paşam 4 gün geridenmi geliyo seninki doktor bu konuda ne dedi benimki 5 gün önde gidiyodu şimdi 3 gün geriye düşmüş sata göre çok endişeleniyorum
günaydın kızlar ve bebişleri:):)
nasılsınız?
biz bu aralar yoğunuz yarın kpssye girecem inşlh bu sene atanırım. dua edin.
paşacım başın sağolsun allah mekanınnı cennet yapsın. inşlh bebeğin büyünce babanın mezarına gidersiniz.
bizimde kız diyor dr bizde kız erkek fark etmez DENİZ:):) olcak izmi allah izin verirse.
biraz heyacen bastı bakalım sınav inşl güzel geçer.
Benimki sata göre bir hafta önden gidiyordu, son gittiğimde 3 gün öndeydi, ben ondan bile endişelendim. 4 gün geri kaldı diye ama hiç mantıklı değil aslında. Aksilik olsa söyler doktor, ki bana bir hafta ileri bir hafta geri olması normal demişti.
Allah yardımcın olsun,inşallah istediğin yerin puanından daha yüksek puan alırsın..günaydın kızlar ve bebişleri:):)
nasılsınız?
paşacım başın sağolsun allah mekanınnı cennet yapsın. inşlh bebeğin büyünce babanın mezarına gidersiniz.
bizimde kız diyor dr bizde kız erkek fark etmez DENİZ:):) olcak izmi allah izin verirse.
Bende aynen, uyu bebeğim uyu sabaha az kaldı diyorumkızlarrr ben gece uykumda bile acıkıyorum herhalde hep rüyamda yemekler görüyorum.sonra uyanıyorum zor geliyo gcenin bir yarısı kalkıp yemek tekrar yatıyorum.ama resmen karnmın kazındığını hissediyorumm.
benimde omuzlarımda var denize gitmiştim sonra oldu kabarcıklar çıldırtıyo kaşıntıdan su toplar gibi oluyo
günaydınnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee
:86: :86: :86: :101: :101: :101: :101: :101: :101: :101: :111: :111: :111: :111: :111: :111:
yüz ifademden de anlaşılacağı gibi doktordan geliyorummmm :129: :124: ..Allahıma çoooookk şükür maşallah bebeğim çok hareketliydi ...ablasına el salladı ve kızım mutluluktan havaya uçtu... kardeşini görmeye gideceğimizi duyunca hergün okula koştura koştura gidip çıkış saatinde okulda kalmak için herşeyi yapan kızım okula gitmek istemedi ... tahmin ettiğim gibi doktorumun kesinleşmeden cinsiyeti hakkında yorum yapmak istemedi.. 2li testim yapıldı 1 hafta sonra sonucunu alacağız inşallah..1ay sonra bakarız dedi..benden haberler bu kadar inşallah hepiniz iyisinizdir...
az önce bakıyorum dün yazılanlar yok,noldu dedim silinmiş mi yapılan yorumlar derken bir baktım ki ultrason görüntüleri sayfasına girmişim doktordan çıktıktan sonra ki şaşkolozluğum devam ediyor...
kızlar 2 gün önce 2li test yaptırdım 2.6 çıktı ense kalınlığı kan testide bugun çıktı çok normal dedi doktorum ama yinede beni perinatoloji bölümüne gitmemi istedi çapa da ama orayada almayabilirmiş risklileri alıolarmıs 4 lü test yapacağını söyledi ağustosta yaptırmalımıyım sizce
Ben 16. Haftamda senin dediğin gibi hissediyordum 17 de ittirmelerini 19 da da tekmelerini hissettim.
Ben o kural kaidelere çok inanmıyorum. Eltim 17 haftalık hamileydi ve ben elimi karnına koyduğumda bebeğinin tekmelerini hissediyordum.
:) bende beyaz tenliyim sadece yarım saat kaldım güneşlendim ben kıremi yanlış sürdürmüşüm koruyucu diye bronzlaştırıcı sürmüşüm:) şimdi soyuldum geçti ama hala omuzumda duruyo kabarcıklar bi onlar geçmedi anlamadım gittiAllah yardımcın olsun,inşallah istediğin yerin puanından daha yüksek puan alırsın..
Bende aynen, uyu bebeğim uyu sabaha az kaldı diyorum
Ayyy soyulacak o zaman.. Allah yardımcın olsun,geçmiş olsun onun acısıda çok garip oluyor.. bekarken ablamla beraber annemlerin yanına yazlığa gittik.hem işten çıkıp gitmiştik hemde 2 günlük uykusuzduk.. gider gitmez denize girdik.. sahilde biraz oturup eve geçecektik,2mizde uyuya kalmışız akşama kadar.. bir kalktık ıstakoz gibi olmuşuz yürüyemiyoruz,hareket edemiyoruz.. o gün sabah ki girdiğimle kaldım güneşe alerjim olduğu için 1 hafta aşırı şiş vaziyette o sıcakta evde yattım..ablamın alerjisi olmadığı için o 2 gün içinde tekrar denize gitmeye başladı.. annemler 2miz birarada olunca çok özlediğimizi düşünüp bakmaya gelmemişler..
o yüzden o güneş yanığının acısını çoook iyi bilirim...
kızlar 2 gün önce 2li test yaptırdım 2.6 çıktı ense kalınlığı kan testide bugun çıktı çok normal dedi doktorum ama yinede beni perinatoloji bölümüne gitmemi istedi çapa da ama orayada almayabilirmiş risklileri alıolarmıs 4 lü test yapacağını söyledi ağustosta yaptırmalımıyım sizce
Gözün aydın canıımm :)
Biz çok şahaneyiz, haberini aldık daha iyi olduk.
Gözün aydın canıımm :)
Biz çok şahaneyiz, haberini aldık daha iyi olduk.
ya kızlar bende sürekli bebeğim nasıl iyimi endişesi var sık sık dr a gtmek istiyorum. bi gidiyorum 3 gün sonra gene evham basıo beni :S meleğimin hareketlerini bazen çok belirgin hissediyorum. o zmaan iyiyim işte. ama hissedemediğim zaman endişe gelio sarıo beni. gebe kalmadan 6 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. o korkuyu atamıyorum içimden...
Canım benim endişelenme... Allahım yardım etsin inşallah Rabbimin izniyle sağsalim kucağına al bebişini.
KOYARSIN İŞŞALLAH BEBEMrahmetlı kayın babamın ismi hasan fahri bızzde onun ısmını koyacaz tabı erkek olursa. kızdada irem istiyorum ama anlamı kotu dedıler bazıları ben cennet bahcesı dıye bılıyordum ama mutus z olurlar falan dedıler cok kararsız kaldım halbukı en cok ıstedıgım ısımde ırem yada ela naz . dün tanıdık doktorqaa gıttık keyfıne cınsıyetı bacak arasına baktı erkege benzıyor dedı 11 haftalık hayırlısı artık
CANIM ÖYLE KULAGIN AOKUNUŞU ÖYLE ONDAN YAZDIM PARDONcanım erkek olursa bende muhammedül emin koymak istiyorum ama muhammed emin oluyor diye biliyorum..
allah razı olsun bebem sagolasun adıyla yaşasın bebecik işşallahgünaydın kızlar ve bebişleri:):)
nasılsınız?
bende diyorum bu nerde kaldı sırıttıgından aladın zatem okumadangünaydınnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee
:86: :86: :86: :101: :101: :101: :101: :101: :101: :101: :111: :111: :111: :111: :111: :111:
yüz ifademden de anlaşılacağı gibi doktordan geliyorummmm :129: :124: ..Allahıma çoooookk şükür maşallah bebeğim çok hareketliydi ...ablasına el salladı ve kızım mutluluktan havaya uçtu... kardeşini görmeye gideceğimizi duyunca hergün okula koştura koştura gidip çıkış saatinde okulda kalmak için herşeyi yapan kızım okula gitmek istemedi ... tahmin ettiğim gibi doktorumun kesinleşmeden cinsiyeti hakkında yorum yapmak istemedi.. 2li testim yapıldı 1 hafta sonra sonucunu alacağız inşallah..1ay sonra bakarız dedi..benden haberler bu kadar inşallah hepiniz iyisinizdir...
az önce bakıyorum dün yazılanlar yok,noldu dedim silinmiş mi yapılan yorumlar derken bir baktım ki ultrason görüntüleri sayfasına girmişim doktordan çıktıktan sonra ki şaşkolozluğum devam ediyor...
allah nasip ederse kızıma naz zeynep ismini koymak istiyorumm
hergeçen gün daha da şahane ve mutlu olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?