9 aylık evliyiz ve severek evlendik. ama ben zaten hep hassastım hep ona özendim hep özel zamanlar özel olmayan zamanlar hep süprizler yaptım. ben ne hamileyken ne evlendiğimizden beri değer görüyorum. hiç bi sıkıntım yokken bile çekemiyor hamile olmamı bile. hiç bi özel anımdaözel hissetmiyorum. gözünün önünde halıları kaldırıyorum dur hayatım bile demiyor. söyleyincede iş yerindede herşeyi yapabiliyorsun demekki bişi olmuyor diyor. konuştm defalarca anlattım kırıldığım şeyleri bi kere mutlu etmek yerine bin kere mutsuzluğu seçiyor. hamile stresten uzak tut dedi arkadaşları bile ona o kendisi kavga çıkartyor. hiç korkmuyor ne bana ne bebeğimize bişi olur diye. boşanalım dedim tamam dedi. yapıcak bişeyim yok. bıktım artık
bencede sanki azıcık hareket etse bizde rahatlarız gibi geliyor,şimdi habire düşünüyorum orda mı değilmi acaba diye?Eşimde diyoki hissetmeye başlayıncada aman az oynadı bugun bişey mi var acaba diye panik oluruz kesin diyo.Bence hissetmek hertürlü daha iyi.Bakalım hayırlısıyla o duyguyu da tadarız inşallah.
kesinlikle aynı fikirdeyim biz evhamlı anneler olacaz illa endişe edecek birşey buluruz bu seferde en son ne zmn hareket etmişti hesabı yaparız
ben geldiiiiiiiiimmmmmm :)))dediğiniz gibi agzım kulaklarımda canım arkadaslarım dualarınız için öncelikle cok tesekkür ederim iyi ki varsınız... simdi gelsin bebişten haberlerrr :) bebişkem oynamaya baslamıs teyzeleri elleri kafasının altına koymus benımkının keyfi yerinde göbek kodonu bile acıkca ortada doktor sanslısın cok güzel bi pozisyon yakaladık dedi ben ellerinin kafasının altında oldugunu görmedim elleri yokmu dedim yüzüm asıldı doktor güldü ilahi emine diye eşimde güldü onlar gülünce bende güldüm gülünce tekrar baktı doktorum rahatsız oldu heralde melegim basını oynamaya basladı mınıcık ayaklarıyla hareket ediyo falan ellerini de cıkarmıs ordan görebildim :) cok güzel bi duyguymus valla Allah herkese nasip etsin 13 temmuzda hastanede gebe okulu varmıs oraya davet ettı doktorum oraya gitcem 18 temmuzdada ikili testimiz var oruc tutma dedi doktorum etkilenir dedi bu kadar cok mutluyum kızlaar hepinize böle böle sarılıp öpüyorummmmmm
Merhaba arkwdaslar benim ikili test sonucum yuksek risk cikti 34 yasindayim 13 haftalik hamileyim amniyosentez yappilcakmis cok moralim bozuk izmirde yasiyorum herkes bisey soluyo kime gidicem ne yapicam hicbisey bilmiyorum
merhaba, aranıza yeni katıldım. ilk hamileliğimde 12.haftada bebeğimizin kalbi durduğu için alınmıştı.şimdi yeniden hamileyim ve 11.haftaya girdim.umarım bu kez her şey yolunda giderse 2014 Ocak sonunda anne olma heyecanını yaşayacağım
İlk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, şimdi bu 2. gebeliğim. Sanırım o sebepten bende sevinçten öte endişe var. Sürekli bir şey oldu mu diye tedirginim. Ara ara kasığımda (bebeğin olduğunu düşündüğüm bölgede) iğne batması hissi duyuyorum. Yaşıyor musunuz böyle şeyler ? Yoksa benim pimpirikliliğim mi ?
o genelde ilk kayıp yaşayanlarda oluyor ben de de oluyordu ama yavaş yavaş üzerimden atmaya çalışıyorum
biraz zaman geçince oluştuğunu gördükçe düzelicez inş. hepimiz
Bir de doktorum bana bulantı için ilaç önermedi. Ama bugün gebelik kaydı için aile sağlığı merkezine gittiğimde ebe postadoxin önerdi, ben doğurana dek içtim dedi. Aranızda bu ilacı kullanan veya duyan var mı ?
Hepimize sağlıklı gebelikler.
boşanmaya karar verdim...
kızlar ben bugün dayanamadım bebişime cici aldım.böylece ilk cicisi de alınmış oldu. 8 li hastane çıkışı aldım.cinsiyetini bilemedigim için beyaz gri aldım..bu arada fiyatı da çok uygun geldi.joker bebeden aldım.79 tl den 49 a düşmüş..pantolon hırka eldiven şapka kısa kollu body uzun kollu body, önlük ve bi tane de uzun kollu patikli tulumu var...
erkenden hissedene derler bebek erkek daha çabuk hareketlenirmiş cinsiyeti ne bellimi
belki size saçma gelicek ama ne zamanki ev gösterdiler çeyiz muhabbetine ne zamanki evimde mürekkep lekesi buldum sevdiğim adam gitti bambaşka biri geldi
kızlar ben bugün dayanamadım bebişime cici aldım.böylece ilk cicisi de alınmış oldu. 8 li hastane çıkışı aldım.cinsiyetini bilemedigim için beyaz gri aldım..bu arada fiyatı da çok uygun geldi.joker bebeden aldım.79 tl den 49 a düşmüş..pantolon hırka eldiven şapka kısa kollu body uzun kollu body, önlük ve bi tane de uzun kollu patikli tulumu var...
nerde o hastane doğum nekadarmış orda
belki size saçma gelicek ama ne zamanki ev gösterdiler çeyiz muhabbetine ne zamanki evimde mürekkep lekesi buldum sevdiğim adam gitti bambaşka biri geldi
mesaj bölümüne girdiğinde smilelar altta görünmüyormu? eğer görünmüyorsa editlerden yardım isteyebilirsin...yada birleşik olarak
: 1 :
dene ben şimdi smileye dönüşmesin diye ayrık yazdım, sadece 3ü bitişik olsun
bak bir yöntem bugün senin hamilelik günlüğünde yazıyor..hipokratın tezini.. sağ göğsün mü sol göğsün mü sıkı kontrol et... cinsiyetler belli olduk hipokratın tezini ya çürütcez yada savunucaz
hemen nasıl yapacağını anlatayım canım... üstte sağda kullanıcı kontrol paneline gir,sonra solda az aşağıda seçenekleri düzenleyi tıkla.. in aşağı doğru,orda mesaj editörü'nü "gelişmiş düzenleyici" olarak işaretle ve kaydet.. sonra olucak
Görünmüyor
Sayılarla yapabilirim de sayıları ezberleyecek değilim.
Neden benim sımaylim yok ya
Şu an 1 yaptım ama ne yaptığımı bilmiyorum. Bakalım ne çıkacak.
hemen nasıl yapacağını anlatayım canım... üstte sağda kullanıcı kontrol paneline gir,sonra solda az aşağıda seçenekleri düzenleyi tıkla.. in aşağı doğru,orda mesaj editörü'nü "gelişmiş düzenleyici" olarak işaretle ve kaydet.. sonra olucak
Aaa şimdi baktım, sol göğsüm daha sert.
Kızım olacak ya, hipokrat o kadar yemin etmiş adam o bile öyle söylüyor heeey yaşsıınnn.
Aaa şimdi baktım, sol göğsüm daha sert.
Kızım olacak ya, hipokrat o kadar yemin etmiş adam o bile öyle söylüyor heeey yaşsıınnn.
aaa hiç duymadım öyle bi hastane..şimdi baktım netten,Sultangazi'deymiş..hımmm..en azından yapılacak testler vs için aklımda olsun bu doktor ve hastane..sağol canım
boşanmaya karar verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?