ben çilekteki baby safariyi almak istiyorum 7 yaşına kadar kullanılıyormuş karyolası
ama cidden çevremdeki herkes kullanılmıyor diyor,
ablam evi müsait olmadığı için yapamadı bir oda o yüzden park yatak, beşik filan idare ediyor bana da mutlaka oda yap evin uygun diyor, özeniyor çok
oda yapan arkadaşlarımda çocukları 2 yaşına gelmiş daha odasında yatmamış, gereksiz diyor,
bende düşünüp duruyorum,
eşimse bizim odamız mı vardı yatsın işte divanda deyp deyip gülüyor,
bende acaba çilekteki racer araba yatak var ya direk oyle birşey mi alsam arada orada yatarız bebekle diye düşünüyorum kararsızım çok
o yüzden karyolanın fotosunu gonderebilrisen çok iyi olur
olmaz mı 8 oğluş 2 kızçemiz var... ve henüz cinsiyetlerinde tahmin bulunulan ama kesinleşmeyenlerde var.. bende merak içinde gideceğim günü bekliyorum..
merhaba melababebek :))
bende nazal kemiğinin burun ölçümü olduğunu bilmiyordum bak şimdi öğrendim:)
bende ikili test forumunda 1,80 mm yazıyor nasıl acaba bu ölçü?Ense kalınlığı 1,00 mm çıktı.
benim ilk de daha nezaman cinsiyet belli olur merak ediyorum eşim kız istiyor ben erkek diyorum sonra sağlıklı olsun yeter diyoruz :))
allah hayırlısını versin hepmize sağlıklı olsunlarda
ayyy çok cici daha bakmaya başlamadım bende.Son aylarda bakarım diye düşünüyorum ama şimdi bu baby safariye baktım çok sevimli görünüyor.Benimde ablam oda yapmadı banada yapma diyor,ama hevesim var napim istiyorum işte.Eşimde boşver odayı yanımızda yatar diyor ama kararlıyım içimizde kalmasın bence.
çok sitres yapma cnm zararlı allahın izniyle bişi yoktur inş görürsün paniklediğinle kalırsın güzel haberini bekliycez yarına
Selam güzel anneleryarın kontrolum var 2 haftadır bebegımı göremiyorum korkuyorum acıkcası bi sorun cıkacak diye sabah 10 : 30da nasıl uyucam bilmiyorum bu geece kalbim duracak gibi :18::18:
Selam güzel anneleryarın kontrolum var 2 haftadır bebegımı göremiyorum korkuyorum acıkcası bi sorun cıkacak diye sabah 10 : 30da nasıl uyucam bilmiyorum bu geece kalbim duracak gibi :18::18:
hee gel biz alalım,
soran olursa da aldım gitti napayım, dayanamadım, nasıl olduysa o an aklım gitmiş, hiç bişi hatırlamıyorum felan deriz
Allah kısmet ederse biz kendi evimize taşınacağız eylül ayında, alırken evi çocuk odası burası demişlerdi, örnek dairede duvarları üç yapraklı yonca kağıtlıydı,
o zaman daha bebeğimiz filan yoktu, öyle bi bakmıştım odaya, şimdi çok heyecanlanıyorum, yavrum demekki ev almamızı beklemiş, inşallah hayırlısıyla doğar evlatlarımız, sağlıklı alırız kucağımıza,
odaydı yataktı çok boş aslında, mutlu çocuklar olsun hepimizin yavruları
çin takvimi diye bişi var onda erkek diyo cinsiyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?