2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Yaaaaaas 1 ay oldu ewlatcimi görmeyeli kiz diyonuz erkek diyonuz kiskaniyom 23 temmuzzzzzzzzzzzzzz sündü sündü walla pöffff pöfff hepimizin bebeği saglikli olsun inşallah

aynı dert bendede var bende çok kıskanıyorum haftaya gidecem öğrenecem inşallah koskocaman harflerle yazacam buraya

bende bende görmek istiyorummmm gel bayram öncesi gel...
herkes ne güzel randevuları-tarihleri belli..benim belli değil,biray sonra gel...tarih yok.. daha çoook var

bende kendimi çok zor tutuyorum bırakmamak için doğum iznini düşünüyorum ondan sonra bırakırsın diyorum şurda izne ayrılmama zaten 4 ay kaldı diye kandırıyorum işte bakalım ne kadar dayanacam

Bizim bir arkadaş var, bebeği sekiz aylık şimdi.

Kız izne ayrılmış, dört ay maaşını almış. Sonra gitmiş "Beni işten çıkarın" demiş, hem tazminat hem de 6 ay işsizlik maaşı almış. Bankadan da bişiler yaptırmış, oraları algılayamadım artık. Daha yeni bitti maaşım dedi şoka girdim

Hem dört ay yattığım yerden maaş alacağım hem de bitince gidip tazminat alacağım. Topuklarıma sıkar bizim patronlar

bende şurup içemiyorum iğne yapsınlar hap içeyim ama şurup asla içmezdim ama şimdi miğde problemim olduğu için mecbur içiyorum

Allah yardımcın olsun bende şurup hiç içemem,inşallah içmek zorunda kalmayayım.. şuruplarla anılarım kötü..

herkes ne güzel randevuları-tarihleri belli..benim belli değil,biray sonra gel...tarih yok.. daha çoook var

normal şartlarda benimde tarihim belli değil banada bir ay sonra gel dedi 28 haziranda gitmiştim haftaya 1 ay oldu kanaatindeyim yeter artık gideyim bi gerçi bu arada devlet hastanesinde ufak bir kaçamak yaptım ama kendi doktorumun yerini tutmuyor

bende evlilik tazminatımı alacağım için açıkçası eylül en azından iş bulana kadar tazminatımla geçinirim
gerçekten çok zor çalışmak ben çalışamıyorum tüm günüm bebekle geçiyor

aynı dert bendede var bende çok kıskanıyorum haftaya gidecem öğrenecem inşallah koskocaman harflerle yazacam buraya

Offff ne uzadi ne uzadiii yaaa nasil gececek zaman biturlu gecmek bilmedi

Aman sen yine yakında girdun sekerim benim 1ayvoldu 1 hafta war daha

bende aynı onun yaptığını yapmayı planlıyorum tazminatı düşünmedim ama işsizlik maaşı alayım en azından çocuk 10 aylık olanakadar filan ben bakmış olurum ondan sonra yeni iş arayışları :) tabi yeni doğum yapmışa iş verirlermi bilmem

kızlar hastaneyi aradım ikili test sonucum çıkmış koşa koşa hastaneye gidiyorum
dua edin ne olur herşey yolunda miniğim sağlıklı olsun

ben de hiç çalışamıyorum. Patronlar anlayışlılar sağ olsunlar ama konsantre olamıyorum. Midem bulanıyor, lavabodayım. Bulanmıyor, bebeği düşünüyorum bir şey mi oldu diye.
Şu halimle bile bırakmak istemiyorlar beni. Yılbaşına doğru ayrılırsın dedi geçen gün Ben de mecburen doğumum aralıkta dedim. Yoksa burada doğuracaktım.

Kizlar 1 yildir issizim insallah bebeg8m ugur getirirde calismaya baslarim yeniden

İşsizlik maaşının firmaya bir zararı var mı? Beni de işten çıkarmış gibi göstersinler ben de alayım bari, üç kuruş beş kuruş fayda faydadır.:44:

rapor vermeye geldim
nevresimlerimi degiştriidm attım makinaya yıkanıyor koca bri sepet ütü yaptım şimdi mutfaga gidicem yemekleri ayarlıyım eşim erik almış kompostuluk ayarlıcam onu allahım nasip eder işşallah yavruma emzikliylken içerim mutfaktan epey çıkmam agaliba sonra evi sil süpür toz al wc yıka çamaşır as temem

inanın millet saunaya gidiyor ne gidicekler ütü yapsınlar saunada neymiş terledim yeminle işim bitincede bri duşa girerim bebegimle namzımızı kılarız işşallah aranıza geliriz ben gene gidiyom sonra görüşrüz

ben 10 yılı geçkin çalışanlarıydım..sözde patron bana kızım derdi..evlatlarıyla az ilgilenmedim,kardeş yerine koydum.. ama işten çıkarıp tazminat vermeye yanaşmadı hatta 10 yılını dolruranlar kendide ayrılsa,iştende çıkarılsa tazminat alabiliyormuş bunu onlara güvenip sordum,muhasebecileri arkadaşlarım onlarada sordum ağız birliği etmişçesine yok öyle bir şey dediler.. yanlarındaki stajer kız inanma onlara seni kandırıyorlar dedi ama kıza güvenmedim nede olsa kaç yıllık arkadaşlarımdı,2 günlük insana mı güveneyim diye düşündüm.. birde aralarından biri bana "dilencileşme" dedi.. çok ağrıma gitti o güne kadar maaşıma zam dahi istememişken, sildim,çıkardım hayatıımdan anında.. bende bir daha tek kelime etmedim.. meğer sgkya gidip tazminat hakkım varmı diye arattırdığınızda belge veriyorlarmış varsa işten çıkarılsanızda çıkarılmasanızda tazminat alabiliyormuşsun.. yine aynı işyerinde çalışıp tazminat alan bir arkadaşım anlattı..hepsi o dönem biliyormuş..şimdi bana benim 2 yılı geçtiği için geç kaldın dedi.. sağlık olsun ama ne diyeyim hakkımı yiyenler öbür tarafta hesabını verirler..

Kizlar 1 yildir issizim insallah bebeg8m ugur getirirde calismaya baslarim yeniden

Offffffffffffffff sango boşver

Şu an evde yatmak için neler yapardım :)

Çok istiyorsan çalışırsın tabii inşallah. Ben yoruldum artık. Çok çalışmasa bile insan, stresi yetiyor. Bu saate kadar toplantıdaydım, benimle ilgili bir konu çıkmadı ama çok stres oldum.

slm hanımlar

size bir soru gece karnınızın üzerine yatmamak için geliştirdiğiniz özel bir yöntem var mı? benimki iyice çıktı ama henüz bebek hareketlenmediğinden rahatsız olup olmadığını anlayamıyorum, bir de gece uyanıp kendimi yüz üstü bulursam çok ağrım oluyor, korkuyorum, yastığa falan sarılmaya başladım yastıkla berber 5 kişi olduk yatakta offff sıcak zaten çok daralıorum yaaa

düzensizliğin düzeni olmuş senin ki:)
ben diyorum ki biz şimdi uyuyamıyoruz zaten bebek olunca uykusuzluk çekicez şimdiden
prova mı bu:)

kesinlikle bebeğe hazırlık, son aylar hele felaket oluyor, yatamıyorsun dönemiyorsun

kızçelerin hayırlı olsun rabbim banada nasibeetsin anne baba olmaya başlamanın en zor tarafı isim bulmak zaten, düşünürken hasta oluyor insan

benim de tonla işim var kaç gündür boş boş oturıuyorum, bir gaz vwerenim de yok ki

İşsizlik maaşının firmaya bir zararı var mı? Beni de işten çıkarmış gibi göstersinler ben de alayım bari, üç kuruş beş kuruş fayda faydadır.:44:

tazminat istemezsen yok..tazminatını istersin diye olmaz diyebilirler..yine işyerinden olmayan başka bir muhasebeciyle konuşmanda yarar var... benim işyerim etik değil diye işsizlik maaşı almama bile yanaşmamıştı

Özel sektör böyle işte, insan sömürmeye bakıyorlar

kızlar

2li test 1 haftada çıkmış hepinizin benim 1 günde

yanlış yapmış olabilirler mi acaba 1 hafta beklediklerine göre ayrıntılı inceleme mi gerektiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…