2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın kızlar ben geldim işleirme başlamadan bir bakayım benim jelibonlarımın anneleri ne yapıyorlar dedim allaha şükür çok sık idrar çıkıyorum hamile oldugum aklıma geliyor yaşasın bugün yemekelrim var amam evimi temizlemem lazım koca bir sepet ütüm var yapılıcak kim yapacak acaba onları sonra dönerim aranzıa namaza kadar yapayım ev işleirmi sonra aranıza dönerim işşallah

bende ulrroson kagıdını öpüp öpüp duruyorum deli gibi yavrum kocaman olmuş allah ömür veirise 23 temmusta gidicem ozaman 12 hafta 4 günlük olucak cinsiyetinide görürüm belkim ense kalınlıgı ölçülücek ayrıntılı ultrosona giricem işşallah belkim cinsiyetide belli olur canım içinde olsunda kzı olsun erkek olsun önemli degil kızımda yok oglumda nasıl olsa ay hayali bile gzüel lalahım korktugumu başıma getirmeisn işşallah kızlar bu sefer bebegimi kucagıma alırım işşallah neyse çenem düştü ben çıkıyor jelibonum ellerinden öper

benim ki o kadar tatlı ki böyle çıkasım gelmiyor o anlatsın ben dinliyim :)
onun o sempatikliğine güvenip bir ihtimal söyler gibi geliyor :)
hemen yazacağım söylerse

aslında benim doktorda yarı güleç biri yarı soğuk tam çözemedim.. sende şanslıymış maşallah ,
doktorun iyi oldu mu insanın hep gidesi geliyor..

sağol canım benim, daha iyileri,daha tatlı ve şekerlerine sahip olun inşallah... ya böyle anlattıkça özledim kızımı Allahım yokluklarını göstermesin inşallah...

kınayanın başına gelirmiş ,kınadın galiba anneni Çok evhamda çok rahat bırakmakta iyi değil.. bence az da olsa evham olmalı..

ben dün internetten çatlak için lierac sipariş ettim. bugün eve teslim edilecekmiş.

maşallah paşam yine koşturuyorsun.. Allahım nazarlardan sakınsın.. Rabbimin izniyle inşallah kavuşursun.. bizde jelibonu sevgiyle koklarız

post it gibi yaşayacağız doğru aslında
Ama kuzum zaten dolap, şifonyer, yatak alınca bi takım almış oluyorsun genelde. gerçi diğer parçalar gereksiz bence de.
çilekte aynı takımın parçaları satılıyor böyle teki tekli. Ben de ordan düşünüyordum ama bir arkadaşım malları dandik dedi. Mobilyacılar da takımı pek bozmuyormuş bu şekilde. Neyse bakacağız artık...

benim daha yeni aldığım bir dolabım var evlenmeden almıştım 1 yıl olmadı şuanda boş duruyor ıvır zıvır var içinde onu kullanacakmışım ama ben böyle cicili bicili şeyler istiyorum perdesinden halısına kadar bakalım gücüm yeterse yapacam kimseyi dinleyemem :) içimde kalacağına napim

kızımda park yataklardan almıştık..2 sene kullandık katlayıp kaldırdık (küçük çanta gibi oluyor) ,nereye kaldırcam porblemide olmadı..şimdi ikinciye tekrar çıkarıp kuracağım...şimdi normal yatağa geçtik kızım çok hareketli sürekli yattığı yerde fıldır fıldrı dönüyor eğer bebeğiniz benimki gibi kıpır kıpır olursa beşik tarzı küçük gelir.. ve yaklaşık 2 sene için beşik almanıza değmez ben park yatak öneririm..

elinizdekini de değerlendirebilirsiniz... yapışkanlı rulo kağıtlar var.. ve bebekler için çok güzel modellerde var.. bizimde çekmeceli şifonyerimiz vardı.. pembe-mor ağırlıklı üzerinde rengarenk çiçekleri olan rulolardan alıp kızımın odasına göre uyarladım..çokta güzel oldu.. her gelen nerden aldın,çok ciciymiş dedi
..

Son düzenleme:

hımm ben hiç öyle düşünmemiştim .:) çok mantıklı

Allah sanki dün burda yazdıklarımı okudu,dün gece 2,20 gibi yattım sabah hiç uyanmadım,12 de zor kalktım şimdi yani,sırtımda acaip ağrıyor,hatta bazen sırtımın ağrısına uyanıyorum.(Neden böyle oluyor bende bilmiyorum valla tomurcuk.

Tecrübe fatklı oluyor işte!
Ben park yatağı düşünüyorum zaten ama bir de bu beşik gibi olup sonra yatağa çevrilenler var ya onların sallananlatından bulursam onu da almak istiyorum inşallah. Yoksa tek beşik, sepet bana da saçma geliyor.

benim çok eskiden çilek marka kitaplığım ve bilgisayar masam vardı. onlar çok sağlam hala duruyor.ama şimdiki kaliteyi bilemem tabi. acaba genç odasını kaç yaşında kullanır. şimdi takım almasak da 2 sene sonra genç odası mı alsak.

ayyy juliet resmen beenii anlatmışsın.o kadar sormam gereken seyler var hepsi aklımdan uçup gidiyo bebeğimi grdkten sonra :)

Banada oluyor banada banada:)) ben sırf akıntım var diye doktor'a gittim,bebeğe bakınca unuttum gitti akıntıyı sormayı:) ben daha şapşalım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…