2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

eltimler çok şık,çok tatlı sallanan ve büyüdükçe açılanlardan aldı ama pek memnun kalmadılar.. aldıkları yanından sadece korkuluğu kalktı ama enine doğru açılmıyor sadece boyuna uzuyor çocukta şuan 4 yaşında ve biraz kilolu (kızım zayıf olmasına rağmen oda sığamadı ki kızım zaten uyurken kıpır kıpır) uzun zamandır sığmadığı için gece kalkıp annesinin yanına geliyormuş.. mutlaka alırken enine doğru açılıp açılmadığına da bakın... sonra pişman olmayın..

Banada oluyor banada banada:)) ben sırf akıntım var diye doktor'a gittim,bebeğe bakınca unuttum gitti akıntıyı sormayı:) ben daha şapşalım yaa

öyle şey olur mu bende aynıyım bebeği bir göreyim hem ağlamaklı hem sırıtmalı eli ayağı titreyen biri oluyorum...

evet aynen bende dedigin gibi oluyorum

Eveeeeettttt kızlaaarr,benim bebişimin güzel teyzeleriiii,size dün bahsettiğim cinsiyet belirleyici (idrar ile) testi bu sabah yaptım,
ekte de size sundum rengine ( koyu yeşilimsi) göre bebiş erkek çıktı bakalım hayırlısı olsun.:))

böyle bişeyide ilk defa duydum,gördüm.. çok hoşmuş.. bende zamanı gelince denerim muhtemelen merak işte hayırlı olsun cnm inş,gönlünden geçen ne bilmiyorum ama sağlıklı olur umarım..

ayyy ne güzel öğrendin şimdiden hadi hakında hayırlısı olsun bir oğluş daha ekleniyor listeye desene ..Allahım sağlık,sıhhat,mutluluk versin..

ayyy ne güzel öğrendin şimdiden hadi hakında hayırlısı olsun bir oğluş daha ekleniyor listeye desene ..Allahım sağlık,sıhhat,mutluluk versin..

Canım sağolasın ,tabii bu bir test garantiliği yok yinede fazla kaptırmıyorum kendimi,ben ultrasonda ne gözükücek ona bakacağım,çok acele ediyorum ama napayim merak işte:))

günaydın bacılar...ya ben 14.haftaya geldim bu sabh gene kusma basladıhem de kanlı!!!arkadslar kanlı kusma yasayan oldumu????
geçmiş olsun canım bende de oldu geçen gün
öğürdüm öğürdüm çok zorlandım sonra çok az kustum
tükürünce de kan geldi.ama çok zorlandığım için boğazım tahriş oldu diye düşündüm
sonra bidaha olmadı.

wuuuuhuuuuu çok merak ediyorum acaba doğru çıkıcak mııı
bize haber verr

Ya işte benim çilekten almayı düşünme sebebim de o aslında. Stickerları sökülünce genç odasına dönüşüyor. Arkadaşlar da çocuklar büyüyünce kendi zevklerine göre istiyorlar diyor. Direk genç odası da mantıklı. Bilemedim:44:
Sağol canım uyardığın için. Göz önünde bulunduralım alırken.
Hayırlısı olsun canım. Umarım doğru çıkar

HAYIRLI OLSUN CANIM .vallahı bende cok merak edıyorum cınsıyetını. kız erkek belırtılerıne bakıyorum her ıksınde oluyor anlamadım. hamılelıgı zor gecenlerın kızı olur dıyorlar benım cok hastanelık kadar zorda gecmedı ayyy böyle hep ortadayım bebısım sol tarafta dakkda 160 atıyor ve çın takvımkıne gore de kız banada kız doguyor ıcıme ama hayırlısı inş

evet canım sana kesinlikle katılıyorum Deneyim böyle bir şey işte ..ben de kızımda hem oda takımı hem sepet hem de park yatak almış biri olarak neyi kullandığımı sorarsanız sadece ilk 3 ay sepeti daha sonra ise hep park yatağı kullandık çok ama çok kullanışlı Allah hayırlısı ile nasip ederse bu bebeğimde sadece park yatak alacağım 3 yaşına kadar çok rahat kullanabilirim....

selam canım bebişlerimiz aynı zamanda doğacak rabbim nasip ederse.Ben ilk bebeğim olacağı için ve 7 yıldır bu anı beklediğim için oda yapmak istiyorum.Çevremdeki herkes gereksiz diyor ama napim görgüsüzlük işte,zor buldum en iyisi olsun istiyorum.1 yıl kadar da yanımda beşikte yatsın istiyorum amaaan çok şey mi istiyorum azıcık şımartayım bebişimi....

Canım içinden ne geliyorsa onu yap evet ben kızımın beşiğini çok kullanamadım ama tuvalet aynasını,çekmecelerini dolabını ve komodinini hala kullanıyorum ve rhat bir 5-7 yıl daha kullanabilirim zaten kullanışlı olanlardan alacaksın seni bayağı bir iadfre ediyor. birde düzenin oluyor herşey çocuğun odasında ve derli toplu duruyor boşver hem neden görgüzsüzlük olsun ki

ne bileyim odanın boyasından tut perdesine halısına kadar hatta avizesine kadar alasım var,maddi olarak gücüm yeterse tabi.Sanki yeni gelin odası gibi olsun süslü püslü istiyorum,bide kız olma ihtimali var dedi ya doktor aklımdan ne fikirler geçiyor ne fikirler....Eşim sadece yanımıza beşik alalım 2 sene sonra odasını o seçsin diyor ama ben kararlıyım istiyorum da istiyorum

Kızlar merhaba..
Aranıza yeni katıldım. 12 haftalık hamileyim, çok fazla bulantı ve kusmalarım oldu, tam olarak da geçmiş sayılmaz.. Sizde durumlar nasıl ??

sadece beşik veya park yatak alsak kıyafetlerini nereye koyacağız beni en çok düşündüren o zaten. kendi dolabıma mı koyacağım? öyle de sevmem ki bebek de olsa herkesin bir düzeni olmalı

aman neyse bakalım hayırlısıyla büyüsünler biraz daha da düşünürüz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…