2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bu diğer kız annesi kim demeyin 3. sırayı kaptık :)

13 haftalık olduk bugün, ilk gebeliğim. Doktorumuz kesin olmamakla birlikte kız gördüm dedi :) Sürekli okuyorum, heyecanınızı takip ediyorum, zaten heyecanlı bi tipim sizler için de extra heyecanlanıyorum... herkese selamlar sevgiler :)

(ilk sayfadaki tablo için bilgiler : yaş : 31 / istanbul / ilk gebeliğim / sat: 28 mart / bdt : 5 Ocak)

Ayy canım senin işin zormuş ya ben bi taneyle baş edemiom bu besyocuların hepsi aynı lig tv var bizim evdede düşün artık benimkide 5 kişiye bedeldir protein tozundan gına geldi ramazandada spora gitcek canım sönmeye başladım çok üzülüom dio:))

Mersine bayramda geçerim annemler bi iki günlüğüne geldi atlayıp gidecektim onlarla kpssye ankarada giriceim aklıma gelince hayaller suya düştü tabi haftaya burdasın desene zaman olsa görüşürdük ben tarsusta değil mersindesin die hatırlıodum

Bende kız demiştim hayırlısı bakalım :) ay forumada giremiom benimkinin memleketindeim zaman bulamıom özledim kızçe seni iyisin bakıom maşallah maşallah

ya kızlar benim karnımda alerji gibi kırmızı kırmızı kabarcıklar oluştu kolumda da var biraz sağ kolumun üst kısmında ve sol kolumun üst kısmında ki daha az bikaç tane. ama ençok karnımda neden olmuş olabilir ? böyle birşey yaşayan var mı? normalde bende alerji yoktur ilkkez oldu böle

GÜNAYDIN bayanlar. dun aksam devlet hastaneısn gıttım eskı ev arkadasım orda calısıyorda nobetcıydı tanıdıgım bır kadın dogumcu dr arkadas vardı. meraktan muane oldum masallah bebısım cok hareketlı ellerı kolları nasıl oynuyor allahım cok duygulandım bu benımmı dedım ya ınananamadım rabbım ısteyen herkese bu duyguları tatırsın. sıkıştırdım 11 haftamdayoım cınsıyet bellı olmaz dedı ama bacak arasına baktı ekege benzıyor dedı hayırlısı ama kızlar onu öle oynarken gormek cok farklı bır duyguymus

Günaydınn kızlarrrrrr..
bizim bugün 2 li testimiz var gece yine uyuyamadım heyecan korku ne olcak .acaba
kontrol günleri hep böyle oluyorum kaç gündür rahattım..oysaki..

Günaydınn kızlarrrrrr..
bizim bugün 2 li testimiz var gece yine uyuyamadım heyecan korku ne olcak .acaba
kontrol günleri hep böyle oluyorum kaç gündür rahattım..oysaki..

Günaydın canım normaldir öyle olman,içini ferah tut bebeğini görücen onu düşün
herşey güzel çıkıcak

Günaydın canım normaldir öyle olman,içini ferah tut bebeğini görücen onu düşün
herşey güzel çıkıcak

sağol cnm inşaaallah bebeği görünce kuş gibi hafifliyorum ama görene kadarrrrrrrr fenaaaa:18::18::18::18::18:
testide güzelce atlatırsakkk daha rahat olucam inş
sabah sabah ne güzel şeyler paylaşıyosunnnnnn

korkma canım atlatıcaksın hepimiz aynı korkuyla yaşıyoruz anlıyorum seni
azcık gülelim dedim çok matrak şeyler var buldukça paylaşıcam
keyfimiz yerine gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…