bugüne kadar makarnayı hiç canım istemedi,kendim için hususi kalkıp yapmadım..herhalde özleyeceğim yada en son aş ereceğim şey makarnadır.. makarna-pilav(pirinç,bulgur) hiç aramam ama bol bol yaparım..kızımda eşimde hepsine bayılıyorlar..gece bile kalkıp istiyorlar diye yapmışlığım var (kızım ister ama çok az yer,iştahla yediği tek şey makarna ve pirinç pilavı)
benim dişimle ilgili fikri olan yokmu ne yapsamki
Kızlar selam,beim bebiş dün gece çok yaramazlık yaptı,çok oynadı beni zıplattı korkudan,ben Doğunca napayim şimdi buna :)))
denemek laızm bebemCANIM BÖREGI KAYINVALDEM yanıma geldı o yaptı ben malum mutfaga adım atamıyorum kapısı kapalı. börege cok az bır sıvıyag ve daha fazla suyu karıstırarak yufakyı katlayarak her yanına surup bohca gıbı oeynırlı yapmıs fırında tavsıye ederım cok hafıfı gelıyor
kepekli makarna olabilir çünkü ben hergün yiyorum nerdeyse
ben geldiiiiiiiiimmmmmm :)))dediğiniz gibi agzım kulaklarımda canım arkadaslarım dualarınız için öncelikle cok tesekkür ederim iyi ki varsınız... simdi gelsin bebişten haberlerrr :) bebişkem oynamaya baslamıs teyzeleri elleri kafasının altına koymus benımkının keyfi yerinde göbek kodonu bile acıkca ortada doktor sanslısın cok güzel bi pozisyon yakaladık dedi ben ellerinin kafasının altında oldugunu görmedim elleri yokmu dedim yüzüm asıldı doktor güldü ilahi emine diye eşimde güldü onlar gülünce bende güldüm gülünce tekrar baktı doktorum rahatsız oldu heralde melegim basını oynamaya basladı mınıcık ayaklarıyla hareket ediyo falan ellerini de cıkarmıs ordan görebildim :) cok güzel bi duyguymus valla Allah herkese nasip etsin 13 temmuzda hastanede gebe okulu varmıs oraya davet ettı doktorum oraya gitcem 18 temmuzdada ikili testimiz var oruc tutma dedi doktorum etkilenir dedi bu kadar cok mutluyum kızlaar hepinize böle böle sarılıp öpüyorummmmmm
denemek laızm bebem
makarna dediniz benide acıktırdınız he evdede yemek yok gidiyimde benim sıpaya etkem aarsı birşey yapayım bari
ben geldiiiiiiiiimmmmmm :)))dediğiniz gibi agzım kulaklarımda canım arkadaslarım dualarınız için öncelikle cok tesekkür ederim iyi ki varsınız... simdi gelsin bebişten haberlerrr :) bebişkem oynamaya baslamıs teyzeleri elleri kafasının altına koymus benımkının keyfi yerinde göbek kodonu bile acıkca ortada doktor sanslısın cok güzel bi pozisyon yakaladık dedi ben ellerinin kafasının altında oldugunu görmedim elleri yokmu dedim yüzüm asıldı doktor güldü ilahi emine diye eşimde güldü onlar gülünce bende güldüm gülünce tekrar baktı doktorum rahatsız oldu heralde melegim basını oynamaya basladı mınıcık ayaklarıyla hareket ediyo falan ellerini de cıkarmıs ordan görebildim :) cok güzel bi duyguymus valla Allah herkese nasip etsin 13 temmuzda hastanede gebe okulu varmıs oraya davet ettı doktorum oraya gitcem 18 temmuzdada ikili testimiz var oruc tutma dedi doktorum etkilenir dedi bu kadar cok mutluyum kızlaar hepinize böle böle sarılıp öpüyorummmmmm
yaklaşık olarak 2 saat önce yemek yedim şuanda yine açım ne yapsam bilemedim işteyim burdaki dolabımı boşaltmışım yiyecek bişey bırakmamışım
pufpuf canım benide eklermisin demiştim ama görmedin galiba....
yaş 29
sat 30 mart
tdt 7 ocak
sevindim senin adına arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ohhhhh süper gözünaydın minnoşunu gördün ne güzelll.Bende hissedene kadar ultrasonu iple çekcem galiba,napalım orda görebiliyoz miniğimizi,şimdilik belirtisi yok sessiz sedasız büyüyo teyzoşları)))
amiiiin hepimizinkini arkadasım cok zor günler atlatıyoruz merakla :)
saol canım valla kalbini görüyorum rahatlıyorum cok sükür cok mutluyum.. hissetssek agzımız yüregimizde yaşamayız heralde demiminişler maşallah saglıklılar cok sükür :)
bencede sanki azıcık hareket etse bizde rahatlarız gibi geliyor,şimdi habire düşünüyorum orda mı değilmi acaba diye?Eşimde diyoki hissetmeye başlayıncada aman az oynadı bugun bişey mi var acaba diye panik oluruz kesin diyo.Bence hissetmek hertürlü daha iyi.Bakalım hayırlısıyla o duyguyu da tadarız inşallah.
kesinlikle aynı fikirdeyim biz evhamlı anneler olacaz illa endişe edecek birşey buluruz bu seferde en son ne zmn hareket etmişti hesabı yaparız
annişkolar (benim kızım öyle söylüyor:)size bi soru sormak istiyorum..tecrübeli olmama rağmen sanki ilk defa hamilelik yaşıyormuşum gibi kızımda sürekli kusuyordum bunda kusma yok mide bulantısı çok..kızımda halsizlik yoktu bunda kafam kalkmıyor çalışıyorum ama gelinde bana sorun kızımda tatlı yiyordum bunde peynir ayyyyyyy eşim diyo umut umudediyorum 16 haftada bitsin yoksa ozamana kadar ben bitcem diyo... kızla o ilgileniyo evle o ilgileniyo benimle o ilgileniyo yemek allahtan annem üst katımda oturuyoda o yapıyo çok şükür...ama şu yorgunluğu geçirecek bişey istiyorum varmı çare bulan...
amiiiin hepimizinkini arkadasım cok zor günler atlatıyoruz merakla :)
saol canım valla kalbini görüyorum rahatlıyorum cok sükür cok mutluyum.. hissetssek agzımız yüregimizde yaşamayız heralde demiminişler maşallah saglıklılar cok sükür :)
kesinlikle aynı fikirdeyim biz evhamlı anneler olacaz illa endişe edecek birşey buluruz bu seferde en son ne zmn hareket etmişti hesabı yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?