annişkolar (benim kızım öyle söylüyor:)size bi soru sormak istiyorum..tecrübeli olmama rağmen sanki ilk defa hamilelik yaşıyormuşum gibi kızımda sürekli kusuyordum bunda kusma yok mide bulantısı çok..kızımda halsizlik yoktu bunda kafam kalkmıyor çalışıyorum ama gelinde bana sorun kızımda tatlı yiyordum bunde peynir ayyyyyyy eşim diyo umut umudediyorum 16 haftada bitsin yoksa ozamana kadar ben bitcem diyo... kızla o ilgileniyo evle o ilgileniyo benimle o ilgileniyo yemek allahtan annem üst katımda oturuyoda o yapıyo çok şükür...ama şu yorgunluğu geçirecek bişey istiyorum varmı çare bulan...
ben geldiiiiiiiiimmmmmm :)))dediğiniz gibi agzım kulaklarımda canım arkadaslarım dualarınız için öncelikle cok tesekkür ederim iyi ki varsınız... simdi gelsin bebişten haberlerrr :) bebişkem oynamaya baslamıs teyzeleri elleri kafasının altına koymus benımkının keyfi yerinde göbek kodonu bile acıkca ortada doktor sanslısın cok güzel bi pozisyon yakaladık dedi ben ellerinin kafasının altında oldugunu görmedim elleri yokmu dedim yüzüm asıldı doktor güldü ilahi emine diye eşimde güldü onlar gülünce bende güldüm gülünce tekrar baktı doktorum rahatsız oldu heralde melegim basını oynamaya basladı mınıcık ayaklarıyla hareket ediyo falan ellerini de cıkarmıs ordan görebildim :) cok güzel bi duyguymus valla Allah herkese nasip etsin 13 temmuzda hastanede gebe okulu varmıs oraya davet ettı doktorum oraya gitcem 18 temmuzdada ikili testimiz var oruc tutma dedi doktorum etkilenir dedi bu kadar cok mutluyum kızlaar hepinize böle böle sarılıp öpüyorummmmmm
yaklaşık olarak 2 saat önce yemek yedim şuanda yine açım ne yapsam bilemedim işteyim burdaki dolabımı boşaltmışım yiyecek bişey bırakmamışım
merhaba arkadaşlar bende yenı katıldım aranıza sat 9 nısan 26 yasındayım 2.dogumum olacak ınsallah 3 yasında bı kızım var ıns 16 ocaktada doguracam benıde listeye eklerseniz sevınırım
merhaba hoş geldin aramıza .Allahım sağlıklı gebelikler ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..merhaba arkadaşlar bende yenı katıldım aranıza sat 9 nısan 26 yasındayım 2.dogumum olacak ınsallah 3 yasında bı kızım var ıns 16 ocaktada doguracam benıde listeye eklerseniz sevınırım
Merhaba arkwdaslar benim ikili test sonucum yuksek risk cikti 34 yasindayim 13 haftalik hamileyim amniyosentez yappilcakmis cok moralim bozuk izmirde yasiyorum herkes bisey soluyo kime gidicem ne yapicam hicbisey bilmiyorum
Merhaba arkwdaslar benim ikili test sonucum yuksek risk cikti 34 yasindayim 13 haftalik hamileyim amniyosentez yappilcakmis cok moralim bozuk izmirde yasiyorum herkes bisey soluyo kime gidicem ne yapicam hicbisey bilmiyorum
:) hissettiriyomuki bu haftadan yaramaz kendini ben hissetmiyorum
Dün gece ilk defa oynadı,göz seyirmesi gibi oldu tam uykuya dalarken bir zıpladım:))
erkenden hissedene derler bebek erkek daha çabuk hareketlenirmiş cinsiyeti ne bellimi
kızzzzz sen İstanbul'daydınnnn... hangi doktor?hangi hastane? hemen söyleeee
Canım biraz takıntılı kilo konusuna evet,ama onun sayesinde hamile kaldım.20 kilo vermeden tedaviye başlamam demişti bende azmedip 15 kilo verdim ve 4.tüp bebek denememde tuttu çok şükür.O yüzden kilom halen fazla bebeğin küçük olmasını istemiyor,benimde tansiyonum,şekerim çıkar diye korkuyor.Bende biraz bozulsamda dediklerini yapıyorum çünkü minnnoşum iyi olsunda başka bişey istemem.
merhaba, aranıza yeni katıldım. ilk hamileliğimde 12.haftada bebeğimizin kalbi durduğu için alınmıştı.şimdi yeniden hamileyim ve 11.haftaya girdim.umarım bu kez her şey yolunda giderse 2014 Ocak sonunda anne olma heyecanını yaşayacağım
buda benden sana:103: :116: ve son olarakta ocak ayı teyzesine
Bunu cevaplarken işim çıktı, anca yazıyorum kusura bakma.
Batı Bahat'a gidiyorum ben. doktorum Ali Çelik. Aslında öyle tesadüf oldu ki, bu doktora gidişim.
Hamile olduğumu öğrendiğim haftanın cumartesi günü Yenibosna /Safa Hastanesi'ne gitmek üzere yola çıktık eşimle. Tam taksiye binecektik ki, Batı Bahat'ın servisi durdu önümüzde. Ben de buraya gidelim dedim, eşim olur dedi.
Servise binip Batı Bahat'a gittik, Şimdi Hastaneden de Ali Bey'den e çok memnunum. Çok da ucuz bir hastane. İkili testi 40 TL'ye yaptım.
Hiç iyi hastane diye, pahalı yerlere gidip kazık yemeyin derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?