2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
paşam 4 gün geridenmi geliyo seninki doktor bu konuda ne dedi benimki 5 gün önde gidiyodu şimdi 3 gün geriye düşmüş sata göre çok endişeleniyorum

Benimki sata göre bir hafta önden gidiyordu, son gittiğimde 3 gün öndeydi, ben ondan bile endişelendim. 4 gün geri kaldı diye ama hiç mantıklı değil aslında. Aksilik olsa söyler doktor, ki bana bir hafta ileri bir hafta geri olması normal demişti.

öncelikle kpss de başarılar 8 yıl önce kpss stresinden egzemalar çıkarmıştım atandığımı öğrenince iyileşmişti büyük yük inşallah gönlüne göre olur.
Deniz süper eşimin adı hatta benim adımıda deniz koyacaklarmış annem deniz baykaldan erkek adı deyince derya olmuş oğlumunda ismi ege şimdi gelecek olan bebişin cinsiyeti belli olunca düşünürüm artık

işte ben o anda algılayamadım eve geldim ultrason kagıdına baktım allah allah dedim doktora sorma fırsatımda olmadıgı için daha bir endişeliyim allah esirgesin daha fazla geri düşmesinnde

kızlar 2 gün önce 2li test yaptırdım 2.6 çıktı ense kalınlığı kan testide bugun çıktı çok normal dedi doktorum ama yinede beni perinatoloji bölümüne gitmemi istedi çapa da ama orayada almayabilirmiş risklileri alıolarmıs 4 lü test yapacağını söyledi ağustosta yaptırmalımıyım sizce

Allah yardımcın olsun,inşallah istediğin yerin puanından daha yüksek puan alırsın..

Bende aynen, uyu bebeğim uyu sabaha az kaldı diyorum
benimde omuzlarımda var denize gitmiştim sonra oldu kabarcıklar çıldırtıyo kaşıntıdan su toplar gibi oluyo

Ayyy soyulacak o zaman.. Allah yardımcın olsun,geçmiş olsun onun acısıda çok garip oluyor.. bekarken ablamla beraber annemlerin yanına yazlığa gittik.hem işten çıkıp gitmiştik hemde 2 günlük uykusuzduk.. gider gitmez denize girdik.. sahilde biraz oturup eve geçecektik,2mizde uyuya kalmışız akşama kadar.. bir kalktık ıstakoz gibi olmuşuz yürüyemiyoruz,hareket edemiyoruz.. o gün sabah ki girdiğimle kaldım güneşe alerjim olduğu için 1 hafta aşırı şiş vaziyette o sıcakta evde yattım..ablamın alerjisi olmadığı için o 2 gün içinde tekrar denize gitmeye başladı.. annemler 2miz birarada olunca çok özlediğimizi düşünüp bakmaya gelmemişler..
o yüzden o güneş yanığının acısını çoook iyi bilirim...

Gözün aydın canıımm :)
Biz çok şahaneyiz, haberini aldık daha iyi olduk.

ooo bebeklerin isimleri bile düşünülmeye başlanmış maşallah maşallah.. Allah hepsini ismiyle yaşatsın,uzun sağlıklı ömürler versin...

yaptırın bence sağlık bu bebiş için

oğlumun hareketlerini ben 15.haftada hissetmiştim bakalım bu gebelikte bir iki haftaya fark edersin diyorlar

:) bende beyaz tenliyim sadece yarım saat kaldım güneşlendim ben kıremi yanlış sürdürmüşüm koruyucu diye bronzlaştırıcı sürmüşüm:) şimdi soyuldum geçti ama hala omuzumda duruyo kabarcıklar bi onlar geçmedi anlamadım gitti

eğer içinde bir kuşku varsa yaptır...aslında herşey normal dediğine göre endişelenecek bir durum yok.. istersen başka bir doktora daha gidip hem ense kalınlığına baktırıp hemde çıkan raporu gösterebilirsin,4lüye hiç gerek yok diyebilir.. Sakın endişelenme maşallah bak sağlıklı Allah nazarlardan sakınsın...
Gözün aydın canıımm :)
Biz çok şahaneyiz, haberini aldık daha iyi olduk.

canım benim çok sağol

ya kızlar bende sürekli bebeğim nasıl iyimi endişesi var sık sık dr a gtmek istiyorum. bi gidiyorum 3 gün sonra gene evham basıo beni :S meleğimin hareketlerini bazen çok belirgin hissediyorum. o zmaan iyiyim işte. ama hissedemediğim zaman endişe gelio sarıo beni. gebe kalmadan 6 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. o korkuyu atamıyorum içimden...

Canım benim endişelenme... Allahım yardım etsin inşallah Rabbimin izniyle sağsalim kucağına al bebişini.

ben oğlumda hem 2li hem 3 lü test yaptırmıştım
bu gebelitete geçen hafta yaptıdım 2 liyi iyi çıktı şükür eskiden 3 lü olan testin adı artık 4 lü olmuş bunuda gerekirse yaptırırım
bak aşağıda açıklaması var 4 lü testin istiyorsa doktorun yaptırmalısın bence
DÖRTLÜ TEST

Gebelik öncesi yapılan ve bebeğinizin anomali riski açısından önemli ipuçları veren bir testtir. Anne adayından kan alınarak laboratuarda 4 farklı hormonun kan düzeyleri saptanarak bu kan değerlerinin daha önceden elde bulunan değerler ile karşılaştırılması ve anne adayının yaşı, sigara kullanımı, kilosu, boyu, çoğul gebelik olup olmadığı, ailesinde down sendromlu veya buna benzer hastalığı olan çocuk olup olmaması durumuna göre bir bilgisayar programında istatistiki bir sonuç veren bir testtir. 1 kaç yıl öncesine kadar 3 lü test olarak bilinen bu test artık inhibin-A’ nın öneminin anlaşılması ile bu hormonunda düzeyinin bu teste eklenerek çalışılması ile günümüzde halen güncelliği ve önemi devam eden 4 lü test olarak yapılmaya devam edilmektedir.

KOYARSIN İŞŞALLAH BEBEM
canım erkek olursa bende muhammedül emin koymak istiyorum ama muhammed emin oluyor diye biliyorum..
CANIM ÖYLE KULAGIN AOKUNUŞU ÖYLE ONDAN YAZDIM PARDON
allah razı olsun bebem sagolasun adıyla yaşasın bebecik işşallah
bende diyorum bu nerde kaldı sırıttıgından aladın zatem okumadannaber nepüyon beni sorucak olursan iç güveyden halliceyim bugün çok işim var son bvir defa dedim giriyim çıkıyım bir middet gelemem işleirm var babamın senesi bugün ondan tespih kuran okucam allah kabul etsin işşallah 23 ban dicekmiş bakalım kı zbenim totom büyüdü snede aynanın karşın ageç bak büyümüşmü diyedün bir gögüstür gitti elleyim durudm ben bu işin içinden çıkmadım artık 23 ögrenicem
allah nasip ederse kızıma naz zeynep ismini koymak istiyorumm

adıyla yaşasın bebem

kızlar ütü var namaza hazırlanmam lazım mutfagı makinaya koyuyum yemek yapıcam tespih çekicem sonra görüşrüz kendinize iyi bakın

Arkadaşlar popo büyümesi karın büyümesiyle cinsiyetin hiiiiç bir ilgisi yok haberiniz olsun....

Kızıma hamileykenherkes dalga geçerdi... Filmdeki hamilelere benziyorsun diye... Arkadan gören anlamazdı önden sipsivri bir karın... Sonuç kızım oldu... Tamamen gebeliğe ve annenin fizyolojisine bağlı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…