maşallah paşam yine koşturuyorsun.. Allahım nazarlardan sakınsın..Rabbimin izniyle inşallah kavuşursun.. bizde jelibonu sevgiyle koklarız
2li tarama test sonucu ne kadar zamanda çıkıyor canım? Ben de önümüzdeki hafta yaptıracağım için merak ediyorum..
sag ol kardeşim işşallah cünlemizinkini işşallah
kızlar size biriey sorucam 10 puan soru bilene kesme şeker vericem
sizn bebekelrinizi en çok kalp atısı kaçtı akıllarında olanlar yazarmı lütfenbenim için çok önemli ne olur sorumu atlamayın
2li tarama test sonucu ne kadar zamanda çıkıyor canım? Ben de önümüzdeki hafta yaptıracağım için merak ediyorum..
selam canım bebişlerimiz aynı zamanda doğacak rabbim nasip ederse.Ben ilk bebeğim olacağı için ve 7 yıldır bu anı beklediğim için oda yapmak istiyorum.Çevremdeki herkes gereksiz diyor ama napim görgüsüzlük işte,zor buldum en iyisi olsun istiyorum.1 yıl kadar da yanımda beşikte yatsın istiyorum amaaan çok şey mi istiyorum azıcık şımartayım bebişimi....
aaaa olur mu hiç görgüsüzlük... bebeğin için ne hoşuna gidiyorsa onu alacaksın tabii... ilk hamilelğimde kızımın odasının duvarlarını bile süsledim... herşeyi pembe ağırlıklı yaptık... o yüzden içinde kalmasın ne istiyorsan yap, sonra neden yapmadım demezsin...
benim tam 1 haftada çıktı özel hastanede yaptırdım.Uzun da sürebiliyormuş telaş yapmayın ultrasonda herşey yolunda dedi mi doktorunuz?Birde burun kemiğini görmeleri gerekiyor diye biliyorum.
benm sonuçlar şöyle=ense kalınlığı-1.7 duktus venozus=N GERİ AKIM YETMEZLİĞİ=N BURUN KEMİĞİ=+ ALIN DAMAK ARASI AÇI= <95 doktorum şu an herşey yolunda dedi ama ne bileyim kanla karşılaştrıyolarmış falan o tedirgin oluyorum.allahın izniylr bu da temiz çıksın inşalllaaaahhh.
sizn bebekelrinizi en çok kalp atısı kaçtı akıllarında olanlar yazarmı lütfenbenim için çok önemli ne olur sorumu atlamayın
doktoruma sordum,söylemedi birkaç ay geçsin ondan sonra söylerim kalp atışı değişken olur dedi.. Bu arada eğer doktorun kalp atışında problem görseydi 23üne değil hemen yarına gel derdi o yüzden artık strestlenme canım.... bak maşallah bebeğin gayet iyinolur artık sıkma canını
Arkadaşlar ikili testte ense kalınlığı normalse burun kemiğine bakmaya biliyorlar mı doktorlar?
Benim bugündü ikili,ense kalınlığı(1,2 çıktı) normal gerek yok diye bakmadı ,hiç te öyle ayrıntılı bi ultrason olmadı :44:
ne bileyim bnm baya tek tek inceledi anlattı ama bn bişy anlamadım tabi heyecandansadece herşey yolunda gibi falan dedi.
benim tam 1 haftada çıktı özel hastanede yaptırdım.Uzun da sürebiliyormuş telaş yapmayın ultrasonda herşey yolunda dedi mi doktorunuz?Birde burun kemiğini görmeleri gerekiyor diye biliyorum.
Arkadaşlar ikili testte ense kalınlığı normalse burun kemiğine bakmaya biliyorlar mı doktorlar?
Benim bugündü ikili,ense kalınlığı(1,2 çıktı) normal gerek yok diye bakmadı ,hiç te öyle ayrıntılı bi ultrason olmadı :44:
Arkadaşlar ben bir karyola gördüm. İzin verse satan kişi fotoğrafını çekip koyarım bir ara. Bebek karyolası, baya büyük ama sallananlardan. İki tarafında hem dolaplar hem de çekmeceler var. Çocuğun nesi var nesi yoksa sığar oraya. Ben ondan alacağım. Bebek önce bizim odada yatar o karyolada, sonra yan odamız var, küçük bir oda ona alırız. Allah nasip ederse bir de kardeş gelirse yine karyolayı kendi odama alıp ablaya bir genç odası alırız. O zamana kadar aynı evde olursak tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?