2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

tabi ki yaptr canm doktor gerek görmüş ki söylemiş.

canım limon kokla iyi geliyo
turunçgil kokuları bastırıyomuş bulantıyı
denedim ben de
Anaaaam ben de diyom bunlar içerde ne yapıyorlar
yaaa oturmuş olan uzuvları sayıyolar cimcimelerin
benimki tek başına sıkılıyodur şimdi kendi parmaklarını kendi sayıyodur
canım benim nasılsın,oğluşun nasıl?
valla bugün de aynı hareketler mevcut ama bilmiyorum bikaç haftaya anlicaz artık allah izin verirse
oğlumun hareketlerini ben 15.haftada hissetmiştim bakalım bu gebelikte bir iki haftaya fark edersin diyorlar

erkekler çabuk tepiniyo diyolar
ama benimki kız gibi hissediyorum ben

kızlar gerçekten pipililer çabuk hareketleniyo. ben 9 haftalık hamileyken ultrasonda fıkırdamalarını görmüştüm. 12. haftamdada bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. böle gıdıklanıyo gibi, içinde dönüyo gibi çok değişik ama müthiş bişey :))

Hem erken kıpırdıyorlar hem erken belli ediyorlar cinsiyetlerini

oğlumun hareketlerini ben 15.haftada hissetmiştim bakalım bu gebelikte bir iki haftaya fark edersin diyorlar

Aman allahım bende çok umursuzmuşum herhalde... 20.haftada anlamıştım.. Daha doğrusu eşim anlamıştı... Böyle bağırsak hareketi olur mu ben bile hissediyorum demişti...

SİZBİZ gözünaydın canım benim ayın 15 inde randevum ama kesin değil,doktor 15.haftada gel dedi,sekreter randevu verirken 16.haftada geliceksiniz yanlış anlamışsınız diyor ama eminim 15.hafta dediğine.O yüzden ayın 15 inde bi gitcem bakalım minnoşumu görebilecekmiyim?

Selam arkadaşlarrr..biz geldik minik kuzumla..
ikili testimiz yapıldı ense ölçümü 1.3 iyi dedi kan aldılar .
3-4 gün içinde çıkarmış doktorum beni arıycak..
kesin olmamakla beraber doktorum kıza benzetti..
göstermedi çünkü kendini bizimm yavruu
sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsundaa..

gözünaydın.Bizdede aynı durum oldu kızlar utangaç galiba daha sonra belli ediyorlarmış.Sağlıklı olsunda kızmış erkekmiş umrum değil vallahi

Kizlar biraz once banyoda fark ettim goguslerime giden butun damarlar gorunuyor boynumdan basliyor mavi ve cok iri damarlar var ki boyle olaniniz

Hem erken kıpırdıyorlar hem erken belli ediyorlar cinsiyetlerini

ben rahmetli umudumda 14 haftalıktı hiseettim olabiril 4 gebeligim zaten kıpırdasada bilirm erkekçabuk oynuyor kız geç

eşime okutmak lazım

Evet erkek bebekler daha erken kıpırdanıyor sanırım.
Benimki içerden çıktığı gibi hala kıpır kıpır.

minikkelebek canım benim. Çok şükür oğlumda bende iyiyiz.
Benim içime senin de oğlun olacakmış gibi geliyor, hayırlısı.

Herkesin içinden geçen bir tahmini var acaba kaç kişi tutturacak? Bana da kızım olacak gibi geliyor mesela bakalım tutacak mı?

Kizlar biraz once banyoda fark ettim goguslerime giden butun damarlar gorunuyor boynumdan basliyor mavi ve cok iri damarlar var ki boyle olaniniz

aynen canm çok büyüdü memişler:) sütyenimi çıkarınca ellerimle altından destek yapasım geliyoo. damarlar çok belirginleşti ve bu değişiklik çokk hoşuma gidiyoo

benim de bacaklarım aynı durumda, göğüslerde de var ama çok çok belirgin değil seninki gibi... kan dolaşım hızımız arttı, kanımız sulandı & çoğaldı, sabredicez artık :)
burnum sürekli tıkalı ve kanıyo benim de

Burun tıkanıklığı bugun başladı bende ama sanırım grip oluyorum.Sabah güzel tavsiyeler geldi açıldı birazcık sende dene istersen.Serum fizyolojik açıyo tıkanıklığı,rahatladım inan...

kızlarr dikkat ettimde ben yazınca konuşmanın akışı duruyor sanki.Uzun zaman yazmayınca tekrar hareketleniyo,çok mu alınganım acaba?Yoksa aranızda yeni olduğum için mi böyle oluyor?

kızlarr dikkat ettimde ben yazınca konuşmanın akışı duruyor sanki.Uzun zaman yazmayınca tekrar hareketleniyo,çok mu alınganım acaba?Yoksa aranızda yeni olduğum için mi böyle oluyor?

hayır hamile olduğumuz için böyle :))) ben de çook ilgi istiyorum.

bu arada çatlak kremleri hakkında sizlere çok sorularım olacak... bir sürü başlık var, Lierac krem ve serum önermiş genelde herkes... az önce eczacımı aradım, elinde lierac olmadığını ve neden mustela ürünlerini tercih etmediğimi sordu. pek bir fikrim yok, önce araştırmam lazım dedim ama kk'da da okuduklarım lierac'in daha iyi olduğu yönünde...

henüz başlamadık tombikleşmeye belki ama, ben biraz estetik kaygılıyım ne zaman başlarız bu konuları konuşmaya acaba :)))

Ya benim cildim de normalde bile kuru ben de kaygılıyım ve lierac almayı düşünüyorum ama çok bildiğimden değil dediğin gibi en çok o tavsiye edilmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…