2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhaba hanımlar ben de ocak annesi olacağım kısmetse, daha önce de burada 2010 mart anneleriyle doğurmuştum merak ettim kk anne adayları neler yapıyorlar diye. geçmişe henüz hiç bakmadım kimler var kalabalık mıyız bilmiyorum ara ara ben de sizlerle sohbet edeceğim inşallah. sıkıntısı kanaması olan anne adaylarımız varmış rabbim şifa versin melek müsveddelerimizi korusun

ne demek canım rabbim hepimizin muradını versin sana tavsiyem var ben cevşen aldım onu okuyorum tavsiye ederim inan çok güzel bri kitap seni alıp götürüyor sonra tespih kitabım var onu bitiriyim oda bitinca kuranı kerimin türkçe açılması var onu okucam oda bitinde 2 kitap daha var onu okucam anlıagın devamlı yatınca okumamda okadar olucek yani
ben dikişi oldum eve geldim 1 hafta sonra doktor çagırıd beni arabayla yatarak gittim hastaneye dişimie birşey olmasın diye okadar emek verdim olmadı amam velakim bu bebegime çok bekleidm 2 sene rahimin toparlamnmasını bekleidm 1 senede 2 kayıp birde ayları byüktü doktor bana 2 sene ara vericeksin dedi ve kilo vericeksin dedi 33 kilo verdim şimdi mucizeme kavuştum rabbim ayırmasın işşallah orucu tutasım bak bebegimden korkuyourm ya birşey olursa diye :18::18::18:yoksa tutmayınca vicdan azabı çekiyorum ölen oglumda 40 çıktı 2 ay tuttup adet oldum abdeslendim tuttum 2 ay allah kabul etsin millet benle dalga geçti 8 geçe okunuyordu ezan sonra tut paşa dediler benim oruç bitti ezan saati 5 alındı allah kalbin bir olucek bende biliyorum 5 tutmayı en büyük mükafat zamanında tutmak ah cesaretim yok bebegim çok küçük aklım çıkıyor birşey olur diye ablamlar sakın tutma diyorlar bazende diyorum ibadeti yapıyoruz hacca gidiyoruz allahın görevlerini bebek karnımıdayken yapıyorum orucu neden korkuyoruz tutamıyorum allahım kabul etsin aklım erdikçe borçlarımı hep tuttum millet adet oluyor yiyor tutmuyor ablamın 5 aya yakın allah orda dşicek kulum neden tutmadın allahım ne yaparız hesabımzı çok çetin kardeşim ehmde ne çetin allahım yardım etsin hepimize işşallah

dün doktorda geliyorum ayakkabım şözüldü deidm eşime hayatım ayakkabımı baglamam lazım garibim ben baglarımd eid yok deidm ben baglarım bebege eyme dedi alahım ayagım aegildi baglıyor millet bakıyor ne utandım sonra igne oluyorumya göbegim kaşındı pardesömün için eelimi koydum kaşıcam eşim kızdı elini çek ordan bebegi evde seversin dedi bizim burda yengemin gelini hamile aaagustosta dogum edicek allahım eşim diyor her gördügümde eli karnında geçip karnına okşuyor adam ayar olmuş manyak kocam bilmiyorki igne yerlerim kaşınıyor ay ne güldüm dün beni bazen sinri etsede ben seviyorum keltoşumu
arkadaşlar bende de kahve akıntı olmuştu doktora gittim bana wincef 400mg hap donaxyl 10mg fitil verdi siz kullandınızmı hiç
canım kahverengi akıntıgelmesi bebegin organlarının gelişmesi ve rahime tutunmasıymış şimdi kese rahime oyuyormuş oda haliyle kan yapıyormuş rahim içinde o kahverengi akıntıda gelirmiş anlıcagın kötü birşey yokmuş doktorum 9 haftaya kadar normal dedi hoş 2 ablamda dogum edene kadar geldi dediler:44::44::44:
ben o ilacı kullanmadım beben keşke yardım edebilseydim

ben haptan 3 tane içtim bıraktım antibiyotikmiş doktora gidince sorcam çok zararlı antibiyotik bebişe niye vermiş

bende 2 kere lekelenme oldu, progestan kullandım, bir daha da olmadı arkadaşım. yorma kendini, bol bol dinlen.

hamilelikte oruç meselesi çok hassas ben tutulmasına taraftar değilim özellikle günün 16 saatini aç ve susuz gçirmek zorunda kalacağımız bu aylarda. rabbimiz tutmadığımız orucun hesabını sorabilir evet ama bunun telafisi var. ahirette sen karnındaki bebeğin rızkından ne hakla kestin diye sorulursa onun hesabını hiç veremeyiz. bence tutulmaması hem sağlık açısından hem de kul hakkı açısından daha doğru

ben günda 9 ilaç içiyordum 7 düştü ilaçlarım günde 3 litre su içmem laızöm oda en az dikiş atıldıktan sonra enfeksiyon çapmamam için 4 litre su sirkeli suyla kukumu yıkamak işşallah orıuçtan sonra tutarız 2 ay nasıl tuttum ozamanda tutarım evladım iyi olsundaönemli degil gerisi canım allahım tutanlarada yardım etsin eşimin işi çok agır oldugundan garibim 11 gün tutabildi daha tutamadı askerliginde orucu bırakmamış garibim birde kalbinde sorun çıkınca tutamaıd by senede ne yapar bilemiyorum işşallah tutar bakıcaz artık

allah yardımcısı olsun biz de urfadayız gündüz sıcaklığı 45 dereceni üzerinde, eşim yalnız tutacak bu sene ama nasıl dayanacak hiç bilmiyorum ben geçen yıl oruç tutmak için çanakkaleye gittim buradan sonra batıda oruç tutmak masal gibi geliyor insana

heheh bizimkilerde yarım saat önceaçarlar orucu beni arralar biz yemegi yedik çayı içiyoz diyeallahım yardım etsin evet çok zor helede en son orucu hangi il açıyor acaba kaçtaeşinede destek olursun canım benim kolayı var olar biter

bizde urfalıyız ama urfada değiliz biliyorum sıcağını

Bende de hiç burna falan bakmadılar. Sadece ense kalınlığı ölçüldü, sonra da kan testi.

bana zaten bi kağıy werdiler boş o kağıtta yazıyordu onlar doktrm ultrasona bakarken bi yandan ölçüm yapıp o kağıdı doldurdu.ultrason çekimleri yapıp bana werdi.bndede kalsın diye.

sakın ağlama canm geçice ama ayaklarının altına yastık koy çok sıkıcı ama kalklam yerinden geçinceye kadar.bn geçti diye kalkıyodum tekrarlıyodu bira zsabret gecicek.bnmde oldu.2.5 ay yattım sayılır ama geçicek allahın izniyle sabret.bebeğinle konş dua et

bana zaten bi kağıy werdiler boş o kağıtta yazıyordu onlar doktrm ultrasona bakarken bi yandan ölçüm yapıp o kağıdı doldurdu.ultrason çekimleri yapıp bana werdi.bndede kalsın diye.

Belki de ölçmüştür bilmiyorum. Ense kalınlığını da söylemedi zaten bana. Her şey çok normal dedi, sonra asistanına söylerken duydum.
Benim doktorum da çok hoş. Çok iyi, çok normalden başka laf çıkmıyor ağzından :)
Aman iyi olsun da iyi desin.

Son düzenleme:
Ben geldim. Çok şükür her şey yolunda. Benim dr yoktu. Yerine arkadaşı bakıyordu ama biraz canından bezmis bi tip. Ay 3 günde bilem büyümüş sekillenmisler. Biri tembel uyuyordu kimildamadi diğeri kipir kıpır maşallah. tembel olanı erkeğe benzetti. 3 gün önce başka bir dr da oğlana benziyor demişti. diğerine yorum yapmadı. ama bence kız o. anası gibi kurtlu. oğlan da babası gibi tembelaaay hemen çıkışta gittim bebek mağazalarına kendimi zor tuttum ama gene aldım bişeyler. 2 çift erkek çorabı 2 çift kız çorabı aldım. 3 tane erkek için 3 tane de kız için alttan çıtçıtlı yarım kol body aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…