2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bende öleyim çünkü başka bişi yiyince mide bulandırıyo kuru olduğu için iyi geliyo ben hep diyorum eşime bizim bebiş doğunca ilk diyceği şey bi parça kuru ekmek ver anne :)

Yaa kizlar sabah kalkiyorum canim tost istiyor ogle aksam canim hep tost istiyor durmadan tost yiyorum takilip kaldim yaa tosta baska bisey yiyemiyorum

Evet ya bende de var o durum kaşarlı tost+ayran canım istiyor hep. Dışarıya yemeğe gitsek çeşit şey varken ben bunu tercih ediyorum hey Allah'ım

Benimkilerden birinin 170 diğerinin 174 çıkmıştı paşam. Ne olur pasam hala strese devam ediyorsun. Az rahat ol sırtındaki yükü gemiye bırak
allah razı olsun benimki 180 atıyor deid doktorum biraz strese sokmuşsun sen dedi allahıma binlerce şükür birşeyi yok kan akımına baktı korkdonuna baktı herşey iyi annesi deid yavrumu rabbim bana bagışlasın kokusunu içime çekiyim başka bir şey istemiyorum
canım canımı ıskmıyorum tabikide ama bu eşimin ailesi beni steres sokmakta üstüne yok
Doktor bana bir kere bile kalp atışı söylemedi. Ultrason kağıdında da yazmıyor. Atıyor mu atıyor, tamam bitti gitti.
ne gzüel doktormuş kız o
canımbabamız hergün yumurtamısı yediriyotr sütümüde ısıtıyor muzumda bittid eyimde alsın cevizi kaç zamandır kesim birazdan namazı kılıyım işşalalh yiyim demin karnını doyurudm meyvesini yedirdim
Kizim olursa pembis pembis oda yapmak çok istiyordum pembeyi çok severim benim rengim ama ne yazikki fazla odam yok hayal olarak kalicak ancak buyuk bir eve cikarsak o da bikac yil sonra belki hayirlisi olsun
ben beyenmiştim ömürümde herşeyi bembeya olucaktı ama nasip olmadı işşallah bunda bakalım 23 temmustada benim konrolüm var detaylıya giricem ikili testide yapıcak doktorum cinsiyetide belli olur ozaman 12 +4 olucak işallah
bebişlerin cinsiyetini öğrenen varmı
kız olsun erkek olsun saglıklı olsun gerisi boş işşallah 23 tammusta bakıcez
Selam güzel anneler yarın kontrolum var 2 haftadır bebegımı göremiyorum korkuyorum acıkcası bi sorun cıkacak diye sabah 10 : 30da nasıl uyucam bilmiyorum bu geece kalbim duracak gibi :18::18:

dünde ben öyle olmuştum strese girme kız bebegini görmey gidicen bu sefer gittim tansiyonun ölçtüler 15+9 çıktı normlade evde sorunum yok dpoktorumu görünce cazibesine dayanamıyourm zaar maviş gözlerinesende rahat ol
eşim gelsede balkon sefası yapsam tekde evde çekilmiyor

buradaki deneyimli arkadaşlara merhaba.bir ay önümdesiniz bende inş şubat annesi olacağım.pazartesi kanamm oldu çok korktum ağladım geçiyor gibi inş bu konuda var mı bir bilginiz.şansım var mı yani.birde devamlı kyu sarı akıntım var bu normalmi? son olarak arkadaşlar 3 gündür karnım ve belim ağrıyor bu normalim?şimdiden teşekkür ederim

bebişiniz tutunsun diye bebişler inatçıdır anneyi üzmezler inş sizinde bebişiniz rabbimin izniyle tutuncak sımsıkı bırakmıycak dualarım sizinle

Geçmiş olsun canım, bir daha doktora gitmedin mi?

bebişiniz tutunsun diye bebişler inatçıdır anneyi üzmezler inş sizinde bebişiniz rabbimin izniyle tutuncak sımsıkı bırakmıycak dualarım sizinle

amin teşekkür ederim sağolun bu durumlardan hayırla kurtulanlar oldumu aranızda

başka sayfalarda gördüm çok var kurtulan bol bol yatıp dinleniz ayağınızı kaldırıp sarı akıntı hepimizde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…