aynen öyle. Ben olay çıkarmasam yapacaktı yemeği kız. Benim yüzümden vazgeçtiler iftardan.
Bir de diyor ki bir çorba, bir kuru fasulye, bir pilav, bir salata, bir tatlı ne olacak ki?
amaan anlattıkça dellenicem boşver
benim gittiğim hastane bahçlievlerde özel bi hastane ultrason kısmını orda yaptılar
kan sonucuda sonraki sabah geldi üzerinde avcılarda bi lab yazıor
2.6 çıktı ense kalınlığı
cinsiyetler hala yazılı değil oysaki çoğu kişi biliyor niçin yazdırmıyorsunuz ama
en azından 1 hafta rapor senin toparlanmanı ilaca alışmanı sağlar 3 hafta içmiştim ilacı şükür
vajinal ultrasonla gözükmüştü ama bende kanama alanı öyle vermişti
sonra gittiğimizde kontrolde hiç bir alan falan yoktu ve dışarıya da sadece bir kez kahverengi akıntı olmuştu okadar
nasıl kayboldu gitti bilmiyoruz ilacın etkisi herhalde
işi bırakamazsın ama en azından böyle raporlarla biraz kendini toplarsın
cinsiyetler hala yazılı değil oysaki çoğu kişi biliyor niçin yazdırmıyorsunuz ama
hmmm bu ense kalınlığı iyi miymiş?
Nemrut doktorum verirse tabi
ben kendi adıma kesin olmadıgı içn yazdırmadım valla
benim tahminm bile yok artık öğrensekte şu evdeki kız erkek tartışmaları sona erse
Gunaydın hanımlar,
Nasılsınız? bebişleriniz nasıl? Sabah uyandığımda 5.45'ti. Oldursen normalde bu saatlerde kalkamam ama hamile olduğumdan beri maalesef uyuyamıyorum
Uyku sorunu yasayan var mı benim gibi? Normalde 18 saat aralıksız uyuyan biriyimdir
kocaelinin neresindesin canım?
günaydııın
Hiç utanma yok vallahi yaaa hiç bişey yokmuş o kadar kolaysa otursun kendi yapsın
canım yaa yazık kızcağıza baksana oda gıkını çıkarmadan kabul etmiş.. işte ağız açmayınca tepeye çıkan çok oluyor maalesef.. halbuki ben yapamam desee paşa paşa gidip dışarıdan isteyecek... 15 kişiye onları yapmak kolaydı sanki sinir insan
sorma, ben kızdıkça bana da söylendi. " Aman sen yapma zaten, hamilesin ya bişi olur" kıs kıs gülüyor.
Herkes kocasından dertli ben patronumdan
60 evlerde oturuyorum derincede sendemi kocaelindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?