maşallah sana ozaman inş. geçer ama hiç geçicek gibi durmuyo hakkımızda hayırlısı artık
tazminat istemezsen yok..tazminatını istersin diye olmaz diyebilirler..yine işyerinden olmayan başka bir muhasebeciyle konuşmanda yarar var... benim işyerim etik değil diye işsizlik maaşı almama bile yanaşmamıştı
rapor vermeye geldim
nevresimlerimi degiştriidm attım makinaya yıkanıyor koca bri sepet ütü yaptımşimdi mutfaga gidicem yemekleri ayarlıyım eşim erik almış kompostuluk ayarlıcam onu allahım nasip eder işşallah yavruma emzikliylken içerim mutfaktan epey çıkmam agaliba sonra evi sil süpür toz al wc yıka çamaşır as temem
inanın millet saunaya gidiyor ne gidicekler ütü yapsınlar saunada neymiş terledim yeminle işim bitincede bri duşa girerim bebegimle namzımızı kılarız işşallah aranıza geliriz ben gene gidiyom sonra görüşrüz
Ayyyyyyy benimkiler de öyle yaparlar kesin. Tazminat isterim diye korkup, etik değil diye palavra atarlar.
Kızlar bir şey sorucam 3. ayı tamamladım bebek ne zaman plasentadan beslenmeye başlıyor şimdi başlamış mıdır?
ben 10 yılı geçkin çalışanlarıydım..sözde patron bana kızım derdi..evlatlarıyla az ilgilenmedim,kardeş yerine koydum.. ama işten çıkarıp tazminat vermeye yanaşmadı hatta 10 yılını dolruranlar kendide ayrılsa,iştende çıkarılsa tazminat alabiliyormuş bunu onlara güvenip sordum,muhasebecileri arkadaşlarım onlarada sordum ağız birliği etmişçesine yok öyle bir şey dediler.. yanlarındaki stajer kız inanma onlara seni kandırıyorlar dedi ama kıza güvenmedim nede olsa kaç yıllık arkadaşlarımdı,2 günlük insana mı güveneyim diye düşündüm.. birde aralarından biri bana "dilencileşme" dedi..çok ağrıma gitti o güne kadar maaşıma zam dahi istememişken, sildim,çıkardım hayatıımdan anında.. bende bir daha tek kelime etmedim.. meğer sgkya gidip tazminat hakkım varmı diye arattırdığınızda belge veriyorlarmış varsa işten çıkarılsanızda çıkarılmasanızda tazminat alabiliyormuşsun.. yine aynı işyerinde çalışıp tazminat alan bir arkadaşım anlattı..hepsi o dönem biliyormuş..şimdi bana benim 2 yılı geçtiği için geç kaldın dedi.. sağlık olsun ama ne diyeyim hakkımı yiyenler öbür tarafta hesabını verirler..
kızlar
2li test 1 haftada çıkmış hepinizin benim 1 günde
yanlış yapmış olabilirler mi acaba 1 hafta beklediklerine göre ayrıntılı inceleme mi gerektiriyor
Anammm zaten bende doktorumdan korktugum için yiyemiyorum gıdıgıma bakıyo herdefasında.Dünde aferin dedi ilk kez ama usg de lafını da soktu.İnsan kızın oluyo gözünaydın der.Benimki dediki senin gibi şişko olmayan zayıf bir kızın olacak inşallah dedi.Yani hocam dedim yine taş geldi kafama,napalım diyip gülüyo bide.Prof ama kanki olduk 5 senedir beraberiz o yüzden ne derse o.canım yaaa çok seviyorum doktorumu.
gönderdikleri labrtuar yakınsa çabuk çıkmış olabilir. 2li testler büyük labratuarlarda inceleniyor
kızlar
2li test 1 haftada çıkmış hepinizin benim 1 günde
yanlış yapmış olabilirler mi acaba 1 hafta beklediklerine göre ayrıntılı inceleme mi gerektiriyor
Bir de ne zaman yukarı doğru gidiyor bu bebek. 16. haftamdayım benimki gelmiştir dimi karnıma doğru?
o nerede yaptırdığına bağlı sukran, kimi yerin kendi laboratuarı var , orada bakılıyor ama benim gittiğim hastane gibi ( Istanbul'da 4 tane var kendisinden) tum kanları toplayıp tek laboratuarda topluırlar, 1hafta suruyor..
sen nerede yaptırdın, bende bir daha orada yaptırayım.
inşallah senin işverenler vicdanlıdır da bugüne kadar çalışmalarının hatrına birşeyler yaparlar..
benim gittiğim hastane bahçlievlerde özel bi hastane ultrason kısmını orda yaptılar
kan sonucuda sonraki sabah geldi üzerinde avcılarda bi lab yazıor
2.6 çıktı ense kalınlığı
zaten internettede 1 günde çıkar yazıyor..
10 yıllık arkadaşlık sonu olarak.. korkacaklarını sanmıyorum... sonuç olarak yardım etseler bilgi verselerdi ,isimlerini vermezdim,beni çok iyi tanırlar. sadece göze girmeye çalışma diye düşünüyorum o dönem aralarından biri şef olacaktı..yani şef olma ihtimalleri vardı.. neyse yaa geti bitti gitti günahlarını almayayım,Allah biliyor...özel sektörün ahlaksızlığı, belki iş arkadaşların kendilerinden korktukları için söylememişlerdir
Valla hiiiçbir şey yapmazlar. Beş yıldır burda çalışan bir kız var. Saçını süpürge etmiş bunlar için senelerce. Geçen patrona hep beraber bir iftar yemeği yiyelim dedim. "aa çok güzel olur, neşe'ye söyleriz yemekleri yapar yeriz" dedi
Kız elli kilo ve oruç tutuyor. Mutfak düdük kadar ve akşama kadar güneş mutfakta. Bir de ocak yanacak ve kız 15 kişiye yemek yapacak.
Kız önce kabul etti ama ben dayanmadım tartıştım iptal ettirdim.
Sorsan kızı gibi sever onu sözde, ona öyle yapıyorsa ooo.
İşsizlik maaşının firmaya bir zararı var mı? Beni de işten çıkarmış gibi göstersinler ben de alayım bari, üç kuruş beş kuruş fayda faydadır.:44:
Kizlar 1 yildir issizim insallah bebeg8m ugur getirirde calismaya baslarim yeniden
siz cinsiyeti öğrendinizmi günümüz yakın
ayyyy ne kadar ayıp patronunun yaptığı,dışarıdan söyle ölür müsün... yazık günah.. kızın işi gücü yokmuş gibi birde yemek yapacakmış, cimri insan... Allah yardımcın olsun ,patronunun kalbine merhamet versin öğle eznı okunurken şu mübarek saatlerde...
aynen öyle. Ben olay çıkarmasam yapacaktı yemeği kız. Benim yüzümden vazgeçtiler iftardan.
Bir de diyor ki bir çorba, bir kuru fasulye, bir pilav, bir salata, bir tatlı ne olacak ki?
amaan anlattıkça dellenicem boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?