2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
allah nasip ederse 23 belli olur kız olsun erkek olsun saglıklı satali olsun gerisi boş rabbim hayırlı evlşatlar nasip etsim hepimize işşallah

Kız bebekte karın yayvan olurmuş,basenler genişlermiş,erkek te karın sivri,anneye güzellik gelirmiş,hatta erkek bebekte hamile kadına arkadan bakıldıgında hamile oldugu anlaşılmazmış.Şimdi annem söyledi

Kilo verdiğin içingerek görmez belki de:44:
bilsem bebem :44::44:
kızmı geliyor erkeklere rakip heallahım 40 haftaları göstersin işallah bol su iç sirkeli suyla yıka kukunu 1.5 litre suya 3 kapak sirke iltaaba ve mantara bibebir ben öyle yapıyorum
geçen eşimi aramışlar dedi hemire seni özledi bir görün benimde gitmem laızm bakalım
doğduktan sonrada yokki bu sefer uykusuz geceler başlıycak :)
aynı bu şekli olucaz merak etme işşallah

bencede aynen öle olcaz terelelli

canım annenin dedigi dogru dogum ettigimden biliyorum ama ben halen şu meme işini çözemedim sizin yüzünüzden sapık oldum elleyim duruyom

sizbizin dedigi gibi tutuyum kaçmasın

başka olay varsa söyleyin yapıyım yarın isterseniz yapmam he

Bu testten alıp denesene,onhafta.com diye bbir site var ordan siparişle alabiliyorsunuz.

sağol paşam iyi geliyormu gercekten sirke.denemekte fayda war..

Eki Görüntüle 748870

Bu testten alıp denesene,onhafta.com diye bbir site var ordan siparişle alabiliyorsunuz.
canım kaç tl merak ettim
sağol paşam iyi geliyormu gercekten sirke.denemekte fayda war..

canım ben mantar olmuştum bri arkadaşım dediki ben oglanı dogum ettgimde doktor verdi sirka mikrobu kırıyor dedi tizin insanlar olurmuş mantar çok dikket aderim kukuma ben deneyim ne kaybederimki dedim vallahi mantarım geçti biizm doktorumuzda verdi sirkeli suyu biliyorsun bizim rahim agzımız dikiliyor dikiş enfeksiyon kapmasın diye günde en 3az 4 en fazla litre su içmemiz lazım benim şaşar klovetin yanında onla kukumu yıkıyorum kuruluyorum temem

pasam 99tlcik o test

pasam 99tlcik o test

ben 89 tl ye aldım 3 gün önce geldi.hiçbirinin garantisi yok ona bakarsanız,bazen ultrasonda bile yanılma olabiliyor,merakımızı gideriyoruz işte,yalnız polistik over i olan bu testi yapmasın sonucu erkek veriyor çünkü :44:

aynen ben de öyleyim. sürekli aklım onda acaba kalbi atıyo mu diye. en azından hareket etmeye başlasa, onunla teselli oluruz...

bulantım yok bugün yine moralim çok bozuk sabahta hapşururken nasıl olduysa rahmime öyle bir kramp girdiki çok korkuyorum ALLAHım korusun cümlesinin evladını 9 gün var daha kontrole bilmiyorum nasıl geçecek..

bu arada iyi akşamlar herkese...

iyi akşamalar güzel hanımcıklar nasılsınız nasıl gidiyor ler.... daha kontrolumüze 8 gün var geçmek bilmiyor günler ya gitsekte bide cinsini öğrensek ne güzel olacak ....

ya bu sarı renkte akıntı bende de var. hafif sarı, pek telaş yapmadım aslında ama şimdi burda okuyunca bozuldum. ne tahlili verdi doktor size ?

o akıntı bendede oldu baya bi zman ama doktorum hiç önemsemedi bile bu tür akıntılar normal dedi ..ara ara yine geliyor ama sıkıntı etmiyorum..çok kafaya takma yada idrarda lökosite baktır istersende..

o hapşırmayla giren kramp 5 gece önce oldu bana. sabaha kadar düşünmekten çıldıracaktım bir şey oldu mu acaba diye. sonra Allah'a bıraktım, nasipte ne varsa o olacak, düşündükçe kendimizi strese sokuyoruz...

valla elimde değilki engel olamıyorum çok zor sahip oldum ben bu bebeklere çok korkuyrum kaybetmekten ALLAHım yardım etsin cümlesininkine ....baktım nettende kızlarda yazmış normalmiş sanırım ALLAHıma emanetler ..

ben de öyle, çok bekledim, 1 de düşük yaptım. Allah herkese sabır ve güç versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…