kız benimkinin ikiside sert bebenim şidmi ne olucek totom büyüdü benim ya
Hiç sormadım canım ya, bu gidişimde unutmazsam sorarım.
Benim gittiğim İkitelli'de. Ben Küçükçekmece'den servise biniyorum ama eşimin dediğine göre Şirinevler'den de servis varmış.
doktorum da bu:
Gyn.Op.Dr. Ali ÇELİK - Bahat Sağlık Grubu
Hastanenin sahibi de benim gittiğim şubede kadın doğumcuymuş, ondan da çok memnun herkes. Reşat Bahat o da:
Gyn.Op.Dr. Reşat BAHAT - Bahat Sağlık Grubu
şu doktor oluyor.
İkitelli, Gaziosmanpaşa ve Sultangazide de şubeleri var hastanenin. Biraz kalabalık olabiliyor kimi zaman ama ben memnunum. Daha beş haftalıkken çat diye bebeği gördü, şimdi bakıyorum zar zor kese görünüyor beş haftalıkken. bir de şu cinsiyet konusunda yanılmazsa, daha bir tavsiye edeceğim herkese :)
Hastane reklamı gibi oldu ama bir ikili teste yüzlerce lira veren anneleri gördükçe haber edeyim dedim.
9 aylık evliyiz ve severek evlendik. ama ben zaten hep hassastım hep ona özendim hep özel zamanlar özel olmayan zamanlar hep süprizler yaptım. ben ne hamileyken ne evlendiğimizden beri değer görüyorum. hiç bi sıkıntım yokken bile çekemiyor hamile olmamı bile. hiç bi özel anımdaözel hissetmiyorum. gözünün önünde halıları kaldırıyorum dur hayatım bile demiyor. söyleyincede iş yerindede herşeyi yapabiliyorsun demekki bişi olmuyor diyor. konuştm defalarca anlattım kırıldığım şeyleri bi kere mutlu etmek yerine bin kere mutsuzluğu seçiyor. hamile stresten uzak tut dedi arkadaşları bile ona o kendisi kavga çıkartyor. hiç korkmuyor ne bana ne bebeğimize bişi olur diye. boşanalım dedim tamam dedi. yapıcak bişeyim yok. bıktım artık
ikiz olmasın yoksa hadi hayırlsıı... yok canım ya totodan anlaşılmıyor benim totodan herkes kızıma erkek demişti ama bilemediler
eğer ikiz değilse göğsünden biri diğerine göre daha sıkıdır.. tut tut kaçmasın baksa diyecem de günaha girmesin
kızlar ben isizn teziniziçürütüyüm kız olunca toto büyüyor erkek olurda çekiliyor bugün pişamalarımı çıkardım namaza hazırlanıyourdum totom büyümüşbanamı öyle geliyor şu gögüs olayı nasıl oluyordu hele bri yazında ellim bakalım sertmi yumuşakmı benim kızımdada totom büyümüştü oglumda çekilmişti amanın
Valla benim toto da davul gibi oldu :)
Göğsüm de öyle. Toptan davul oldum desem yeri.
allah nasip ederse 23 belli olur kız olsun erkek olsun saglıklı satali olsun gerisi boş rabbim hayırlı evlşatlar nasip etsim hepimize işşallah
Amiiinn.
Paşam senin dikiş ne zaman? Baya ilerledi haftalar. Hiç sormuyor musun doktora?
vallahi bebem her gittigimde soruyorum sagolsun mavişim birşey demiyoren son yeni gittigimde sordum dedi 3 hafta sonra gel seni detaylıya sokucam altan muayene edicem alerlerle abkıcakmış ona göre karar vericekmiş kan sulandıırcısı kullanıyorumya bakıcaz artık adam kaç kişiye gerek görmedi işşallah benimkini diker ya ben stresten ölürüm brişey olur diye şimdi dikişte sorunluymuş dogumu başlatabiliyorumuş 1 arkadaşım var kkda kadının 3 düşügü olmuş aynı benim gibi 4. 4.5. 5 aylıkken erken dogmuşlar kanamayla agrıytsa dogum agrısıyla dogurmuş sonra anlaşılmışki kanda pırtılaşma var doktoru dikmemiş rahimi oda riskli diye devamlı yattı şimdi 2 kızı var araları var kızların tabi bu kan pırtılaşması öyle bir şeymişki erkenden plesenta yani bebegin eşi rahimden ayrılırmış dogum başlarmış kimileri rahim agzı açıklıgıyla karıştırabilirmiş canım benim acaba diyorum bende açıklık yokta kanda pıtılaşma yüzünden gitti bebelrim kızımda dikiş oldugu halde dogum yaptım bride ögretmiş gibi aynı zamanda
23 temmus gelsin bakıcak bakalım dedim benim durumum yok dikiş parasını söyleseydinzi ona göre deidm ayarlardık sen şimdiden kenara at paranı deid işşallah bri jest yarapda az alır benden :18::18::18:
kızlaarrr 2 li taramanın sonucunu aldım şükür temiz çıktı.sarı renkli akıntım war deyince panikledi doktrm idrar tahlili yaptrcam yarın.inşallahh o da temiz çıksın.allah nasip ederse kız olacağı netleşti bnm.kızçem nasıl rahattııı içerde öldük gülmekten ellerini koymuş yüzüne oturuyodu..anasının güzel kuzusu :)
Merhaba arkadaşlar ben uzun iki gündür giremedim... Topiğin hızına yetişemiyorum doğrusu...
Çarşamba günü sağlık ocağından çağırdılar... Çok ilgilendi ebe kan testlerimi filan tekrardan bakıldı...
Kan ilacı ve d vitamini verdi... Aşı tarihlerimi belirledi...
Tansiyonum 10 6ydı...
İlerde kalp atışını da dinleyeceklermiş... Şimdi küçükmüş...
Gayet ilgilendi... Memnunkaldım doğrusu... Tavsiye ederim...
gözün aydın arkadaşım inş temiz çıkar yarınki testinde
zaten keyif onlarda telaş bizde ne oldu ne yapıyo orda diye
sevindim herşeyin yolunda olmasına arkadaşım
belki size saçma gelicek ama ne zamanki ev gösterdiler çeyiz muhabbetine ne zamanki evimde mürekkep lekesi buldum sevdiğim adam gitti bambaşka biri geldi
sağol canımm şu akıntı neyin nesidir bi de o gecse rahat nefes alcam.gerçi doğurana kadar uyku yok bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?