2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar selam,beim bebiş dün gece çok yaramazlık yaptı,çok oynadı beni zıplattı korkudan,ben Doğunca napayim şimdi buna :)))
ya ben dün bişey hissettim ama doktorlar bu haftada oynamaz dediği için yok canım değildir dedim geçtim
böyle sabun baloncuğu patlıyo gibi bişeyler yani bugün de oldu ama ben gazdan diye düşünüyorum
bazıları 9. haftada hissettiğini söylüyo o kadarına zaten inanmıyorum
ama 2. bebeği olanlar 14. haftadan sonra hissedebiliyomuş deneyimli oldukları için anlıyolarmış
ben anlamıyom
Merhaba arkwdaslar benim ikili test sonucum yuksek risk cikti 34 yasindayim 13 haftalik hamileyim amniyosentez yappilcakmis cok moralim bozuk izmirde yasiyorum herkes bisey soluyo kime gidicem ne yapicam hicbisey bilmiyorum

canım yaşından dolayı çıkmıştır öyle sıkıntı yapma sakın,benim annem de kardeşimi ileri yaşlarda doğurdu hemen amniyo dediler
ama kardeşim tosun gibi maşallah
yaşı ekliyolar,o da değeri arttırıyo.ense ve burun nasıl çıktı peki?

Gözün aydın canım benim :)

denissecanım rabbim yardımcın olsun allahtan umdu keislmea işşallah herşey yolunda giderdualarım sneinle allah yar ve yardımcın olsun işşallah mubarek 3 aylarda rabbim yüüzne baksın korktugundan emin kılamsın işşalah

Son düzenleme:
İlk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, şimdi bu 2. gebeliğim. Sanırım o sebepten bende sevinçten öte endişe var. Sürekli bir şey oldu mu diye tedirginim. Ara ara kasığımda (bebeğin olduğunu düşündüğüm bölgede) iğne batması hissi duyuyorum. Yaşıyor musunuz böyle şeyler ? Yoksa benim pimpirikliliğim mi ?

Bir de doktorum bana bulantı için ilaç önermedi. Ama bugün gebelik kaydı için aile sağlığı merkezine gittiğimde ebe postadoxin önerdi, ben doğurana dek içtim dedi. Aranızda bu ilacı kullanan veya duyan var mı ?

Hepimize sağlıklı gebelikler.

Şimdi alakasız olacak ama ben sımayli yapamıyorum
Bakın üzgün suratı bile böyle yapabiliyorum

mesaj bölümüne girdiğinde smilelar altta görünmüyormu? eğer görünmüyorsa editlerden yardım isteyebilirsin...yada birleşik olarak

: 1 :

dene ben şimdi smileye dönüşmesin diye ayrık yazdım, sadece 3ü bitişik olsun

Allahım sağlıklı gebelikler ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin... ben çok şükür bulantı çekmediğim için ilacı bilmiyorum..ama bence siz yinede kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın...

yok çaresi senin eşin yardımcı beniim kocam benle hamile sanki yemek yapmıyorum adama 4 ay bitince normale döncek doktorum öle diyor

bebe eşim normaldede yapar ama şimdi daha çok yapıyor evde 1 tane kuzucuk daha var onun bakıma ihtiyacı var ilgiye ihtiyacı var oyüzden ben saldım çayıra mevlam kayıra o çok şükür ilgileniyo...boşver yapamıyosan sıkma canını bebe herşey bebişlerimiz için napalım...

Değil canım ya,acaip'te merak içersindeyim bildiğin yöntem falan var mı?

bak bir yöntem bugün senin hamilelik günlüğünde yazıyor..hipokratın tezini.. sağ göğsün mü sol göğsün mü sıkı kontrol et... cinsiyetler belli olduk hipokratın tezini ya çürütcez yada savunucaz

benimki yardım etmiyo ama artık geçenlerde acıdı mutfağı topladı:)

Şimdi alakasız olacak ama ben sımayli yapamıyorum
Bakın üzgün suratı bile böyle yapabiliyorum

hemen nasıl yapacağını anlatayım canım... üstte sağda kullanıcı kontrol paneline gir,sonra solda az aşağıda seçenekleri düzenleyi tıkla.. in aşağı doğru,orda mesaj editörü'nü "gelişmiş düzenleyici" olarak işaretle ve kaydet.. sonra olucak

ben çözdüm

aaa hiç duymadım öyle bi hastane..şimdi baktım netten,Sultangazi'deymiş..hımmm..en azından yapılacak testler vs için aklımda olsun bu doktor ve hastane..sağol canım

Tek çaresi zaman canım. Gebelik buyudukce biraz azalıyor

zamannnnnnnnnn bekleyemiyorum çok tezcanlıyım dayanamıyorum bişeylerin eksik kalmasına orkide sen tadını çıkar şimdi yarın ikisini birden kucağına aldığında rabbim nasip etsin inşallahda ozaman işte anlarsın....kızım sus oğlum yapma ayyyyyyy allah sabır versin...

ne ben nede bebeğimzin onun için hiç önemi yok. ot gibi bi evlilik. bıktım artık hiç değer görmemekten. hamileyken bile değerim yok. hayatımı böyle geçirmk istwmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…