2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Maaşallah sizin kızınız pek bir cimcimeymiş... Kızım hiç hamile görmedi ve bu Terim'in anlamını bile bilmiyor... Karnında bebek olma fikri ona nasıl gelecek hiç bir fikrim yok... Yalnız kardeşi olursa kız olmasını istiyor o kadar...

henüz bir kardeşin olsa güzel olur değil mi aşamasındayız.... kış sezonu kreşe gitmişti, şimdi çok canı sıkılıyor ve tatil ne zaman bitecek diye her sabah bir mızırdanması var... bir de kardeşim ne zaman gelecek hemen gelsini istemiyoruz biraz daha zaman geçmesini bekliyoruz o yüzden... Üç yaşındaki bir çocuk için oldukça fazla zaman var çünkü...

Anne ve babanın tutumu ve çevrenin etkisi çok önemli... Ama Benim kesin bir ön kabulüm var, kardeşini kesin olarak kıskanacak... Az ya da çok... Bu duygu onun için çok normal ve yaşaması gerekir.... Ama bu duygu nasıl davranışa dönecek onu bilmiyorum... aşırı sahiplenme, yoksa zarar verme -inş olmaz- öfkesini kendine yöneltme... hangisi olacak.... ve dozajı ne olacak?

Ama tüm bu duygularıyla beraber inşallah kardeşiyle iyi bir ilişki kurabilir.... Arkadaş olabilir en çok bunu istiyorum...

Aslında bir doktorunuza danışsanız... Zor bir durum çünkü... O sizi yönlendirir... Kaygı durumu bozukluğu uykusuzluk yapar ve hamilelikte yapılabilecek bir şeyler var diye biliyorum....

bizimde etrafımızda hamile yok ama doğum gününde dayısı karnından bebek çıkan hamile Barbie-eşi-kızını almış..o zaman öğrendi hamile kelimesini..aslında alıştırma amaçlı öyle biir hediyede alabilirsiniz...
İnşallah kardeşlik duyguları çok güçlü olur ve arkadaş olmayı başarabilirler...kıskansınlar ama sonucunda kendilerine ve kardeşlerine zarar vermesinler yeter..

kkdaki hamilelik takviminde benim bugün ki yazı da
"Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti." olarak geçiyor..baktım sağ göğsüm daha sıkı gibi...bakalım bu inanışları gerçekten doğru mu..

Benim de sol taraf daha sıkı bakalım tutarsa istatistiğe katkımız bulunur :)

o inanış gerçekse benim her ikiside gülle gibi dokunamıyorum aşırı hassasiyet var..bi kız bi erkek olsa gerek o zman :)
rahimde yüksekte olmalarıda tamamen ulun amcamızın(TÜP BEBEK DOKTORUM) başarısı

Benim de sol taraf daha sıkı bakalım tutarsa istatistiğe katkımız bulunur :)

tutarsa da tutmazsa da bilgi verelim bizden sonra gelenlere ışık olsun

Gunayyydiiinnnn hamişcikler 2li test sonucumuz cikti:) iyiyiz maşallah 23. E kadar nadil beklicez cinsiyette ogrenecezzzzzz 14.haftadayiz kuru migde bulantisi kaldi ruyamda yemek goriyorummmmm artik nibi yumurta yiyemiyorum uzun zamandir bakamadim cinciyetler belli oldumu kesin sonuc 15. Haftada goruluyor kizsa gostermeyebilir erkekse gosterirmis hadi hayirlisi

Gunaydin kizlar... bemimde bulantilar devam sabah 1 oglen 1 aksam 1 artik klasik.oldu :)) bu arada sanirim en erken ben ogrendim cinsiyti dr..kiza benziyir dedi 11+2 de :)) 10 gun sonra netlestiririm muhtemelen dedi.. eger tutturduysa tebrik edecegim bu kadar erken anladigi icin :))))

herkese günaydın dün ne kadar çok yazan olmuş,önce hepsini bir okuyayım dedim bissürü şey konuşulmuş)bende şimdi aradım doktorumu ikili test sonucum iyi çıkmış çok şükür.Burdan okuduklarıma göre beta hcg degerine göre cinsiyet tahmini varya onu öğrenmek istiyodum ama doktorumun vakti yoktu soramadım beta hcgmi faks istedim gönderirlerse kağıdı yazıcam hemen.Merakla bekliyorummm

günaydın arkadaşlar bende 11.haftama gırdım bugun ama goren herkes hamılemısın dıyo yanı okadar bellı oluyor demekkı ya cok erken degılmı daha bellı olması için?? yoksa çokmu kılo aldım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…