2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Kabizligi ilac yapiyor canim. Sabahlari kayisi ye ve uzerine su ic kahvaktidan once diskidaki koyulukta demir birikmesinden oluyormus endise etme :) ikili testimi 13+0.da yaptirdim ama 17. Haftadan once belli olmaz.dedi ve soulemedi dolayisi ile.bilmiyorum canim..

neeee 17. hafta mı?çok gec ya..meraktan ölcem...3 gece önce bir rüya gördüm.kızım oluyordu.adı da cemreydi..bakalım cıkacak mı rüya...merak işte benimki..yoksa kız erkek ne olsa kabulümüz

CANIM ben 13. haftamda kız gııb dedı 11. haftamda baska drda erkek gııb dedı en sonkı dr yanılabılırımde dedı yanı bılmıyoruz cnbnm net bırseyler soylemıyorlar

cevabın için teşekkür ederim canım.bir de ben hala progeston kullanıyorum.bu ilacı daha ne kadar kullancam acaba?kullanan var mı başka?bi de senin dr cinsiyet için seni ne zaman çağırdı?

3. ayda bıraktırdı kanama alanı gözükmedi artık yeteri kadar büüydüler bişey olacaksa dışardan alınan progesteron fayda etmez bırakalım dedi ..
cinsiyetide 12+6 da yüksek ihtimalle kız olarak söyledi ama kimi hekim söylemiyor veya bebek bacaklarını kapatıyor bnmkilerden biri pek fırsat vermedi mesela öyle kapatmıştıki bacaklarını diğeri ise alın bakın ve beni rahat bırakın der gibiydi :)

günaydın arkadaşlar...
orkidecim bugün doktor kontrolün var güzel haberlerle gel inşallah ve tabiki cinsiyetleride öğren gel :)

kıyamam ben onlaraaa.Doktorum banada bak bacak arası diye gösterdi ben bişeye benzetemedim.Hala daha anlamıyom bu ultrasondan.Detaylıda ancak anlarım sanırım

kıyamam ben onlaraaa.Doktorum banada bak bacak arası diye gösterdi ben bişeye benzetemedim.Hala daha anlamıyom bu ultrasondan.Detaylıda ancak anlarım sanırım

evet cnm geçen seferlerde bende anlmadım ama bu kez daha analaşılırdı hatta yüzünü gösterdi göz oyukları burun ağız tek tek gösterdi ben anlayabildim tamam diyene kadar ve giderek monitöre sığmamaya bşladılar bi dahaki gittiğimde ikisi aynı karede olmayacak mesela büyüdüklerini anlamak ve hissetmek çok güzel :)

ayy canım yaa afyonum patlamadı daha.kendime gelemiyorum.evet dun baya hastahanede bekledim sonrada işyeriine gecmedim.eve gectim.bebegimi görüdm allaha sükürler olsun kız cok tatlı sıpaa. zıpladıda zıpladı.esnedi elini agzına götürdü.hersey mukenmmeldi.

ölcümü cok iyi cıktı 1,9 mm cnaım kan tahlili sonuclarını beklicez oda 1 haftayı buluyor zaten biliyosunuz.doktor biraz kızdırdı beni.dedimki cinsiyetini söyleyebilirmisinz.tamam bakalım dedi.elini ayagına baktı neyse tekrar sordum.erkege benzettim dedi.gördünüzmü pipisini dedim.yok görmedim dedi tahminen soyledim yani sordun bende sen sordun diye söyledim dedi.sinir oldum

elevit kullanan herkesin dıskııs cok koyu maalesef, gayet normal. bir de maşallah diyeyim ,bu elevit bir bana kabız yapmadı coook sukur!

ohhhhh beeee rahatladım kız.2-3 gündür gerdin benide.İçime kötü şeyler doğuyo dedin durdun ne kadar inanmasamda tırstım sen öyle dedikçe.Ay yerim ben onu annesi zıpladı demek.Ben dün yazdım sana içime pipili doğuyo diye,bakalım ne olcak hayırlısıyla gelsinde,ense kalınlığı çok iyi çıkmış maşallah.Kan testinde güzel çıkacak,ohhh darısı diğer testlere annesi.

elevit kullanan herkesin dıskııs cok koyu maalesef, gayet normal. bir de maşallah diyeyim ,bu elevit bir bana kabız yapmadı coook sukur!

bende sendenim sanırım hatta 2 hafta ishalle cebelleştim.2 gün önce doktoruma söyledim nadir olarak ishal yaparmış ben de o nadirlerdenim.İlacı kestik şimdilik,decavite dönebiliriz belki dedi,bakalım.

afis, çok sevindim testin iyi çıkmasına.erkek ya da kız sağlıklı ya önemli olan şimdilik o.cinsiyeti er geç kesinleşecek nasılsa.hiç sinir olma bence...

Günaydın kızlar;
Görüyorum ki hepinizin sağlığı sıhhati yerinde maşallah.
Bebişlerimiz de sağlıklı ohh maşallah.
Artık cinsiyetler de iyiden iyiye belli olmaya başlamış.
Allah'tan daha ne isteriz ki? Keyifler yerinde çok şükür halimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…