2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bugünlere kavuştuk yaa ocak da gelecek inşallah ... oldu mu gebe kaldım mı ... diye şüpheyle günler geçmedi mi ... şimdi ordalar ve sağlıkla büyüyecekler ve bizdee anne olacağızzz

çok iyiiii bi örnektiiii,tebrikler

yumurtlama oldumu olduysa döllendimi döllendiyse tutundumu bulantım var hamilemiyim.:)))) şükür bitti

ay o değil de maşallah ne bulantı ne ağrı ne bi sıkıntı yaşıyorum bu defa rahat hamilelik olacak akıllı bebişlerr teyzesiiii

Al bendende o kadar... 6+4 teyim bulantının b'si yok çok şükür...

Son düzenleme:
aynen bende öyle diyordum :))) hamile değilimmi diyordum kanım 8282 iken 16000 e katladı anam agladı.bugün ölüyorum sandım ögürme hissi su acı agzında çogalıo yedğin korkmada dur daha 6 haftanın sonuna gel bak.ben yarın 6 haftam bitiyor şükür darısı doguma....

ay o değil de maşallah ne bulantı ne ağrı ne bi sıkıntı yaşıyorum bu defa rahat hamilelik olacak akıllı bebişlerr teyzesiiii

çok şükür valla kusma kısmı berbat bişi.. bi öncekinden biliyorum 5. haftada başladı bulantı ye ye kus 7.hafta da kaybettim zaten .

Allah o acıları bidaha göstermesin hiçbirmize inş cnm yaaaa

kızlaaaaaaar bende çıkıyorum,eşim gelicek 1 saate..yavaştan yemek hazırlıcam..malum yarın h.sonuna giriyoruz,çok fazla giremem ben..ara sıra telden bakarım..aktifliğim p.tesi başlar tekrardan

bu süreçte yeni gelen,listeye isim ekletmek isteyen olursa özellikle bana ÖZEL MESAJ yoluyla atsın bilgileri...bide eksik bilgi yazmayın lütfen ki tam olsun olur mu msj atarsanız görmem %100 ama burdan yazarsanız gözden kaçırabilirim...

benim yarın kontrolüm olucak bu arada...hepinizi öpüyorum...sağlıklı günler

Veeeeee sanirim bende HAMILEYIMMMM... 3 gundur test yapiyorum aslinda bat yarin ama belirtiler erken yapmama sebep.. ilk gun cok silik 2. Cizgiyle baslayan testim bugun bayagi belirginlesti:))). Toplamda 4 test yaptim hepsi silikten daha koyuya pozitif gorunuyoorr.... daha once aralikta zorunlu kurtaj olmus biri olarak hepiminizden dua istiyorum bu defa saglikla kavusayim bebegimee.. yarin veya pazartesi kan testi yaptiracagim hayirlisiyla... rabbim tandirmasin.... telefondan girdigim icin ekleyemedim test fotosunu... netlesince bilgilerii yazarim.listeye eklenmek icin... Rabbim hepimizin bebeklerini korusun insallahhh

Canim süper bi haber bu.cok sevindim .hosgeldn aramıza.benim bi hafta kala silikle bslayp koyulasti hayrli olsun.allah saglıkli bi sekilde kucagmza almayı nasip etsin hepimzn

Kızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu sanırım 4 haftalık...henüz doktora gitmedim kan testinde çıktı..2700.0 olarak haftaya dr gidicem neler olacak bakalım....

kızlar 2012 şubat annesiydim 2014 ocak annesi olacakmışım bugün öğrendim ne sevineceğimi bildim ne üzüleceğimi kızım 15 aylık şükür kurtardık biraz bakalım Allahın izniyle 2.geliyor:)

Ben özel mesaj atamıyorum;
Notrino / 31/ilk bebek / İzmir / 31.03.2013 / 01.01.2014

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…