benim ki o kadar tatlı ki böyle çıkasım gelmiyor o anlatsın ben dinliyim :)
onun o sempatikliğine güvenip bir ihtimal söyler gibi geliyor :)
hemen yazacağım söylerse
Günaydın kızlar..bugün acayip belim ağrıyor. Hayırlısı olsun bakalım...
.
Canım istersen vazelin kullanma. Petrol bazlı olduğu için gebelikte tavsiye edilmiyor.
Ben de bebek odası takımı istiyorum ama bütünümün arkadaşlarım çok gereksiz olduğunu söylüyor. Ben de şimdilik hararsız ve çoook hevesliyim.
Ay ben bayıldım senin kızınabenim öyle kızım olsa sevmekten parçalandım herhalde
Valla yine sonuncuda bebek pek kıpırdamıyordu, kalp krizi geçirecektim. Kalp atışını dinletti, gayet iyi durumda sorun yok dedi, ben hala "ama kıpırdamadı" diye söyleniyorum. Sonra kıpırdandı azıcık da içim rahat etti, çok evhamlı bir anne olacağım. Anneme kızardım bir de çok üstümüze düşüyor diye, bin beter olacağım galiba.
kınayanın başına gelirmiş ,kınadın galiba anneniÇok evhamda çok rahat bırakmakta iyi değil.. bence az da olsa evham olmalı..
günaydın kızlar..nasılsınız bakalım?
komik bişey söyleyeyim mi herkesin ultrason resimleri var ya forumda bakıyorum da en tatlı en güzeli benim kuzum
heh he sanki ne belliyse
kızlar çatlak için ne yapacaksınız. eğer o kremler 1 haftada bitecekse ben almak istemiyorum. onun yerine yağ ve vazelin kullanmak istiyorum
diğer sorumda bebek odası takımı alacak mısınız? ben eskiden beri çok isterdim çok da özenirdim. ama benim boş odamda tek kişilik bazam var. ve altı dolu. yatak yorgan yok da daha çok böle kitap çek çekli valizler var. yatağı atsam içindekileri ne yapacağım bilmiyorum. eşimle konuşmadık gerçi bunu. ben diyorum tuvaletin üstünü kapatsam oraya yığsam zaten banyodaki klozeti kullanıyoruz
günaydın kızlar ben geldimişleirme başlamadan bir bakayım benim jelibonlarımın anneleri ne yapıyorlar dedim allaha şükür çok sık idrar çıkıyorum hamile oldugum aklıma geliyor yaşasın bugün yemekelrim var amam evimi temizlemem lazım koca bir sepet ütüm var yapılıcak kim yapacak acaba onları sonra dönerim aranzıa namaza kadar yapayım ev işleirmi sonra aranıza dönerim işşallah
bende ulrroson kagıdını öpüp öpüp duruyorum deli gibi yavrum kocaman olmuşallah ömür veirise 23 temmusta gidicem ozaman 12 hafta 4 günlük olucak cinsiyetinide görürüm belkim ense kalınlıgı ölçülücek ayrıntılı ultrosona giricem işşallah belkim cinsiyetide belli olur canım içinde olsunda kzı olsun erkek olsun önemli degil kızımda yok oglumda nasıl olsa ay hayali bile gzüel lalahım korktugumu başıma getirmeisn işşallah kızlar bu sefer bebegimi kucagıma alırım işşallah neyse çenem düştü ben çıkıyor jelibonum ellerinden öper
öyleyse kullanmam canım vazelin. ona bakarsan birisi bana yatak bile gereksiz dedi. emzirmekten yerine götüremiyormuşsun. takımda ne oluyor ki fazlalık. yatak dolap ve şifoniyer istiyorum ben. ah ah şimdiki aklım olsa salonda otururdum. oturma odamı da bebek odası yapardım
bende de vardı eleviti kullanmaya başladım,artık nadir oluyor...eğer vitamin kullanmıyorsanız doktorunuzla konuşun..vücudunuz vitamin ihtiyacı duyuyordur..
aktarda mı yapılacak canım? Ya aslında ben gereksiz diye düşünmüyorum. Eğer allah nasip ederse 2. çocuğa kadar şimdiki kullanır. Sonra da 2. Kullanır. Ilk çocuğumuza da genç odası yaparız. Ben zaten arayı çok uzatmak istemiyorum. 30 olcam bebeğim doğunda. 3-4 sene sonrada 2. Yi yaparız. Tabi nasipse çünkü bu bebişim 2 sene de oldu
bi de bebeğin elbiselerini nereye koyacağız ona ait dolap olsa düzenli olur
post it gibi yaşayacağız doğru aslında
Ama kuzum zaten dolap, şifonyer, yatak alınca bi takım almış oluyorsun genelde.gerçi diğer parçalar gereksiz bence de.
çilekte aynı takımın parçaları satılıyor böyle teki tekli. Ben de ordan düşünüyordum ama bir arkadaşım malları dandik dedi. Mobilyacılar da takımı pek bozmuyormuş bu şekilde. Neyse bakacağız artık...
ama ama amaaaaaaaaaa ben yokum burda beni unutmuşsunuzz( tabloda (
benim daha yeni aldığım bir dolabım var evlenmeden almıştım 1 yıl olmadı şuanda boş duruyor ıvır zıvır var içinde onu kullanacakmışım ama ben böyle cicili bicili şeyler istiyorum perdesinden halısına kadar bakalım gücüm yeterse yapacam kimseyi dinleyemem :) içimde kalacağına napim
elinizdekini de değerlendirebilirsiniz... Yapışkanlı rulo kağıtlar var.. Ve bebekler için çok güzel modellerde var.. Bizimde çekmeceli şifonyerimiz vardı.. Pembe-mor ağırlıklı üzerinde rengarenk çiçekleri olan rulolardan alıp kızımın göre uyarladım..çokta güzel oldu.. Her gelen nerden aldın,çok ciciymiş dedi ..
Empress,
Bende inanılmaz uykusuzum. Bu sabah 4'te kalktım, su anda saat 6:15.. Aklımı kacırıcam.. Uyuyamıyorum. Gece de 12.30'da yatmıştım.. Dunyanın en uykucu insanlarından biriyimdir. Aralıksız 18 saatlik uyuma rekorum var. Buldugum her boşlukta uyurum. Gunde 11 saat uyumazsam cinnet geçiririm ama gel gorki nerdeyse 3 aydır 3-4 saat uyuyorum.
günaydın bacılar...ya ben 14.haftaya geldim bu sabh gene kusma basladıhem de kanlı!!!arkadslar kanlı kusma yasayan oldumu????
kızımda park yataklardan almıştık..2 sene kullandık katlayıp kaldırdık (küçük çanta gibi oluyor) ,nereye kaldırcam porblemide olmadı..şimdi ikinciye tekrar çıkarıp kuracağım...şimdi normal yatağa geçtik kızım çok hareketli sürekli yattığı yerde fıldır fıldrı dönüyor eğer bebeğiniz benimki gibi kıpır kıpır olursa beşik tarzı küçük gelir.. ve yaklaşık 2 sene için beşik almanıza değmez ben park yatak öneririm..
post it gibi yaşayacağız doğru aslında
Ama kuzum zaten dolap, şifonyer, yatak alınca bi takım almış oluyorsun genelde.gerçi diğer parçalar gereksiz bence de.
çilekte aynı takımın parçaları satılıyor böyle teki tekli. Ben de ordan düşünüyordum ama bir arkadaşım malları dandik dedi. Mobilyacılar da takımı pek bozmuyormuş bu şekilde. Neyse bakacağız artık...
Burdan hiç birşey anlaşılmıyor canım be,daha doğrusu ben seçemedim(
ayyy juliet resmen beenii anlatmışsın.o kadar sormam gereken seyler var hepsi aklımdan uçup gidiyo bebeğimi grdkten sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?