Rabbim gönlüne göre versin inşallah
eşimde ilk hamileliğimde sağlıklı olsunda ne olursa artık ama erkek olursa dahamemnun olurum diyordu şimdi kızımı gördükten sonra inşallah bu da kız olur diyorAllahım hepimize sağlıkla hayırlısı nasip etsin inşallah
Aynı durumdayım. Sonuncuda doktor yanıma geldi, problem var mı dedi. Ben de düşük tansiyon var, çoğu zaman ayda yürüyormuş gibi oluyorum. Baş dönmesi oluyor sık sık dedim. Sonra aleti karnıma dayadı bebek göründü, bir de kapıdan sırıta sırıta çıkışımı hatırlıyorum.Sorunun cevabını almayı unuttum :)
günaydın kızlar..nasılsınız bakalım?
Komik bişey söyleyeyim mi herkesin ultrason resimleri var ya forumda bakıyorum da en tatlı en güzeli benim kuzum
Heh he sanki ne belliyse
kızlar çatlak için ne yapacaksınız. Eğer o kremler 1 haftada bitecekse ben almak istemiyorum. Onun yerine yağ ve vazelin kullanmak istiyorum
diğer sorumda bebek odası takımı alacak mısınız? Ben eskiden beri çok isterdim çok da özenirdim. Ama benim boş odamda tek kişilik bazam var. Ve altı dolu. Yatak yorgan yok da daha çok böle kitap çek çekli valizler var. Yatağı atsam içindekileri ne yapacağım bilmiyorum. Eşimle konuşmadık gerçi bunu. Ben diyorum tuvaletin üstünü kapatsam oraya yığsam zaten banyodaki klozeti kullanıyoruz
neredeyse hepimiz ilk 3 aylık dönemi atlattık... tamamlamayanlar da 1-2 hafta içinde tamamlayacaklar inşallah. bu endişelere biraz da bu ilk üç aylık dönemin sıkıntısı sebep oluyor bence. mide bulantıları, iştahsızlıklar, etraftan duyulan olumsuzluklar, tembihler, endişeler... benim de canım başta çok sıkkındı. resmen herkesten nefret ediyordum, gıcık oluyordum herkese, hamilelik nasıl gidiyor, bulantın var mı diyeni bile tersleyesim geliyordu :))))
ama şimdi hamileliğie de hormonlara da, anne olma fikrine de alıştım sanırım... şimdi üstüme bi ermişlik, bi olgunluk, bi sakinlik geldiilk baştaki halimi düşündükçe utanıyorum... :))))
zamanla herşey düzene girecek ve tüm bu endişelerden kurtulacağız...
fazla endişe yapmak bebeklerimize de stres veriyor.
ben doktora soracağım soruları kağıda yazıyordum, o orda cevaplıyordu, ben de fosforlu kalemle üstünü siliyordum,
aminnnnn
hayırlı,güzel,mutlu haberlerle gel inşallah.. bakalımcinsiyetini söyleyecekmi doktorunuz,merak içnde bekliyoruz..
günaydın kızlar. fazla giremiyorum. cumartesi günü sınava giricem. hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua edin kızlar.......
Benim eşimin de gönlü biraz erkekten yana sanırım, bana kız istiyorum diyordu ama hissediyorum öyle değil :) Kız olursa dokunmaya kıyamazmış, erkek olursa istediği gibi mıncıklarmış, güreşirmiş :)
Doktor kıza benzetti ama, kızdır inşallah :)
Aynı durumdayım. Sonuncuda doktor yanıma geldi, problem var mı dedi. Ben de düşük tansiyon var, çoğu zaman ayda yürüyormuş gibi oluyorum. Baş dönmesi oluyor sık sık dedim. Sonra aleti karnıma dayadı bebek göründü, bir de kapıdan sırıta sırıta çıkışımı hatırlıyorum.
Sorunun cevabını almayı unuttum :)
canım okuyunca ürktüm belki boğazın sürekli çıkarttığın için tahriş olmuştur yada dün yediğin bir şey kan gibi görünmüş (domates,kiraz,vişne,karpuz vs) olabilir diyeceğim ama sen mutlaka doktoruna gitmelisin,ihmal etme ... çok geçmiş olsun canım
günaydın kızlar..nasılsınız bakalım?
komik bişey söyleyeyim mi herkesin ultrason resimleri var ya forumda bakıyorum da en tatlı en güzeli benim kuzum
heh he sanki ne belliyse
kızlar çatlak için ne yapacaksınız. eğer o kremler 1 haftada bitecekse ben almak istemiyorum. onun yerine yağ ve vazelin kullanmak istiyorum
diğer sorumda bebek odası takımı alacak mısınız? ben eskiden beri çok isterdim çok da özenirdim. ama benim boş odamda tek kişilik bazam var. ve altı dolu. yatak yorgan yok da daha çok böle kitap çek çekli valizler var. yatağı atsam içindekileri ne yapacağım bilmiyorum. eşimle konuşmadık gerçi bunu. ben diyorum tuvaletin üstünü kapatsam oraya yığsam zaten banyodaki klozeti kullanıyoruz
canım bnde yaklasık 2 aydır öle özellkle her sabah yataktan zor atyrum kndimi tuvalete düzenli kusuyorum.ve en sonnda kan geliyor haff.artk çıkcak bişey kalmadığı için boğaz tahriş oluyo normaal yani.
bakalım aynı merak içindeyim söyler mi söylemez mi :)
kesin görmese bile eğer benzetirse söyler gibi geliyor bana bakalım ne diycek :)
selam canlar.. dun dr a girmiştim mide bulantılarım arttı diye rutin tahlillere bi bakalım belki vucudun bişeye reaksyon veriyordur dedi. bugun e sounçtan tahlillerime baktım lenfosit ne bilmiyorum o düşük bayaa dansite yuksek nötrofil yuksek bunların ne olduğunu bilen varmı bidahaki kont cumaya cumayımı bekliyim acep tedirgin oldum
ben krem almayacam özel ilaç yaptırıyorum ama içinde ne var bilmiyorum :)
bebek odası takımı bende çok istiyorum odamda var ama gereklimi diye düşünüyorum herkes gereksiz diyor ama ben çok heves ediyorum seninde tuvaleti kapattırmak gibi bir şansın varsa yapabilirsin bence
inşallah canım...eşimde kızımı evirip,çevirip,mıncıklıyor,güreşiyor bazen babası kızımı işyerine götürüyor,beraber basketbol maçlarına,havuza yüzmeye gidiyorlar yani vakit geçirmek istedikten sonra erkeği kızı olmuyor..
şuanda tarihimiz aynı görünüyor,bende birkaç gün içinde gideceğim bakalım banada söylermi bir umut seni bekliyorumama benim doktor biraz ketum gibi,söylemez gibi geliyor ya hadi hayırlısı
Canım istersen vazelin kullanma. Petrol bazlı olduğu için gebelikte tavsiye edilmiyor.günaydın kızlar..nasılsınız bakalım?
komik bişey söyleyeyim mi herkesin ultrason resimleri var ya forumda bakıyorum da en tatlı en güzeli benim kuzum
heh he sanki ne belliyse
kızlar çatlak için ne yapacaksınız. eğer o kremler 1 haftada bitecekse ben almak istemiyorum. onun yerine yağ ve vazelin kullanmak istiyorum
diğer sorumda bebek odası takımı alacak mısınız? ben eskiden beri çok isterdim çok da özenirdim. ama benim boş odamda tek kişilik bazam var. ve altı dolu. yatak yorgan yok da daha çok böle kitap çek çekli valizler var. yatağı atsam içindekileri ne yapacağım bilmiyorum. eşimle konuşmadık gerçi bunu. ben diyorum tuvaletin üstünü kapatsam oraya yığsam zaten banyodaki klozeti kullanıyoruz
Ay ben bayıldım senin kızınainşallah canım...eşimde kızımı evirip,çevirip,mıncıklıyor,güreşiyor bazen babası kızımı işyerine götürüyor,beraber basketbol maçlarına,havuza yüzmeye gidiyorlar yani vakit geçirmek istedikten sonra erkeği kızı olmuyor..
ayy çok güldüm ya :)
tam leylayız bizler bebek iyi olsun ayda yerde gökte her yerde yürümeye razıyız :)
yeter ki kuzucuklar iyi olsun
Günaydın kızlar..bugün acayip belim ağrıyor. Hayırlısı olsun bakalım...
.
Canım istersen vazelin kullanma. Petrol bazlı olduğu için gebelikte tavsiye edilmiyor.
Ben de bebek odası takımı istiyorum ama bütünümün arkadaşlarım çok gereksiz olduğunu söylüyor. Ben de şimdilik hararsız ve çoook hevesliyim.
Ay ben bayıldım senin kızınabenim öyle kızım olsa sevmekten parçalandım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?