2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kimseler yokmu nerde bu hamişler
ben varım canım

canım progestanı kaçlık alıyorsun sen önce onu söyle ban proluon depont ignesi yaptır tam doz porgestanıda 200 alıyorsam günde 3 tane alabilrisin altan daha tesirli oluyor ilaç içemeyenler için ben içiyourm günda 2 adet 200 lük ignelere daha başlamadım adet kanaması gibiyse korkucam kahverengi pembe dreknten korkmucam mümkünce progestanı vajinadan al derim ben iş yapmıcaksın evcilik oynamıcamsın ılık duş alıcaksın günde en az 3 litre su içiceksin soluna hep yatıcaksın dünyayla ilişkini keisceksin malesef kanaman durana kadar kabız olmucaksın istedigim birşey varsa sorabilirsin dinliyorum allahıma şükür bilmedigim şey yok

Son düzenleme:
canım Allah razı olsun 100 mg alıyorum 3 kere.iğneyide ilk gün yapıldım.kanama o gün 2 kere küçük pıhtı oldu ama sonra kesildi dün kahverengi pembe gibi geldi.bugün sarı geliyor ama sarı öncedende geliyordu zaten öyle yatıyorum zaten kalksamda alacağımı alıp gene yatıyorum.kabız değilim ama afedersiniz bazen hafif bir kanam oluyor dışkıda

Benim kanamam da oldu lekelenme arada oluyor yine.
Hatta ilk kanama olduğunda pembeydi rengi keseyi göreceğim zamandı.O zaman progestan başladım ve prulaton iğne olmuştum.
Daha sonra pembe-kahve su gibi bi akıntı olmuştu.Hiç ağrım olmadan birşey yokken oluyordu bunlar.
Hatta en son kanama da belirtilerim de gitmişti acilde ultrason istedim bebeğim ordaydı şükür...Az ağlamadım..

Sen ilaçlarını kullan kanama değişirse hemen acile gidersin.Ben bir de ayaklarımı yüksek bir yere koydum hep.Yorulduğum zamanda
soluma yattım.
Moralini yüksek tut. Rabbim sağlık versin yavrularımıza

hayır cuma gidicem inş arkadaşlar sarı akıntı sizlerdede oluyor muydu

sarı akıntı için acaba amiyon sıvısı sızıntısı varmı diye giitim. ama doktorum kan olmayınca sakın korkma dedi muayne bile etmedi kan aldı
yarın sonuç çıkçak hem 2 li test hem bunun

amin ağlamaktan içim çıktı benimde rabbim yardımcımız olsun inş

sarı akıntı için acaba amiyon sıvısı sızıntısı varmı diye giitim. ama doktorum kan olmayınca sakın korkma dedi muayne bile etmedi kan aldı

ikili test nasıl oluyor acaba canım

sarı akıntının sonucunu banada sölersen minnettar kalırım canım

Paşacım,senin kahve lekelerin sürüyor muydu hala?
Namazını nasıl,oturarak mı normal ayakta mı kılıyorsun?Ben bir süredir bıraktım lekelenme olunca içim gidiyor tereddütte kalıyorum.

normal kan testi yani dimi.ben alttan bişimi die korkuyordumda sağol canım

canın benim progestanı 4 çıkarabilrisin ben öle içiyorum 100 olduggunda 2 tane içiyordum ben sende öle yapabilirsin igneye gelince o hormon ignesi kadınlık hormonu yanionuda haftada bir yaptırabilirsin genellikle tüp bebek yaptıranlar hergün vurunuyor o igneden bende rahimde dikiş olucak yetersizlik var haftada 1 vurunucam o igneden biraz yaglı yakabilir kan sulandırıcısı kullanıyorum şuan doktorum dün göbegimi görüd vuuu diye bagırıd deidm arda bey tanıştırıyım mor güllerim dedimherşey evlatlarımız için bendede geliyor o sarı akıntıdan bol su iç aman diyim su içmek erken dogumu engelliyor bebem
Paşacım,senin kahve lekelerin sürüyor muydu hala?
Namazını nasıl,oturarak mı normal ayakta mı kılıyorsun?Ben bir süredir bıraktım lekelenme olunca içim gidiyor tereddütte kalıyorum.

elhamdurillah en son cuma geldi dünde doktora gittim orda wv giridm igne ucu kadar kan geldi doktorum brişey olmaz dedi :18:
namazı oturarak kılıyorum canım kıblem düz kanepeye bebek yastıgımı koyuyorum üstüne seccademi koyuyorum kılıyorum abdessiz durmamaya çalışıyorum her banyoya griidgimde gusul boy abdesti alıyorum hoş evcilik oynamıyorz bize yasak ama ay utandım bak anlıcagın namazlara başladım kazalarını kılıyorum peşinden öylenin son sünnetiyle yassının son sünnetini 2 degil 4 rekat kılıyorum ablamın kaynanası hacı şehitlik sevabı verilirmiş öylenin arkasından 2 rekat şükür namazı kılıyorum akşamın ardından 6 rekak evvebil namazı kılıyourm yassının ardından 2 rekat kabir namazı kılıyourm oturarak kılınırmış bu hocamış demişti dikişe kadar rahatım sizlerle yazışıcamda dikişten sonra zor biraz benim pc masa üstü malesef devamlı belimin altında yastıkla yatıcagım için anca okuurm sizleri arada el sallarsınız canım geçinip gideriz işte

ben 1.5 litre suya 3 kapak elma sirkesi koydum kukumu onunla yıkıyourm enfeksiyon kapmasınd iye mantarada birebir doktorum söyledi tavsiye ederim ay çok yorudlum başka sorusu olan

bende 2010da kız bekleyenlerdendim..şimdide benim belki erkek olacaktır

Selam güzel anneler yarın kontrolum var 2 haftadır bebegımı göremiyorum korkuyorum acıkcası bi sorun cıkacak diye sabah 10 : 30da nasıl uyucam bilmiyorum bu geece kalbim duracak gibi :18::18:
korkma canım Allahın izniyle sağlıklıdır bebeğin.. hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..

hahaha hatta hamilelik yüzünden hormonlarım nasıl çalışıyor bende bilemedim,resmen oda takımına aş erdim dersiniz

amin inşallah hepsi mutlu olsun,kötülerle karşılaştırasın allahım...

Allah ne muradın varsa versin canım,sağolasın çok güzel anlatmışsın. Maşallahın var
Sirkeyi hiç denemedim,sarı akıntı bende de oluyor idrar testinde bişi çıkmadı şükür.
Kendinden haber edersin yine,ama siz iyi olunda bebişinizle

arkadaşlar bende de kahve akıntı olmuştu doktora gittim bana wincef 400mg hap donaxyl 10mg fitil verdi siz kullandınızmı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…