Yaaaaaas 1 ay oldu ewlatcimi görmeyeli kiz diyonuz erkek diyonuz kiskaniyom 23 temmuzzzzzzzzzzzzzz sündü sündü walla pöffff pöfff hepimizin bebeği saglikli olsun inşallah
aynı dert bendede var bende çok kıskanıyorum haftaya gidecem öğrenecem inşallah koskocaman harflerle yazacam buraya
bende kendimi çok zor tutuyorum bırakmamak için doğum iznini düşünüyorum ondan sonra bırakırsın diyorum şurda izne ayrılmama zaten 4 ay kaldı diye kandırıyorum işte bakalım ne kadar dayanacam
bende şurup içemiyorum iğne yapsınlar hap içeyim ama şurup asla içmezdim ama şimdi miğde problemim olduğu için mecbur içiyorum
bende bende görmek istiyorummmm gel bayram öncesi gel...
herkes ne güzel randevuları-tarihleri belli..benim belli değil,biray sonra gel...tarih yok.. daha çoook var
Ben de kurban bayramıyla beraber bırakmayı planlıyorum. İşin kötüsü gün saymaya başladım, çok yoruldum, erken ayrılırım diye yıllık izin de almıyorum. Eskisi gibi heyecanla da çalışamıyorum aklım bebekte olunca.
Hamileyken çalışmak çok zormuş, hevesle çalışanlar nasıl çalışıyor hayret ediyorum.
Son üç ayım, hayırlısı.
aynı dert bendede var bende çok kıskanıyorum haftaya gidecem öğrenecem inşallah koskocaman harflerle yazacam buraya
bende bende görmek istiyorummmm gel bayram öncesi gel...
herkes ne güzel randevuları-tarihleri belli..benim belli değil,biray sonra gel...tarih yok.. daha çoook var
Bizim bir arkadaş var, bebeği sekiz aylık şimdi.
Kız izne ayrılmış, dört ay maaşını almış. Sonra gitmiş "Beni işten çıkarın" demiş, hem tazminat hem de 6 ay işsizlik maaşı almış. Bankadan da bişiler yaptırmış, oraları algılayamadım artık. Daha yeni bitti maaşım dedi şoka girdim
Hem dört ay yattığım yerden maaş alacağım hem de bitince gidip tazminat alacağım. Topuklarıma sıkar bizim patronlar
bende evlilik tazminatımı alacağım için açıkçası eylül en azından iş bulana kadar tazminatımla geçinirim
gerçekten çok zor çalışmak ben çalışamıyorum tüm günüm bebekle geçiyor
kızlar hastaneyi aradım ikili test sonucum çıkmış koşa koşa hastaneye gidiyorum
dua edin ne olur herşey yolunda miniğim sağlıklı olsun
bende aynı onun yaptığını yapmayı planlıyorum tazminatı düşünmedim ama işsizlik maaşı alayım en azından çocuk 10 aylık olanakadar filan ben bakmış olurum ondan sonra yeni iş arayışları :) tabi yeni doğum yapmışa iş verirlermi bilmem
bende aynı onun yaptığını yapmayı planlıyorum tazminatı düşünmedim ama işsizlik maaşı alayım en azından çocuk 10 aylık olanakadar filan ben bakmış olurum ondan sonra yeni iş arayışları :) tabi yeni doğum yapmışa iş verirlermi bilmem
Bizim bir arkadaş var, bebeği sekiz aylık şimdi.
Kız izne ayrılmış, dört ay maaşını almış. Sonra gitmiş "Beni işten çıkarın" demiş, hem tazminat hem de 6 ay işsizlik maaşı almış. Bankadan da bişiler yaptırmış, oraları algılayamadım artık. Daha yeni bitti maaşım dedi şoka girdim
Hem dört ay yattığım yerden maaş alacağım hem de bitince gidip tazminat alacağım. Topuklarıma sıkar bizim patronlar
Kizlar 1 yildir issizim insallah bebeg8m ugur getirirde calismaya baslarim yeniden
düzensizliğin düzeni olmuş senin ki:)
ben diyorum ki biz şimdi uyuyamıyoruz zaten bebek olunca uykusuzluk çekicez şimdiden
prova mı bu:)
tşk ederim cnm aklıma geldikçe ve buldukça yazarım ben yine
aynen erkek olsa tamamdı aklımdaki bnmde:)
yaren yoldaş demek diye biliyorum ben cnm
eşimde beğenmiyor bi türlü isim ama ,karışmayacakmış çok absurd olmadıkça o yüzden isim işi bende şanslıyım bu konuda ..
kendisi bri nebze ayı olabülü kastamolulu çünkü benimde eşşegim meşhur oh gelme keyfime
kız ne ka güldüm
canım bende kullandım amam dok karnınaeşimle olan davamdan asla vazgeçmem oda senind eidgin gibid iyor aynene kahvem yok stresimi atıyorumd edi bende gel bende at stresini dediysemde olmayur
inan yazını okuyunca güdüm agzımdan şu kelime çıktı agzını yerim senin dedim oh iyi geldi kulaçlarım çok acımış iyi geldi benim çıkmam laızm bebem ilelrimi yaparım işşallah namazdan sonra gelirim rahat yazıoşırız ütüm var 1 sepet 2 makin açamaşır nevresimleirm degişicek sonra sevişirk k.i.b
İşsizlik maaşının firmaya bir zararı var mı? Beni de işten çıkarmış gibi göstersinler ben de alayım bari, üç kuruş beş kuruş fayda faydadır.:44:
ben 10 yılı geçkin çalışanlarıydım..sözde patron bana kızım derdi..evlatlarıyla az ilgilenmedim,kardeş yerine koydum.. ama işten çıkarıp tazminat vermeye yanaşmadı hatta 10 yılını dolruranlar kendide ayrılsa,iştende çıkarılsa tazminat alabiliyormuş bunu onlara güvenip sordum,muhasebecileri arkadaşlarım onlarada sordum ağız birliği etmişçesine yok öyle bir şey dediler.. yanlarındaki stajer kız inanma onlara seni kandırıyorlar dedi ama kıza güvenmedim nede olsa kaç yıllık arkadaşlarımdı,2 günlük insana mı güveneyim diye düşündüm.. birde aralarından biri bana "dilencileşme" dedi..çok ağrıma gitti o güne kadar maaşıma zam dahi istememişken, sildim,çıkardım hayatıımdan anında.. bende bir daha tek kelime etmedim.. meğer sgkya gidip tazminat hakkım varmı diye arattırdığınızda belge veriyorlarmış varsa işten çıkarılsanızda çıkarılmasanızda tazminat alabiliyormuşsun.. yine aynı işyerinde çalışıp tazminat alan bir arkadaşım anlattı..hepsi o dönem biliyormuş..şimdi bana benim 2 yılı geçtiği için geç kaldın dedi.. sağlık olsun ama ne diyeyim hakkımı yiyenler öbür tarafta hesabını verirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?