2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
maşallah paşam yine koşturuyorsun.. Allahım nazarlardan sakınsın.. Rabbimin izniyle inşallah kavuşursun.. bizde jelibonu sevgiyle koklarız

sag ol kardeşim işşallah cünlemizinkini işşallah

kızlar size biriey sorucam 10 puan soru bilene kesme şeker vericem
sizn bebekelrinizi en çok kalp atısı kaçtı akıllarında olanlar yazarmı lütfen benim için çok önemli ne olur sorumu atlamayın

2li tarama test sonucu ne kadar zamanda çıkıyor canım? Ben de önümüzdeki hafta yaptıracağım için merak ediyorum..

benim tam 1 haftada çıktı özel hastanede yaptırdım.Uzun da sürebiliyormuş telaş yapmayın ultrasonda herşey yolunda dedi mi doktorunuz?Birde burun kemiğini görmeleri gerekiyor diye biliyorum.

Benimkilerden birinin 170 diğerinin 174 çıkmıştı paşam. Ne olur pasam hala strese devam ediyorsun. Az rahat ol sırtındaki yükü gemiye bırak

aaaa olur mu hiç görgüsüzlük... bebeğin için ne hoşuna gidiyorsa onu alacaksın tabii... ilk hamilelğimde kızımın odasının duvarlarını bile süsledim... herşeyi pembe ağırlıklı yaptık... o yüzden içinde kalmasın ne istiyorsan yap, sonra neden yapmadım demezsin...

iyi süper oldu bu olumlu yaklaşımlarınızla gaza geldim yaparım tabi 7 yıl bekledim miniğimi.Hayırlısıyla son aylara gelelimde hemen başlıycam almaya.

benim tam 1 haftada çıktı özel hastanede yaptırdım.Uzun da sürebiliyormuş telaş yapmayın ultrasonda herşey yolunda dedi mi doktorunuz?Birde burun kemiğini görmeleri gerekiyor diye biliyorum.

benm sonuçlar şöyle=ense kalınlığı-1.7 duktus venozus=N GERİ AKIM YETMEZLİĞİ=N BURUN KEMİĞİ=+ ALIN DAMAK ARASI AÇI= <95 doktorum şu an herşey yolunda dedi ama ne bileyim kanla karşılaştrıyolarmış falan o tedirgin oluyorum.allahın izniylr bu da temiz çıksın inşalllaaaahhh.

sonuçlardan pek bişey anlamadım tabi ama burun kemiği görünmüş,o testin büyük oranda olumlu olacağının işaretiymiş.Kalbini ferah tut bence herşey yolunda

Arkadaşlar ikili testte ense kalınlığı normalse burun kemiğine bakmaya biliyorlar mı doktorlar?
Benim bugündü ikili,ense kalınlığı(1,2 çıktı) normal gerek yok diye bakmadı ,hiç te öyle ayrıntılı bi ultrason olmadı :44:

doktoruma sordum,söylemedi birkaç ay geçsin ondan sonra söylerim kalp atışı değişken olur dedi.. Bu arada eğer doktorun kalp atışında problem görseydi 23üne değil hemen yarına gel derdi o yüzden artık strestlenme canım.... bak maşallah bebeğin gayet iyi nolur artık sıkma canını

ben sormadım bile,sorun olsa söylerdi diye düşündüm ve bugune kadar hiç söylemedi.Bencede paşam stres yapma hani artık üzülmeyecektin?Kafanı takma artık başka şeyler düşün güzel şeyler hayal et...

ne bileyim bnm baya tek tek inceledi anlattı ama bn bişy anlamadım tabi heyecandan sadece herşey yolunda gibi falan dedi.

ne bileyim bnm baya tek tek inceledi anlattı ama bn bişy anlamadım tabi heyecandan sadece herşey yolunda gibi falan dedi.

Bana bişey anlatmadı bile,ameliyattan bekleniyodu acele etti sanırım ondan.Sadece iyi problem yok dedi,sekreterine bi sayılar söyledi.
Ense kalınlığını yakaladım sadece söylerken
Bir de 4 gün önce kendi muayenesine gitmiştik orada baya incelemişti,orda mı gördü acaba.
pimpirikli olmayayım diyorum ama bakması da gerekmez miydi ki?

Uzun sürüyormuş baya.. Henüz kontrole gitmedim, ilk randevum Temmuzun 12 sinde.. Kaygılanıyorum şimdiden inşallah her şey yolunda gider ve sağlıklı bebeklerimiz olur hepimizin..

Arkadaşlar ben bir karyola gördüm. İzin verse satan kişi fotoğrafını çekip koyarım bir ara. Bebek karyolası, baya büyük ama sallananlardan. İki tarafında hem dolaplar hem de çekmeceler var. Çocuğun nesi var nesi yoksa sığar oraya. Ben ondan alacağım. Bebek önce bizim odada yatar o karyolada, sonra yan odamız var, küçük bir oda ona alırız. Allah nasip ederse bir de kardeş gelirse yine karyolayı kendi odama alıp ablaya bir genç odası alırız. O zamana kadar aynı evde olursak tabii.

27haziranda gittim doktora 10+5 günlükdü bebiş doktora ikili testi sordum gerek duymuyomuş ağustosta gel dedi zeka testi yapcaz dedi herşey yolundaymış

Doktor bana bir kere bile kalp atışı söylemedi. Ultrason kağıdında da yazmıyor. Atıyor mu atıyor, tamam bitti gitti.

Bende de hiç burna falan bakmadılar. Sadece ense kalınlığı ölçüldü, sonra da kan testi.

ayyy çok merak ettim şimdik,zaafım var zaten bebek odalarına.keşke gönderebilsen fotoyu nasıl bişey baksak bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…