boşanmaya karar verdim...
Bende senin gibi düşünüyorum. Kendi evimde, eşimin yanında çok daha rahat ederim. Birilerine yük olmak hiç istemem. Doktor heryerde doktor ama hastane koşulları pek iyi değil. Allah korusun ters giden bişey olsa bebek için küvez yok özel hastanede. Yine de dediğin gibi en iyisi burda yapmak olacak sanırım. Allaha sığınmaktan başka çarem yok gibi..
ne ben nede bebeğimzin onun için hiç önemi yok. ot gibi bi evlilik. bıktım artık hiç değer görmemekten. hamileyken bile değerim yok. hayatımı böyle geçirmk istwmiyorum
kızlar bugün maşallahınız var. Hele şükür hemen hemen herkesin keyfi yerinde :) Rabbime şükürler olsunki bende gayet iyi hissediyorum. Bebeğimin cinsiyetini hala öğrenemedim. 2 hafta sonra kontrolüm var, inşallah o zaman öğrenme fırsatım olur.
Kızlar ben Bingölde çalışıyorum. Burda malum sağlık koşulları iyi değil. Sadece 1 tane özel hastane var. orasının da öyle çok iyi olduğu söylenemez, yani devlet hastanelerinden bir nebze daha iyi. Bugün annem aradı, doğumu mersinde yapmam için ısrar etti. Ben kimseye yük olmak istemediğim için teklife pek sıcak bakmadım. Eşimin ailesi ve akrabaları da mersinde genel olarak. Eğer mersinde doğum yaparsam anneme çok iş çıkacak gibi. Benimle uğraşacak, gelene gidene hizmet edecek vs vs.. Ben bunun olmasını istemiyorum. Bu arada bizim annemlerin evi biraz kalabalık, annemin en az 10 torunu var. Zaten kendisi 12 çocuk doğurmuş. Anlicağınız artık çocuklardan ve bebek bakımından bunalmış. Napacağımı bilemiyorum. Daha doğum zamanına çok var ama şu konuyu kafamda bir netleştirebilsem biraz rahatlayacam Allahın izniyle. Eşimin ailesi için bebeğimiz ilk torun olacak. Eşimin babası aşırı meraklı yerinde durmayan biri. Yani onu bıraksanız benim annemlerde olduğum her gün o da oraya damlar. Biraz aramızda kültür farkı var. Bizde erkekler her zaman bir adım geri durur böyle kadınsal işlerde ama eşimin ailesinde öyle bir anlayış yok. Kadın doğum yapsa, çocuğunu emzirse utanmadan yanında durup neyi nasıl yapıyor diye bakar babası. Ben ailemden böyle şeyler görmediğim için bana çok garip geliyor. Eminim benim bu kadar çekingen olmam da onlara garip geliyordur. Ne biliyim ya böyle içim bi sıkıldı bu konuyu düşününce. Burda dertleşiyim dedim..
Bende senin gibi düşünüyorum. Kendi evimde, eşimin yanında çok daha rahat ederim. Birilerine yük olmak hiç istemem. Doktor heryerde doktor ama hastane koşulları pek iyi değil. Allah korusun ters giden bişey olsa bebek için küvez yok özel hastanede. Yine de dediğin gibi en iyisi burda yapmak olacak sanırım. Allaha sığınmaktan başka çarem yok gibi..
niye değerli olmayasın canım benim...sende bebeğinde çok değerlisiniz.. belki şu sıralar onunda apayrı sıkıntısı vardır ve size yansıtmamak için nasıl davranacağını bilemiyordur... canım acele kararlar vermelütfen...
karnında koruyan rabbim yanındada korur inşallah ona sığın gerisini boşver...mevlam ne eylerse güzel eyler bacım bebişini sana bağışlasın bizimkileride bize inşallah...
merhaba,ben kendi fikrimi söylemek istiyorum naçizane.Ben senin yerinde olsaydım eğer Bingölde doğum yapardım,annende müsait olursa eğer sana bakmak için bebğin kırkı çıkana kadar senin yanına gelsin derim.Anlattıklarına göre sen lohusa halinle Mersinde bi yandan annene üzülceksin o curcunada,bi yandan eşinin ailesi canını sıkacak davranışlarınla.O yüzden kendi bulundugun yer,kendi yuvan herzaman senin kalen bence....
bende hissetmenden dedim bakalım doktorunda erkek diycekmi
Kızlar çok teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için. Bencede burda kalıp doğumumu yapmam herkes için en iyisi olacak. Ne annemi sıkıntıya sokarım ne de kendimi. Bu düşünceden de böylelikle kurtulmuş oldum, içim rahatladı :)
Bakalım diyecek mi,aslında sağlıklı olduktan sonra cinsiyetin hiç önemi yok ama bende bebişe birşeyler almak istiyorum,o heyecanı yaşamak istiyorum,merakım bu yüzden ,yoksa gerçekten bana ikiside olur (kız-erkek),rabbim eli ayağı düzgün bir evlat versin yeter ki..
YA Allahtan gelen herşeye razıyım ama içimden erkek geçiyor rüyamdada erkek gördüm...bakalım nolacak
içinde yaşadığın,bulunduğun şartlarda önemli karar vermek için tabi ama ben senin yerinde olsam sanırım ne olursa olsun annemin yanını seçerdim..sonuçta doğum bu,önemli ve belli bi süre sana yardımcı olması gerekiyor illa birilerinin..eğer Bingöl'de doğum yaptrığında varsa yardımcı olacak olan,o zaman sorun yok..ayrıca bana kalırsa hastane de önemli baya,baksana küvez bile yok diyosun.hani Allah korusun ama yaa ters bişey olursa?Allah'a emanetiz tabi dee,önlemde almak gerek bence.. bu arada benim eşimin aileside Mersin'de her tatil zamanımızda gideriz oraya..
YA Allahtan gelen herşeye razıyım ama içimden erkek geçiyor rüyamdada erkek gördüm...bakalım nolacak
ikili testte farklı bir radyoloji uzmanı baktı benimkine ve tam totosunu zomladı eğer bu kordon değilse pipi dedi ama 16 haftadan sonra kesin olur dedi..yinede %60-70 erkek dedi ...bebişi erkek olan arkadaşlar belirtileri bi yazarlarmı yaa aynımıyız acaba merek ediyorum sürekli tuzlu yiyorum zeytin peynir canım hiç tatlı çekmiyor zorla yiyorum şeker problemi çıkmasın diye ...midem bulanıyo ama kusmuyorum ve çokkkk yorgunum...bebişim ilk sağımdaydı falan filan haydi bi beyin fırtınası yapalım...
kızlar ben bugün dayanamadım bebişime cici aldım.böylece ilk cicisi de alınmış oldu. 8 li hastane çıkışı aldım.cinsiyetini bilemedigim için beyaz gri aldım..bu arada fiyatı da çok uygun geldi.joker bebeden aldım.79 tl den 49 a düşmüş..pantolon hırka eldiven şapka kısa kollu body uzun kollu body, önlük ve bi tane de uzun kollu patikli tulumu var...
9 aylık evliyiz ve severek evlendik. ama ben zaten hep hassastım hep ona özendim hep özel zamanlar özel olmayan zamanlar hep süprizler yaptım. ben ne hamileyken ne evlendiğimizden beri değer görüyorum. hiç bi sıkıntım yokken bile çekemiyor hamile olmamı bile. hiç bi özel anımdaözel hissetmiyorum. gözünün önünde halıları kaldırıyorum dur hayatım bile demiyor. söyleyincede iş yerindede herşeyi yapabiliyorsun demekki bişi olmuyor diyor. konuştm defalarca anlattım kırıldığım şeyleri bi kere mutlu etmek yerine bin kere mutsuzluğu seçiyor. hamile stresten uzak tut dedi arkadaşları bile ona o kendisi kavga çıkartyor. hiç korkmuyor ne bana ne bebeğimize bişi olur diye. boşanalım dedim tamam dedi. yapıcak bişeyim yok. bıktım artık
9 aylık evliyiz ve severek evlendik. ama ben zaten hep hassastım hep ona özendim hep özel zamanlar özel olmayan zamanlar hep süprizler yaptım. ben ne hamileyken ne evlendiğimizden beri değer görüyorum. hiç bi sıkıntım yokken bile çekemiyor hamile olmamı bile. hiç bi özel anımdaözel hissetmiyorum. gözünün önünde halıları kaldırıyorum dur hayatım bile demiyor. söyleyincede iş yerindede herşeyi yapabiliyorsun demekki bişi olmuyor diyor. konuştm defalarca anlattım kırıldığım şeyleri bi kere mutlu etmek yerine bin kere mutsuzluğu seçiyor. hamile stresten uzak tut dedi arkadaşları bile ona o kendisi kavga çıkartyor. hiç korkmuyor ne bana ne bebeğimize bişi olur diye. boşanalım dedim tamam dedi. yapıcak bişeyim yok. bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?