2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
herkese günaydın
ikili test sonucunu alanlar ve sağlıklı olduğunu öğrenenleri duydukça daha mutlu oluyorum
bugün doktor kontrolüm var heyecan dorukta umarım her şey yolundadır
dualarınızı eksik etmeyin

Kasılmaktan kastın gerinme mi?Çünkü benimde sabah kalkınca gerinme ihtiyacı geliyor.Frenliyorum ama nolur nolmaz.
Bunlar devamlı yatmaktan kaynaklanıyor sanırım :26: Kasılmalar bir de magnezyum eksikliğinden de olabiliyormuş.Onun da çaresi
var zaten.

gerinme konusunu ben daha önce doktoruma sormuştum zararının olmadığını söylemişti
ben de hafif geriliyorum gerilme ihtiyacım olduğunda çok fazla kasmıyorum kendimi aman gerinmemem lazım diye

inşallah sende iyi haberlerini alacaksın,iyi düşün iyi olsun.Allah yardımcın olsun

günaydın kızlar, hepimize güpgüzel bir gün olsun
Benim de sol taraf daha sıkı bakalım tutarsa istatistiğe katkımız bulunur :)
benim de sol taraf hep büyük ve sıkıdır, içimdeki ses de hep kız diyor, bakalımmm sağlıklı olsun da

günaydın bacılar...ya ben 14.haftaya geldim bu sabh gene kusma basladıhem de kanlı!!!arkadslar kanlı kusma yasayan oldumu????

canım okuyunca ürktüm belki boğazın sürekli çıkarttığın için tahriş olmuştur yada dün yediğin bir şey kan gibi görünmüş (domates,kiraz,vişne,karpuz vs) olabilir diyeceğim ama sen mutlaka doktoruna gitmelisin,ihmal etme ... çok geçmiş olsun canım

günaydın kızlar. fazla giremiyorum. cumartesi günü sınava giricem. hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua edin kızlar.......

günaydın kızlar bu sabah 2li test için gittim ense kalınlığı sınıra yakın dedi doktor 2.6 kan cuma çıkacak yaptıran var mı 3lü yü yaptıracakmısınız

inş. güzel anne adayları bir hafta geriden geliyordu bakalım en oldu ne yapıyor nasıl bir merak
bazen endişe korku sanırım ben hiç bir zaman rahat rahat doktora gidemeyeceğim

bende de oluyor endişe ve tedirginlik acaba kötü bişey çıkarmı diye hep korkuyorum.Sanırım bu annelik oluyor)

bende de oluyor endişe ve tedirginlik acaba kötü bişey çıkarmı diye hep korkuyorum.Sanırım bu annelik oluyor)

doktoru beklerken sanırım tavan yapıyor sonra içeri giriyorum titrediğimi hissediyorum
ne zaman ultrasonda görüp doktorda herşey yolunda dedikten sonra ancak rahat nefes alıyorum
ve hani sorcağım bir sürü şey oluyor ya hepsini unutuyorum yüzümde bir şapşal gülümseme elimde
ultrason kağıdı :)
umarım bugünde böyle mutlulukla çıkarım o odadan

inşallah güzel haberlerinle dönersin canım...
ben de çok heyecan yapıyorum ama bebeğimi göreceğim için, özlüyorum, onun her kontrolde büyüdüğünü görmek müthiş birşey....
aklıma hiç kötü birşey getirmemeye çalışıyorum... hep pozitif bakmaya çalışıyorum siz de öyle yapın nolur, bu çok özel ve güzel bir dönem ve gereksiz endişelerler geçirip kendimize zehir etmeyelim, tadını çıkaralım... bebeklerimiz iyi ve herşey güzel olacak sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah

Cimcimexxx gecmis olsun ben de de ayni sorun var basim bir tuttumu iki gun falan suruyor doktorum minoseti gunde 3 tane alabilirsin bir sakincasi uok dwdi ben de aldim valla ne yapayim ona ragmen iki gun surdu cok zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…