2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Tek çaresi zaman canım. Gebelik buyudukce biraz azalıyor

al bir sırıtan daha biz kadınlar neden stresli giripte bebegi görünce sırıtarak çıkıyoruzkionu çözemedim ben heallahım işşallah saglıklı saatli nasip etsin bebegini işşallah bebem adaşım bakalım aynı gündemi dogurmak nasip olucakallahım acılarını göstermeisn işşallah
yaklaşık olarak 2 saat önce yemek yedim şuanda yine açım ne yapsam bilemedim işteyim burdaki dolabımı boşaltmışım yiyecek bişey bırakmamışım

vallahi ekmek arasından vazgeçtim meyve yedim kilo almama laızm sahabtan beri 1.5 suyum bitti wc git gel ben yoruldum wc önüne biri masa koyup para alsaydı köşeyi döndüydü yeminle kaldı 1.5 litre suyum onuda yatana kadar bitrisem temem

merhaba arkadaşlar bende yenı katıldım aranıza sat 9 nısan 26 yasındayım 2.dogumum olacak ınsallah 3 yasında bı kızım var ıns 16 ocaktada doguracam benıde listeye eklerseniz sevınırım

Merhaba arkwdaslar benim ikili test sonucum yuksek risk cikti 34 yasindayim 13 haftalik hamileyim amniyosentez yappilcakmis cok moralim bozuk izmirde yasiyorum herkes bisey soluyo kime gidicem ne yapicam hicbisey bilmiyorum

merhaba arkadaşlar bende yenı katıldım aranıza sat 9 nısan 26 yasındayım 2.dogumum olacak ınsallah 3 yasında bı kızım var ıns 16 ocaktada doguracam benıde listeye eklerseniz sevınırım
merhaba hoş geldin aramıza .Allahım sağlıklı gebelikler ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..

Merhaba arkwdaslar benim ikili test sonucum yuksek risk cikti 34 yasindayim 13 haftalik hamileyim amniyosentez yappilcakmis cok moralim bozuk izmirde yasiyorum herkes bisey soluyo kime gidicem ne yapicam hicbisey bilmiyorum

başka bi doktorada gittinizmi bazen hatalı olabiliyo ikili testler

Korkma hemen riskli denilen birçok bebek maşallah sapasağlamdı...bunun 3lü testi 4lü testi var..ence amniyosentez yaptırmadan önce diğer testleride yaptırt..ayrıca canım sürekli tahlil yapılan başka bir hastanede 2li testini yenilettirmeni tavsiye ederim.

benim doktorum gerekbile duymadı direk zeka testi yapcak ağustosta

merhaba, aranıza yeni katıldım. ilk hamileliğimde 12.haftada bebeğimizin kalbi durduğu için alınmıştı.şimdi yeniden hamileyim ve 11.haftaya girdim.umarım bu kez her şey yolunda giderse 2014 Ocak sonunda anne olma heyecanını yaşayacağım

kızzzzz sen İstanbul'daydınnnn... hangi doktor?hangi hastane? hemen söyleeee

Bunu cevaplarken işim çıktı, anca yazıyorum kusura bakma.
Batı Bahat'a gidiyorum ben. doktorum Ali Çelik. Aslında öyle tesadüf oldu ki, bu doktora gidişim.
Hamile olduğumu öğrendiğim haftanın cumartesi günü Yenibosna /Safa Hastanesi'ne gitmek üzere yola çıktık eşimle. Tam taksiye binecektik ki, Batı Bahat'ın servisi durdu önümüzde. Ben de buraya gidelim dedim, eşim olur dedi.
Servise binip Batı Bahat'a gittik, Şimdi Hastaneden de Ali Bey'den e çok memnunum. Çok da ucuz bir hastane. İkili testi 40 TL'ye yaptım.
Hiç iyi hastane diye, pahalı yerlere gidip kazık yemeyin derim ben.

Ama üç kilo olur mu ya? abartmış yine de.

allah saha salim kucağına almayı nasip etsin sana

canım heme panik yapma muhtemelen yaştan dolayı risk çıkmıştır benim halamı kızındada risk çıkmıştı ama çok şükür bebegini sag saglim aldı kucagına meraketme allahın izni ile hersey yolunda gidicek

nerde o hastane doğum nekadarmış orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…