bugünlere kavuştuk yaa ocak da gelecek inşallah ... oldu mu gebe kaldım mı ... diye şüpheyle günler geçmedi mi ... şimdi ordalar ve sağlıkla büyüyecekler ve bizdee anne olacağızzz
yumurtlama oldumu olduysa döllendimi döllendiyse tutundumu bulantım var hamilemiyim.:)))) şükür bitti
ay o değil de maşallah ne bulantı ne ağrı ne bi sıkıntı yaşıyorum bu defa rahat hamilelik olacak akıllı bebişlerr teyzesiiii
ay o değil de maşallah ne bulantı ne ağrı ne bi sıkıntı yaşıyorum bu defa rahat hamilelik olacak akıllı bebişlerr teyzesiiii
Al bendende o kadar... 6+4 teyim bulantının b'si yok çok şükür...
çok şükür valla kusma kısmı berbat bişi.. bi öncekinden biliyorum 5. haftada başladı bulantı ye ye kus 7.hafta da kaybettim zaten .
çok şükür valla kusma kısmı berbat bişi.. bi öncekinden biliyorum 5. haftada başladı bulantı ye ye kus 7.hafta da kaybettim zaten .
Veeeeee sanirim bende HAMILEYIMMMM... 3 gundur test yapiyorum aslinda bat yarin ama belirtiler erken yapmama sebep.. ilk gun cok silik 2. Cizgiyle baslayan testim bugun bayagi belirginlesti:))). Toplamda 4 test yaptim hepsi silikten daha koyuya pozitif gorunuyoorr.... daha once aralikta zorunlu kurtaj olmus biri olarak hepiminizden dua istiyorum bu defa saglikla kavusayim bebegimee.. yarin veya pazartesi kan testi yaptiracagim hayirlisiyla... rabbim tandirmasin.... telefondan girdigim icin ekleyemedim test fotosunu... netlesince bilgilerii yazarim.listeye eklenmek icin... Rabbim hepimizin bebeklerini korusun insallahhh
Allah bir daha yaşatmasın sanırım kusutgundan canımya ,bende sadece bulantı ögürme hissi.
BİZİM ARTIK pıt pıt pıt pıt pıt pıt ATAN KÜÇÜCÜK BİR KALBİMİZ VAR...
işte listemizin şu anki durumu
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Anne adyımız[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Kaçıncı bebiş[/td]
[td]Şehir[/td]
[td]Son Adet Tarihi[/td]
[td]BDT[/td]
[td]Cinsiyetimiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pufpuff[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]13 mart[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kayseri[/td]
[td]23 mart[/td]
[td]28 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]buschy[/td]
[td]22[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]25 mart[/td]
[td]31 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]fizyo[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Eskişehir[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]2 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]egumus[/td]
[td]34[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ttmm[/td]
[td]21[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Hakkari/İzmir[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?