2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kuzuuu daha çok erkenn lütfennn ben eşimle 4 sene çıktım 3 sene nişanlı kaldım 7 senelikte evliyim 14 senedir birlikteyim yani iyi zamanında olur kötü zamanında nolurrr hemen pes etme...bak hayat gerçekten çok güzel eminim sende karnındakini kucağına aldığında diceksin amannn niye takmışımki diceksin ama şimdi yaptığın stresle kalcaksın benim 4 yaşında bi kızım var dünya tatlısı şimdi eşimle birbirimize bakıyoruz o yokken biz neyapıyomuşuz diye konuşuyoruz düşün yani sevgi saygı herşey zaman tatlım...o sizin ilacınız olacak eminim sana uğraş olacak onun yaptıkları koymayacak o sana ve bebişine daha çok bağlanacak daha çok erken 1 sene bile olmamış güzelim sabrın sonu selamet rabbim sağlık versin inşallah...

Şimdi bir görüyoruz, üç ay meraktayız. Günde iki kere ben burdayım dese fena mı olur? Gönül rahatlığıyla gideriz muayenelere de.
Şimdi acaba, ne diyecek? Kalbiatıyor mu, aman bir şey olmasın, ömrümüz gidiyor. Son gittiğimde eşim dudaklarını kemiriyordu. "Sen de mi streslisin?" dedim. "yoo" dedi.
Akşam eve geldiğimizde çıkardı ağzındaki baklayı. Çok korkmuş kapıda, ters bir şey söyler doktor diye.
Gelsin şu 20. hafta hepimiz rahata ereceğiz.

gözün aydın canım:) büyük stres bitti her zaman yüzün gülerek çıkarsın inş. :)

Merhaba arkwdaslar benim ikili test sonucum yuksek risk cikti 34 yasindayim 13 haftalik hamileyim amniyosentez yappilcakmis cok moralim bozuk izmirde yasiyorum herkes bisey soluyo kime gidicem ne yapicam hicbisey bilmiyorum

yaş aralığından dolayı risk yüksek çıkmış olabilir o yüzden bir kere daha güveneceğiniz bir yere yaptırıp yardım almanızda fayda var
hemen paniğe kapılmamaya çalışın lütfen zor biliyorum

allah bir daha yaşatmasın inş. sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

canım ne olursa olsun çok zor durumda kalmadıysan içme ilaç derim
bende hastanelik oldum mide bulantısı sebebiyle ama direndim içmedim ve şuan bulantım yok
dayanabilirsen içme derim

boşanmaya karar verdim...

Nasıl bebişini düşün onu üzme ayrıca duygularında şuan ki hormonlarının etkisi olduğunuda unutma

Ohhhh güle güle güzel günlerde giysin inş. :)

Oh iyi yapmışsın. Aldıklarını paylasmani bekleriz

nerde o hastane doğum nekadarmış orda

Hiç sormadım canım ya, bu gidişimde unutmazsam sorarım.
Benim gittiğim İkitelli'de. Ben Küçükçekmece'den servise biniyorum ama eşimin dediğine göre Şirinevler'den de servis varmış.
doktorum da bu:

Gyn.Op.Dr. Ali ÇELİK - Bahat Sağlık Grubu

Hastanenin sahibi de benim gittiğim şubede kadın doğumcuymuş, ondan da çok memnun herkes. Reşat Bahat o da:

Gyn.Op.Dr. Reşat BAHAT - Bahat Sağlık Grubu

şu doktor oluyor.

İkitelli, Gaziosmanpaşa ve Sultangazide de şubeleri var hastanenin. Biraz kalabalık olabiliyor kimi zaman ama ben memnunum. Daha beş haftalıkken çat diye bebeği gördü, şimdi bakıyorum zar zor kese görünüyor beş haftalıkken. bir de şu cinsiyet konusunda yanılmazsa, daha bir tavsiye edeceğim herkese :)
Hastane reklamı gibi oldu ama bir ikili teste yüzlerce lira veren anneleri gördükçe haber edeyim dedim.

belki size saçma gelicek ama ne zamanki ev gösterdiler çeyiz muhabbetine ne zamanki evimde mürekkep lekesi buldum sevdiğim adam gitti bambaşka biri geldi

Allah korusun çok korkarım öyle şeylerden.. eğer tahmin ettiğim şeyin olduğuna inanıyorsan bir kabın içine bol sirkeli su hazırla... ayetel kürsi -felak nası okuyabildiğin kadar oku sonra bir kısmını fısfısa koy tüm eve sık... bir kısmınıda kendi sokak kapınızın önüne dök.. Allah korusun ... Allah ağız tadınızın ,huzurunuzun,mululuğunuzun geri gelmesini nasip etsin...

Görünmüyor
Sayılarla yapabilirim de sayıları ezberleyecek değilim.
Neden benim sımaylim yok ya

Şu an 1 yaptım ama ne yaptığımı bilmiyorum. Bakalım ne çıkacak.

Aaa şimdi baktım, sol göğsüm daha sert.

Kızım olacak ya, hipokrat o kadar yemin etmiş adam o bile öyle söylüyor heeey yaşsıınnn.

kızlar hayırlı akşamlar hepinize ben kaçar..rabbim yeni birgünde yeni umutlar ve sağlıklı bebişlerle görüşmek dileğiyle öpüldünüz anneler...

Görünmüyor
Sayılarla yapabilirim de sayıları ezberleyecek değilim.
Neden benim sımaylim yok ya

Şu an 1 yaptım ama ne yaptığımı bilmiyorum. Bakalım ne çıkacak.

canım azönce pufouff yapılışını anlatmıştı,sanırım gözünden kaçtı.. pufpuff söylediği şekilde uygula blki smileler gelir

belki size saçma gelicek ama ne zamanki ev gösterdiler çeyiz muhabbetine ne zamanki evimde mürekkep lekesi buldum sevdiğim adam gitti bambaşka biri geldi

için rahat ediceksen bende konuşuyum benim eşim ne evlilik günüymüş dogum günüymiş sevgililer günüymüş anneler günüymiş aklına ne gelirse sevmez derim hayatım bugün evlilik yıldönümümüz ah ah der gülerekten hatırlatma o kara günümü derdogum günü olsa yaşın çok geçmesin yasşılıgını hatırlatmayın diye kutlamıyourm diyor sevgilier gününede sen benim eşimsin ne sevgililer günüymüş diyor amma velakin anneler günü hiç brişey demez bilri nasıl özlem duydugumu

anlıcagın ben eşimle 6 sene konuştıum sonra evlendim 12 sene bitti 13 giriyoruz allah nasip ederse bazen beni gıcıkta etse sinri de etse ben seviyorum bu keltoşu yaban kızıyor herşeye aglıyorsund iye nasıl aglamayım hormonlar tavan yapmış haberi yok adamın al karşına konuş durum böyleryken böyle de inan anlayışla karşılar seni

benim eşim pc bagımlısı facede bri oyun var allahım onu icad edeni bir bulsam gırtlagını sıkıcak okadar sinri oluyorum benle ilgilenmiyordu hamilelikten önce de sonrada ben namaz kılardım tv izlerdim kitap okumayı oçok severim çogunlukla psikoloji ve dini kitapları okumayı severim onsuz yataga giriordum brigün canıma tak etti çagırıdm balkona aldım karşıma konuştum durudm oda lalah var dinledi beni ban dedi daha önce neden demedinki ben bilmiyordum böyle üzüldügünü dedi banada zaman ayır dedim işe gidiyorsun bri yemekte görüşrüyorz sonra pc başına geçince beni bile unutuyorsund edim şimdi anlaştık saatlere böldük zamanı benim saatim dolana kadar yanımda kalıyor zamanı bitsin onu bulana aşk olsun bana iş yaptırmıyor allah var çünkü 3 tane bebegimi cennet yolladım gebelikelrim benim çok riskli geçiyor devamlı yatıyorum kalmıyorum yemek yapıyorum sadece bazende ev işi çogunlukla eşim yapıyor bazen istiyerekten bazende laf ederekten amam hayat bri şekil akıyor

boşanmaya gelelim inan olmaz sıgamazsın baba evine ne vars aeşinde var ben bıraktım gittim 1 kere pişman oldum babamın evine sıgamadım babamlar kötümü hazır bana allah var çok iyi davrandılar amam yapamdım anladımki eşimi çok seviyourm allahı var 12 senelik evliyiz bir dayagını yemedim bir kötü kırıcı szöüzünü duymadım incilttigi oldu am aokadar degil al karşına konuş bak dinlesin sana hak veiri bazı erkekler düşünmez canım öyle ince bunu bil senbir daha düşün bu konuyu derim ben

Yaptıııııııııımmmm. Oyy ne çok sımayli varmış. Ben resmen ilkelini kullanıyormuşum. Du azcık yapiim bari

Çok güzelleeerrr

Çok teşekkür ederim pufpuf

Son düzenleme:
boşanmaya karar verdim...

Bak hamilelikte böyle ciddi bir karar alma bence. Bana düşmez ama sana yakından tanıdığım birinin hayatından örnek verebilirim. Bahsettiğim kişi benim patronum. Geçen işten geç çıktım biraz, şakayla "kocam beni bu gidişle boşayacak" dedim. Korkma çocuk olduktan sonra hiçbir şey olmaz dedi. Kendisinin de ilk eşinden ve son eşi oluyor (aynı kişiyle evlendi yine) bir kızı var. "e siz nasıl boşandınız o zaman?" dedim anlattı.
Hamileymiş eşi, ikisi de çok stresliymiş. Bir gün bir yere gitmek istemiş, patron da gidersen dönemezsin demiş. Gitmiş ve dönmemiş.Kadın bir daha evlenmemiş. Bizim patronun ise sonrasında kaç defa evlendiği muamma :)
Ama şimdi yine bir aradalar :)
bir bebeğini kucağına al, ikiniz de bambaşka bakacaksınız dünyaya.
Benim annemle babamın evlliği de benden sonra çok değişmiş. Neredeyse boşanacaklarmış, hatta bir yıl ayrı yaşamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…