2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım aynen beni tarif etmişsin,Bekleme odasında eşimle beraber soracağımız soruları tekrarlıyoruz,hadi artık bizim adımızı söylesinler diye bekliyoruz doktor herşey yolunda diyor saf saf tamam deyip işe geri dönüyoruz.Akşam evde birbirimize kızıyoruz niye sormadın off nasıl unuttuk ya filan diye)

ayyy juliet resmen beenii anlatmışsın.o kadar sormam gereken seyler var hepsi aklımdan uçup gidiyo bebeğimi grdkten sonra :)

Insallah canim cikarsin ben de ayni heyecan oluyor cok guzel bir duygu allahim isteyen herkese yasatsin:))))

günaydın bacılar...ya ben 14.haftaya geldim bu sabh gene kusma basladıhem de kanlı!!!arkadslar kanlı kusma yasayan oldumu????

canım bnde yaklasık 2 aydır öle özellkle her sabah yataktan zor atyrum kndimi tuvalete düzenli kusuyorum.ve en sonnda kan geliyor haff.artk çıkcak bişey kalmadığı için boğaz tahriş oluyo normaal yani.

aklıma pozitif şeyler getirmeye çalışıyorum geçmişte yaşadıklarımı unutmak silmek istiyorum
olumsuzluklar uzak olsun tehlikeli dönem bitsin herşey yolunda gitsin bizlerde
hamileliğin tadını çıkaralım istiyorum tek dileğim bu

ben eşimle de gitmiyorum kimseyle gitmiyorum tek başıma gidiyorum
geçen sefer hep birlikte gittik ve kötü olaylar yaşadığımdan beri
cinsiyete kadar tek gitme kararı aldım sağolsun kimsede bir şey demiyor üzülmeyim diye
ama bu sefer garanticiyim:) sorcaklarımı kağıda yazdım ve tek tek sorcam cevap alcam öyle çıkacam :)

ayyy juliet resmen beenii anlatmışsın.o kadar sormam gereken seyler var hepsi aklımdan uçup gidiyo bebeğimi grdkten sonra :)

ahhh biz taze anneler :)
canım ben bu ay aklıma geldikçe küçük bir kâğıda sorcaklarımı yazdım ve hepsini sorcam inş.
yrn sabah ilk iş hepsinin cevabını yazmak olcak :)

Slm kizlar geceleri ayaklarima fena kramplar giriyor sabah kalktigimda uzun süre üzerine basmakta zorlaniyorum insallah geçicidir

bende de vardı eleviti kullanmaya başladım,artık nadir oluyor...eğer vitamin kullanmıyorsanız doktorunuzla konuşun..vücudunuz vitamin ihtiyacı duyuyordur..

ben bu sabah bacağıma giren krampla uyandım, nasıl bir acıydı anlatamam uzun süre geçmedi ağlayacaktım acısından. geçtikten sonrada uzun süre ağrıdı bacağım.

Zaten kız çocuklarına zaafım var, şunu okudum mest oldum :)
İnşallah kızım olur, bu ne tatlılıktır böyle.

neredeyse hepimiz ilk 3 aylık dönemi atlattık... tamamlamayanlar da 1-2 hafta içinde tamamlayacaklar inşallah. bu endişelere biraz da bu ilk üç aylık dönemin sıkıntısı sebep oluyor bence. mide bulantıları, iştahsızlıklar, etraftan duyulan olumsuzluklar, tembihler, endişeler... benim de canım başta çok sıkkındı. resmen herkesten nefret ediyordum, gıcık oluyordum herkese, hamilelik nasıl gidiyor, bulantın var mı diyeni bile tersleyesim geliyordu :))))
ama şimdi hamileliğie de hormonlara da, anne olma fikrine de alıştım sanırım... şimdi üstüme bi ermişlik, bi olgunluk, bi sakinlik geldi ilk baştaki halimi düşündükçe utanıyorum... :))))

zamanla herşey düzene girecek ve tüm bu endişelerden kurtulacağız...
fazla endişe yapmak bebeklerimize de stres veriyor.

ben doktora soracağım soruları kağıda yazıyordum, o orda cevaplıyordu, ben de fosforlu kalemle üstünü siliyordum,

Doktor bana ikili testten bahsederken zeka testi diye bahsetti. Aynı şey diye biliyorum ben.

günaydın kızlar..nasılsınız bakalım?

komik bişey söyleyeyim mi herkesin ultrason resimleri var ya forumda bakıyorum da en tatlı en güzeli benim kuzum
heh he sanki ne belliyse

kızlar çatlak için ne yapacaksınız. eğer o kremler 1 haftada bitecekse ben almak istemiyorum. onun yerine yağ ve vazelin kullanmak istiyorum

diğer sorumda bebek odası takımı alacak mısınız? ben eskiden beri çok isterdim çok da özenirdim. ama benim boş odamda tek kişilik bazam var. ve altı dolu. yatak yorgan yok da daha çok böle kitap çek çekli valizler var. yatağı atsam içindekileri ne yapacağım bilmiyorum. eşimle konuşmadık gerçi bunu. ben diyorum tuvaletin üstünü kapatsam oraya yığsam zaten banyodaki klozeti kullanıyoruz

Aynı durumdayım. Sonuncuda doktor yanıma geldi, problem var mı dedi. Ben de düşük tansiyon var, çoğu zaman ayda yürüyormuş gibi oluyorum. Baş dönmesi oluyor sık sık dedim. Sonra aleti karnıma dayadı bebek göründü, bir de kapıdan sırıta sırıta çıkışımı hatırlıyorum.
Sorunun cevabını almayı unuttum :)

Zaten kız çocuklarına zaafım var, şunu okudum mest oldum :)
İnşallah kızım olur, bu ne tatlılıktır böyle.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah

eşimde ilk hamileliğimde sağlıklı olsunda ne olursa artık ama erkek olursa dahamemnun olurum diyordu şimdi kızımı gördükten sonra inşallah bu da kız olur diyor Allahım hepimize sağlıkla hayırlısı nasip etsin inşallah

selam canlar.. dun dr a girmiştim mide bulantılarım arttı diye rutin tahlillere bi bakalım belki vucudun bişeye reaksyon veriyordur dedi. bugun e sounçtan tahlillerime baktım lenfosit ne bilmiyorum o düşük bayaa dansite yuksek nötrofil yuksek bunların ne olduğunu bilen varmı bidahaki kont cumaya cumayımı bekliyim acep tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…