doktoru beklerken sanırım tavan yapıyor sonra içeri giriyorum titrediğimi hissediyorum
ne zaman ultrasonda görüp doktorda herşey yolunda dedikten sonra ancak rahat nefes alıyorum
ve hani sorcağım bir sürü şey oluyor ya hepsini unutuyorum yüzümde bir şapşal gülümseme elimde
ultrason kağıdı :)
umarım bugünde böyle mutlulukla çıkarım o odadan
doktoru beklerken sanırım tavan yapıyor sonra içeri giriyorum titrediğimi hissediyorum
ne zaman ultrasonda görüp doktorda herşey yolunda dedikten sonra ancak rahat nefes alıyorum
ve hani sorcağım bir sürü şey oluyor ya hepsini unutuyorum yüzümde bir şapşal gülümseme elimde
günaydın bacılar...ya ben 14.haftaya geldim bu sabh gene kusma basladıhem de kanlı!!!arkadslar kanlı kusma yasayan oldumu????
inşallah güzel haberlerinle dönersin canım...
ben de çok heyecan yapıyorum ama bebeğimi göreceğim için, özlüyorum, onun her kontrolde büyüdüğünü görmek müthiş birşey....
aklıma hiç kötü birşey getirmemeye çalışıyorum... hep pozitif bakmaya çalışıyorumsiz de öyle yapın nolur, bu çok özel ve güzel bir dönem ve gereksiz endişelerler geçirip kendimize zehir etmeyelim, tadını çıkaralım... bebeklerimiz iyi ve herşey güzel olacak sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşallah
canım aynen beni tarif etmişsin,Bekleme odasında eşimle beraber soracağımız soruları tekrarlıyoruz,hadi artık bizim adımızı söylesinler diye bekliyoruz doktor herşey yolunda diyor saf saf tamam deyip işe geri dönüyoruz.Akşam evde birbirimize kızıyoruz niye sormadın off nasıl unuttuk ya filan diye)
ayyy juliet resmen beenii anlatmışsın.o kadar sormam gereken seyler var hepsi aklımdan uçup gidiyo bebeğimi grdkten sonra :)
Insallah canim cikarsin ben de ayni heyecan oluyor cok guzel bir duygu allahim isteyen herkese yasatsin:))))
Slm kizlar geceleri ayaklarima fena kramplar giriyor sabah kalktigimda uzun süre üzerine basmakta zorlaniyorum insallah geçicidir
benimki maşallah daha hamile kalmadan önce anne kardeşim karnına geldi mi artık hamile misin deyip duruyordu.. bende söz ilk sana söyleyeceğim dedim..ve hamile olduğumu ilk kızıma söyledim...akşam babasına müjdeyi kızım dans ede ede verdi..
hatta doktora beraber gittiğimizde doktorum ağır kaldırmayacaksın, tuzu azaltmalı, bol su içmelisin dedi.. elime bir şey aldığımda kızım hemen "annecim bırakırmısın sen hamilesin,ağır kaldırmaman gerekiyor" elime tuzu aldığımda "anne tuzu çabuk yerine koyarmısın tuz kardeşime zararlı" diyor ve tüm gün sürekli beni su içmem konusunda uyarıyor. ayrıca bir daha doktora gittiğimizde doktora beni şikayet edecekmişim süt içemiyorum diye.. şimdilik kardeşi olacağı için sabırsız ve çok mutlu.. tanıdık tanımadık herkese hamile olduğumu söylüyor.. benim yanıma çok yaklaşan olduğunda hamile olduğumu söyleyerek uyarıyor..hatta minibüse binmiştik heryer doluydu ayaktayım diye önde oturan gence biiyormusun annem hamile oturması lazım dedi ve ben gerek yok dememe rağmen sağolsun genç yerinden kalktı.. maşallah kızım benim tam bir yardımcım, danışmanım, bekçim her şeyim... arkadaşı olmasını, okula başlamayı uzun zamandır istediği için bizde yaz okuluna yazdırdık ve iki gündür yaz okuluna gidiyor ve orada da herkese söylemiş .. okulda halinden çok memnun maşallah bense onun evde olmayışına alışmaya çalışıyorum... ayyy ne uzun anlatmışım hakkınızı helal edin...
Slm kizlar geceleri ayaklarima fena kramplar giriyor sabah kalktigimda uzun süre üzerine basmakta zorlaniyorum insallah geçicidir
aklıma pozitif şeyler getirmeye çalışıyorum geçmişte yaşadıklarımı unutmak silmek istiyorum
olumsuzluklar uzak olsun tehlikeli dönem bitsin herşey yolunda gitsin bizlerde
hamileliğin tadını çıkaralım istiyorum tek dileğim bu
aminnnnn 40 haftanın sonunda da yüzümüzde o gülümsemeyle çıkalım :)
Merhaba anneler, doktorum haftaya ikili test için çağırdı birde zeka testi var istersen onuda yaparız dedi. Bu zeka testi ne oluyoki ikili testten farklımı acaba . Yaptıran varmı aranızda.. Birde benim idrar yollarım enfeksiyon oldu sürekli su içiyorum ama geçmedi doktorda 1 tane tablet verdi sadece ve 12. Haftadan önce ilaç antibyotik veremeyiz diyor. Kasıklarımda hep bi ağrı bu enfeksiyonun bebeğime bi zararı olurmu çok korkuyorum
Zaten kız çocuklarına zaafım var, şunu okudum mest oldum :)
İnşallah kızım olur, bu ne tatlılıktır böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?