canım en samımı duygularımla soyluyorm ınş saglıklı bır durumda bebişini kucagına alırsın ve bıraz buyudugunde babanı mezrına goturursun cnm. benımde eşi 7 yasında babasını kaybetmıs o yuzden cok fazla baba hasreti var sırf babasının ısmını koymak ıcın erkek ıstıyor... ne zaman babalarla ılgılı bırsey olusa gözlerı dolar babamı benden nerdeyse çok sahıpledi. anlıyorum senı ıns tum saglıklıa bebısıne kavusursun
kızlar merak ettim cinsiyetleir kız olanların totosu büyüdümü zahmet olmasa bakarnızınız aynadabenimki acayip büyüdü kızımda böyle olmuştu eger kızım geliyorsa adını rahmetli kızımın ismini koyucam ömür sena bu sefer adıyla yaşar işşallah oglum olursada ismi hazır rüyamda gördüm ismini söylettiler onunda adinımuhammedül -emin koyucam adıyla yaşar işşallah 23 temmusta bakalım belli olurmuki kızlar ozaman 12 +4 olucaz işşallah gittigimizde 4 günlük arayı kapatırız rabbim evladıma ömür versin acısını göstermesin işşallah
benim isimler hazır siz nerel koymayı düşünüyorsunzu merak ettim
erken dogum ve düşkte yapıyor bebem snei korkutmuyumda ben günde 3 litre su içiyourm wc zamanım geçiyor vallahi sirkeli suyklada kukumu yıkıyorum çok şükrü bir sorunum yok bende ana saglıgına gidiyim diyrum hemşire beni özlemiş bri idrar yaptırıyım kan neyim veriyim baktırıyım bakalım ne dicekler ben tetenoz ignemi oldum bebem olmayanlara vuruyorlar hoş bizim diger topikte kimse vurunmadı erken dogum olur diye bizim bebekelrimiz kıymetli kaç tane kaybedince ana saglıgında ne testler yapılıyor acaba bilen varmı
ya ben dün bişey hissettim ama doktorlar bu haftada oynamaz dediği için yok canım değildir dedim geçtim
böyle sabun baloncuğu patlıyo gibi bişeyleryani bugün de oldu ama ben gazdan diye düşünüyorum
bazıları 9. haftada hissettiğini söylüyo o kadarına zaten inanmıyorum
ama 2. bebeği olanlar 14. haftadan sonra hissedebiliyomuş deneyimli oldukları için anlıyolarmış
ben anlamıyom
canım yaşından dolayı çıkmıştır öyle sıkıntı yapma sakın,benim annem de kardeşimi ileri yaşlarda doğurdu hemen amniyo dediler
ama kardeşim tosun gibi maşallah
yaşı ekliyolar,o da değeri arttırıyo.ense ve burun nasıl çıktı peki?
züleyha heSen rüyandan bahsedince ben de hep erkek gibi düşünüyordum ama kız galiba seninki :)
Benimki de büyüdü ama kilo alınca önce orası büyüdüğü için bende belirti gibi göremiyorum onu.
Demek kızından sonra bir de oğluşun olacak
Kızım olursa Züleyha Yaren olacak, Oğlum olursa Mustafa Fahri. Kız olacak ama galiba, Züleyham geliyor :)
canım bir ara suratı degişti amam geri gelsin sorun yok dedi yakalar dedi stres girme dedi stres bile etkiliyormuş bebegi:18::18::18:gelişimi güzel dedi kalbide stresimden 190 atmasaydı iyi olucaktıpaşam 4 gün geridenmi geliyo seninki doktor bu konuda ne dedi benimki 5 gün önde gidiyodu şimdi 3 gün geriye düşmüş sata göre çok endişeleniyorum
amin işşallah bebem tek tememin odaha olmadı her ay kendm gidip yaptrayım bari.allah korusunnnn yarabbimm bebişlerimizi bize bağışlasın.
rabbim nasip ederse işşalah zamanında dogum edersem memlekete götürücem durumum olursa tabi eşim yolarsa ahtım var en son mezarına gittigimde babamın söz verdim eşimde bir o gün gelsin belkim birlikte gideriz dedi şöyle 2 haftalıgına tatil olur işşallah nasip işi bu işler bu karnımdakine hamile kaldım rahmetliyi gördüm rüyamda annem dediki babana malum olmuştur kızım hamile oldugun dedirahmetlinin ismini erkek kardeşim koydu yanınada ben koydum oglumuzun ismi ismail eymen senin kayınpederinin ismi ney merak ettim
ben rahmetli umudumda 14 haftalıktı hiseettimBen 16. Haftamda senin dediğin gibi hissediyordum 17 de ittirmelerini 19 da da tekmelerini hissettim.
Ben o kural kaidelere çok inanmıyorum. Eltim 17 haftalık hamileydi ve ben elimi karnına koyduğumda bebeğinin tekmelerini hissediyordum.
merhaba bayanlar
nasıll özeniyorum size anlatamam
oğlum 14 aylık kocaman bir küçük adam oldu ve bebek özlemim artmaya başladı =)
aralarında 3 yaş olacak şekilde Rabbim müsaade ederse 2.yi de düşünüyorum
arasıra taze anneleri okuyorum da, son yazışmalarınızda x gün geriden z gün önden gibi endişeler okudum
hiiiç endişelenmeyin diyorum
bebeğin o haftaki kilo alımı, doktorun ölçümü yaparkenki hassasiyeti vb etkenler arasıra farklı sonuçlar çıkarabiliyor
mesela son aylarda doktorum pek iyi beslenmiyorsun galiba bebek kilo almamış deyip ödümü kopartırken başka hastanedeki doktorum kilosu 1 hafta önde demişti
insan çok pimpirikleniyor, hızımı alamayıp detaylı taramada karın çevresini defalarca ölçtürmüştüm ve radyalogda defalarca bu hızla giderse normal doğuramayacağın kadar tosun olacak demişti :)
sonuç olarak benim oğlum 3700g doğdu
demem o ki sağlığı sıhhati kemik ölçümleri detaylı ultrasondaki böbrek burun kalp ve benzeri incelemeleri yerindeyse hiiç kafanızı yormayın ve bu mucizevi sürecin tadını çıkarın
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, aminn!!
bu arada eşlerinizin yaklaşımı nasıl bilmiyorum ama ben ilk aylarımda çok bulantılıydım uykuluydum ve hep eşim ne düşünüyor diye merak ederdim
arkadaşlarımın önerisiyle araştırmalarımı paylaşmaya başladığım bir blogum var ve eşim erkek gözüyle hamilelik üzerine bir yazı yazdı
belki duruma hala adapte olamayan eşler varsa okutabilirsiniz :)
hayat ÖZsöyler: O'nu beklerken - Erkek gözüyle hamilelik - Bölüm 1: İlk Aylar
kızlar merak ettim cinsiyetleir kız olanların totosu büyüdümü zahmet olmasa bakarnızınız aynadabenimki acayip büyüdü kızımda böyle olmuştu eger kızım geliyorsa adını rahmetli kızımın ismini koyucam ömür sena bu sefer adıyla yaşar işşallah oglum olursada ismi hazır rüyamda gördüm ismini söylettiler onunda adinımuhammedül -emin koyucam adıyla yaşar işşallah 23 temmusta bakalım belli olurmuki kızlar ozaman 12 +4 olucaz işşallah gittigimizde 4 günlük arayı kapatırız rabbim evladıma ömür versin acısını göstermesin işşallah
benim isimler hazır siz nerel koymayı düşünüyorsunzu merak ettim
kız bebek karaborsa olmuş :)
ya kızlar benim karnımda alerji gibi kırmızı kırmızı kabarcıklar oluştu kolumda da var biraz sağ kolumun üst kısmında ve sol kolumun üst kısmında ki daha az bikaç tane. ama ençok karnımda neden olmuş olabilir ? böyle birşey yaşayan var mı? normalde bende alerji yoktur ilkkez oldu böle
cinsiyetler kesinleşince herkesin ki kız olduğu anlaşılmasın,sonra erkek bebek karaborsaya düşermiş
canım belki sıcaklardan ve terden ötürü isilik olmuş olabilir yada daha önce ortaya çıkmayan bazı alerjiler hamilelikte çıkabilir yada varolan alerji hamilelik boyunca yok olabilir.. normalde çok alerjik bünyeye sahibimdir arıya,güneşe,çikolataya,baharata vs alerjim vardır ama ilk hamilelğimde (arıyı test etmedim,Allah korusun test etmekte istemem) alerjim kayboldu doğumdan sonraki birkaç ay sonra yeniden alerjilerim ortaya çıktı.. doktorunla görüş belki ovadril krem (alerji,pişik,isilik için iyi geliyor)kullanman sakıncalı olmaya bilir o hemen geçirir... doktorunla görüşüp öyle kullanmalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?