Canım sağolasın ,tabii bu bir test garantiliği yok yinede fazla kaptırmıyorum kendimi,ben ultrasonda ne gözükücek ona bakacağım,çok acele ediyorum ama napayim merak işte:))
Arkadaşlar ben bir karyola gördüm. İzin verse satan kişi fotoğrafını çekip koyarım bir ara. Bebek karyolası, baya büyük ama sallananlardan. İki tarafında hem dolaplar hem de çekmeceler var. Çocuğun nesi var nesi yoksa sığar oraya. Ben ondan alacağım. Bebek önce bizim odada yatar o karyolada, sonra yan odamız var, küçük bir oda ona alırız. Allah nasip ederse bir de kardeş gelirse yine karyolayı kendi odama alıp ablaya bir genç odası alırız. O zamana kadar aynı evde olursak tabii.
maşallah27haziranda gittim doktora 10+5 günlükdü bebiş doktora ikili testi sordum gerek duymuyomuş ağustosta gel dedi zeka testi yapcaz dedi herşey yolundaymış
Bende de hiç burna falan bakmadılar. Sadece ense kalınlığı ölçüldü, sonra da kan testi.
Bende de hiç burna falan bakmadılar. Sadece ense kalınlığı ölçüldü, sonra da kan testi.
ayyy çok merak ettim şimdik,zaafım var zaten bebek odalarına.keşke gönderebilsen fotoyu nasıl bişey baksak bi.
Canım sen oda düşünüyorsan öyle bir karyola bakma zaten. Ayrı ayrı olur dolaplar şifonyerler. Benimki sıkıştırılmış oda gibi olacak. Kendi yatak odama sığdırmayı planlıyorum. Allahtan geniş yatak odam.
ben sormadım bile,sorun olsa söylerdi diye düşündüm ve bugune kadar hiç söylemedi.Bencede paşam stres yapma hani artık üzülmeyecektin?Kafanı takma artık başka şeyler düşün güzel şeyler hayal et...
hertürlü şeyi düşünüyorum aslında.Foto gönderme imkanın olursa sevinirim değişik fikirlere de açığım sabit bişey yok aklımda.
bende de vardı eleviti kullanmaya başladım,artık nadir oluyor...eğer vitamin kullanmıyorsanız doktorunuzla konuşun..vücudunuz vitamin ihtiyacı duyuyordur..
Canım sen oda düşünüyorsan öyle bir karyola bakma zaten. Ayrı ayrı olur dolaplar şifonyerler. Benimki sıkıştırılmış oda gibi olacak. Kendi yatak odama sığdırmayı planlıyorum. Allahtan geniş yatak odam.
Canim fazla odan varsa yap bosver icinde kalmasin:)))ben çilekteki baby safariyi almak istiyorum 7 yaşına kadar kullanılıyormuş karyolası
ama cidden çevremdeki herkes kullanılmıyor diyor,
ablam evi müsait olmadığı için yapamadı bir oda o yüzden park yatak, beşik filan idare ediyor bana da mutlaka oda yap evin uygun diyor, özeniyor çok
oda yapan arkadaşlarımda çocukları 2 yaşına gelmiş daha odasında yatmamış, gereksiz diyor,
bende düşünüp duruyorum,
eşimse bizim odamız mı vardı yatsın işte divanda deyp deyip gülüyor,
bende acaba çilekteki racer araba yatak var ya direk oyle birşey mi alsam arada orada yatarız bebekle diye düşünüyorum kararsızım çok
o yüzden karyolanın fotosunu gonderebilrisen çok iyi olur
bebişlerin cinsiyetini öğrenen varmı
canım burun kemiğine nasal (nazal kemik) diyorlar, kesin bakmıştır sana soylememiştir,
ya da nazal dediği için burun olduğunu anlamamışsındır,
bende çünkü nazal kemik dedi bende koştur koştur evde geldim baktım ne bu diye, burun kemiğiymiş
bebişlerin cinsiyetini öğrenen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?