2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
boşanmaya karar verdim...

Canım benim şu an hamileyiz ve acaip duygusallaştık bu hepimizde var,bence sende çok hassas bir dönemden geçiyorsun,ani kararlar verme derim.Eşler genelde ilgisiz olur zaten taaa kiii bebek doğana kadar ,bebişin doğunca evine sana ve çocuğuna bağlı bir baba olur,şu anda belki oda değişik duygular içersinde olabilir,babalığı nasıl yaparım nasıl sorumluluk alırım diye düşünebilir,bence beklemelisin,baktın bebek olduktan sonra da aynı şekilde devam ediyor,o zaman düşünürsün bunu,ama şimdi bunları düşünüp kendini ve bebeğini üzme,bebekler çok etkilenir böyle stressli durumlardan.Kendini üzme canım.

karnında koruyan rabbim yanındada korur inşallah ona sığın gerisini boşver...mevlam ne eylerse güzel eyler bacım bebişini sana bağışlasın bizimkileride bize inşallah...

ne ben nede bebeğimzin onun için hiç önemi yok. ot gibi bi evlilik. bıktım artık hiç değer görmemekten. hamileyken bile değerim yok. hayatımı böyle geçirmk istwmiyorum

niye değerli olmayasın canım benim...sende bebeğinde çok değerlisiniz.. belki şu sıralar onunda apayrı sıkıntısı vardır ve size yansıtmamak için nasıl davranacağını bilemiyordur... canım acele kararlar vermelütfen...

içinde yaşadığın,bulunduğun şartlarda önemli karar vermek için tabi ama ben senin yerinde olsam sanırım ne olursa olsun annemin yanını seçerdim..sonuçta doğum bu,önemli ve belli bi süre sana yardımcı olması gerekiyor illa birilerinin..eğer Bingöl'de doğum yaptrığında varsa yardımcı olacak olan,o zaman sorun yok..ayrıca bana kalırsa hastane de önemli baya,baksana küvez bile yok diyosun.hani Allah korusun ama yaa ters bişey olursa?Allah'a emanetiz tabi dee,önlemde almak gerek bence.. bu arada benim eşimin aileside Mersin'de her tatil zamanımızda gideriz oraya..

sizbize katılıyorum bende.Heleki ilk bebişte onlarda şokta oluyorlar,nasıl davranacaklarını,ne diyeceklerini bilmiyorlar inan.Sadece sabır,bebeğini düşün onu üzme annesiiii

karnında koruyan rabbim yanındada korur inşallah ona sığın gerisini boşver...mevlam ne eylerse güzel eyler bacım bebişini sana bağışlasın bizimkileride bize inşallah...

Kızlar çok teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için. Bencede burda kalıp doğumumu yapmam herkes için en iyisi olacak. Ne annemi sıkıntıya sokarım ne de kendimi. Bu düşünceden de böylelikle kurtulmuş oldum, içim rahatladı :)

bende hissetmenden dedim bakalım doktorunda erkek diycekmi

Bakalım diyecek mi,aslında sağlıklı olduktan sonra cinsiyetin hiç önemi yok ama bende bebişe birşeyler almak istiyorum,o heyecanı yaşamak istiyorum,merakım bu yüzden ,yoksa gerçekten bana ikiside olur (kız-erkek),rabbim eli ayağı düzgün bir evlat versin yeter ki..

ben tam tersi yorum yapmış oldum ama hehehhe idare et artık,o da nacizane fikrim

Son düzenleme:

YA Allahtan gelen herşeye razıyım ama içimden erkek geçiyor rüyamdada erkek gördüm...bakalım nolacak

puffpuffcum walla bende isterdim annemin yanında olmak. Ama dediğim gibi çok sıkıntıya sokarım kadını mersinde doğurursam. ben gidemiyosam mersine, annemi yanıma aldırırım diye düşünüyorum. Burdaki doktorum iyi, hacettepe mezunu ve 7-8 yıldır burada görev yapıyor. İşte sadece hastane şartları kafamı kurcalıyor. O noktada da Allaha sığınıyorum, inşallah ters giden bişey olmaz. Allah korusun, ters giden bişey olursa da zaten en yakın Elazığa gideriz. Orası buradan daha iyi. Allaha havale ettim yani herşeyi, gidişata göre artık kesin kararımızı veririz inşallah. Teşekkür ederim bu arada fikrini paylaştığın için :)

YA Allahtan gelen herşeye razıyım ama içimden erkek geçiyor rüyamdada erkek gördüm...bakalım nolacak

ikili testte farklı bir radyoloji uzmanı baktı benimkine ve tam totosunu zomladı eğer bu kordon değilse pipi dedi ama 16 haftadan sonra kesin olur dedi..yinede %60-70 erkek dedi ...bebişi erkek olan arkadaşlar belirtileri bi yazarlarmı yaa aynımıyız acaba merek ediyorum sürekli tuzlu yiyorum zeytin peynir canım hiç tatlı çekmiyor zorla yiyorum şeker problemi çıkmasın diye ...midem bulanıyo ama kusmuyorum ve çokkkk yorgunum...bebişim ilk sağımdaydı falan filan haydi bi beyin fırtınası yapalım...

bence tuzlu tatlı yemekle alakalı değil.Bende hep tuzlu yiyorum tatlıdan nefret eder hale geldim ki hamile kalmadan önce 1 tepsi tatlıyı yerdim yani)Doktor ikili test için gittiğimizde kıza benziyor dedi 3 hafta sonra netleşecek ama banada kız gibi geliyor.

kızlar ben bugün dayanamadım bebişime cici aldım.böylece ilk cicisi de alınmış oldu. 8 li hastane çıkışı aldım.cinsiyetini bilemedigim için beyaz gri aldım..bu arada fiyatı da çok uygun geldi.joker bebeden aldım.79 tl den 49 a düşmüş..pantolon hırka eldiven şapka kısa kollu body uzun kollu body, önlük ve bi tane de uzun kollu patikli tulumu var...

ben bişi almadım almıycamda ilk torun olcak ya yaşadı bizim bebiş daha ortada bebek yokken annem neler almış bebiş olunca düşünemiyorum artık

9 aylık evliyiz ve severek evlendik. ama ben zaten hep hassastım hep ona özendim hep özel zamanlar özel olmayan zamanlar hep süprizler yaptım. ben ne hamileyken ne evlendiğimizden beri değer görüyorum. hiç bi sıkıntım yokken bile çekemiyor hamile olmamı bile. hiç bi özel anımdaözel hissetmiyorum. gözünün önünde halıları kaldırıyorum dur hayatım bile demiyor. söyleyincede iş yerindede herşeyi yapabiliyorsun demekki bişi olmuyor diyor. konuştm defalarca anlattım kırıldığım şeyleri bi kere mutlu etmek yerine bin kere mutsuzluğu seçiyor. hamile stresten uzak tut dedi arkadaşları bile ona o kendisi kavga çıkartyor. hiç korkmuyor ne bana ne bebeğimize bişi olur diye. boşanalım dedim tamam dedi. yapıcak bişeyim yok. bıktım artık

kızlar ben isizn teziniziçürütüyüm kız olunca toto büyüyor erkek olurda çekiliyor bugün pişamalarımı çıkardım namaza hazırlanıyourdum totom büyümüşbanamı öyle geliyor şu gögüs olayı nasıl oluyordu hele bri yazında ellim bakalım sertmi yumuşakmıbenim kızımdada totom büyümüştü oglumda çekilmişti amanın

9 aylık evlilik birbirinizi tanımanız ve anlamanız için çok kısa.Evlenmeden önce ne kadar çıktınız?Evlenmeden öncede mi böyle davranıyordu?Yoksa bebek fikri mi çok erken geldi?

severek evlendim diyonuz evlenmeden öncedemi böyleydi eşiniz sonradanmı böle oldu

belki size saçma gelicek ama ne zamanki ev gösterdiler çeyiz muhabbetine ne zamanki evimde mürekkep lekesi buldum sevdiğim adam gitti bambaşka biri geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…