ya ben dün bişey hissettim ama doktorlar bu haftada oynamaz dediği için yok canım değildir dedim geçtimKızlar selam,beim bebiş dün gece çok yaramazlık yaptı,çok oynadı beni zıplattı korkudan,ben Doğunca napayim şimdi buna :)))
Merhaba arkwdaslar benim ikili test sonucum yuksek risk cikti 34 yasindayim 13 haftalik hamileyim amniyosentez yappilcakmis cok moralim bozuk izmirde yasiyorum herkes bisey soluyo kime gidicem ne yapicam hicbisey bilmiyorum
ben geldiiiiiiiiimmmmmm :)))dediğiniz gibi agzım kulaklarımda canım arkadaslarım dualarınız için öncelikle cok tesekkür ederim iyi ki varsınız... simdi gelsin bebişten haberlerrr :) bebişkem oynamaya baslamıs teyzeleri elleri kafasının altına koymus benımkının keyfi yerinde göbek kodonu bile acıkca ortada doktor sanslısın cok güzel bi pozisyon yakaladık dedi ben ellerinin kafasının altında oldugunu görmedim elleri yokmu dedim yüzüm asıldı doktor güldü ilahi emine diye eşimde güldü onlar gülünce bende güldüm gülünce tekrar baktı doktorum rahatsız oldu heralde melegim basını oynamaya basladı mınıcık ayaklarıyla hareket ediyo falan ellerini de cıkarmıs ordan görebildim :) cok güzel bi duyguymus valla Allah herkese nasip etsin 13 temmuzda hastanede gebe okulu varmıs oraya davet ettı doktorum oraya gitcem 18 temmuzdada ikili testimiz var oruc tutma dedi doktorum etkilenir dedi bu kadar cok mutluyum kızlaar hepinize böle böle sarılıp öpüyorummmmmm
erkenden hissedene derler bebek erkek daha çabuk hareketlenirmiş cinsiyeti ne bellimi
Değil canım ya,acaip'te merak içersindeyim bildiğin yöntem falan var mı?
Şimdi alakasız olacak ama ben sımayli yapamıyorum
Bakın üzgün suratı bile böyle yapabiliyorum
İlk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, şimdi bu 2. gebeliğim. Sanırım o sebepten bende sevinçten öte endişe var. Sürekli bir şey oldu mu diye tedirginim. Ara ara kasığımda (bebeğin olduğunu düşündüğüm bölgede) iğne batması hissi duyuyorum. Yaşıyor musunuz böyle şeyler ? Yoksa benim pimpirikliliğim mi ?
Bir de doktorum bana bulantı için ilaç önermedi. Ama bugün gebelik kaydı için aile sağlığı merkezine gittiğimde ebe postadoxin önerdi, ben doğurana dek içtim dedi. Aranızda bu ilacı kullanan veya duyan var mı ?
Hepimize sağlıklı gebelikler.
yok çaresi senin eşin yardımcı beniim kocam benle hamile sanki yemek yapmıyorum adama 4 ay bitince normale döncek doktorum öle diyor
Değil canım ya,acaip'te merak içersindeyim bildiğin yöntem falan var mı?
bebe eşim normaldede yapar ama şimdi daha çok yapıyor evde 1 tane kuzucuk daha var onun bakıma ihtiyacı var ilgiye ihtiyacı var oyüzden ben saldım çayıra mevlam kayıra o çok şükür ilgileniyo...boşver yapamıyosan sıkma canını bebe herşey bebişlerimiz için napalım...
Şimdi alakasız olacak ama ben sımayli yapamıyorum
Bakın üzgün suratı bile böyle yapabiliyorum
hemen nasıl yapacağını anlatayım canım... üstte sağda kullanıcı kontrol paneline gir,sonra solda az aşağıda seçenekleri düzenleyi tıkla.. in aşağı doğru,orda mesaj editörü'nü "gelişmiş düzenleyici" olarak işaretle ve kaydet.. sonra olucak
Bunu cevaplarken işim çıktı, anca yazıyorum kusura bakma.
Batı Bahat'a gidiyorum ben. doktorum Ali Çelik. Aslında öyle tesadüf oldu ki, bu doktora gidişim.
Hamile olduğumu öğrendiğim haftanın cumartesi günü Yenibosna /Safa Hastanesi'ne gitmek üzere yola çıktık eşimle. Tam taksiye binecektik ki, Batı Bahat'ın servisi durdu önümüzde. Ben de buraya gidelim dedim, eşim olur dedi.
Servise binip Batı Bahat'a gittik, Şimdi Hastaneden de Ali Bey'den e çok memnunum. Çok da ucuz bir hastane. İkili testi 40 TL'ye yaptım.
Hiç iyi hastane diye, pahalı yerlere gidip kazık yemeyin derim ben.
Tek çaresi zaman canım. Gebelik buyudukce biraz azalıyor
aaa hiç duymadım öyle bi hastane..şimdi baktım netten,Sultangazi'deymiş..hımmm..en azından yapılacak testler vs için aklımda olsun bu doktor ve hastane..sağol canım
boşanmaya karar verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?