2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar kontrol için son altı gün kaldı...çatlıcam ya....cinsiyetini öğrenirmiyim ki cicişler almak istiyorum odasını hazırlamak istiyorum...

(O), göklerin ve yerin eşsiz yaratıcısıdır. Bir şeyi dilediğinde ona sadece “Ol!” der, o da hemen oluverir.

» » BAKARA 117 HAYIRLI CUMALARRRR GÜZELL ANNELERR....

Bende kız demiştim hayırlısı bakalım :) ay forumada giremiom benimkinin memleketindeim zaman bulamıom özledim kızçe seni iyisin bakıom maşallah maşallah

iyi olmaya çalışıyorum elhamdurillah çok arayı açıpta özletme kendini

kızlar bugün rahmetlibabamın senesi 4 biticek 5 giricek yattıkları yerler nur olsun allahım erken aldı yanına kader böyleymiş elimizden birşey gelmiyor bugün kendimi ilk defa tuttum aglamamak için çünkü her babamıns enesinde gözlerim dolar çok aglardım
evladım karnımda onu üzmek istemiyourm gene aglarım albi strese gier diye aklım çıkıyor onun için bu bebek çok kıymetli benim için diger 3 bebegim gibiallahım acısını göstermesin işşallah yavrumun haftalar ilerledikçe stresim dahada artıyor millet kızıyor strese girme diye yiyorsa onlar girmesin hep aynı haftalarda kaybedince ister isteez giriyor insan streseallahım bu sefer yüüzme baksında bu bebegimi ban bagışlasın

kızlar evimi dün eşim 1.30 temizledi ban laf ede ede bu saatte evmi temizlenirmiş deidm hayatım sen yarın erken gidiceksin ev berbat şimdi sen gidince ben rahat durmam evi dip köşe temizlerim allah kurusun bebege birşey olur diye korkuyorum deidm adamda hak verdi evimi temizledi lalah razı olsun birde ekledi bıktım senin şu titiz hastalıgından evi süpürüyor dün canım şurayı al burada kaldıisyan dicekti haalil sezai gibi bir ütüm var ir yapamadım gitti şu ütüyü yemegim yok yemek yapıcam işşallah okadar bugün mubarek cuma rabbim dualarımızı hayırlarımızı kabul etsin işşallah

başın sagolsun canım yeri mekanı cennet olsun

Kafayı takacak bişi arıyordum, bugün de bunu takarım artık

Kız benim eltim 1 ay önce 2. yi aldı kucağına 2 sindede midesi hiç bulanmamış...ben midem bulanıyor dedikçe şaşıp kalırdı...o hormonlarla ve bünyeyle ilgili canım bebişle ilgili değil karnı büyümese hamileliğini hissetmeden doğum yapanlar bile var....

ya bu sarı renkte akıntı bende de var. hafif sarı, pek telaş yapmadım aslında ama şimdi burda okuyunca bozuldum. ne tahlili verdi doktor size ?

aslında bnde 1 haftadr vardı.bnde önmsemedim doktora gidince heyecandan herseyi unutuyorum eşim hatrlattı.doktor da yapma yaaa tühh falan deyince çok korktum.idrar testi istedi.p.tesi aile hekiminde yaptrcam inşallahh.

aslında bnde 1 haftadr vardı.bnde önmsemedim doktora gidince heyecandan herseyi unutuyorum eşim hatrlattı.doktor da yapma yaaa tühh falan deyince çok korktum.idrar testi istedi.p.tesi aile hekiminde yaptrcam inşallahh.

ben hamile kaldığımdan beri nezaman doktora gitsem hem idrar tahlili hem idrar kültürü alıyor,Bundan sonra her kontrolde vermen gerek dedi,o yüzden ihmal etmeyin enfeksiyon olursa tehlikeli olabiliyormuş Allah Korusun

başın sagolsun canım yeri mekanı cennet olsun

allah razı olsun canım bu seneside böyle geçsin allahım kabul eder işşallah tepih çekicem dualar edicem babacıgıma sela arası insanların kimisi banadan nefret ediyor anlamıyourm ya bizim babamız arkadaş gibiydi ondan çok sevdim bebegim olmuyor diye benle aglardı garip babam benim 7 sene bebegim olmadı ablam benden 8 sene sonra evlendi garip babam anladı üzüldügümü tabi ablama sevindim her derdim secdelerimde allahım ablamın yaşı var önce ona ver sonra bana allah duamı kabul ettti ablam oglunu dogurud 6 ay yoktu ben hamile kalmıştım babamın vefat ettiginde rahmetliyi defnettik 7 oldu herkez gitti ablamlar vs bir ben erkek kardeşim kaldık annemin yanında sagolsun eşimede deidm 40 çıkana kadara ben burdayım dedim oldu canımd edi allah var eşim çok anlayışlı oda geldi kırkına kaynanamla 10 gün kaldılar memlekette annemle tek kaldıgımız biz zaman hiç umutmuyorum bitr yasgmur yagıyor dışarda dedim anne camı açalım bir toprak kokusu geliyor sorma anne dedim babam çok severdi yagmuru üstüne yagıyor dedim babam öelei 10 gün yok annem dediki bana okadar agladımki o lafından sonra beni tutan aaşk olsun hanımd emiş oglana kredi çekicezya evlendiricekzya demiş çok çekelim krediyi oglanı evlandırelim kızımada tüp bebek yaptıralım demiş rahmetli ablalarının var bebegi onun yok o üzüldükçe agladıkça bende çok kötü oluyourm demiş rahmetli anne dedim sne ne diyorsun içinemi dogdu paşam bilmiyourm ama dedi dediki vasiyetim olsun demiş ben olmadı sen yap bebegine kavuşsun demiş babam pazar öldü erkek kardeşimin dügünü 8 agustostaydı babam 5 temmusta öldü kız tarafı pazartesi yüzügü attı neymiş aneme beslekmi vericekmiş anası be kadın babam banka emeklisi dünyanın parasını alıyor o kazıgı hayatım boyunca unutmam ben canım allahım nasıl biliyorsa öole yapsın onları

allahım babamı inciltmesin ben ondan razıyım oda benden razıdır işşalah tek üzüldügüm helalleşemedim rahmetliyle biri baba dese içim acıronun için kızlar babanız iyide kötüde olsa degerini bilin inanın babnız ölünce allah korusun bir yanınız eksik kalıyor kusura bakmayın bugün sizleride üzdüysem çok doluyum bugün zor tutyorum aglamamk için bebegim için dayanmalıyım aglamamalıyım o benim kıymatlim çünkü aklım çıkar onun bir teline bir kılına zarar gelirse o iyi beslensin diye ne tatlı ne çukulat anede zararlı şeyler yiyorum sütü sevmedigim halde içiyorum sevmedigim halde kırmızı et yiyorum saglıklı besleniyorum asitli içeçekler içmiyorum 2 sene onu bekledim ona kavuşmak için alah nasıp ederse evladımı sag sgalim alırsam kucagıma ocakta kokusunu içime çekiyim dicem 13 senelik özlemim neden bu kadar geç geldin onu 1 kere degil 4 kere koklucam ölen çocukalrım içinde bagrıma basıcam hayırlı evlat olarak yetiştiricem allahın izniyle rabbim o fırsatı veiri işşallah bana biliyorum mükafatım büyük olucak rabbimden tek istedigim evladımın kokusundan mahrum etmesin beni

ben hamile kaldığımdan beri nezaman doktora gitsem hem idrar tahlili hem idrar kültürü alıyor,Bundan sonra her kontrolde vermen gerek dedi,o yüzden ihmal etmeyin enfeksiyon olursa tehlikeli olabiliyormuş Allah Korusun

evet canm da bnde sasırdım hiç idrar tahlili yapılmadı bana.iltihap bebeğe de zarar verebiliyormuş allah korusun.ama bnde yanma yada ağrı yok.yinede yaptrcam içim rahat etsin.bi de ilaç çok kullanıyorum belki onlarda yapıyordur.

kızlar merak ettim cinsiyetleir kız olanların totosu büyüdümü zahmet olmasa bakarnızınız aynada benimki acayip büyüdü kızımda böyle olmuştu eger kızım geliyorsa adını rahmetli kızımın ismini koyucam ömür sena bu sefer adıyla yaşar işşallah oglum olursada ismi hazır rüyamda gördüm ismini söylettiler onunda adinımuhammedül -emin koyucam adıyla yaşar işşallah 23 temmusta bakalım belli olurmuki kızlar ozaman 12 +4 olucaz işşallah gittigimizde 4 günlük arayı kapatırızrabbim evladıma ömür versin acısını göstermesin işşallah

benim isimler hazır siz nerel koymayı düşünüyorsunzu merak ettim

canım en samımı duygularımla soyluyorm ınş saglıklı bır durumda bebişini kucagına alırsın ve bıraz buyudugunde babanı mezrına goturursun cnm. benımde eşi 7 yasında babasını kaybetmıs o yuzden cok fazla baba hasreti var sırf babasının ısmını koymak ıcın erkek ıstıyor... ne zaman babalarla ılgılı bırsey olusa gözlerı dolar babamı benden nerdeyse çok sahıpledi. anlıyorum senı ıns tum saglıklıa bebısıne kavusursun

erken dogum ve düşkte yapıyor bebem snei korkutmuyumda ben günde 3 litre su içiyourm wc zamanım geçiyor vallahi sirkeli suyklada kukumu yıkıyorum çok şükrü bir sorunum yok bende ana saglıgına gidiyim diyrum hemşire beni özlemiş bri idrar yaptırıyım kan neyim veriyim baktırıyım bakalım ne dicekler ben tetenoz ignemi oldum bebem olmayanlara vuruyorlar hoş bizim diger topikte kimse vurunmadı erken dogum olur diye bizim bebekelrimiz kıymetli kaç tane kaybedince ana saglıgında ne testler yapılıyor acaba bilen varmı

ohh süper iyi olacak hastanın doktor ayağına geldi bile))hemen alıp yapmam lazım ozaman.Çok teşekkür ederimmmmm
ne demek tatlım

kızlar kontrol için son altı gün kaldı...çatlıcam ya....cinsiyetini öğrenirmiyim ki cicişler almak istiyorum odasını hazırlamak istiyorum...

İnşallah belli olur canım. Kiz belli olmasa da bi cift çorap al :-D

Sen rüyandan bahsedince ben de hep erkek gibi düşünüyordum ama kız galiba seninki :)
Benimki de büyüdü ama kilo alınca önce orası büyüdüğü için bende belirti gibi göremiyorum onu.
Demek kızından sonra bir de oğluşun olacak

Kızım olursa Züleyha Yaren olacak, Oğlum olursa Mustafa Fahri. Kız olacak ama galiba, Züleyham geliyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…