2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kız benimkinin ikiside sert be benim şidmi ne olucek totom büyüdü benim ya

ikiz olmasın yoksa hadi hayırlsıı... yok canım ya totodan anlaşılmıyor benim totodan herkes kızıma erkek demişti ama bilemediler
eğer ikiz değilse göğsünden biri diğerine göre daha sıkıdır.. tut tut kaçmasın baksa diyecem de günaha girmesin

ben hadımköyde oturuyorum

Şu an yapmayın bunu canım ya herşey düzelecek bence.çoğumuzun evliliklerinde ilk zamanlar bu muhabbet dönmüştür
benim eşim de yapardı bazen o vurdumduymazlığı.biliyorum çok can sıkıcı bi durum.
yavrusunu kucağına alınca boşanmayı düşündüğünüze bile çok pişman olacak emin ol
bi süre uzak durun birbirinizden,sen de ilgilenme.ama şu an bizim hormonlar karar vermek için sağlıklı çalışmıyo

manyak seni gülmekten gözlerim yaşardı vallahibalılazaam şimdi allahım

Valla benim toto da davul gibi oldu :)
Göğsüm de öyle. Toptan davul oldum desem yeri.

Amiiinn.
Paşam senin dikiş ne zaman? Baya ilerledi haftalar. Hiç sormuyor musun doktora?

vallahi bebem her gittigimde soruyorum sagolsun mavişim birşey demiyoren son yeni gittigimde sordum dedi 3 hafta sonra gel seni detaylıya sokucam altan muayene edicem alerlerle abkıcakmış ona göre karar vericekmiş kan sulandıırcısı kullanıyorumya bakıcaz artık adam kaç kişiye gerek görmedi işşallah benimkini diker ya ben stresten ölürüm brişey olur diye şimdi dikişte sorunluymuş dogumu başlatabiliyorumuş 1 arkadaşım var kkda kadının 3 düşügü olmuş aynı benim gibi 4. 4.5. 5 aylıkken erken dogmuşlar kanamayla agrıytsa dogum agrısıyla dogurmuş sonra anlaşılmışki kanda pırtılaşma var doktoru dikmemiş rahimi oda riskli diye devamlı yattı şimdi 2 kızı var araları var kızların tabi bu kan pırtılaşması öyle bir şeymişki erkenden plesenta yani bebegin eşi rahimden ayrılırmış dogum başlarmış kimileri rahim agzı açıklıgıyla karıştırabilirmiş canım benim acaba diyorum bende açıklık yokta kanda pıtılaşma yüzünden gitti bebelrim kızımda dikiş oldugu halde dogum yaptım bride ögretmiş gibi aynı zamanda
23 temmus gelsin bakıcak bakalım dedim benim durumum yok dikiş parasını söyleseydinzi ona göre deidm ayarlardık sen şimdiden kenara at paranı deid işşallah bri jest yarapda az alır benden :18::18::18:

Kilo verdiğin içingerek görmez belki de:44:

kızlaarrr 2 li taramanın sonucunu aldım şükür temiz çıktı.sarı renkli akıntım war deyince panikledi doktrm idrar tahlili yaptrcam yarın.inşallahh o da temiz çıksın.allah nasip ederse kız olacağı netleşti bnm.kızçem nasıl rahattııı içerde öldük gülmekten ellerini koymuş yüzüne oturuyodu.. anasının güzel kuzusu :)

gözün aydın arkadaşım inş temiz çıkar yarınki testinde
zaten keyif onlarda telaş bizde ne oldu ne yapıyo orda diye

Merhaba arkadaşlar ben uzun iki gündür giremedim... Topiğin hızına yetişemiyorum doğrusu...

Çarşamba günü sağlık ocağından çağırdılar... Çok ilgilendi ebe kan testlerimi filan tekrardan bakıldı...

Kan ilacı ve d vitamini verdi... Aşı tarihlerimi belirledi...

Tansiyonum 10 6ydı...

İlerde kalp atışını da dinleyeceklermiş... Şimdi küçükmüş...

Gayet ilgilendi... Memnunkaldım doğrusu... Tavsiye ederim...

sevindim herşeyin yolunda olmasına arkadaşım

sevindim herşeyin yolunda olmasına arkadaşım

Sağol canım... Dr izindeymiş... Yarın kontrole gidecektim... Pazartesi'ne kaldı... İnş her şey gerçekten yolundadır...

12 haftam bitmiş olacak ikili test o zamanda yapılabilir değil mi?

İkili test yaptırmayı düşünmüyordum... Nasıl olsa aldırmayı düşünmüyorum diye hemşire aklımı çeldi... Aldırmasan bile en azından ünv hastanesinde kontrole gidersin ve doğumunu orda yaparsın dedi... Aklıma yattı doğrusu... İnşaallah risk velan çıkmaz ama... Dediğinde de haklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…