2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bu benim klasıik makarna aşkım yaa tatilde bile koskoca açıkbüfede makarna yerdim ben bana kızarlardı yada dışarda filan oluncada eğerki menüde makarna varsa başkabişey görmez gözüm italyanlık var kanımda sanırım

Kızlar selam,beim bebiş dün gece çok yaramazlık yaptı,çok oynadı beni zıplattı korkudan,ben Doğunca napayim şimdi buna :)))

ben geldiiiiiiiiimmmmmm :))) dediğiniz gibi agzım kulaklarımda canım arkadaslarım dualarınız için öncelikle cok tesekkür ederim iyi ki varsınız... simdi gelsin bebişten haberlerrr :) bebişkem oynamaya baslamıs teyzeleri elleri kafasının altına koymus benımkının keyfi yerinde göbek kodonu bile acıkca ortada doktor sanslısın cok güzel bi pozisyon yakaladık dedi ben ellerinin kafasının altında oldugunu görmedim elleri yokmu dedim yüzüm asıldı doktor güldü ilahi emine diye eşimde güldü onlar gülünce bende güldüm gülünce tekrar baktı doktorum rahatsız oldu heralde melegim basını oynamaya basladı mınıcık ayaklarıyla hareket ediyo falan ellerini de cıkarmıs ordan görebildim :) cok güzel bi duyguymus valla Allah herkese nasip etsin 13 temmuzda hastanede gebe okulu varmıs oraya davet ettı doktorum oraya gitcem 18 temmuzdada ikili testimiz var oruc tutma dedi doktorum etkilenir dedi bu kadar cok mutluyum kızlaar hepinize böle böle sarılıp öpüyorummmmmm

denemek laızm bebem
kepekli makarna olabilir çünkü ben hergün yiyorum nerdeyse

makarna dediniz benide acıktırdınız he evdede yemek yok gidiyimde benim sıpaya etkem aarsı birşey yapayım bari

sevindim senin adına arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

denemek laızm bebem

makarna dediniz benide acıktırdınız he evdede yemek yok gidiyimde benim sıpaya etkem aarsı birşey yapayım bari

yaklaşık olarak 2 saat önce yemek yedim şuanda yine açım ne yapsam bilemedim işteyim burdaki dolabımı boşaltmışım yiyecek bişey bırakmamışım

ohhhhh süper gözünaydın minnoşunu gördün ne güzelll.Bende hissedene kadar ultrasonu iple çekcem galiba,napalım orda görebiliyoz miniğimizi,şimdilik belirtisi yok sessiz sedasız büyüyo teyzoşları)))

sevindim senin adına arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

amiiiin hepimizinkini arkadasım cok zor günler atlatıyoruz merakla :)

saol canım valla kalbini görüyorum rahatlıyorum cok sükür cok mutluyum.. hissetssek agzımız yüregimizde yaşamayız heralde demi minişler maşallah saglıklılar cok sükür :)

bencede sanki azıcık hareket etse bizde rahatlarız gibi geliyor,şimdi habire düşünüyorum orda mı değilmi acaba diye?Eşimde diyoki hissetmeye başlayıncada aman az oynadı bugun bişey mi var acaba diye panik oluruz kesin diyo.Bence hissetmek hertürlü daha iyi.Bakalım hayırlısıyla o duyguyu da tadarız inşallah.

kesinlikle aynı fikirdeyim biz evhamlı anneler olacaz illa endişe edecek birşey buluruz bu seferde en son ne zmn hareket etmişti hesabı yaparız

gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn çok mutlu oldum,ne güzel haber verdin... maşallah Allahım nazarlardan korusun inşallah her gittiğin muayeneden daha da mutlu dön

kesinlikle aynı fikirdeyim biz evhamlı anneler olacaz illa endişe edecek birşey buluruz bu seferde en son ne zmn hareket etmişti hesabı yaparız

Yüksek ihtimalle bu dediğin olur bize,doğru tespit.Bu haftalara gelene kadar 50 tane saçma evham gelip acile gittiğimi biliyorum umarım daha saçma evhamlar yapmam artık,bi rahat olamadım yaw

annişkolar (benim kızım öyle söylüyor:)size bi soru sormak istiyorum..tecrübeli olmama rağmen sanki ilk defa hamilelik yaşıyormuşum gibi kızımda sürekli kusuyordum bunda kusma yok mide bulantısı çok..kızımda halsizlik yoktu bunda kafam kalkmıyor çalışıyorum ama gelinde bana sorun kızımda tatlı yiyordum bunde peynir ayyyyyyy eşim diyo umut umudediyorum 16 haftada bitsin yoksa ozamana kadar ben bitcem diyo... kızla o ilgileniyo evle o ilgileniyo benimle o ilgileniyo yemek allahtan annem üst katımda oturuyoda o yapıyo çok şükür...ama şu yorgunluğu geçirecek bişey istiyorum varmı çare bulan...

yok çaresi senin eşin yardımcı beniim kocam benle hamile sanki yemek yapmıyorum adama 4 ay bitince normale döncek doktorum öle diyor

hem de ne evham oluyor, bugün hareketlerini hissetmedim diyerek ağlaya ağlaya kaç gece acile gittik... belki akşama kadar hissediyorumdur yoğun çalışmaktan ilgienemiyordum akşam eve geliyordum,aaaa ben bugün hiç hissetmedim diyip 1-2 saat dinliyordum karnımı tık yoksa başlıyordum ağlamaya.. eşim çok evham yapıyorsun bir daha acile gitmem dese de her defasında benden önce o koştu.. evham artık bizim kardşimiz kızlar ömür boyu bizimle yaşayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…