2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım sağolasın ,tabii bu bir test garantiliği yok yinede fazla kaptırmıyorum kendimi,ben ultrasonda ne gözükücek ona bakacağım,çok acele ediyorum ama napayim merak işte:))

eneeee :)))

zaten tutma ihtimali %50 :)

ama çok güzel bir heyecan insana, bakalım tutacak mı, çok merak ediyorum, mutlaka yaz

şimdiden hayırlı uğurlu olsun,güzel günlerde kullanın inşallah... sende satın alınca fotoğrafını çekip koyarsın

27haziranda gittim doktora 10+5 günlükdü bebiş doktora ikili testi sordum gerek duymuyomuş ağustosta gel dedi zeka testi yapcaz dedi herşey yolundaymış
maşallah zaten herşeyin yolunda olması önemli..
ikiliye gerek duymamış belki 3lü yada 4lü yapacatır..kızıma hamileyken doktorumda 2liye gerek duymamıştı 3lü yapılmıştı..bu doktorum bir şey söylemedi bu gittiğimde ya ikiliyi yapacak yada direk 3lüye gel diyecek...

Son düzenleme:
arkadaşlar mide bulantılarınız devam ediyomu benim hala devam ediyo bişi yemiyom bulanıyo yiyiyorum yine bulanıyo nezaman geçer artık

Bende de hiç burna falan bakmadılar. Sadece ense kalınlığı ölçüldü, sonra da kan testi.

canım burun kemiğine nasal (nazal kemik) diyorlar, kesin bakmıştır sana soylememiştir,
ya da nazal dediği için burun olduğunu anlamamışsındır,

bende çünkü nazal kemik dedi bende koştur koştur evde geldim baktım ne bu diye, burun kemiğiymiş

ayyy çok merak ettim şimdik,zaafım var zaten bebek odalarına.keşke gönderebilsen fotoyu nasıl bişey baksak bi.

Canım sen oda düşünüyorsan öyle bir karyola bakma zaten. Ayrı ayrı olur dolaplar şifonyerler. Benimki sıkıştırılmış oda gibi olacak. Kendi yatak odama sığdırmayı planlıyorum. Allahtan geniş yatak odam.

hertürlü şeyi düşünüyorum aslında.Foto gönderme imkanın olursa sevinirim değişik fikirlere de açığım sabit bişey yok aklımda.

paşa,

benim doktorum da hiç şu hızla atıyor bu hızla atıyor oyle bir bilgi vermedi,

stresten uzak dur, hergün yumurtanı, sütünü, yoğurt, ceviz, muzunu ye

iş güç yapma, biraz kendine zaman ayır canım, çık bi bahçe filan yok mu, yavrunla başbaşa oturun, güzel şeyler düşün, öyle miydi böyle miydi yapma

Kizim olursa pembis pembis oda yapmak çok istiyordum pembeyi çok severim benim rengim ama ne yazikki fazla odam yok hayal olarak kalicak ancak buyuk bir eve cikarsak o da bikac yil sonra belki hayirlisi olsun

ben çilekteki baby safariyi almak istiyorum 7 yaşına kadar kullanılıyormuş karyolası

ama cidden çevremdeki herkes kullanılmıyor diyor,

ablam evi müsait olmadığı için yapamadı bir oda o yüzden park yatak, beşik filan idare ediyor bana da mutlaka oda yap evin uygun diyor, özeniyor çok

oda yapan arkadaşlarımda çocukları 2 yaşına gelmiş daha odasında yatmamış, gereksiz diyor,

bende düşünüp duruyorum,

eşimse bizim odamız mı vardı yatsın işte divanda deyp deyip gülüyor,

bende acaba çilekteki racer araba yatak var ya direk oyle birşey mi alsam arada orada yatarız bebekle diye düşünüyorum kararsızım çok

o yüzden karyolanın fotosunu gonderebilrisen çok iyi olur

Canim fazla odan varsa yap bosver icinde kalmasin:)))

benim ilk de daha nezaman cinsiyet belli olur merak ediyorum eşim kız istiyor ben erkek diyorum sonra sağlıklı olsun yeter diyoruz :))

merhaba melababebek :))
bende nazal kemiğinin burun ölçümü olduğunu bilmiyordum bak şimdi öğrendim:)
bende ikili test forumunda 1,80 mm yazıyor nasıl acaba bu ölçü?Ense kalınlığı 1,00 mm çıktı.

bebişlerin cinsiyetini öğrenen varmı

Daha henüz belli degil daha 12 haftalik doktoruma son kontrolumde sordum su an elimize alsak bile bilemeyiz dedi insallah sonraki kontrolumde belli olur cok merak ediyorum bir oglum var birde kizim olsun istiyorum bakalim hayirlisi olsun tabiki senin belli oldu mu cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…