ben varım canımkimseler yokmu nerde bu hamişler
buradaki deneyimli arkadaşlara merhaba.bir ay önümdesiniz bende inş şubat annesi olacağım.pazartesi kanamm oldu çok korktum ağladım geçiyor gibi inş bu konuda var mı bir bilginiz.şansım var mı yani.birde devamlı kyu sarı akıntım var bu normalmi? son olarak arkadaşlar 3 gündür karnım ve belim ağrıyor bu normalim?şimdiden teşekkür ederim
sağol canım Allah razı olsun biraz rahatladım.sarı akıntı anormalmi diye çok korkuyordum çok sevindimbaşka sayfalarda gördüm çok var kurtulan bol bol yatıp dinleniz ayağınızı kaldırıp sarı akıntı hepimizde var
canım Allah razı olsun 100 mg alıyorum 3 kere.iğneyide ilk gün yapıldım.kanama o gün 2 kere küçük pıhtı oldu ama sonra kesildi dün kahverengi pembe gibi geldi.bugün sarı geliyor ama sarı öncedende geliyordu zaten öyle yatıyorum zaten kalksamda alacağımı alıp gene yatıyorum.kabız değilim ama afedersiniz bazen hafif bir kanam oluyor dışkıdaben varım canım
canım progestanı kaçlık alıyorsun sen önce onu söyle ban proluon depont ignesi yaptır tam doz porgestanıda 200 alıyorsam günde 3 tane alabilrisin altan daha tesirli oluyor ilaç içemeyenler için ben içiyourm günda 2 adet 200 lük ignelere daha başlamadım adet kanaması gibiyse korkucam kahverengi pembe dreknten korkmucam mümkünce progestanı vajinadan al derim ben iş yapmıcaksın evcilik oynamıcamsın ılık duş alıcaksın günde en az 3 litre su içiceksin soluna hep yatıcaksın dünyayla ilişkini keisceksin malesef kanaman durana kadar kabız olmucaksın istedigim birşey varsa sorabilirsin dinliyorum allahıma şükür bilmedigim şey yok
cuma mübarek günde inş hayırlı güzel haberlerinizi alırsınız doktordan bizede söylersiniz
buradaki deneyimli arkadaşlara merhaba.bir ay önümdesiniz bende inş şubat annesi olacağım.pazartesi kanamm oldu çok korktum ağladım geçiyor gibi inş bu konuda var mı bir bilginiz.şansım var mı yani.birde devamlı kyu sarı akıntım var bu normalmi? son olarak arkadaşlar 3 gündür karnım ve belim ağrıyor bu normalim?şimdiden teşekkür ederim
hayır cuma gidicem inş arkadaşlar sarı akıntı sizlerdede oluyor muydu
Benim kanamam da oldu lekelenme arada oluyor yine.
Hatta ilk kanama olduğunda pembeydi rengi keseyi göreceğim zamandı.O zaman progestan başladım ve prulaton iğne olmuştum.
Daha sonra pembe-kahve su gibi bi akıntı olmuştu.Hiç ağrım olmadan birşey yokken oluyordu bunlar.
Hatta en son kanama da belirtilerim de gitmişti acilde ultrason istedim bebeğim ordaydı şükür...Az ağlamadım..
Sen ilaçlarını kullan kanama değişirse hemen acile gidersin.Ben bir de ayaklarımı yüksek bir yere koydum hep.Yorulduğum zamanda
soluma yattım.
Moralini yüksek tut. Rabbim sağlık versin yavrularımıza
sarı akıntı için acaba amiyon sıvısı sızıntısı varmı diye giitim. ama doktorum kan olmayınca sakın korkma dedi muayne bile etmedi kan aldı
yarın sonuç çıkçak hem 2 li test hem bunun
sarı akıntı için acaba amiyon sıvısı sızıntısı varmı diye giitim. ama doktorum kan olmayınca sakın korkma dedi muayne bile etmedi kan aldı
yarın sonuç çıkçak hem 2 li test hem bunun
ben varım canım
canım progestanı kaçlık alıyorsun sen önce onu söyle ban proluon depont ignesi yaptır tam doz porgestanıda 200 alıyorsam günde 3 tane alabilrisin altan daha tesirli oluyor ilaç içemeyenler için ben içiyourm günda 2 adet 200 lük ignelere daha başlamadım adet kanaması gibiyse korkucam kahverengi pembe dreknten korkmucam mümkünce progestanı vajinadan al derim ben iş yapmıcaksın evcilik oynamıcamsın ılık duş alıcaksın günde en az 3 litre su içiceksin soluna hep yatıcaksın dünyayla ilişkini keisceksin malesef kanaman durana kadar kabız olmucaksın istedigim birşey varsa sorabilirsin dinliyorum allahıma şükür bilmedigim şey yok
ikili test nasıl oluyor acaba canım
ultrason ile ense kalınlığı ve burun varlığı ölçülüyo aynı gun verilen kanlar sonucu bebeğin 18kromozonuna ve dawn sendromu olup olmadığına bakılıyo
kesin sonuç vermesede yaptırdık biz işte
canın benim progestanı 4 çıkarabilrisin ben öle içiyorum 100 olduggunda 2 tane içiyordum ben sende öle yapabilirsin igneye gelince o hormon ignesi kadınlık hormonu yanicanım Allah razı olsun 100 mg alıyorum 3 kere.iğneyide ilk gün yapıldım.kanama o gün 2 kere küçük pıhtı oldu ama sonra kesildi dün kahverengi pembe gibi geldi.bugün sarı geliyor ama sarı öncedende geliyordu zaten öyle yatıyorum zaten kalksamda alacağımı alıp gene yatıyorum.kabız değilim ama afedersiniz bazen hafif bir kanam oluyor dışkıda
Paşacım,senin kahve lekelerin sürüyor muydu hala?
Namazını nasıl,oturarak mı normal ayakta mı kılıyorsun?Ben bir süredir bıraktım lekelenme olunca içim gidiyor tereddütte kalıyorum.
Bu sene erkek yili heralde cevremde de hamisler var hep erkek cocuk bekliyorlar kiz daha duymadim ben ilk 2010yilinda dogum yaptim o zaman cevremde hep hamisler kiz cocuk bekliyor du benim oglum oldu simdide tam tersi heralde benimde kizim olacak:))))
korkma canım Allahın izniyle sağlıklıdır bebeğin.. hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..Selam güzel anneleryarın kontrolum var 2 haftadır bebegımı göremiyorum korkuyorum acıkcası bi sorun cıkacak diye sabah 10 : 30da nasıl uyucam bilmiyorum bu geece kalbim duracak gibi :18::18:
hee gel biz alalım,
soran olursa da aldım gitti napayım, dayanamadım, nasıl olduysa o an aklım gitmiş, hiç bişi hatırlamıyorum felan deriz
Allah kısmet ederse biz kendi evimize taşınacağız eylül ayında, alırken evi çocuk odası burası demişlerdi, örnek dairede duvarları üç yapraklı yonca kağıtlıydı,
o zaman daha bebeğimiz filan yoktu, öyle bi bakmıştım odaya, şimdi çok heyecanlanıyorum, yavrum demekki ev almamızı beklemiş, inşallah hayırlısıyla doğar evlatlarımız, sağlıklı alırız kucağımıza,
odaydı yataktı çok boş aslında, mutlu çocuklar olsun hepimizin yavruları
canın benim progestanı 4 çıkarabilrisin ben öle içiyorum 100 olduggunda 2 tane içiyordum ben sende öle yapabilirsin igneye gelince o hormon ignesi kadınlık hormonu yanionuda haftada bir yaptırabilirsin genellikle tüp bebek yaptıranlar hergün vurunuyor o igneden bende rahimde dikiş olucak yetersizlik var haftada 1 vurunucam o igneden biraz yaglı yakabilir kan sulandırıcısı kullanıyorum şuan doktorum dün göbegimi görüd vuuu diye bagırıd deidm arda bey tanıştırıyım mor güllerim dedim herşey evlatlarımız için bendede geliyor o sarı akıntıdan bol su iç aman diyim su içmek erken dogumu engelliyor bebem
elhamdurillah en son cuma geldi dünde doktora gittim orda wv giridm igne ucu kadar kan geldi doktorum brişey olmaz dedi :18:
namazı oturarak kılıyorum canım kıblem düz kanepeye bebek yastıgımı koyuyorum üstüne seccademi koyuyorum kılıyorum abdessiz durmamaya çalışıyorum her banyoya griidgimde gusul boy abdesti alıyorum hoş evcilik oynamıyorz bize yasak ama ay utandım bakanlıcagın namazlara başladım kazalarını kılıyorum peşinden öylenin son sünnetiyle yassının son sünnetini 2 degil 4 rekat kılıyorum ablamın kaynanası hacı şehitlik sevabı verilirmiş öylenin arkasından 2 rekat şükür namazı kılıyorum akşamın ardından 6 rekak evvebil namazı kılıyourm yassının ardından 2 rekat kabir namazı kılıyourm oturarak kılınırmış bu hocamış demişti dikişe kadar rahatım sizlerle yazışıcamda dikişten sonra zor biraz benim pc masa üstü malesef devamlı belimin altında yastıkla yatıcagım için anca okuurm sizleri arada el sallarsınız canım geçinip gideriz işte
ben 1.5 litre suya 3 kapak elma sirkesi koydum kukumu onunla yıkıyourm enfeksiyon kapmasınd iye mantarada birebir doktorum söyledi tavsiye ederim ay çok yorudlum başka sorusu olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?