2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ayrılma şeklininde bir usulü adabı vardır canım bune böle hiç muhatap olmaya değmez aklına başına gelirde çoktan kaçmış olur tren sen sinirlerini bozma kardeşin için zor bir durum atlatır inşallah biran önce

SANAH DR GITTIM IKILI TEST İÇİN neyse ultrasyonda normal cııktı gelısımı 1 hafta öndeymış:)) cınaıyet konuusundada kız gıbı aama yuzde ellı yanılabılırım dedı yanı cok yardımcıo oldu gecen haftakı drda erkek demıstı:)))

Neyse bin kere söyledim bizimkilere ama başka türlü dank etmeyecekti kafalarına. Ailesi de seviyor bizim kızı her defasında araya girip barıştırıyorlardı. Bu sefer dönüş yok neyse ki, barışmaya kalkarsa dellenirim

barışası varsa pek seni takmaz canım yaa inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun ama söylediği artık hakaret boyutuna gelmiş sen hiç kendini üzme prensesi düşün

yüz verme deliye gelir yapar halıya derler bizim orda, hiç üzülmeye değmez çünkü her işte bir hayır vardır. ayrıca daha iyisi çıkar karşısına kesinlikle!!!

hey allahım yaaaa bu ne arkadaş.. alaa alaaa.. bi adabı bi usulü şekli var yani bu tarz şeylerinde,insan mı acaba bunu yapan? ya da hiç mi düşünmüyo karşındakini? sinir oldum bende bak.. yazık yaaa kardeşin nasıl üzgündür şimdi..

gözünaydın canımmm ... çok şükür... inşallah hep beraber sağlık haberleriyl gireriz bayrama..

İşsizlik maaşının firmaya bir zararı var mı? Beni de işten çıkarmış gibi göstersinler ben de alayım bari, üç kuruş beş kuruş fayda faydadır.:44:

Hiç bir zararı yok, tek endişeleri tazminat için mahkeme açma ihtimalin olur, onu da bir tutanakla halledersiniz, çok güvenmiyorlarsa noter onaylı yaparsın alacağım kalmamıştır diye..

kızlar

2li test 1 haftada çıkmış hepinizin benim 1 günde

yanlış yapmış olabilirler mi acaba 1 hafta beklediklerine göre ayrıntılı inceleme mi gerektiriyor

Canım benim de 3 günde çıktı hemen.. Sen endişelenme ben senin bebişinde bir şey olacağına inanmıyorum Allahın izni ile

Aynı gün gidiyoruz dilzaaarrr, cinsiyeti de öğreniriz kısmetse

Çok müdahil olma derim, çünkü kendi kafasına estiğini yapacak.. Kendi kardeşimi kız arkadaşı konusunda defalarca uyarmama rağmen beni dinlemedi, askere bile küs gittik.. ama sonuç "abla haklıymışsın.. Yaşadı ve öğrendi...

İzninizle terbiyemi bozup manyak diyebilir miyim? Hevesim kaçtı ne demekmiş ya..

Allah tüm heveslerini kursağında bıraksın diyeceğim ama Ramazan Ramazan...

Kız kardeşinizin de verilmiş sadakası varmış.. Ya bir de evlenseydi... Hevesi o zaman daha çabuk kaçardı o kişiliksizin...

ahlak şaftı kaymış terbiyesizin ettiği lafa...nasıl sinir bozucu...yaww o kadar yaşanmışlık var böyle mi biter,bitirilir... Değer kıymet bilmezmiş sinir oldum bende Allah en çok kardeşine,ailene ve sana sabır,dayanma ve atlatabilme gücü versin inşallah... çok zor hemde nişanın bu şekilde bitirilmesi kötü olmuş..Allahtan evlenmeden yüzünü göstermiş,evlendikten sonra bu sama salak yüzünü gösterseymiş ççoook daha kötü olurdu.. Eğer durumlarda farklılaşma olursa sen karışmamaya çalış ,sonra suç sana kalır..

Son düzenleme:

bende yarın başka bi hastaneye gitmeyi planlıyorum 13+4 üm belli olur mu acaba

benim tahminm bile yok artık öğrensekte şu evdeki kız erkek tartışmaları sona erse

ben de tahmin konusunda özürlü oldum, oğlumda biliyordum resmen bunda da kız olursa bana erkek olursa oğluma arkadaş deyip geçiyorum ama meraktan da çatlayacağım

hevesine tüküreyim öküze bak. kendi kaybeder. kardeşin inat edip biraz süründürebilseydi bari, belki adam olmaya çalışırdı. nedense çabuk barışacaklarmış gibi geldi bana.
dünya bir yana kocam bir yana, rabbim bozmasın.

bence onlar daha barışrlar, maalesef nişanlılık döneminde lüzumlu lüzumsuz bir ton kavga çıkıyor. bazıları şahsın karakteri hakkında çok şey anlatıyor da aşk sarhoşu olmayıp görebilmek lazım. bizler hep "ağzından kaçmıştır, isteyerek yapmamıştır, strestendir geçer" diyerek kendimizi kandırıyoruz. keşke objektif bakabilsek ya da bakanları dinleyip anlayabilsek. yazık çok üzüldüm

bende yarın başka bi hastaneye gitmeyi planlıyorum 13+4 üm belli olur mu acaba

bence belli olur... ama tabiiki bebeğin gösterirse yada doktorun benimki gibi söylememezlik yapmazsa...hadi inşallah sağlık ve hayırlı haberlerle gel canım...

kızlar bana kız dedı sankı benzettı gecen haftada baska dr erkek gıbı dedı sızce hangısı dogrudur uffffffffff13 haftlık suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…