2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ayyy çok cici daha bakmaya başlamadım bende.Son aylarda bakarım diye düşünüyorum ama şimdi bu baby safariye baktım çok sevimli görünüyor.Benimde ablam oda yapmadı banada yapma diyor,ama hevesim var napim istiyorum işte.Eşimde boşver odayı yanımızda yatar diyor ama kararlıyım içimizde kalmasın bence.

olmaz mı 8 oğluş 2 kızçemiz var... ve henüz cinsiyetlerinde tahmin bulunulan ama kesinleşmeyenlerde var.. bende merak içinde gideceğim günü bekliyorum..

Bu sene erkek yili heralde cevremde de hamisler var hep erkek cocuk bekliyorlar kiz daha duymadim ben ilk 2010yilinda dogum yaptim o zaman cevremde hep hamisler kiz cocuk bekliyor du benim oglum oldu simdide tam tersi heralde benimde kizim olacak:))))

valla ben doktor olmadığım için benim birşey demem yanlış ama,

öğrendiklerime göre maşallah olması gerektiği gibi, çok güzel çıkmış sonuçların :))

Selam güzel anneler yarın kontrolum var 2 haftadır bebegımı göremiyorum korkuyorum acıkcası bi sorun cıkacak diye sabah 10 : 30da nasıl uyucam bilmiyorum bu geece kalbim duracak gibi :18::18:

çok sitres yapma cnm zararlı allahın izniyle bişi yoktur inş görürsün paniklediğinle kalırsın güzel haberini bekliycez yarına

hee gel biz alalım,

soran olursa da aldım gitti napayım, dayanamadım, nasıl olduysa o an aklım gitmiş, hiç bişi hatırlamıyorum felan deriz

Allah kısmet ederse biz kendi evimize taşınacağız eylül ayında, alırken evi çocuk odası burası demişlerdi, örnek dairede duvarları üç yapraklı yonca kağıtlıydı,

o zaman daha bebeğimiz filan yoktu, öyle bi bakmıştım odaya, şimdi çok heyecanlanıyorum, yavrum demekki ev almamızı beklemiş, inşallah hayırlısıyla doğar evlatlarımız, sağlıklı alırız kucağımıza,

odaydı yataktı çok boş aslında, mutlu çocuklar olsun hepimizin yavruları

çok sitres yapma cnm zararlı allahın izniyle bişi yoktur inş görürsün paniklediğinle kalırsın güzel haberini bekliycez yarına

inşallaaah canım cok saol dualarınızı eksik etmeyin valla bebeklerın kalbi cok hızlı atıyor ya simdi bebegimden hızlı sanırım benım kalbim

Selam güzel anneler yarın kontrolum var 2 haftadır bebegımı göremiyorum korkuyorum acıkcası bi sorun cıkacak diye sabah 10 : 30da nasıl uyucam bilmiyorum bu geece kalbim duracak gibi :18::18:

Endiselenme canim hersey yolundadir insallah ben 7.haftadan sonra doktorum tam bir ay sonra cagirdi daha yeni gittim cok şükür hersey yolundaydi hatta doktorum 3 gun onden gidiyor iyi bakmissin dedi:)))yani bende senin gibi tedirgindim gitmeden once cok sukur hersey yolindaydi yarin da ikili testimiz var insallah bir problem yoktur

Ben de öyle oldum son gün :)
İyi haberler alınca ağzın kulaklarında döneceksin, üzme hiç kendini.

iyi fikir alalım gitsin bencede.Tabiki hepsi boş rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin,onlarda bizden razı gelsinler inşallah.Bana bir türlü geçmiyor zaman bir an önce görmek istiyorum bebişimi ama sabır sabır bekliycez yapcak bişi yok malesef.

Yaa kizlar sabah kalkiyorum canim tost istiyor ogle aksam canim hep tost istiyor durmadan tost yiyorum takilip kaldim yaa tosta baska bisey yiyemiyorum

na böyle kikir kikir döncen tatlıııım. güzel ılık sütünü iç akşam güzelce uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…