2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ayyyyyyy benimkiler de öyle yaparlar kesin. Tazminat isterim diye korkup, etik değil diye palavra atarlar.

ohh ohh çalış bakalım..ben sabahın köründe çoğunu bitirdim.. çamaşırlarımın 1 postası siyahlar yıkandı 3 posta kaldı... renkliler-beyazlar ve havlular

özel sektörün ahlaksızlığı, belki iş arkadaşların kendilerinden korktukları için söylememişlerdir

kızlar

2li test 1 haftada çıkmış hepinizin benim 1 günde

yanlış yapmış olabilirler mi acaba 1 hafta beklediklerine göre ayrıntılı inceleme mi gerektiriyor

gönderdikleri labrtuar yakınsa çabuk çıkmış olabilir. 2li testler büyük labratuarlarda inceleniyor

Bizimki gene 65 yerine 75 yazmış kağıda. Dün fark ettim. Bu hafta sonu tartıp on kilo verdim zannedecek
Neyse 75'e bile kızmamış geçen hafta, demek laf yemeyeceğim kilo konusunda.

kızlar

2li test 1 haftada çıkmış hepinizin benim 1 günde

yanlış yapmış olabilirler mi acaba 1 hafta beklediklerine göre ayrıntılı inceleme mi gerektiriyor

o nerede yaptırdığına bağlı sukran, kimi yerin kendi laboratuarı var , orada bakılıyor ama benim gittiğim hastane gibi ( Istanbul'da 4 tane var kendisinden) tum kanları toplayıp tek laboratuarda topluırlar, 1hafta suruyor..

sen nerede yaptırdın, bende bir daha orada yaptırayım.

benim gittiğim hastane bahçlievlerde özel bi hastane ultrason kısmını orda yaptılar

kan sonucuda sonraki sabah geldi üzerinde avcılarda bi lab yazıor

2.6 çıktı ense kalınlığı

inşallah senin işverenler vicdanlıdır da bugüne kadar çalışmalarının hatrına birşeyler yaparlar..

Valla hiiiçbir şey yapmazlar. Beş yıldır burda çalışan bir kız var. Saçını süpürge etmiş bunlar için senelerce. Geçen patrona hep beraber bir iftar yemeği yiyelim dedim. "aa çok güzel olur, neşe'ye söyleriz yemekleri yapar yeriz" dedi

Kız elli kilo ve oruç tutuyor. Mutfak düdük kadar ve akşama kadar güneş mutfakta. Bir de ocak yanacak ve kız 15 kişiye yemek yapacak.
Kız önce kabul etti ama ben dayanmadım tartıştım iptal ettirdim.
Sorsan kızı gibi sever onu sözde, ona öyle yapıyorsa ooo.

özel sektörün ahlaksızlığı, belki iş arkadaşların kendilerinden korktukları için söylememişlerdir
10 yıllık arkadaşlık sonu olarak.. korkacaklarını sanmıyorum... sonuç olarak yardım etseler bilgi verselerdi ,isimlerini vermezdim,beni çok iyi tanırlar. sadece göze girmeye çalışma diye düşünüyorum o dönem aralarından biri şef olacaktı..yani şef olma ihtimalleri vardı.. neyse yaa geti bitti gitti günahlarını almayayım,Allah biliyor...

ayyyy ne kadar ayıp patronunun yaptığı,dışarıdan söyle ölür müsün... yazık günah.. kızın işi gücü yokmuş gibi birde yemek yapacakmış, cimri insan... Allah yardımcın olsun ,patronunun kalbine merhamet versin öğle eznı okunurken şu mübarek saatlerde...

İşsizlik maaşının firmaya bir zararı var mı? Beni de işten çıkarmış gibi göstersinler ben de alayım bari, üç kuruş beş kuruş fayda faydadır.:44:

hiçbir zararı yok sadece dava açmandan filan korkabilirler oda aranızdaki güvene bağlı ben geçen sene almıştım 670 tl gayette iyi olmuştu valla

siz cinsiyeti öğrendinizmi günümüz yakın

benim doktur ketum ıktı,söylemem diyor.. yaw nolur bir bak,tahmin et..kesinleşmeden söylemem dedi... ben öğrenemedim,doğuma kadarda öğrenemeyeceğim galiba :26: bu gidişimdede söylemezse başka dokora gidip soracağım..

aynen öyle. Ben olay çıkarmasam yapacaktı yemeği kız. Benim yüzümden vazgeçtiler iftardan.
Bir de diyor ki bir çorba, bir kuru fasulye, bir pilav, bir salata, bir tatlı ne olacak ki?
amaan anlattıkça dellenicem boşver

canım yaa yazık kızcağıza baksana oda gıkını çıkarmadan kabul etmiş.. işte ağız açmayınca tepeye çıkan çok oluyor maalesef.. halbuki ben yapamam desee paşa paşa gidip dışarıdan isteyecek... 15 kişiye onları yapmak kolaydı sanki sinir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…