- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
günaydın bacılar...ya ben 14.haftaya geldim bu sabh gene kusma basladıhem de kanlı!!!arkadslar kanlı kusma yasayan oldumu????
benm de düşük tehlikem vardı zatenilk bebeğim 3 aylıkken düştü.ben hep yattım.ayaklarımın altına baya yastıkları üstüste koyuyordum.daha yeni yeni kalktım sayılır.o da ewin içinde geziniyorum şimdilik.sabah kalktığımda bnm bacaklar otomatikman kasılıyor anlamıyorum neden olduğunu doktra sorucam.
Kasılmaktan kastın gerinme mi?Çünkü benimde sabah kalkınca gerinme ihtiyacı geliyor.Frenliyorum ama nolur nolmaz.
Bunlar devamlı yatmaktan kaynaklanıyor sanırım :26: Kasılmalar bir de magnezyum eksikliğinden de olabiliyormuş.Onun da çaresi
var zaten.
Canim zorlamaktan oluyor bende bi iki defa yasadim bogazim tahris oldu..zorlamamaya calisiyorum ama olmuyor..
herkese günaydın
ikili test sonucunu alanlar ve sağlıklı olduğunu öğrenenleri duydukça daha mutlu oluyorum
bugün doktor kontrolüm var heyecan dorukta umarım her şey yolundadır
dualarınızı eksik etmeyin
sabah öyle bi korktumki,şimdi sen yazınca rahatladım...saolasın canım..nette de normal yazıyor ama ilk kez olunca panik oldum...
benim de sol taraf hep büyük ve sıkıdır, içimdeki ses de hep kız diyor, bakalımmmBenim de sol taraf daha sıkı bakalım tutarsa istatistiğe katkımız bulunur :)
herkese günaydın
ikili test sonucunu alanlar ve sağlıklı olduğunu öğrenenleri duydukça daha mutlu oluyorum
bugün doktor kontrolüm var heyecan dorukta umarım her şey yolundadır
dualarınızı eksik etmeyin
günaydın bacılar...ya ben 14.haftaya geldim bu sabh gene kusma basladıhem de kanlı!!!arkadslar kanlı kusma yasayan oldumu????
günaydın hayırlı haberlerle dön inşallah
inşallah sende iyi haberlerini alacaksın,iyi düşün iyi olsun.Allah yardımcın olsun
günaydın kızlar. Fazla giremiyorum. Cumartesi günü sınava giricem. Hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua edin kızlar.......
günaydın kızlar. fazla giremiyorum. cumartesi günü sınava giricem. hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua edin kızlar.......
inş. güzel anne adayları bir hafta geriden geliyordu bakalım en oldu ne yapıyor nasıl bir merak
bazen endişe korku sanırım ben hiç bir zaman rahat rahat doktora gidemeyeceğim
bende de oluyor endişe ve tedirginlik acaba kötü bişey çıkarmı diye hep korkuyorum.Sanırım bu annelik oluyor)
doktoru beklerken sanırım tavan yapıyor sonra içeri giriyorum titrediğimi hissediyorum
ne zaman ultrasonda görüp doktorda herşey yolunda dedikten sonra ancak rahat nefes alıyorum
ve hani sorcağım bir sürü şey oluyor ya hepsini unutuyorum yüzümde bir şapşal gülümseme elimde
ultrason kağıdı :)
umarım bugünde böyle mutlulukla çıkarım o odadan
Tansiyon düşüklüğüne tuzlu ayran mı iyi geliyordu,emin değilim.Bende çok çabuk yoruluyorum gerçi benim hep düşük tehlikem oldu hep te uzandım.İyi olduğum zamanlarda gezeyim dedim ama bu sefer de evimi yatağımı aradım
Bu yastığı da o zamanlarda kullanmaya başladım.Gerçi onu kullanmaya başlamak için zaman var ama
deneyeyim dedim ve rahat ettim.İleride göbek büyüyünce asıl lazım diye biliyorum :26:
Huzursuz bacak çok zor.Arada benimde olurdu.Hamilelikten önce.Ben bişi farkettim şimdi yazınca.Düşük tehlikesi için devamlı yatmak zorundaydım.Bacaklarımı uzatamadığımdan çok ağrı yapıyodu özellikle dizlerim.Sonra nette araştırırken düşüğe karşı bacaklarınızı yüksek yere koyun yazıyodu hep.Bnede evdeki kalın yastıkları denedim hep kaydılaar.
En son pilates topuna uzattım bi daha da olmadı.İlgisi var mı bilmiyorum.yatış şeklin hep dizlerini bükerekse deneyebilirsin belkide.
Hem gerinme ihtiyacım çok azaldı hem de ağrım olmadı fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?