2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
İçini rahat tut bence. Düşün yani benim!!! Bile previa olmama umudum var hala.
Bu arada benim de ön duvara yakın. şu an önemli değil. Hele ilk bebeğinse hiç önemli değil.
İçini rahat tut!!!

Previa nın nasıl bir belirtisi oluyor?Son kontrolde dr böyle bişey söylemişti sanırım.Benim kanamam lekelenmem olmuştu.Bir kere de
rahim kasıldı öyle leke gelmişti.Bebeğin eşi aşağıda gibi biiler söylemişti ama diğer sorularımın arasında karıştı bu.

Benim de bir kızım var üç buçuk yaşında Kasım 2009 doğumlu...

Kardeşi nasıl karşılayacak bunu çok düşünüyorum... Biraz kıskanç bir yapısı var babayı benden beni babadan kıskanır.. İnşaallah çok sorun yaşamayız...

Kızlar ,benim ikili trimester sonuçlarımda birşey çıkmadı,bende dr'a bundan sonra test isteyecekmisiniz diye sordum,hayır sadece 2 kere renkli ultrasonun var( hangi haftalar olduğunu söylemedi) ve 28.hafta şeker taraması var o kadar dedi,neden renkli ultrason ,bir sorun mu var acaba?

Telas yapma canim iyi hastanelerin hepsinde renkli ultrason muayenesi oluyor.. hersey cok daha net ikili testte sorun cikmayinca uclu veya dortluye cogu dr. Gerek duymuyor..detayli ultrason veya renkli ultrason muayeneleri oluyor artikk..

Canım yaşadıkların (kanama,kasılma) belirti evet ama gebeliğin ilk 3 ayında gebelerin %90ında görülür previa. Sonradan düzelir. O yüzden teşhis 26. haftadan sonra konur. Yani bir çoğumuzda var aslında şu an ama zaten düzelecek diye Dr lar söyleme gereği duymaz genelde.
İçin rahat olsun yani canım

Maşallah canım
Canım zaten ayrıntılı ultrason renkli çekilir genelde. Onu demek istenmiştir Dr un. Bebeğe kan akışına falan bakılacak, bebeğin damarlarına da bakılacak. Bir de renkli daha iyi gösterir. İyi bir şey yani ben sorun olduğunu düşünmüyorum. Gönlünü ferah tut canım

Ya kızlar böyle ukala gibi konuşuyorum ama inanın kötü niyetimden değil. Acı yaşantıların verdiği tecrübelerden. O yüzden herkese yardımcı olmak istiyorum. Umarım yanlış anlaşılmam...

Bu arada 1 gun var aramizda dr.un cinsiyetle ilgili bisey soyledi mi canim sana bizimki 11+2 de tahminde bulundu kiza benziyo diye:))) acaba baska bu kadar erkn ogrenen var mi aramizda merak ettim. Hos 10 gun sonra netlestiririz hemen kapilma dedi

Canim olur mu oyle sey benimde bi kaybim var 9.haftada daha once ama yasadiklarim ve edindigim bilgi ve tecrubeleri paylasirim herkesle ben paylasmanin destek ve guc verdigine yol gosterdigine inaniyorum icin rahat olsun canimm

Canim olur mu oyle sey benimde bi kaybim var 9.haftada daha once ama yasadiklarim ve edindigim bilgi ve tecrubeleri paylasirim herkesle ben paylasmanin destek ve guc verdigine yol gosterdigine inaniyorum icin rahat olsun canimm
Sağol canım ama yanlış anlaşılmaktan çekiniyorum. Belki çok incindiğimizden daha fazla incinmemek içindir bu savunma halimiz

Düzelmesi de bebek yukarı çıkınca oluyordu sanırım.İnşallah bakalım sağlıklı olsunlar da cümlemizin ki...
Valla previa ile ilgili yazınca bilgin vardır diye sordum.Yanlış anlamayız içini ferah tut.
Bende hamile kalmak için uğraşmıştım neler yapmıştım.Rast gelince birilerine faydam dokunur diye anlatıyorum.
Sağolasın canım :13:

Merhaba anneler, doktorum haftaya ikili test için çağırdı birde zeka testi var istersen onuda yaparız dedi. Bu zeka testi ne oluyoki ikili testten farklımı acaba . Yaptıran varmı aranızda.. Birde benim idrar yollarım enfeksiyon oldu sürekli su içiyorum ama geçmedi doktorda 1 tane tablet verdi sadece ve 12. Haftadan önce ilaç antibyotik veremeyiz diyor. Kasıklarımda hep bi ağrı bu enfeksiyonun bebeğime bi zararı olurmu çok korkuyorum

Sağol canım ama yanlış anlaşılmaktan çekiniyorum. Belki çok incindiğimizden daha fazla incinmemek içindir bu savunma halimiz

Haklisin canim ama burada rahat olmaliyiz hepimizz belki cevremizde cok yok ama burada yasadiklarimizla benzer onlarca olay onlarca tecrube var.... bu kadar benzer olunca hersey kimsenin kendini savunmaya ihtiyaci olmamali bencee :))

benimki maşallah daha hamile kalmadan önce anne kardeşim karnına geldi mi artık hamile misin deyip duruyordu.. bende söz ilk sana söyleyeceğim dedim..ve hamile olduğumu ilk kızıma söyledim...akşam babasına müjdeyi kızım dans ede ede verdi..
hatta doktora beraber gittiğimizde doktorum ağır kaldırmayacaksın, tuzu azaltmalı, bol su içmelisin dedi.. elime bir şey aldığımda kızım hemen "annecim bırakırmısın sen hamilesin,ağır kaldırmaman gerekiyor" elime tuzu aldığımda "anne tuzu çabuk yerine koyarmısın tuz kardeşime zararlı" diyor ve tüm gün sürekli beni su içmem konusunda uyarıyor. ayrıca bir daha doktora gittiğimizde doktora beni şikayet edecekmişim süt içemiyorum diye.. şimdilik kardeşi olacağı için sabırsız ve çok mutlu.. tanıdık tanımadık herkese hamile olduğumu söylüyor.. benim yanıma çok yaklaşan olduğunda hamile olduğumu söyleyerek uyarıyor..hatta minibüse binmiştik heryer doluydu ayaktayım diye önde oturan gence biiyormusun annem hamile oturması lazım dedi ve ben gerek yok dememe rağmen sağolsun genç yerinden kalktı.. maşallah kızım benim tam bir yardımcım, danışmanım, bekçim her şeyim ... arkadaşı olmasını, okula başlamayı uzun zamandır istediği için bizde yaz okuluna yazdırdık ve iki gündür yaz okuluna gidiyor ve orada da herkese söylemiş .. okulda halinden çok memnun maşallah bense onun evde olmayışına alışmaya çalışıyorum... ayyy ne uzun anlatmışım hakkınızı helal edin...

aslında biraz etrafın tavırları da önemli çocukların kardeşlerine bakış açısında...eğer bebek diye ilk onunla ilgilenir abla ya da abiyle ilgilenilmezse ister istemez kıskançlık yaşayabilirler.. hele de bazı densizler var kardeşin geldi pabucun dama atıldı artık seni kimse istemez, sevmez diyen densizler ki Allahım çocuklarımızı öyle insanlarla karşılaştırmasın.. siz söylemediniz sanırım ...

Aaaa ben de ilk kez duydum zeka testini
Bol su içmeye devam et canım. Allah'ın izniyle bir şey olmaz...
Çok geçmiş olsun.

Zuhalzerrin öptüm canım

Bu arada 1 gun var aramizda dr.un cinsiyetle ilgili bisey soyledi mi canim sana bizimki 11+2 de tahminde bulundu kiza benziyo diye:))) acaba baska bu kadar erkn ogrenen var mi aramizda merak ettim. Hos 10 gun sonra netlestiririz hemen kapilma dedi

Doktora gittiğimde 11+4 idim,görünmez diye bakmadı bile,ben sordum daha birşey belli olmaz dedi,ama ultrason resmine göre yani genital nuba göre kız'a benzetti burdan bir arkadaş,seninde resmin varsa gönder bakalım :)

benm de düşük tehlikem vardı zatenilk bebeğim 3 aylıkken düştü.ben hep yattım.ayaklarımın altına baya yastıkları üstüste koyuyordum.daha yeni yeni kalktım sayılır.o da ewin içinde geziniyorum şimdilik.sabah kalktığımda bnm bacaklar otomatikman kasılıyor anlamıyorum neden olduğunu doktra sorucam.

Empress,

Bende inanılmaz uykusuzum. Bu sabah 4'te kalktım, su anda saat 6:15.. Aklımı kacırıcam.. Uyuyamıyorum. Gece de 12.30'da yatmıştım.. Dunyanın en uykucu insanlarından biriyimdir. Aralıksız 18 saatlik uyuma rekorum var. Buldugum her boşlukta uyurum. Gunde 11 saat uyumazsam cinnet geçiririm ama gel gorki nerdeyse 3 aydır 3-4 saat uyuyorum.

Empress,

Bende inanılmaz uykusuzum. Bu sabah 4'te kalktım, su anda saat 6:15.. Aklımı kacırıcam.. Uyuyamıyorum. Gece de 12.30'da yatmıştım.. Dunyanın en uykucu insanlarından biriyimdir. Aralıksız 18 saatlik uyuma rekorum var. Buldugum her boşlukta uyurum. Gunde 11 saat uyumazsam cinnet geçiririm ama gel gorki nerdeyse 3 aydır 3-4 saat uyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…