2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aaay ne güzel anlatmışsın öyle,canımmmm hayırlı olsun..maşallah

ne ben nede bebeğimzin onun için hiç önemi yok. ot gibi bi evlilik. bıktım artık hiç değer görmemekten. hamileyken bile değerim yok. hayatımı böyle geçirmk istwmiyorum

önce derin bi nefes al bebeğini düşün bak stres olursan oda olur karnında...kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama düzelir emin ol zamanla...bebeğini bi kucağına alsın ozaman senin anne onun baba olduğunu anlayacak ve sana daha çok değer verecektir muhakkak...

kızlar bugün maşallahınız var. Hele şükür hemen hemen herkesin keyfi yerinde :) Rabbime şükürler olsunki bende gayet iyi hissediyorum. Bebeğimin cinsiyetini hala öğrenemedim. 2 hafta sonra kontrolüm var, inşallah o zaman öğrenme fırsatım olur.

Kızlar ben Bingölde çalışıyorum. Burda malum sağlık koşulları iyi değil. Sadece 1 tane özel hastane var. orasının da öyle çok iyi olduğu söylenemez, yani devlet hastanelerinden bir nebze daha iyi. Bugün annem aradı, doğumu mersinde yapmam için ısrar etti. Ben kimseye yük olmak istemediğim için teklife pek sıcak bakmadım. Eşimin ailesi ve akrabaları da mersinde genel olarak. Eğer mersinde doğum yaparsam anneme çok iş çıkacak gibi. Benimle uğraşacak, gelene gidene hizmet edecek vs vs.. Ben bunun olmasını istemiyorum. Bu arada bizim annemlerin evi biraz kalabalık, annemin en az 10 torunu var. Zaten kendisi 12 çocuk doğurmuş. Anlicağınız artık çocuklardan ve bebek bakımından bunalmış. Napacağımı bilemiyorum. Daha doğum zamanına çok var ama şu konuyu kafamda bir netleştirebilsem biraz rahatlayacam Allahın izniyle. Eşimin ailesi için bebeğimiz ilk torun olacak. Eşimin babası aşırı meraklı yerinde durmayan biri. Yani onu bıraksanız benim annemlerde olduğum her gün o da oraya damlar. Biraz aramızda kültür farkı var. Bizde erkekler her zaman bir adım geri durur böyle kadınsal işlerde ama eşimin ailesinde öyle bir anlayış yok. Kadın doğum yapsa, çocuğunu emzirse utanmadan yanında durup neyi nasıl yapıyor diye bakar babası. Ben ailemden böyle şeyler görmediğim için bana çok garip geliyor. Eminim benim bu kadar çekingen olmam da onlara garip geliyordur. Ne biliyim ya böyle içim bi sıkıldı bu konuyu düşününce. Burda dertleşiyim dedim..

ne ben nede bebeğimzin onun için hiç önemi yok. ot gibi bi evlilik. bıktım artık hiç değer görmemekten. hamileyken bile değerim yok. hayatımı böyle geçirmk istwmiyorum

bence şuan hamilelik hormonlarından dolayı daha duygusalsın ve hassassın.ani karar verme derim..çözülebilecek bir sorundur diye düşünüyorum.bebegine acı...babasız büyümesini istiyor musun gerçekten?

Slm kizlar nasilsiniz bende simdi geldim doktordan ense kalinligi nazal kemigi cok sukur normal cikti haftaya da kan testinin sonucunu alicam insallah o da normal degerlerdedir ha bi de doktorum kesin diyemem daha erken ama kiza benziyor dedi inşallah hayirrlisi olsun ama ben çoksevindim bir tane oglum var bir de kizim olcak galiba :)))))

hiç yardım etmiyor,hiçbi şekilde ılımlı özverili davranmıyor diyordun o konu mu canım? çok özel değilse yaz detaylarınıda,rahatla.. hem fikir verelim sana

doktor heryerde doktor hastane heryerde hastane güzelim boşverrr kendi evin gibi olmaz hiçbiyer gerekirse annen gelsin yanına 1-2 hafta ama tavsiyem kendi evinde yap...en iyisini sen bilirsin ama senin yerine koydum kendimi ben yapamam sıkılırım huzursuz olurum ne kadar annen baban olsanda artık o evden çıkmışsın...ben annemle altlı üstlü oturuyorum kızıma bakıyor ben çalışıyorum inan bana bazen akşam yemeklerine çağırır ozaman bile çekinirim yaa tabi kişilik meselesi bu ama rabbim hayırlısını versin hakkında inşallah....

sakin ol canım.. ne oldu böyle birden? Elbette senin ve bebeğinin değeri vardır eşin için. Lütfen böyle düşünerek kendini üzme.

Valla baktım hemen sağ göğsüm ve gözüm daha parlak,hatta annem'e de baktırdım oda aynı şeyi söyledi:)))

merhaba,ben kendi fikrimi söylemek istiyorum naçizane.Ben senin yerinde olsaydım eğer Bingölde doğum yapardım,annende müsait olursa eğer sana bakmak için bebğin kırkı çıkana kadar senin yanına gelsin derim.Anlattıklarına göre sen lohusa halinle Mersinde bi yandan annene üzülceksin o curcunada,bi yandan eşinin ailesi canını sıkacak davranışlarınla.O yüzden kendi bulundugun yer,kendi yuvan herzaman senin kalen bence....

Bende senin gibi düşünüyorum. Kendi evimde, eşimin yanında çok daha rahat ederim. Birilerine yük olmak hiç istemem. Doktor heryerde doktor ama hastane koşulları pek iyi değil. Allah korusun ters giden bişey olsa bebek için küvez yok özel hastanede. Yine de dediğin gibi en iyisi burda yapmak olacak sanırım. Allaha sığınmaktan başka çarem yok gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…