2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aynen öyle canım geçen bana dioki sen git beni ne kadar özlediğini ozaman göreceksin bilmioki içim pas tutmuş benimde bir olur iki olur umursamaz biri nasıl eskisi gibi sevilirki annesinin yanında bana küfretti üstüme yürüdü ben bunları affedersem kendi karakterimi yerle bir edicem öyle içten gülüoki eğlenioki şuan bilerek yaptığını biliyorum Allah beni sınıo varya ama ben o olmicam namusumla annemin babamın yanına gidip çocuğumla yaşicam zor günler beni beklio ama şuankinden daha kötü olamaz

Sevgili misaa,canım yazdıklarını okudum ,üzüldüm ayrıca eşine sinirlendim,bence o seni çantada keklik gibi görüyor,sanada ona haddini bildirmek kalıyor,bence sen git babanların yanına,bunu bir şekilde korkut,boşanıyoruz,dava açtım vs.. gibi ama bunları yapma tabii,senin eşinin korkması lazım,herkes haddini bilsin,senin eşin bilmiyor bence,baktın hiç umursamıyor geri dönme kal orda,burdan yazmak kolay gibi geliyor ama işin doğrusu bu bence,seni seviyorsa yanına gelir,gelmiyorsa zaten sevmemiştir canım.

paşam naber:) bu saate kadar 1 lt su içtim,yatana kadar da 1 lt daha içerim herhalde yeter değil mi?

Ya düşün canım saçı ağzına girecek saç ektiricem ben dio ilerde yaşlansa yandım yani ben yaşlansam yine aynı dışa dönük yaşıo tişörtlerini daraltır falan bunlar umrumda deilde kendini dünyanın en yakışıklı erkeği sanıo bana evlendik evleneli bir gün olsun bi iltifat etmedi güzel olmasan senle evlenmezdim zaten dio lafa bak ya daa neler neler annesi desen beni birgün olsun tutmadı bizim sonumuzda anlattığın gibi olucak işte ya ben pztesi gidersem daada barışmam bu adamla çünki hiç ama hiç güvenmiyorum ona yalanlarıyla yaşasın bu iş bitti en hayırlısı buydu ben çok şans verdim çok sevdim ama herşey bi yere kadar Allahım kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin insanoğlu babasını anasını mezara koyuyorda hayatına devam ediyor lise aşkı değil bizimkisi ben içimde bitirmesem gitmezdim tek üzüntüm bebeğim bu vebali nasıl taşicam die üzülüyorum şuan Allahım şu mübarek günde tüm darda olanları aydınlığa taşısın mazlumun ahını alıp yaşayanları cezalandırsın amin..

Günlerce konuştum canım tamam uzatma demekten başka bişi demedi artık benim onunla bi hayatımız olamaz hiç üzülmicem ayrıldım die

senin yerinde olsam küçük bri valiz yapar babamın evine giderim canım al karşın akonuş deki düzelirsen gel beni al artık çok yoruldum de eger ayrı kalırsanız seni özler sonra düşünür derki ben bunu seviyorum allahım der eger gelmezsede kafada zaten bitrimiş seni olur kardeşim sakın aglama strese girme ben en son agladıgımda strese giridgimde bebegim teylikeye girdi allah korusun erken dogum yaparsın en iyisi siz biraz ayrı kalın iyi bri düşünün derim ben genede sen bilirsin yanlış anlama ama evlendikten sonra baba evinede dönsen sıgamıyorsun en önemki örnegi benim bende eşimle tartıştım annesi yüzünden evi terkettim babacım istedigim kadar kal kızımd edi okadar seviyormuşumki onsuz yapamadım allah var küfürü yoktu kırması amam ailesi bıraz rahat bıraksaydı rahattık ama olmadı küçük bri valiz yaptım döndüm baba evine dayanacak gücüm kalmamıştı eziyet çeken ben onlar sefa sürüyolardı eşim hep annesini tutuyordu benim para yüzümden tek dedigim ödemek istemiyourm eşim kaldırıd suratıma annemi atamam mecburumd edi beyenmiyorsan kapı orda dedi bride amcasını karısının yanında ölemi dedim öyle dedi senin yüzünden anamı atamam dedi zannettiki bu benden vazgeçmez sen öyle san dedim karşı daireme geçtim aldım elime minnik bri valzi yazdım bri mektum altınları yüzüklerimi koydum tuvalet aynasının üstüne çagırıdm taksiyi gittim babamın evine babamla konuştum babamda kzım her evlilikte olur dedi sonra nemi oldu anlatayım aradı sesi aglamaklı sesiz yapamıyorum paşam çok pişmanım ne olur affet bırak geliyim dedi istemiyorumbuşanıcam dedim 6 senei verdim ben bu adama düşün sonra 3 gün ayrı kaldık bu gelicektide babam bırakmadı demiş gelme az sinrileri yatışsın ne yedim ne uyudum zombi gibi gezdim evde sonra geldi odaya soktu babam bizi bri gzüel konuştu eşime öyle birşey dediki eşimde anladı arkamda ailem var töbeler olsun bir daha kırmıcam seni dedi bir daha ananla aynı kefeye koyma dedim yalvardı yakardı evimize geri dökdük epey konuştuk bir dahadaa dedim aynı hatayı yap görürüm sesi bu sefer affetmem işin kötüsü tek olsak neyse yengesinin yanında erkeklik tasladı bana hiç sevem öle insanı şimdide armız kötü amam eskisi gibi degil çok şükür bazen kedi köpek gibi yeriz birbririmzi amam şunu anladımki ben bu adamı seviyorum aileler karışmasa senin salak kaynanan konuşsa olay biticek inan eşimde anladı anneisnin gerçek yüzünü şimdi seni neden kırdım diyor

Aynen öyle yapıcam canım giden gitmişse hiç benim olmamıştır demekki benimde hala bi gururum var içim çok rahat şükür

1 litre benimd ebiti bugün 2 geçmedim midem çok fena iyi bebem bugün 2 olsun bakalım devam et diren kuzum diren midem gene başladı bulanmaya amanın

hayatımda günde 2 litre su içmemişimdir,ama artık zorluyacağım napayim:2:
senin kontrolün ne zaman?Cinsiyet belli oldu mu?

Pasam ben gidiom ister gelir ister gelmez gelsede dönmem gibime gelio senin kavgan kaynanan yüzünden çıkmış benim kavgam bana söyledikleri davranışları yüzünden hani bi günlük bişide deil bana çocuğunda olmuo bilmem ne ol git sonra senden iğreniorum planım sizin memlekette seni koyup gelmekti sonra şeytansın sen ruh hastasısın eski sevgililerim elimi tutunca eli titrerdi sen kimsinki elalem ücretli çalışanla evlenmiyor...... Gibi milyonlarca laf edip sonrada ay ben sinirliydim tamam uzatma içimden gelen bunlar değildi deyip kıvıran ikigün sonra ufacık bişeyde yine sayıp döken biriyle nasıl bi ömür geçer bende safım eve gelse bi sarılsam uyurken üzerine okuyup üflesem ah aşkım canım die gezen bi tip soğudum adamdan sevip sevmediimi bile bilmiom artık kırdığını tamir edemeyen doğru düzgün özür bile dilemeyen hep o haklı hep o delikanlı ben ona kadınlık yapamıomuşum her öğün farklı yemek yapamıom ya onu söylüo .... Bitmez pasam itmez 1 sene evli kaldım 100 sene gibi geldi gülmeyi unuttum

hayatımda günde 2 litre su içmemişimdir,ama artık zorluyacağım napayim:2:
senin kontrolün ne zaman?Cinsiyet belli oldu mu?
bende suyu sevmem canım amam evladım için mecburum hep suyu 3 litre içersen kiloda veriyorsun

:44::44:canım benim anladıgım kadarıyla şu bu seni evlikilten çavdırmaya çalışıyor kanımca git kardeşim babanın evin eköpekler gibi pişman olucak seni almaya gelicek ben ettim sen etme dicem ben brişey biliyorumda konuşuyorum allah yardımcın olsun rabbim karnındaki yavruma acısında o odun kocanın kabine merhamet versin işşallah

Amin Allah razı olsun bacım rabbim bebeklerimize sağlık versin başka hiç bişey düşünmüyorum zaten bebeciğimi sağ salim kucağıma alıyim hayatımı ona adıycam gözüm hiç bişey görmez valla içimde hep bi annelik duygusu ayrı bi mutluluk var:) kimse beni üzemez Allahım yavrularımızı bize bağışlasın kocam olacak şahsiyetde ne yaparsa yapsın gelmesede olur en azından hakarete uğramam elalem ne demiş ummrumda bile diil ben hayatım boyunca elalem için yaşamadım bundan sonrada Allah için yaşıycam

unutma her türlü yanındayım bri anneside benim bebeginin istedigin zaman yanındayım bunu bil canın sıkılır üzülürsen dinlerim seni ah ah anlıyorum seni özelime istersen faceni linkini yaz ekliyim seni inan hayat hiç birşey için aglamay aüzülmeye deymiyorda böyle odunlar oldugu sürece üzülüyoruz malesef

Saol canım Allah razı olsun inanki hissediyorum içtenliğini faceim yokki kocam olacak adam kapattırdı yıllar önce, buralardayım ben iyiki varsınız valla içimi döktüm rahatladım inanki çok dolmuşum çok şimdi iftar yapıo kocam ve ma ailesi ben o kadının yemeğine tenezzül etmem Allah razı olsun babam beni hiç parasız bırakmadı namerde muhtaç etmedi suyuma kadar aldım oturuom odada:)

tamam canım abdestimi alıoyım akşamı kılıyım gelicem benim odunda geç gelicekmiş konuşuruz

Canım benim, Allah senin yardımcın olsun,

biliyor musun benim babam da senin eşine çok benziyor, anneme hayat boyu etmediği aşağılama kalmamıştır,

benim zavallı annem hep çocuklarım babasız kalmasın diye katlandı durdu binbir türlü aşağılanmaya,

garibimin babası da yoktu ki ona yardım etsin, yetimdi

babam annemi ezdi ezdi ezdi, en sonunda annem kanser oldu, bir kere bile nasılsın demedi babam anneme, ben baktım anneme hep,

annemin son zamanlarıydı hala bir gözü odanın kapısında belki babam girer de bi helallik ister, hanım der elini tutar diye bekledi bekledi bekledi,

en sonunda ben dedimki anne eğer babamı bekliyorsan bekleme bak o gelmeyecek, sonra da iki gün sonra annem kucağımda vefat etti,

şimdi bunlar nedir dersin belki niye anlatıyorum, ama keşke annem ayrılsaymış babamdan, o kadar eziyet çektiki, babamdan bir kere bile güzel bir laf işitmedi ömrü boyunca, sonra da öldü gitti,

eğer adam kötüyse, hayatını harcamaktan başka birşey olmuyor ona katlanmak, çünkü bunlar düzelmiyor, herkes mutluyken sen niye mutsuz olasın, düzelmeye niyeti var gibi görünüyorsa tamam ama kimi erkek asla düzelmiyor, hep aynı kalıyor,

sen biraz uzaklaş bence, ayrıl demiyorum sana ama Allah şu mübarek günlerin hatırına senin kocana akıl fikir versin, akıllanmıyorsa da dehle gitsin

Kıyamam çok üzüldüm. Tek diyebileceğim egosunu şişirme bundan sonra. Vazgeçilmez olmadığını anlasın. Zor ama belki aklı başına gelir. Tamam git ama hemen boşanma kararı alma derim. Doğumunda yanında da olabilir ama kesinlikle barışma sinyali verme. Güçlü dur, çok kibirlenmiş o. Kibir her zaman çok tehlikelidir.
değişebilir misa, çocuğunu gördüğünde, seni özlediğinde değişebilir. Üzme kendini de bebeğini de. O kadar uzun vadeli planlar da yapma bakalım.

Valla misaa bak ben sana birşey anlatayım,
bende eşimle ara ara sorunlar yaşıyordum,artık bu sıklaşmaya başladı,baktım ben işin içinden çıkamıyorum kendime bir tane hayat koçu (yaşam koçu da deniliyor)buldum bütün sorunlarımı anlattım ona,kendi hatalarımıda onun yaptıklarınıda,bana öyle bir yol çizdiki anlatamam sana,acaip yol gösteriyorlar,hep yapıcılar bir kere,bana dediği şu ki,bırak ne biliyorsa onu yapsın,hiç onu vazgeçilmez yapma,sen hayatını doğru yaşa,eşine karşı tüm görevlerini yerine getir,ama öncelik kendin olmalısın,sakın hiçbir zaman önceliği ona verme,ona sevgini göster ama boğma,onu çok sevdiğini göster ama bunda bile bir mesafe olmalı,küstünüz diyelim,barışsanız bile sakın cıvıma,yani ne çok sevdiğini belli et,ne de sevmediğini,bu şekilde yaparsan senden kıymetlisi yok..
Tabii bir çok yol gösterdi bana ama ben ilk aklıma gelenleri sana yazdım,eğer ihtiyac duyarsan sana özelden bu yasam koçunun numarasını veririm,çok iyi bir koç,normal koçların hocası yani düşün.

içim acıdı yeminle okurken ay dedim durdum rabbim anneciginin günahlarını affetsin işşallah cennetle şereflendirmiştir benimde babacım anneme karşı bazen kırıcıd aolsa birbirlerinsiz yapamzlardı allahım herkeze öle sevgi verseydi inan hiç birşey sorun olmazdı bu dünyada babam ölünce doktor hastayı kaybettik deyince annemi ilk defa görüdm o çıglıklarla aglarken ismailllllll nere gittin beni bırakıp sakinleştiremedik annemi skainleştiri ilaç verdiler reddeeti sırtında başında yaralar çıktı annem ne mutluki 4 evladıda hayırlı allahım babamın yattıkları yerler nur olsun kokusu burmunda tütüyoren son rüyamda gördüm kandil akşamının ertesi günü annemle yan yanayız oda karşımda duruyor kanal degiştiriyor anne diyorum efendim kızım diyor babammı o diyorum evet diyor anne abam ölmedimi diyorum yok kızım ne ölmesi diyor allahım sana şükür babam ölmemiş rüyaymış gördükelrim diyorum sonra kalkıyorum elinde sigara var babamın gene gri takım elbisesi var baba diyroum dönüyor efendim yavrum diyor baba diyorum kzımazsan bri kere satrrılabilirmiyim sana diyorum çok özleidm seni deyince elelrini açıyor bende yavrum diyor allahım ellerimi yanaklarına götürüyorum allahım baba sensin bu diyorum nasıl öpüyorum ama öyle böyle degil bri anne evladına nasıl hsret kalır öper babam babam deyip öpüyorum kokunu çok özlemişim babam diyorum sarılıyorum ne sıkıyorum bedenini ne aglıyoruz birlikte babam ne olur gitme seni ben çok özleidm diyorum sabah uyandıgımda aglıyor buldum kendimi dudaklarım büzük bri şekildeallaham şükürler olsun çok rüyamda gördüm çok özledimd eidm kandilde babamı bri görsem allahım dedim rabbime bir degil binlerce şükür kokusunu rüyad aolsa çektim içimetek üzüntüm evladımda olmazsa göremicek ona üzülüyorum ölürken hellalik alamadım sag gözü açık gitmiş herkez ayrı birileirnden çekiyor galiba allahım yattıkları yerleri nur etsin aslında sende haklısın canım ya inceldigi yerden oldugu yerden kopsun

apla bir yaşam koçum bile olmadı apla kaç tl ücreti bebem merak ettim hep duyarımda

Son düzenleme:
arkadaşlar bişe sorcam benim hiç karnım çıkmadı ama 3-4 gündür sabah hiç olmayan karnım akşamları kocaman oluyor yani hamile olduğum belli oluyor ama sadece akşamları sizin de böyle mi?

arkadaşlar bişe sorcam benim hiç karnım çıkmadı ama 3-4 gündür sabah hiç olmayan karnım akşamları kocaman oluyor yani hamile olduğum belli oluyor ama sadece akşamları sizin de böyle mi?

kaç haftalık hamilesin ki? O bünye ye göre değişiyor,bende 14 haftalık hamileyim daha yeni yeni çıkıyor,sabahları mide boş olduğundan göbüş çıkmaz,bişeyler yedikçe aslında mide çıkar biz onu göbek gibi zannederiz,acele etme,kimisinde 5 aylıkken çıkar kimisinde 3 ayllıkken,yani bünyeye göre değişir o ,rahat ol yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…