allah nasip ederse 23 belli olur kız olsun erkek olsun saglıklı satali olsun gerisi boş rabbim hayırlı evlşatlar nasip etsim hepimize işşallah
bilsem bebem :44::44:Kilo verdiğin içingerek görmez belki de:44:
kızmı geliyor erkeklere rakip hekızlaarrr 2 li taramanın sonucunu aldım şükür temiz çıktı.sarı renkli akıntım war deyince panikledi doktrm idrar tahlili yaptrcam yarın.inşallahh o da temiz çıksın.allah nasip ederse kız olacağı netleşti bnm.kızçem nasıl rahattııı içerde öldük gülmekten ellerini koymuş yüzüne oturuyodu..anasının güzel kuzusu :)
geçen eşimi aramışlar dedi hemire seni özledi bir görünMerhaba arkadaşlar ben uzun iki gündür giremedim... Topiğin hızına yetişemiyorum doğrusu...
Çarşamba günü sağlık ocağından çağırdılar... Çok ilgilendi ebe kan testlerimi filan tekrardan bakıldı...
Kan ilacı ve d vitamini verdi... Aşı tarihlerimi belirledi...
Tansiyonum 10 6ydı...
İlerde kalp atışını da dinleyeceklermiş... Şimdi küçükmüş...
Gayet ilgilendi... Memnunkaldım doğrusu... Tavsiye ederim...
doğduktan sonrada yokki bu sefer uykusuz geceler başlıycak :)
bilsem bebem :44::44:
kızmı geliyor erkeklere rakip heallahım 40 haftaları göstersin işallah bol su iç sirkeli suyla yıka kukunu 1.5 litre suya 3 kapak sirke iltaaba ve mantara bibebir ben öyle yapıyorum
geçen eşimi aramışlar dedi hemire seni özledi bir görünbenimde gitmem laızm bakalım
aynı bu şekli olucaz merak etme işşallah
Kız bebekte karın yayvan olurmuş,basenler genişlermiş,erkek te karın sivri,anneye güzellik gelirmiş,hatta erkek bebekte hamile kadına arkadan bakıldıgında hamile oldugu anlaşılmazmış.Şimdi annem söyledi
canım annenin dedigi dogru dogum ettigimden biliyorum ama ben halen şu meme işini çözemedim sizin yüzünüzden sapık oldumelleyim duruyom
sizbizin dedigi gibi tutuyum kaçmasın
başka olay varsa söyleyin yapıyım yarın isterseniz yapmam he
doğduktan sonrada yokki bu sefer uykusuz geceler başlıycak :)
bilsem bebem :44::44:
kızmı geliyor erkeklere rakip heallahım 40 haftaları göstersin işallah bol su iç sirkeli suyla yıka kukunu 1.5 litre suya 3 kapak sirke iltaaba ve mantara bibebir ben öyle yapıyorum
geçen eşimi aramışlar dedi hemire seni özledi bir görünbenimde gitmem laızm bakalım
aynı bu şekli olucaz merak etme işşallah
Eki Görüntüle 748870
Bu testten alıp denesene,onhafta.com diye bbir site var ordan siparişle alabiliyorsunuz.
canım kaç tl merak ettimEki Görüntüle 748870
Bu testten alıp denesene,onhafta.com diye bbir site var ordan siparişle alabiliyorsunuz.
sağol paşam iyi geliyormu gercekten sirke.denemekte fayda war..
canım kaç tl merak ettim
canım ben mantar olmuştum bri arkadaşım dediki ben oglanı dogum ettgimde doktor verdi sirka mikrobu kırıyor dedi tizin insanlar olurmuş mantar çok dikket aderim kukuma bendeneyim ne kaybederimki dedim vallahi mantarım geçti biizm doktorumuzda verdi sirkeli suyu biliyorsun bizim rahim agzımız dikiliyor dikiş enfeksiyon kapmasın diye günde en 3az 4 en fazla litre su içmemiz lazım benim şaşar klovetin yanında onla kukumu yıkıyorum kuruluyorum temem
pasam 99tlcik o test
Şimdi bir görüyoruz, üç ay meraktayız. Günde iki kere ben burdayım dese fena mı olur? Gönül rahatlığıyla gideriz muayenelere de.
Şimdi acaba, ne diyecek? Kalbiatıyor mu, aman bir şey olmasın, ömrümüz gidiyor. Son gittiğimde eşim dudaklarını kemiriyordu. "Sen de mi streslisin?" dedim. "yoo" dedi.
Akşam eve geldiğimizde çıkardı ağzındaki baklayı. Çok korkmuş kapıda, ters bir şey söyler doktor diye.
Gelsin şu 20. hafta hepimiz rahata ereceğiz.
sağol canımm şu akıntı neyin nesidir bi de o gecse rahat nefes alcam.gerçi doğurana kadar uyku yok bizlere
ya bu sarı renkte akıntı bende de var. hafif sarı, pek telaş yapmadım aslında ama şimdi burda okuyunca bozuldum. ne tahlili verdi doktor size ?
bulantım yok bugün yine moralim çok bozuk sabahta hapşururken nasıl olduysa rahmime öyle bir kramp girdiki çok korkuyorum ALLAHım korusun cümlesinin evladını 9 gün var daha kontrole bilmiyorum nasıl geçecek..
bu arada iyi akşamlar herkese...
o hapşırmayla giren kramp 5 gece önce oldu bana. sabaha kadar düşünmekten çıldıracaktım bir şey oldu mu acaba diye. sonra Allah'a bıraktım, nasipte ne varsa o olacak, düşündükçe kendimizi strese sokuyoruz...
valla elimde değilki engel olamıyorum çok zor sahip oldum ben bu bebeklere çok korkuyrum kaybetmekten ALLAHım yardım etsin cümlesininkine ....baktım nettende kızlarda yazmış normalmiş sanırım ALLAHıma emanetler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?