iyi geceler kızlar..napıosunuz?cepten takip etmeye çalıştım ama ordan cevap yazamıyorum.okumakta zor oıluyor.bir de sayfalar maşallah çok hızlı ilerliyor.cuma günü ikili testim var.12+4 olmuş olacaz.sizce cinsiyetini öğrenebilirmiyiz?cinsiyetini öğrenen arkadaşlar ne zaman öğrenmiştiniz ilk olarak?bi yazsanız...
bu arada 2 kilo aldım.moralim de bozuldu.bi de elevite başlamıştım.3 gündür kabızım..ondan mı acaba diyorum.son bi soru elevit kullanıp (çok çok afedersiniz) kabız olan ve çok koyu ... ışkısı olan var mı?
Kabizligi ilac yapiyor canim. Sabahlari kayisi ye ve uzerine su ic kahvaktidan once diskidaki koyulukta demir birikmesinden oluyormus endise etme :) ikili testimi 13+0.da yaptirdim ama 17. Haftadan once belli olmaz.dedi ve soulemedi dolayisi ile.bilmiyorum canim..
iyi geceler kızlar..napıosunuz?cepten takip etmeye çalıştım ama ordan cevap yazamıyorum.okumakta zor oıluyor.bir de sayfalar maşallah çok hızlı ilerliyor.cuma günü ikili testim var.12+4 olmuş olacaz.sizce cinsiyetini öğrenebilirmiyiz?cinsiyetini öğrenen arkadaşlar ne zaman öğrenmiştiniz ilk olarak?bi yazsanız...
bu arada 2 kilo aldım.moralim de bozuldu.bi de elevite başlamıştım.3 gündür kabızım..ondan mı acaba diyorum.son bi soru elevit kullanıp (çok çok afedersiniz) kabız olan ve çok koyu ... ışkısı olan var mı?
cevabın için teşekkür ederim canım.bir de ben hala progeston kullanıyorum.bu ilacı daha ne kadar kullancam acaba?kullanan var mı başka?bi de senin dr cinsiyet için seni ne zaman çağırdı?
biz ayrıntılı ultrasona ne zamn girecegz bilgn varmı?
günaydınnn kızlarrrrr
3. ayda bıraktırdı kanama alanı gözükmedi artık yeteri kadar büüydüler bişey olacaksa dışardan alınan progesteron fayda etmez bırakalım dedi ..
cinsiyetide 12+6 da yüksek ihtimalle kız olarak söyledi ama kimi hekim söylemiyor veya bebek bacaklarını kapatıyor bnmkilerden biri pek fırsat vermedi mesela öyle kapatmıştıki bacaklarını diğeri ise alın bakın ve beni rahat bırakın der gibiydi :)
kıyamam ben onlaraaa.Doktorum banada bak bacak arası diye gösterdi ben bişeye benzetemedim.Hala daha anlamıyom bu ultrasondan.Detaylıda ancak anlarım sanırım
günaydın canımda bu ne böyle kuskuru günaydın bişiler yazdında ben mi okumadım?Ne oldu dün öldük meraktan ben mesaisi bitti doktordan sonra direk eve geçti dedim sağol yani bi haber vermedin.Herşey yolunda dimi?
ayy canım yaa afyonum patlamadı daha.kendime gelemiyorum.evet dun baya hastahanede bekledim sonrada işyeriine gecmedim.eve gectim.bebegimi görüdm allaha sükürler olsun kız cok tatlı sıpaa. zıpladıda zıpladı.esnedi elini agzına götürdü.hersey mukenmmeldi.
ölcümü cok iyi cıktı 1,9 mm cnaım kan tahlili sonuclarını beklicez oda 1 haftayı buluyor zaten biliyosunuz.doktor biraz kızdırdı beni.dedimki cinsiyetini söyleyebilirmisinz.tamam bakalım dedi.elini ayagına baktı neyse tekrar sordum.erkege benzettim dedi.gördünüzmü pipisini dedim.yok görmedim dedi tahminen soyledim yani sordun bende sen sordun diye söyledim dedi.sinir oldum
elevit kullanan herkesin dıskııs cok koyu maalesef, gayet normal. bir de maşallah diyeyim ,bu elevit bir bana kabız yapmadı coook sukur!
ayy canım yaa afyonum patlamadı daha.kendime gelemiyorum.evet dun baya hastahanede bekledim sonrada işyeriine gecmedim.eve gectim.bebegimi görüdm allaha sükürler olsun kız cok tatlı sıpaa. zıpladıda zıpladı.esnedi elini agzına götürdü.hersey mukenmmeldi.
ölcümü cok iyi cıktı 1,9 mm cnaım kan tahlili sonuclarını beklicez oda 1 haftayı buluyor zaten biliyosunuz.doktor biraz kızdırdı beni.dedimki cinsiyetini söyleyebilirmisinz.tamam bakalım dedi.elini ayagına baktı neyse tekrar sordum.erkege benzettim dedi.gördünüzmü pipisini dedim.yok görmedim dedi tahminen soyledim yani sordun bende sen sordun diye söyledim dedi.sinir oldum
paşacım küçük bir nardan bir şeycik olmaz korkutma kızı. afiyetle yesin. hadi sana savaşta kolay gelsin. dikkat et gazi olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?