2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

afis dün öldük meraktan, çok şükür her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. erkek, kız boşver , sağlıkla gelsin inşallah. Sendeki o endişe şimdi bende var, bende de görene dek rahat etmek yok :) Bir ben kaldım zaten sanırım ikili teste gitmemiş henüzzzzzzzzzzzz

Günaydın,çok şükür bu kör topal çürük halimize alıştık bahsetmiyoruz bile artık.Yalnız şu yeni dadanan uykusuzluk işi fena.sabah 4 te kalkıp otursam yıllardır uyuyo gibi kalkıyorum,kendimi zorlayarak uyuyorum tekrar,yat dinlen 4 te zoruna ne dimi?yok bu da yeni moda şeytan gibi kalkıyorum sabaha karşı tövbe tövbeeee

Afiş tebrikler canım. Doktor mutlaka bir şey görmüştür de söylemiştir bence. Durduk yere neden desin erkeğe benziyor diye. Ama o kadar da kaptırma kendini. Bana 14+1'de kız dedi, bir sürü alışveriş yaptım. Cumartesi randevum var, 16 +1 olacağız, ödüm kopuyor değişir diye

Ya bu sıpalar ne zaman kıpırdanacak, ne zamaaaaaaaaaaannn. Delleniyorum artık. Her randevudan önce aynı stres. :18:

amacım kokkutmak degildi canım

Amacının korkutmak olmadığını, iyi niyetli olduğunu hepimiz çook iyi biliyoruz tatlıım ama böyle bak düşer falan deyince anne adayını tahmininden çok daha fazla korkutabilirsin ya dakızdırabilirsin. belki umursamaya da bilir ama benim söylediklerim de önemli bir ihtimal

gözün aydın canım. ne güzel her şey yolunda gitmiş.

bende ikili teste girmedim henüz.randevum cumartesi ve günler geçmek bilmiyor.endişe sardı her yanımı :S

Ah bu bebekler doğsunlar biz onları ne kadar dövsek az. Bize çektirdiklerine bak sen.
Ben de benim bebeğimin totosuna totosuna vurcam bir doğsun.
Bacaklarını ısırcam, kollarını yicem, gıdısınıda öpecem az bile bu çektiklerime karşılık.
Anneye bu yapılır mı? Zaten önümüzde uyuyamayacağımız uzun günler geceler var bırakın bari şimdi uyuyalım değil mi?
Yok bu çocuklar ömür törpüsü işte şimdiden başladılar ömrümüzü yemeye.

bende ikili teste girmedim henüz.randevum cumartesi ve günler geçmek bilmiyor.endişe sardı her yanımı :S

Benim taa pazartesi , sanki aylar var . Benim bulantı ve kusmalar 4 gün ara vermişti de ne endişelenmiştim bebeğime bişey oldu diye, şimdi şükür 2 gecedir kusuyorum yine :) O sebeple panik yapmıyorum henüz.

ewet yaa bende rahatladım simdi kan testine kaldı sonucumuz.ewet masallah cok iyiydi bebegim yaa hala gözümün onunde. dun tam 12 haftalıktım ama 12,5 cıktı dogum tarihimde 28/01/2014 iken 22/01/2014 cıktı.boyu 6 cm sıpamın

Ben de 8+1'de gittiğimde doktor 8+3 demişti ultrasona göre, yani benimki erken döllenmeydi. Olabiliyor böyle şeyler, daha iyi ya kocaman olmuş :)

cok sagol canım.rabbim butun annelerin gönlünü ferah eylesin. dün ilk defa bu kadar uzun izledim bebegimi.muthiş bi duygu.rabbim hayırlısını versin.ne gülüm var ne goncam rabbimden gelen basımın tacı. ahh bende 16 lara gelebilsem.sende içini ferah tut.allahın izniyle hersey güzel olucak

Günaydın kızlar
son günlerde sürekli karın krampları yaşıyorum, doktorum tatilde
kontrol tarihime geri gelecek ama ben agrılardan endişeleniyorum
başka doktora gitsem mi yoksa bu ağrılar kısa sürede geçer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…