ayy canım yaa afyonum patlamadı daha.kendime gelemiyorum.evet dun baya hastahanede bekledim sonrada işyeriine gecmedim.eve gectim.bebegimi görüdm allaha sükürler olsun kız cok tatlı sıpaa. zıpladıda zıpladı.esnedi elini agzına götürdü.hersey mukenmmeldi.
ölcümü cok iyi cıktı 1,9 mm cnaım kan tahlili sonuclarını beklicez oda 1 haftayı buluyor zaten biliyosunuz.doktor biraz kızdırdı beni.dedimki cinsiyetini söyleyebilirmisinz.tamam bakalım dedi.elini ayagına baktı neyse tekrar sordum.erkege benzettim dedi.gördünüzmü pipisini dedim.yok görmedim dedi tahminen soyledim yani sordun bende sen sordun diye söyledim dedi.sinir oldum
Günaydın kızlar;
Görüyorum ki hepinizin sağlığı sıhhati yerinde maşallah.
Bebişlerimiz de sağlıklı ohh maşallah.
Artık cinsiyetler de iyiden iyiye belli olmaya başlamış.
Allah'tan daha ne isteriz ki? Keyifler yerinde çok şükür halimize...
amacım kokkutmak degildi canım
ayy canım yaa afyonum patlamadı daha.kendime gelemiyorum.evet dun baya hastahanede bekledim sonrada işyeriine gecmedim.eve gectim.bebegimi görüdm allaha sükürler olsun kız cok tatlı sıpaa. zıpladıda zıpladı.esnedi elini agzına götürdü.hersey mukenmmeldi.
ölcümü cok iyi cıktı 1,9 mm cnaım kan tahlili sonuclarını beklicez oda 1 haftayı buluyor zaten biliyosunuz.doktor biraz kızdırdı beni.dedimki cinsiyetini söyleyebilirmisinz.tamam bakalım dedi.elini ayagına baktı neyse tekrar sordum.erkege benzettim dedi.gördünüzmü pipisini dedim.yok görmedim dedi tahminen soyledim yani sordun bende sen sordun diye söyledim dedi.sinir oldum
afis dün öldük meraktan, çok şükür her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. erkek, kız boşver , sağlıkla gelsin inşallah. Sendeki o endişe şimdi bende var, bende de görene dek rahat etmek yok :) Bir ben kaldım zaten sanırım ikili teste gitmemiş henüzzzzzzzzzzzz
günaydın kızlaaar
günaydın arkadaşlar...
orkidecim bugün doktor kontrolün var güzel haberlerle gel inşallah ve tabiki cinsiyetleride öğren gel :)
Günaydın,çok şükür bu kör topal çürük halimize alıştık bahsetmiyoruz bile artık.Yalnız şu yeni dadanan uykusuzluk işi fena.sabah 4 te kalkıp otursam yıllardır uyuyo gibi kalkıyorum,kendimi zorlayarak uyuyorum tekrar,yat dinlen 4 te zoruna ne dimi?yok bu da yeni moda şeytan gibi kalkıyorum sabaha karşı tövbe tövbeeee
Günaydın ikiz annesi,şirin profil resimli ayyy çok tatlılar yaaa
bende ikili teste girmedim henüz.randevum cumartesi ve günler geçmek bilmiyor.endişe sardı her yanımı :S
ohhhhh beeee rahatladım kız.2-3 gündür gerdin benide.İçime kötü şeyler doğuyo dedin durdun ne kadar inanmasamda tırstım sen öyle dedikçe.Ay yerim ben onu annesi zıpladı demek.Ben dün yazdım sana içime pipili doğuyo diye,bakalım ne olcak hayırlısıyla gelsinde,ense kalınlığı çok iyi çıkmış maşallah.Kan testinde güzel çıkacak,ohhh darısı diğer testlere annesi.
ewet yaa bende rahatladım simdi kan testine kaldı sonucumuz.ewet masallah cok iyiydi bebegim yaa hala gözümün onunde. dun tam 12 haftalıktım ama 12,5 cıktı dogum tarihimde 28/01/2014 iken 22/01/2014 cıktı.boyu 6 cm sıpamın
Afiş tebrikler canım. Doktor mutlaka bir şey görmüştür de söylemiştir bence. Durduk yere neden desin erkeğe benziyor diye. Ama o kadar da kaptırma kendini. Bana 14+1'de kız dedi, bir sürü alışveriş yaptım. Cumartesi randevum var, 16 +1 olacağız, ödüm kopuyor değişir diye
Ya bu sıpalar ne zaman kıpırdanacak, ne zamaaaaaaaaaaannn. Delleniyorum artık. Her randevudan önce aynı stres. :18:
ballı kızçe için
gözün aydın canım. ne güzel her şey yolunda gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?