Tecrübe fatklı oluyor işte!
Ben park yatağı düşünüyorum zaten ama bir de bu beşik gibi olup sonra yatağa çevrilenler var ya onların sallananlatından bulursam onu da almak istiyorum inşallah. Yoksa tek beşik, sepet bana da saçma geliyor.
Banada oluyor banada banada:)) ben sırf akıntım var diye doktor'a gittim,bebeğe bakınca unuttum gitti akıntıyı sormayı:) ben daha şapşalım yaa
doktoru beklerken sanırım tavan yapıyor sonra içeri giriyorum titrediğimi hissediyorum
ne zaman ultrasonda görüp doktorda herşey yolunda dedikten sonra ancak rahat nefes alıyorum
ve hani sorcağım bir sürü şey oluyor ya hepsini unutuyorum yüzümde bir şapşal gülümseme elimde
ultrason kağıdı :)
umarım bugünde böyle mutlulukla çıkarım o odadan
Eki Görüntüle 747863
Eveeeeettttt kızlaaarr,benim bebişimin güzel teyzeleriiii,size dün bahsettiğim cinsiyet belirleyici (idrar ile) testi bu sabah yaptım,
ekte de size sundum rengine ( koyu yeşilimsi) göre bebiş erkek çıktı bakalım hayırlısı olsun.:))
Eki Görüntüle 747863
Eveeeeettttt kızlaaarr,benim bebişimin güzel teyzeleriiii,size dün bahsettiğim cinsiyet belirleyici (idrar ile) testi bu sabah yaptım,
ekte de size sundum rengine ( koyu yeşilimsi) göre bebiş erkek çıktı bakalım hayırlısı olsun.:))
ayyy ne güzel öğrendin şimdidenhadi hakında hayırlısı olsun bir oğluş daha ekleniyor listeye desene ..Allahım sağlık,sıhhat,mutluluk versin..
geçmiş olsun canım bende de oldu geçen güngünaydın bacılar...ya ben 14.haftaya geldim bu sabh gene kusma basladıhem de kanlı!!!arkadslar kanlı kusma yasayan oldumu????
Eki Görüntüle 747863
Ya işte benim çilekten almayı düşünme sebebim de o aslında. Stickerları sökülünce genç odasına dönüşüyor. Arkadaşlar da çocuklar büyüyünce kendi zevklerine göre istiyorlar diyor. Direk genç odası da mantıklı. Bilemedim:44:benim çok eskiden çilek marka kitaplığım ve bilgisayar masam vardı. onlar çok sağlam hala duruyor.ama şimdiki kaliteyi bilemem tabi. acaba genç odasını kaç yaşında kullanır. şimdi takım almasak da 2 sene sonra genç odası mı alsak.
Sağol canım uyardığın için. Göz önünde bulunduralım alırken.eltimler çok şık,çok tatlı sallanan ve büyüdükçe açılanlardan aldı ama pek memnun kalmadılar.. aldıkları yanından sadece korkuluğu kalktı ama enine doğru açılmıyor sadece boyuna uzuyor çocukta şuan 4 yaşında ve biraz kilolu (kızım zayıf olmasına rağmen oda sığamadı ki kızım zaten uyurken kıpır kıpır) uzun zamandır sığmadığı için gece kalkıp annesinin yanına geliyormuş.. mutlaka alırken enine doğru açılıp açılmadığına da bakın... sonra pişman olmayın..
Hayırlısı olsun canım. Umarım doğru çıkarEki Görüntüle 747863
canım yaa geçmiş olsun bogazın tahriş olmuştur korkma
Ya işte benim çilekten almayı düşünme sebebim de o aslında. Stickerları sökülünce genç odasına dönüşüyor. Arkadaşlar da çocuklar büyüyünce kendi zevklerine göre istiyorlar diyor. Direk genç odası da mantıklı. Bilemedim:44:
Sağol canım uyardığın için. Göz önünde bulunduralım alırken.
Hayırlısı olsun canım. Umarım doğru çıkar
kızımda park yataklardan almıştık..2 sene kullandık katlayıp kaldırdık (küçük çanta gibi oluyor) ,nereye kaldırcam porblemide olmadı..şimdi ikinciye tekrar çıkarıp kuracağım...şimdi normal yatağa geçtik kızım çok hareketli sürekli yattığı yerde fıldır fıldrı dönüyor eğer bebeğiniz benimki gibi kıpır kıpır olursa beşik tarzı küçük gelir.. ve yaklaşık 2 sene için beşik almanıza değmez ben park yatak öneririm..
evet canım sana kesinlikle katılıyorum Deneyim böyle bir şey işte ..ben de kızımda hem oda takımı hem sepet hem de park yatak almış biri olarak neyi kullandığımı sorarsanız sadece ilk 3 ay sepeti daha sonra ise hep park yatağı kullandık çok ama çok kullanışlı Allah hayırlısı ile nasip ederse bu bebeğimde sadece park yatak alacağım 3 yaşına kadar çok rahat kullanabilirim....
selam canım bebişlerimiz aynı zamanda doğacak rabbim nasip ederse.Ben ilk bebeğim olacağı için ve 7 yıldır bu anı beklediğim için oda yapmak istiyorum.Çevremdeki herkes gereksiz diyor ama napim görgüsüzlük işte,zor buldum en iyisi olsun istiyorum.1 yıl kadar da yanımda beşikte yatsın istiyorum amaaan çok şey mi istiyorum azıcık şımartayım bebişimi....
Canım içinden ne geliyorsa onu yap evet ben kızımın beşiğini çok kullanamadım ama tuvalet aynasını,çekmecelerini dolabını ve komodinini hala kullanıyorum ve rhat bir 5-7 yıl daha kullanabilirim zaten kullanışlı olanlardan alacaksın seni bayağı bir iadfre ediyor. birde düzenin oluyor herşey çocuğun odasında ve derli toplu duruyor boşver hem neden görgüzsüzlük olsun ki
kızlarrr yaa 2 li tarama sonucum çıkmamış sabahtan beri heyecanla bekliyordum.yarına kaldı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?