ben geldiiiiiiiiimmmmmm :)))dediğiniz gibi agzım kulaklarımda canım arkadaslarım dualarınız için öncelikle cok tesekkür ederim iyi ki varsınız... simdi gelsin bebişten haberlerrr :) bebişkem oynamaya baslamıs teyzeleri elleri kafasının altına koymus benımkının keyfi yerinde göbek kodonu bile acıkca ortada doktor sanslısın cok güzel bi pozisyon yakaladık dedi ben ellerinin kafasının altında oldugunu görmedim elleri yokmu dedim yüzüm asıldı doktor güldü ilahi emine diye eşimde güldü onlar gülünce bende güldüm gülünce tekrar baktı doktorum rahatsız oldu heralde melegim basını oynamaya basladı mınıcık ayaklarıyla hareket ediyo falan ellerini de cıkarmıs ordan görebildim :) cok güzel bi duyguymus valla Allah herkese nasip etsin 13 temmuzda hastanede gebe okulu varmıs oraya davet ettı doktorum oraya gitcem 18 temmuzdada ikili testimiz var oruc tutma dedi doktorum etkilenir dedi bu kadar cok mutluyum kızlaar hepinize böle böle sarılıp öpüyorummmmmm
boşanmaya karar verdim...
ne ben nede bebeğimzin onun için hiç önemi yok. ot gibi bi evlilik. bıktım artık hiç değer görmemekten. hamileyken bile değerim yok. hayatımı böyle geçirmk istwmiyorum
ikitelliyle gaziosmanpaşada da var
ne ben nede bebeğimzin onun için hiç önemi yok. ot gibi bi evlilik. bıktım artık hiç değer görmemekten. hamileyken bile değerim yok. hayatımı böyle geçirmk istwmiyorum
yok çin takvimine baktım benim erkek çıktı ama inanmadm
Yokya ona hiç inanmıyorum.Çoğu kimsede de tutmamış zaten.
kızlar bugün maşallahınız var. Hele şükür hemen hemen herkesin keyfi yerinde :) Rabbime şükürler olsunki bende gayet iyi hissediyorum. Bebeğimin cinsiyetini hala öğrenemedim. 2 hafta sonra kontrolüm var, inşallah o zaman öğrenme fırsatım olur.
Kızlar ben Bingölde çalışıyorum. Burda malum sağlık koşulları iyi değil. Sadece 1 tane özel hastane var. orasının da öyle çok iyi olduğu söylenemez, yani devlet hastanelerinden bir nebze daha iyi. Bugün annem aradı, doğumu mersinde yapmam için ısrar etti. Ben kimseye yük olmak istemediğim için teklife pek sıcak bakmadım. Eşimin ailesi ve akrabaları da mersinde genel olarak. Eğer mersinde doğum yaparsam anneme çok iş çıkacak gibi. Benimle uğraşacak, gelene gidene hizmet edecek vs vs.. Ben bunun olmasını istemiyorum. Bu arada bizim annemlerin evi biraz kalabalık, annemin en az 10 torunu var. Zaten kendisi 12 çocuk doğurmuş. Anlicağınız artık çocuklardan ve bebek bakımından bunalmış. Napacağımı bilemiyorum. Daha doğum zamanına çok var ama şu konuyu kafamda bir netleştirebilsem biraz rahatlayacam Allahın izniyle. Eşimin ailesi için bebeğimiz ilk torun olacak. Eşimin babası aşırı meraklı yerinde durmayan biri. Yani onu bıraksanız benim annemlerde olduğum her gün o da oraya damlar. Biraz aramızda kültür farkı var. Bizde erkekler her zaman bir adım geri durur böyle kadınsal işlerde ama eşimin ailesinde öyle bir anlayış yok. Kadın doğum yapsa, çocuğunu emzirse utanmadan yanında durup neyi nasıl yapıyor diye bakar babası. Ben ailemden böyle şeyler görmediğim için bana çok garip geliyor. Eminim benim bu kadar çekingen olmam da onlara garip geliyordur. Ne biliyim ya böyle içim bi sıkıldı bu konuyu düşününce. Burda dertleşiyim dedim..
Canim Çin takvimi bana da erkek diyor ama al iste doktorum bu gun kıza benziyor dedi bence inanma
bak bir yöntem bugün senin hamilelik günlüğünde yazıyor..hipokratın tezini.. sağ göğsün mü sol göğsün mü sıkı kontrol et... cinsiyetler belli olduk hipokratın tezini ya çürütcez yada savunucaz
kızlar bugün maşallahınız var. Hele şükür hemen hemen herkesin keyfi yerinde :) Rabbime şükürler olsunki bende gayet iyi hissediyorum. Bebeğimin cinsiyetini hala öğrenemedim. 2 hafta sonra kontrolüm var, inşallah o zaman öğrenme fırsatım olur.
Kızlar ben Bingölde çalışıyorum. Burda malum sağlık koşulları iyi değil. Sadece 1 tane özel hastane var. orasının da öyle çok iyi olduğu söylenemez, yani devlet hastanelerinden bir nebze daha iyi. Bugün annem aradı, doğumu mersinde yapmam için ısrar etti. Ben kimseye yük olmak istemediğim için teklife pek sıcak bakmadım. Eşimin ailesi ve akrabaları da mersinde genel olarak. Eğer mersinde doğum yaparsam anneme çok iş çıkacak gibi. Benimle uğraşacak, gelene gidene hizmet edecek vs vs.. Ben bunun olmasını istemiyorum. Bu arada bizim annemlerin evi biraz kalabalık, annemin en az 10 torunu var. Zaten kendisi 12 çocuk doğurmuş. Anlicağınız artık çocuklardan ve bebek bakımından bunalmış. Napacağımı bilemiyorum. Daha doğum zamanına çok var ama şu konuyu kafamda bir netleştirebilsem biraz rahatlayacam Allahın izniyle. Eşimin ailesi için bebeğimiz ilk torun olacak. Eşimin babası aşırı meraklı yerinde durmayan biri. Yani onu bıraksanız benim annemlerde olduğum her gün o da oraya damlar. Biraz aramızda kültür farkı var. Bizde erkekler her zaman bir adım geri durur böyle kadınsal işlerde ama eşimin ailesinde öyle bir anlayış yok. Kadın doğum yapsa, çocuğunu emzirse utanmadan yanında durup neyi nasıl yapıyor diye bakar babası. Ben ailemden böyle şeyler görmediğim için bana çok garip geliyor. Eminim benim bu kadar çekingen olmam da onlara garip geliyordur. Ne biliyim ya böyle içim bi sıkıldı bu konuyu düşününce. Burda dertleşiyim dedim..
Valla baktım hemen sağ göğsüm ve gözüm daha parlak,hatta annem'e de baktırdım oda aynı şeyi söyledi:)))
doktor heryerde doktor hastane heryerde hastane güzelim boşverrr kendi evin gibi olmaz hiçbiyer gerekirse annen gelsin yanına 1-2 hafta ama tavsiyem kendi evinde yap...en iyisini sen bilirsin ama senin yerine koydum kendimi ben yapamam sıkılırım huzursuz olurum ne kadar annen baban olsanda artık o evden çıkmışsın...ben annemle altlı üstlü oturuyorum kızıma bakıyor ben çalışıyorum inan bana bazen akşam yemeklerine çağırır ozaman bile çekinirim yaa tabi kişilik meselesi bu ama rabbim hayırlısını versin hakkında inşallah....
boşanmaya karar verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?