GünaydınBebekler büyümeye devam ediyor. Canım senin bulantılar hiç azalmadı mı çok zor işin hem işe gidiyorsun.
Günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnn :)
Nasılsınız anneler. Ben dün gece annemdeydim. Sabah bir güzel kahvaltı ettim. Sonra da yolda otobüsten inip kahvaltımı caddenin kenarına bırakmak zorunda kaldım
Yeni geldim ofise ama hala pek iyi değilim. Bakalım nasıl geçecek bugün.
Bende biraz farklı durum. İlk iki ay hiçbir şey hissetmedim. Sonra haftada bir iki kez yediklerimi çıkarmaya başladım. Hala da devam ediyor aynen. Durum. Her gün değil ama arada bir hatırlatıyor kendini.
Olsun, iyi olsun da ben razıyım :)
canm az daha sabret ggeçecek son gunlerımız böyle. bu arada fazla yeme ıstersen az ye cunku ne zaman bıraz fazla aslında normal yedıgımde aynı durumu bende yasıyorum o yuzden az yıyorum az ve sık daha rahat olursun cnm. hem bu bulntılar bebısımızın saglıklı oldugunu gosterıyormus:))
Biraz geç başlamış ama yakında biter inşallah. Sonradan başlayabiliyorsa ben de korkmalı mıyım? :18:
canm az daha sabret ggeçecek son gunlerımız böyle. bu arada fazla yeme ıstersen az ye cunku ne zaman bıraz fazla aslında normal yedıgımde aynı durumu bende yasıyorum o yuzden az yıyorum az ve sık daha rahat olursun cnm. hem bu bulntılar bebısımızın saglıklı oldugunu gosterıyormus:))
Anaaaam ben de diyom bunlar içerde ne yapıyorlar
Günaydınn kızlarrrrrr..
bizim bugün 2 li testimiz var gece yine uyuyamadım heyecan korku ne olcak .acaba
kontrol günleri hep böyle oluyorum kaç gündür rahattım..oysaki..
Günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnn :)
Nasılsınız anneler. Ben dün gece annemdeydim. Sabah bir güzel kahvaltı ettim. Sonra da yolda otobüsten inip kahvaltımı caddenin kenarına bırakmak zorunda kaldım
Yeni geldim ofise ama hala pek iyi değilim. Bakalım nasıl geçecek bugün.
kızlar neyapcam bu burun tıkanıklığına?Bitki çaylarıda yasak boğazımı yumuşatacak bişey bulmam lazım ama neee?
Bebeğin sağlıklı oldugunu mu gösteriyor, ayyyy ben de hiiç bulantı olmadı
Serum fizyolojik al kullan canım eczaneden. Ama grip dışında gebelikte de burun tıkanıklığı olabiliyor
Kızlar hepinize hayırlı sabahlar
Mutlu ve güzel bir gün diliyorum, cumanız hayır olsun....
Kızlar ben 13 haftalık hamileyim az önce gördüklerim karşısında çok şaşkınım ,
Uzandım karnıma baktım ne göreyim hopluyor sanki bebek.. Bide karnımın sol tarafında sanki o taraf daha şişkin....
Sizce hayal mı gördüm ben?
Siz farkettiniz mi böyle bişey ya
Bu arada 26 yaşım , sat 30 Mart BDT 4 Ocak
Canım benim yaa inşallah iyi geçer. Sabah sabah senden farkim yok inan
sanmam canım ya bu bildiğin girp başlangıcı gibi.Çok sıcak diye ofiste arkamdaki camı açıyorum habire sanırım ceryanda kaldım off ya akşam olsada eve gitsem bi...serum fizyolojik zararlımı?doktora sorayımmı?
İlla herkeste olacak diye bir şey yok, telaşlanma hemen :)
Annem üç çocuğuna da hamileyken yemiş, içmiş, gezmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?