kızlar 2 gün önce 2li test yaptırdım 2.6 çıktı ense kalınlığı kan testide bugun çıktı çok normal dedi doktorum ama yinede beni perinatoloji bölümüne gitmemi istedi çapa da ama orayada almayabilirmiş risklileri alıolarmıs 4 lü test yapacağını söyledi ağustosta yaptırmalımıyım sizce
canım limon kokla iyi geliyoGünaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnn :)
Nasılsınız anneler. Ben dün gece annemdeydim. Sabah bir güzel kahvaltı ettim. Sonra da yolda otobüsten inip kahvaltımı caddenin kenarına bırakmak zorunda kaldım
Yeni geldim ofise ama hala pek iyi değilim. Bakalım nasıl geçecek bugün.
yaaa oturmuş olan uzuvları sayıyolar cimcimelerinAnaaaam ben de diyom bunlar içerde ne yapıyorlar
canım benim nasılsın,oğluşun nasıl?Ben 16. Haftamda senin dediğin gibi hissediyordum 17 de ittirmelerini 19 da da tekmelerini hissettim.
Ben o kural kaidelere çok inanmıyorum. Eltim 17 haftalık hamileydi ve ben elimi karnına koyduğumda bebeğinin tekmelerini hissediyordum.
oğlumun hareketlerini ben 15.haftada hissetmiştim bakalım bu gebelikte bir iki haftaya fark edersin diyorlar
canım limon kokla iyi geliyo
turunçgil kokuları bastırıyomuş bulantıyı
denedim ben de
yaaa oturmuş olan uzuvları sayıyolar cimcimelerin
benimki tek başına sıkılıyodur şimdi kendi parmaklarını kendi sayıyodur
canım benim nasılsın,oğluşun nasıl?
valla bugün de aynı hareketler mevcut ama bilmiyorum bikaç haftaya anlicaz artık allah izin verirse
erkekler çabuk tepiniyo diyolar
ama benimki kız gibi hissediyorum ben
kızlar gerçekten pipililer çabuk hareketleniyo. ben 9 haftalık hamileyken ultrasonda fıkırdamalarını görmüştüm. 12. haftamdada bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. böle gıdıklanıyo gibi, içinde dönüyo gibi çok değişik ama müthiş bişey :))
oğlumun hareketlerini ben 15.haftada hissetmiştim bakalım bu gebelikte bir iki haftaya fark edersin diyorlar
eğer içinde bir kuşku varsa yaptır...aslında herşey normal dediğine göre endişelenecek bir durum yok.. istersen başka bir doktora daha gidip hem ense kalınlığına baktırıp hemde çıkan raporu gösterebilirsin,4lüye hiç gerek yok diyebilir.. Sakın endişelenme maşallah bak sağlıklı Allah nazarlardan sakınsın...
canım benim çok sağol
Selam arkadaşlarrr..biz geldik minik kuzumla..
ikili testimiz yapıldı ense ölçümü 1.3 iyi dedi kan aldılar.
3-4 gün içinde çıkarmış doktorum beni arıycak..
kesin olmamakla beraber doktorum kıza benzetti..
göstermedi çünkü kendini bizimm yavruu
sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsundaa..
Hem erken kıpırdıyorlar hem erken belli ediyorlar cinsiyetlerini
canım benim nasılsın,oğluşun nasıl?
valla bugün de aynı hareketler mevcut ama bilmiyorum bikaç haftaya anlicaz artık allah izin verirse
erkekler çabuk tepiniyo diyolar
ama benimki kız gibi hissediyorum ben
ben rahmetli umudumda 14 haftalıktı hiseettimolabiril 4 gebeligim zaten kıpırdasada bilirm erkekçabuk oynuyor kız geç
eşime okutmak lazım
Kizlar biraz once banyoda fark ettim goguslerime giden butun damarlar gorunuyor boynumdan basliyor mavi ve cok iri damarlar var ki boyle olaniniz
Kizlar biraz once banyoda fark ettim goguslerime giden butun damarlar gorunuyor boynumdan basliyor mavi ve cok iri damarlar var ki boyle olaniniz
benim de bacaklarım aynı durumda, göğüslerde de var ama çok çok belirgin değil seninki gibi... kan dolaşım hızımız arttı, kanımız sulandı & çoğaldı, sabredicez artık :)
burnum sürekli tıkalı ve kanıyo benim de
kızlarr dikkat ettimde ben yazınca konuşmanın akışı duruyor sanki.Uzun zaman yazmayınca tekrar hareketleniyo,çok mu alınganım acaba?Yoksa aranızda yeni olduğum için mi böyle oluyor?
hayır hamile olduğumuz için böyle :))) ben de çook ilgi istiyorum.
bu arada çatlak kremleri hakkında sizlere çok sorularım olacak... bir sürü başlık var, Lierac krem ve serum önermiş genelde herkes... az önce eczacımı aradım, elinde lierac olmadığını ve neden mustela ürünlerini tercih etmediğimi sordu. pek bir fikrim yok, önce araştırmam lazım dedim ama kk'da da okuduklarım lierac'in daha iyi olduğu yönünde...
henüz başlamadık tombikleşmeye belki ama, ben biraz estetik kaygılıyımne zaman başlarız bu konuları konuşmaya acaba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?