- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
Allah ne muradın varsa versin canım,sağolasın çok güzel anlatmışsın. Maşallahın var
Sirkeyi hiç denemedim,sarı akıntı bende de oluyor idrar testinde bişi çıkmadı şükür.
Kendinden haber edersin yine,ama siz iyi olunda bebişinizle
canım kahverengi akıntıgelmesi bebegin organlarının gelişmesi ve rahime tutunmasıymış şimdi kese rahime oyuyormuş oda haliyle kan yapıyormuş rahim içinde o kahverengi akıntıda gelirmiş anlıcagın kötü birşey yokmuş doktorum 9 haftaya kadar normal dedi hoş 2 ablamda dogum edene kadar geldi dediler:44::44::44:arkadaşlar bende de kahve akıntı olmuştu doktora gittim bana wincef 400mg hap donaxyl 10mg fitil verdi siz kullandınızmı hiç
arkadaşlar bende de kahve akıntı olmuştu doktora gittim bana wincef 400mg hap donaxyl 10mg fitil verdi siz kullandınızmı hiç
arkadaşlar bende de kahve akıntı olmuştu doktora gittim bana wincef 400mg hap donaxyl 10mg fitil verdi siz kullandınızmı hiç
buradaki deneyimli arkadaşlara merhaba.bir ay önümdesiniz bende inş şubat annesi olacağım.pazartesi kanamm oldu çok korktum ağladım geçiyor gibi inş bu konuda var mı bir bilginiz.şansım var mı yani.birde devamlı kyu sarı akıntım var bu normalmi? son olarak arkadaşlar 3 gündür karnım ve belim ağrıyor bu normalim?şimdiden teşekkür ederim
hamilelikte oruç meselesi çok hassas ben tutulmasına taraftar değilim özellikle günün 16 saatini aç ve susuz gçirmek zorunda kalacağımız bu aylarda. rabbimiz tutmadığımız orucun hesabını sorabilir evet ama bunun telafisi var. ahirette sen karnındaki bebeğin rızkından ne hakla kestin diye sorulursa onun hesabını hiç veremeyiz. bence tutulmaması hem sağlık açısından hem de kul hakkı açısından daha doğru
ben günda 9 ilaç içiyordum 7 düştü ilaçlarım günde 3 litre su içmem laızöm oda en az dikiş atıldıktan sonra enfeksiyon çapmamam için 4 litre su sirkeli suyla kukumu yıkamak işşallah orıuçtan sonra tutarız 2 ay nasıl tuttum ozamanda tutarım evladım iyi olsundaönemli degil gerisi canım allahım tutanlarada yardım etsin eşimin işi çok agır oldugundan garibim 11 gün tutabildi daha tutamadı askerliginde orucu bırakmamış garibim birde kalbinde sorun çıkınca tutamaıd by senede ne yapar bilemiyorum işşallah tutar bakıcaz artık
allah yardımcısı olsun biz de urfadayız gündüz sıcaklığı 45 dereceni üzerinde, eşim yalnız tutacak bu sene ama nasıl dayanacak hiç bilmiyorum ben geçen yıl oruç tutmak için çanakkaleye gittim buradan sonra batıda oruç tutmak masal gibi geliyor insana
canın benim progestanı 4 çıkarabilrisin ben öle içiyorum 100 olduggunda 2 tane içiyordum ben sende öle yapabilirsin igneye gelince o hormon ignesi kadınlık hormonu yanionuda haftada bir yaptırabilirsin genellikle tüp bebek yaptıranlar hergün vurunuyor o igneden bende rahimde dikiş olucak yetersizlik var haftada 1 vurunucam o igneden biraz yaglı yakabilir kan sulandırıcısı kullanıyorum şuan doktorum dün göbegimi görüd vuuu diye bagırıd deidm arda bey tanıştırıyım mor güllerim dedim herşey evlatlarımız için bendede geliyor o sarı akıntıdan bol su iç aman diyim su içmek erken dogumu engelliyor bebem
elhamdurillah en son cuma geldi dünde doktora gittim orda wv giridm igne ucu kadar kan geldi doktorum brişey olmaz dedi :18:
namazı oturarak kılıyorum canım kıblem düz kanepeye bebek yastıgımı koyuyorum üstüne seccademi koyuyorum kılıyorum abdessiz durmamaya çalışıyorum her banyoya griidgimde gusul boy abdesti alıyorum hoş evcilik oynamıyorz bize yasak ama ay utandım bakanlıcagın namazlara başladım kazalarını kılıyorum peşinden öylenin son sünnetiyle yassının son sünnetini 2 degil 4 rekat kılıyorum ablamın kaynanası hacı şehitlik sevabı verilirmiş öylenin arkasından 2 rekat şükür namazı kılıyorum akşamın ardından 6 rekak evvebil namazı kılıyourm yassının ardından 2 rekat kabir namazı kılıyourm oturarak kılınırmış bu hocamış demişti dikişe kadar rahatım sizlerle yazışıcamda dikişten sonra zor biraz benim pc masa üstü malesef devamlı belimin altında yastıkla yatıcagım için anca okuurm sizleri arada el sallarsınız canım geçinip gideriz işte
ben 1.5 litre suya 3 kapak elma sirkesi koydum kukumu onunla yıkıyourm enfeksiyon kapmasınd iye mantarada birebir doktorum söyledi tavsiye ederim ay çok yorudlum başka sorusu olan[/QUOTE
Ssağol canım
allah yardımcısı olsun biz de urfadayız gündüz sıcaklığı 45 dereceni üzerinde, eşim yalnız tutacak bu sene ama nasıl dayanacak hiç bilmiyorum ben geçen yıl oruç tutmak için çanakkaleye gittim buradan sonra batıda oruç tutmak masal gibi geliyor insana
bol bol meyan şerbeti yapıp içerlerbizde urfalıyız ama urfada değiliz biliyorum sıcağını
Bende de hiç burna falan bakmadılar. Sadece ense kalınlığı ölçüldü, sonra da kan testi.
canın benim progestanı 4 çıkarabilrisin ben öle içiyorum 100 olduggunda 2 tane içiyordum ben sende öle yapabilirsin igneye gelince o hormon ignesi kadınlık hormonu yanionuda haftada bir yaptırabilirsin genellikle tüp bebek yaptıranlar hergün vurunuyor o igneden bende rahimde dikiş olucak yetersizlik var haftada 1 vurunucam o igneden biraz yaglı yakabilir kan sulandırıcısı kullanıyorum şuan doktorum dün göbegimi görüd vuuu diye bagırıd deidm arda bey tanıştırıyım mor güllerim dedim herşey evlatlarımız için bendede geliyor o sarı akıntıdan bol su iç aman diyim su içmek erken dogumu engelliyor bebem
elhamdurillah en son cuma geldi dünde doktora gittim orda wv giridm igne ucu kadar kan geldi doktorum brişey olmaz dedi :18:
namazı oturarak kılıyorum canım kıblem düz kanepeye bebek yastıgımı koyuyorum üstüne seccademi koyuyorum kılıyorum abdessiz durmamaya çalışıyorum her banyoya griidgimde gusul boy abdesti alıyorum hoş evcilik oynamıyorz bize yasak ama ay utandım bakanlıcagın namazlara başladım kazalarını kılıyorum peşinden öylenin son sünnetiyle yassının son sünnetini 2 degil 4 rekat kılıyorum ablamın kaynanası hacı şehitlik sevabı verilirmiş öylenin arkasından 2 rekat şükür namazı kılıyorum akşamın ardından 6 rekak evvebil namazı kılıyourm yassının ardından 2 rekat kabir namazı kılıyourm oturarak kılınırmış bu hocamış demişti dikişe kadar rahatım sizlerle yazışıcamda dikişten sonra zor biraz benim pc masa üstü malesef devamlı belimin altında yastıkla yatıcagım için anca okuurm sizleri arada el sallarsınız canım geçinip gideriz işte
ben 1.5 litre suya 3 kapak elma sirkesi koydum kukumu onunla yıkıyourm enfeksiyon kapmasınd iye mantarada birebir doktorum söyledi tavsiye ederim ay çok yorudlum başka sorusu olan[/QUOTE
Ssağol canım
paşam bana da bi ablam sölemişti oturarakta olsa kılmaya dewam et diye.hatta bi ara hiç kalkamıyordum teyemm bile yapablrsin allah biliyo sonçta demişti.ara sıra kaçıyo ama allah affetsin çok uyuyorum bn.dayanamıyrm baş ağrısına.ilaçlar sersemletiyo bni çok.allah yardm etsin inş.
bende 2 kere oldu , progestan 100 mg kullandım, cok sukur bir daha olmadı.
buradaki deneyimli arkadaşlara merhaba.bir ay önümdesiniz bende inş şubat annesi olacağım.pazartesi kanamm oldu çok korktum ağladım geçiyor gibi inş bu konuda var mı bir bilginiz.şansım var mı yani.birde devamlı kyu sarı akıntım var bu normalmi? son olarak arkadaşlar 3 gündür karnım ve belim ağrıyor bu normalim?şimdiden teşekkür ederim
bana zaten bi kağıy werdiler boş o kağıtta yazıyordu onlar doktrm ultrasona bakarken bi yandan ölçüm yapıp o kağıdı doldurdu.ultrason çekimleri yapıp bana werdi.bndede kalsın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?