offf be canım ne zor işin ama çok kararlı görünüyorsun.Hakikaten çok kırmış seni eşin belkide biraz uzak kalman evliliğiniz için daha hayırlı olur,bebeğinde sende biraz huzurlu geçirirsiniz haftalarınızı ailenin yanında.Çok da güzel özetlemişsin ama bir erkeği hayatının odak noktası yapmak,herşeyini ona adamak çok ama çok yanlış.Kendilerini öyle biryerde görüyolarki sonra ona muhtacmıssın imajı sergiliyolar ve bu sana davranışları egosuda o yüzden.Misaaaa gidecek ama bensiz duramayıp geri gelecek diyhordur içinden.Ah ahhh o yuva kurulana kadar beler çekiliyo yazık....![]()
aynen öyle canım geçen bana dioki sen git beni ne kadar özlediğini ozaman göreceksin bilmioki içim pas tutmuş benimde bir olur iki olur umursamaz biri nasıl eskisi gibi sevilirki annesinin yanında bana küfretti üstüme yürüdü ben bunları affedersem kendi karakterimi yerle bir edicem öyle içten gülüoki eğlenioki şuan bilerek yaptığını biliyorum Allah beni sınıo varya ama ben o olmicam namusumla annemin babamın yanına gidip çocuğumla yaşicam zor günler beni beklio ama şuankinden daha kötü olamaz