

ya ben de hissediyorum kesin, pır pır pır yapıp duruyor sürekli,

ama internetten bakıyorum imkansız daha en az 16 haftalık olmalı diyor

olsun biz hissediyoz :))

hoş geldin canım,ekledim listeye 2 düşük mü yaşadın sende? geçmiş olsun çoookkk

2 düşük maalesef ustelik gebe kalmıyorum ne otlar çöpler dr lar denedim tup bebek falanda tutmadı bu kuzum buyuk bi omurilik ameliyatından 40 gun sonra ben varımmm dedi kendiliğinden. vakti saatini beklemiş annem iyleşsin öyle geleyim demiş genetik dahil tum herşeyime bakıldı defaarca rahim filmi çekildi bu konuda fahri dokror oldum nerdeyse. şu bi gerçekki o düşcekse eğer hapşurursan düşer düşmeyecekse atla biyerden düşmez. omurilik rahatsızlığımdan dolayı 1 kilo bile taşıyamazdım ben. narkozdan uyanırken kürtajımda '' hapşurmadım bileeeee '' diyerek sayıklamışım. biraz zor bi dönem ama yat kalk sevinki bebek sahibi olabiliyosun.o çift çizgiyi görmek için neler yapanlar tanıdım. biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın paylaşayım dedim.bi komşumuz bana düşüğün ayağı içinde olur demişti. yani arkasına hemen gelir kuzun rabbim yeterki sağlıklı hayırlı olanını versin sana veee isteyen tum kardeşlerime onun hazinesinde çok....

benim de kızım olacakmış:) :)
önceki doktor erkek bence deyince ümitlenmiştik şimdi şok geçirdik doktorun yanında ve çok da sevindik. kocam az hayal kırıklığına uğradı, erkekle daha çok vakit geçiririm diye erkek istiyodu. neyse sağlıklı olsun da.
bu arada "plasenta ön duvara yakın" dedi. de demek bu sizce? plasenta previa olmaktan korkuyorum ya. çıksın artık yukarı plasenta.

Valla ben 11. Haftadan beri hissediom hatta bugün dra gitmeden bildiğin takla attı sanki drda aynı yerde bebişi gördü kasığımdan yukarı çıkmış uff drdan geldim bi markete gidim dedim eşimin kolundaydım arabaya binmeden ayağım öle bi kaydıki önce elimin sonra dirseğimin sonda yan belim üstüne düştüm:s en son karda benimkiyle yuvarlanmıştık Allahtan busefer kolum kurtardı ama bebişim bi çarpmıştır kesesine ağrı falan yokda tedirgin oldum ya nazara geldim valla

kızlar güzel dilekeleriniz iiçin sagolun inanın teker teker sizlere yazmak isterdim ama müsayit degilim çok terliyim eve yeni giridm duş bilem almadım namazım duruyor daha kılmadım eşimle düştük yollara gittik mavişe yeşim hanımın işi vardı sevgi hanım ilgilendi benle sagolsun bu sefre alttan degil üstemn muayene etti beni ardacık göbegimi görünce vu diye bagırdıdedim tanıştırıyım mavişim mor güllerim göbek okadar morordiki sormayın neyse bebegim 9+4 dü bugün 9 haftalık çıktı 4 gün geriden geliyorannesi dedi birşey olmaz herşey gzüel dedi kalp atışını dineletti bebegimin kalbi 190 atıyordu dedi paşa hanım hayırdır canınız neye sıkkın dedi bebeginiz strese girmiş kalbi normalinden yüksek dedi eşimde herşeye aglıyor dedi bende deidm arda bey biraz parasal yönden canım sıkkın dedim gözleirm doldu dedi para olsun yeterki halledillir dedi üzme kendini bu bebegimiz kıymetli biliyorsun nerelerden geldi bu bebek dedi sen üüzldükçe sinrilendikçe agladıkça oda etkileniyor dedi ban kalp atışını gödterdi ne üzdüki seni bu kadar bu bebek okadar etkilenmiş dedi geçen gelmesinde böyle degildi dedidedim stresim var onları artık kenara bırakıcaksın karnındakinide kendinide üzmüceksin bebegin iyi olsun anansi bebeginin üzülmesini istemezsin degilmi dedi yok dedim nasıl istiyim tamam dedi artık üzülme yok aglama yok heleki strese girmek yok bebegimiz saglıklı büyüsünki rahiminde keyfini sürsün dedi sonra gene üzüntü aglama sonra bebegimiz annem neden üzülüyor bende üzülüyüm dedi insan bebegini aglatmak istemez degilmi dedi çok pişmanım arda bey dedim size söz artık üzülmücem kafamı hiç birşeye takmıcam bebegimi üzmek istememki dedim tamam dedi anlaştık seninkinin keyfi yerinde maşşallah dedi dikişi sordum gene birşey demedibakıcaz dedi benim bu rahimini takip etmem lazım iyi bir üdşünmem lazım dedi diksekmi dikmesekmi dedi belkim dikmeyebilirde dikebilrde onun gibi birşey işteallahıma şükürler olsun bebegim iyi tek üzüntüm okadar agladımki bugün bazı sebepler yzünden kendimi affedemiyorum yarumu strese sokmuşum yavrumun kalp atışı çok fena atıyordu kıyamadım yavruma ben nasıl anneyim dedim üzüldüm eşimde kızdı sen böyle yapmaya devam et paşam dedi gördün bebegin halini dedi pişman oldum amam elimde degil e yapayım neyse sodayı sordum günde 1 taneden birşey olmaz dedi agdayı soramadım unutmuşum orucu soramadım hoş sorsanda tutmayı düşünmüyorum öteki çocukalrımda nasıl tuttuysam sonradan bundada tutarım evladım yereki iyi olsun mutlu olsun 23 temmusa gün verdi gene salı günü ve 3 de bu bebek salı günü 3 dogucak işşallah 40 haftanın içindeögretmiş gibi hem aynı saat ve gün ikili tarama tesimi yapıcaklar detaylı ultrosona giricem işşallah tek korkum 4 gün geriden gelemesi işşallah birş sorun yoktur üzüldün sizlerded 4 gün geriden geliyor dedilermi biri içimi rahatlatsın benden bu kadar kızlar şimdi çıkıyım banyomu yapayım namaz kılıcam sonra görüşrüz

kızlar daha 2.5 aylık hamileyim. ama gören anlıyor hamile olduğumu? ne çabuk büyüdü. acaba göbeğimi içime çekmiyorum zararı olmasın diye, rahat bırakınca da öne fırlıyor ondan mı böyle duruyorum

şimdiden Allah kabul etsin... ne güzel bak bebeğin sağlıklı çok şükür...
annesi sende üzülmeye yer arıyorsun...bebeğimi üzdüm diye yine üzülmüşsün...artık üzülmek,strese girmek yok..
yeni yeni haftalıkları-günleri belli olacak korkma...geriden geliyor olması korkutmasın seni...
doktorum sırt üstü yatarsan tam beslenemediği için gelişimi geriden gelir ..soluna yatarsan daha çabuk gelişir dedi.. bir daha ki gidişine kadar soluna yatmaya gayret et canım... bir bakmışsın geri bir bakmışsın ileri bunları düşünüp kendinide bebişinide üzüp,strese sokma canım...Allah sağlıklı gebelik ve sağlık doğumlar nasip etsin..inşallah sağ salim kucağına vaktinde alırsın canım benim...

paşamm bol bol ceviz ye muz ye.kuru yemiş gibi şeylerle beslen bnmde öyleydi ilk başalrda şimdi maşallahh kuzuma 4 gün öndeyimm.

hadi gözün aydın canım. ben de 7 haftalık gittiğimde 3 gün geriydi. doktor bişey demedi ama hesaplamaya göre geriydi. şimdi 2 gün ilerde. sıkma canını . geri ileri değişiklik olabiliyormuş

enseni vicks tarzı jel ile ovabilirsin,ya da basında nerende ağrı varsa,mesela bende migren var ama tek taraflı baş ağrısı ,ağrı da değil kramp seklinde ensemi vicks tarzı jel ile ovduruyorum hafif hafif tabii,birde burnundan kokla,bayağı rahatlatıyor,minoseti de iç tabii bu arada zaten başka ilaç alma sakın.Geçmiş olsun.

maşallah canım benim sağlıklı olsunda...merak etme erkek çocukla olduğu kadar kız çocukla da çok vakit geçiriyorlar..o cimcimeler yok mu bir şey yapmasalarda sevdiriyorlar kendilerini... Allah korusun aklına olumsuz şeyler getirme...mademböyle bir cümle kurdu doktorun tamaçıklamasını yapsaymış keşke...

çooook geçmiş olsun..Allahım korumuş.. aman dikkat etmemizgerekir hepimizin.. bol bol aklına geldikçe Felak-Nas ve Ayetel Kürsi oku.. Rabbim korusun...

içine çekme zaten..ama normal büyüme aşamasında...biraz gaz biraz bebeğin içine bulunduğu sıvı biraz da rahmimizin büyümesi le göbüşümüzde yavaş yavaş büyüyor... sabahları uyanınca karnım küçücük öğlenden sonra ve akşama doğru benide gören hamile olduğumu anlıyor..

çoook geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun..Ben başağrısına zor dayanıyorum migren ağrısı çok çok daha şiddetli diye duymuştum...

çiğ patatesin işe yaradığını duymuştum..çiğ patetesi kesip şakağına,alnına koyuyorsun..inşallah işe yarar..

Kızlar birşey soracağım,sabahları ya da uykudan kalktıktan sonra hani bir gerinme olurya,ben gerinemiyorum karnım acıyor özellikle sağ tarafım,gerinmeyi özledim resmen yahu,ayaklarımı geriyorum ama kollarımı yukarı doğru geremiyorum,karnım acıyor ,off çok kötü yaa..( Birde sabahları çok erken uyanıyorum 06,30 gibi 09,00 a kadar uykum yok,sonra bir uykum geliyor 11-12 ye kadar uyuyorum.Hiç uyku problemi yaşayan varmı,akşamda geç yatıyorum halbuki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…