- 1 Nisan 2013
- 320
- 45
- 318
İçini rahat tut bence. Düşün yani benim!!! Bile previa olmama umudum var hala.
Bu arada benim de ön duvara yakın. şu an önemli değil. Hele ilk bebeğinse hiç önemli değil.
İçini rahat tut!!!
3 yaşında...
Kızlar ,benim ikili trimester sonuçlarımda birşey çıkmadı,bende dr'a bundan sonra test isteyecekmisiniz diye sordum,hayır sadece 2 kere renkli ultrasonun var( hangi haftalar olduğunu söylemedi) ve 28.hafta şeker taraması var o kadar dedi,neden renkli ultrason ,bir sorun mu var acaba?
Canım yaşadıkların (kanama,kasılma) belirti evet ama gebeliğin ilk 3 ayında gebelerin %90ında görülür previa. Sonradan düzelir. O yüzden teşhis 26. haftadan sonra konur. Yani bir çoğumuzda var aslında şu an ama zaten düzelecek diye Dr lar söyleme gereği duymaz genelde.Previa nın nasıl bir belirtisi oluyor?Son kontrolde dr böyle bişey söylemişti sanırım.Benim kanamam lekelenmem olmuştu.Bir kere de
rahim kasıldı öyle leke gelmişti.Bebeğin eşi aşağıda gibi biiler söylemişti ama diğer sorularımın arasında karıştı bu.
Kızlar ,benim ikili trimester sonuçlarımda birşey çıkmadı,bende dr'a bundan sonra test isteyecekmisiniz diye sordum,hayır sadece 2 kere renkli ultrasonun var( hangi haftalar olduğunu söylemedi) ve 28.hafta şeker taraması var o kadar dedi,neden renkli ultrason ,bir sorun mu var acaba?
Canım yaşadıkların (kanama,kasılma) belirti evet ama gebeliğin ilk 3 ayında gebelerin %90ında görülür previa. Sonradan düzelir. O yüzden teşhis 26. haftadan sonra konur. Yani bir çoğumuzda var aslında şu an ama zaten düzelecek diye Dr lar söyleme gereği duymaz genelde.
İçin rahat olsun yani canım
Maşallah canım
Canım zaten ayrıntılı ultrason renkli çekilir genelde. Onu demek istenmiştir Dr un. Bebeğe kan akışına falan bakılacak, bebeğin damarlarına da bakılacak. Bir de renkli daha iyi gösterir. İyi bir şey yani ben sorun olduğunu düşünmüyorum. Gönlünü ferah tut canım
Ya kızlar böyle ukala gibi konuşuyorum ama inanın kötü niyetimden değil. Acı yaşantıların verdiği tecrübelerden.O yüzden herkese yardımcı olmak istiyorum. Umarım yanlış anlaşılmam...
Sağol canım ama yanlış anlaşılmaktan çekiniyorum. Belki çok incindiğimizden daha fazla incinmemek içindir bu savunma halimizCanim olur mu oyle sey benimde bi kaybim var 9.haftada daha once ama yasadiklarim ve edindigim bilgi ve tecrubeleri paylasirim herkesle ben paylasmanin destek ve guc verdigine yol gosterdigine inaniyorum icin rahat olsun canimm
Düzelmesi de bebek yukarı çıkınca oluyordu sanırım.İnşallah bakalım sağlıklı olsunlar daCanım yaşadıkların (kanama,kasılma) belirti evet ama gebeliğin ilk 3 ayında gebelerin %90ında görülür previa. Sonradan düzelir. O yüzden teşhis 26. haftadan sonra konur. Yani bir çoğumuzda var aslında şu an ama zaten düzelecek diye Dr lar söyleme gereği duymaz genelde.
İçin rahat olsun yani canım
Ya kızlar böyle ukala gibi konuşuyorum ama inanın kötü niyetimden değil. Acı yaşantıların verdiği tecrübelerden.O yüzden herkese yardımcı olmak istiyorum. Umarım yanlış anlaşılmam...
Sağol canım ama yanlış anlaşılmaktan çekiniyorum. Belki çok incindiğimizden daha fazla incinmemek içindir bu savunma halimiz
Benim de bir kızım var üç buçuk yaşında Kasım 2009 doğumlu...
Kardeşi nasıl karşılayacak bunu çok düşünüyorum... Biraz kıskanç bir yapısı var babayı benden beni babadan kıskanır.. İnşaallah çok sorun yaşamayız...
Benim de bir kızım var üç buçuk yaşında Kasım 2009 doğumlu...
Kardeşi nasıl karşılayacak bunu çok düşünüyorum... Biraz kıskanç bir yapısı var babayı benden beni babadan kıskanır.. İnşaallah çok sorun yaşamayız...
Aaaa ben de ilk kez duydum zeka testiniMerhaba anneler, doktorum haftaya ikili test için çağırdı birde zeka testi var istersen onuda yaparız dedi. Bu zeka testi ne oluyoki ikili testten farklımı acaba . Yaptıran varmı aranızda.. Birde benim idrar yollarım enfeksiyon oldu sürekli su içiyorum ama geçmedi doktorda 1 tane tablet verdi sadece ve 12. Haftadan önce ilaç antibyotik veremeyiz diyor. Kasıklarımda hep bi ağrı bu enfeksiyonun bebeğime bi zararı olurmu çok korkuyorum
Bu arada 1 gun var aramizda dr.un cinsiyetle ilgili bisey soyledi mi canim sana bizimki 11+2 de tahminde bulundu kiza benziyo diye:))) acaba baska bu kadar erkn ogrenen var mi aramizda merak ettim. Hos 10 gun sonra netlestiririz hemen kapilma dedi
Tansiyon düşüklüğüne tuzlu ayran mı iyi geliyordu,emin değilim.Bende çok çabuk yoruluyorum gerçi benim hep düşük tehlikem oldu hep te uzandım.İyi olduğum zamanlarda gezeyim dedim ama bu sefer de evimi yatağımı aradım
Bu yastığı da o zamanlarda kullanmaya başladım.Gerçi onu kullanmaya başlamak için zaman var ama
deneyeyim dedim ve rahat ettim.İleride göbek büyüyünce asıl lazım diye biliyorum :26:
Huzursuz bacak çok zor.Arada benimde olurdu.Hamilelikten önce.Ben bişi farkettim şimdi yazınca.Düşük tehlikesi için devamlı yatmak zorundaydım.Bacaklarımı uzatamadığımdan çok ağrı yapıyodu özellikle dizlerim.Sonra nette araştırırken düşüğe karşı bacaklarınızı yüksek yere koyun yazıyodu hep.Bnede evdeki kalın yastıkları denedim hep kaydılaar.
En son pilates topuna uzattım bi daha da olmadı.İlgisi var mı bilmiyorum.yatış şeklin hep dizlerini bükerekse deneyebilirsin belkide.
Hem gerinme ihtiyacım çok azaldı hem de ağrım olmadı fazla.
Kızlar birşey soracağım,sabahları ya da uykudan kalktıktan sonra hani bir gerinme olurya,ben gerinemiyorum karnım acıyor özellikle sağ tarafım,gerinmeyi özledim resmen yahu,ayaklarımı geriyorum ama kollarımı yukarı doğru geremiyorum,karnım acıyor ,off çok kötü yaa..( Birde sabahları çok erken uyanıyorum 06,30 gibi 09,00 a kadar uykum yok,sonra bir uykum geliyor 11-12 ye kadar uyuyorum.Hiç uyku problemi yaşayan varmı,akşamda geç yatıyorum halbuki..
Kızlar birşey soracağım,sabahları ya da uykudan kalktıktan sonra hani bir gerinme olurya,ben gerinemiyorum karnım acıyor özellikle sağ tarafım,gerinmeyi özledim resmen yahu,ayaklarımı geriyorum ama kollarımı yukarı doğru geremiyorum,karnım acıyor ,off çok kötü yaa..( Birde sabahları çok erken uyanıyorum 06,30 gibi 09,00 a kadar uykum yok,sonra bir uykum geliyor 11-12 ye kadar uyuyorum.Hiç uyku problemi yaşayan varmı,akşamda geç yatıyorum halbuki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?